FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray

«14567828»
bodrumdan_barkahan07.06.2009 17:01
Bulent cunostea mult mai bine realitatile fotbalului turc.Besiktas a devenit campioana cu un antrenor turc. Fener sa Galata au investit bani multi in antrenori straini si vor juca doar in Europa League.Lui Rikjaard ii va lua ceva timp pana sa se adapteze si sa inteleaga fotbalul de acolo,ca de altfel si acel neamt cu care Galata s-a prezentat foarte slab contra Stelei.

Rikjaard avea 36 ani cand a devenit prima data principal,iar 2 antrenori de succes de la noi din acest moment,Dan Petrescu si Razvan Lucescu au inceput sa antreneze ca principali de la 35 ani.

dar este la mijloc ce au facut toti antrenorii astea de care este acuma vorba...ce a facut Bülent ce a facut skibbe ce a facut Dan Petrescu ce a facut rijkaard???eu zic ca de geaba colaboram aici nu are nici un sens.totul se vede...

redondo07.06.2009 17:03

Pai cand putea sa arate ce poate Bulent,daca nu i s-a dat sansa?

bodrumdan_barkahan07.06.2009 17:05

prea devreme pentru echipa mare...

redondo07.06.2009 17:10

Eu iti aduc aminte ca marile succese ale Galatei au fost obtinute cu antrenori turci si Mircea Lucescu! :)

Raman la parerea ca trebuia lasat Bulent sa continue ceea ce incepuse. Timpul va demonstra daca am avut dreptate sau nu.

bodrumdan_barkahan07.06.2009 18:10
Eu iti aduc aminte ca marile succese ale Galatei au fost obtinute cu antrenori turci si Mircea Lucescu! :)

Raman la parerea ca trebuia lasat Bulent sa continue ceea ce incepuse. Timpul va demonstra daca am avut dreptate sau nu.

si eu ıti aduc aminte ca fatih terim a venit dela nationala turciei si avea mai multa experienta decat BÜlent ca stasese langa sep piontec.si Lucescu nu poti sa zici ca era lafel ca ülent cand a venit la galata.era deja un antrenor experimentat si bun.venise dela italia...inainte sa vina la noi a lucrat și la inter...nu poti sa compari...

MoWeed07.06.2009 18:36
prea devreme pentru echipa mare...

Vezi cazul Guardiola... :D

bodrumdan_barkahan07.06.2009 21:01
Vezi cazul Guardiola... :D

se mai intampla:) dar totusi sunt mai multumit sa vad pe rijkaard in marginea terenului decat pe Büyük Kaptan

ce ınseamna 62 ne vrem clubul ınapoi??

MoWeed07.06.2009 21:07
ce ınseamna 62 ne vrem clubul ınapoi??

http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/6640

Este titulatura sub care s-a desfasurat ieri un mars de protest impotriva patronului echipei, Gigi Becali

Daniel-Ionut08.06.2009 07:26
cred ca o sa vina si jucatori buni din cauza antrenorului...

Mda...

Se pare ca turcii ar fi interesati de Van Nistelrooy.

bodrumdan_barkahan14.06.2009 07:45

primul transfer strain este portarul Leo Franco dela Atletico Madrid...

Daniel-Ionut14.06.2009 16:13
primul transfer strain este portarul Leo Franco dela Atletico Madrid...

Hohoo bun jucator ;)

Vad ca s-a pus pe treaba Rikjaard

bodrumdan_barkahan20.06.2009 15:09

servet a plecat la marseille...ın locul lui in mare siguranta o sa vina lucas neill...si mai este putin ca sa anunte clubul transferul lui Ryan Babel...conducerea clubului asteapta sa semneze servet la francezi ca sa anunte transferul lui babel...daca la babel o sa iasa probleme o sa vina in mare siguranta ricardo oliveira...

Daniel-Ionut22.06.2009 15:44
servet a plecat la marseille...ın locul lui in mare siguranta o sa vina lucas neill...si mai este putin ca sa anunte clubul transferul lui Ryan Babel...conducerea clubului asteapta sa semneze servet la francezi ca sa anunte transferul lui babel...daca la babel o sa iasa probleme o sa vina in mare siguranta ricardo oliveira...

Babel in Turcia? :confused:

Mare greseala ar face daca s-ar transfera in Turcia...

Daca nu mai este dorit la Liverpool, nu cred ca ar fi o problema pentru el sa isi gaseasca o echipa in Anglia, Italia sau Spania...

Oliveira mai zicem da' Babel?

bodrumdan_barkahan23.06.2009 16:39
Babel in Turcia? :confused:

Mare greseala ar face daca s-ar transfera in Turcia...

Daca nu mai este dorit la Liverpool, nu cred ca ar fi o problema pentru el sa isi gaseasca o echipa in Anglia, Italia sau Spania...

Oliveira mai zicem da' Babel?

dece ce are Turcia??? azi sa vorbit despre grafite ın presele turcesti.si Adrian Mutu cu Dorin Goian la besiktas.

Daniel-Ionut23.06.2009 17:51
dece ce are Turcia??? azi sa vorbit despre grafite ın presele turcesti.si Adrian Mutu cu Dorin Goian la besiktas.

Nu are nimic Turcia...

Da' mi se pare un campionat slab... in afara de Fenerbachce, Galatasaray si Besiktas... si poate cate o surpriza...

Doar ca se plateste foarte bine in Turcia :greedy:

LDS23.06.2009 18:49

Dacã nu vine Babel, încercați-l pe Bãnel. Garantãm 100% pentru el !

john_8623.06.2009 19:14

Da, sa stiti ca i se mai spune si "Jardel". Chiar nu va este dor de Jardel? :))

bodrumdan_barkahan25.06.2009 08:57

numi place de Banel...nu are tecnica deloc.doar alearga ca un atlet...

cRiss4Steaua25.06.2009 10:57

cum se numeste melodia de la inceputul minutului 1:50 ?

bodrumdan_barkahan28.06.2009 18:34

cum se numeste melodia de la inceputul minutului 1:50 ?

war chant la toate meciurile se canta.

bodrumdan_barkahan28.06.2009 18:39

for sale....Cassio Lincoln

cRiss4Steaua28.06.2009 19:14
war chant la toate meciurile se canta.

superb suna .. parca iti face piesa de gaina :D

nu stii de unde pot face rost de ea ? ca as vrea sa pun pe telefon :laugh:

bodrumdan_barkahan29.06.2009 20:41
superb suna .. parca iti face piesa de gaina :D

nu stii de unde pot face rost de ea ? ca as vrea sa pun pe telefon :laugh:

eu pot sa-ti trimit daca imi lasi o adrersa de messsenger

bodrumdan_barkahan03.07.2009 09:16

abdul kader keita dela Lyon pentru 3 ani la galatasaray...ieri a semnat si portarul leo franco... dar nu numai galatasaray face transferuri bune ın Liga turciei.si beșiktaș a luat pe nihat dela villareal si pe ferrari dela genoa.si ankaragücü a luat pe darius wassel dela m.city.si urmeaza sol campbell...o sa fie o Liga frumoasa anul asta ın turcia.si galata ınca nu a termınat transferul si nici fener nu a explodat bombele.sa vedem ce o sa iasa??? :rolleyes:

Daniel-Ionut03.07.2009 13:33

Devine din ce in ce mai interesant campionatul asta :rolleyes:

«14567828»