Si daca ursu avea coada era cu siguranta altceva.Se numea elicopter.
Si daca ursu avea coada era cu siguranta altceva.Se numea elicopter.
Daca Guiza era la Galata si Baros la Fener, erai si tu de alta parere, cu siguranta.![]()
sigur ca nu eram.si daca venea la noi tot același fotbalist era.bine si baros de 3 ani ıși mananca moștenirea numelei.dar a aratat ca ıși revine și are calitate.e mult mai valoros decat ala.dupa parerea mea si semih este mai bun decat guiza.si asi dorii pe semih și kazim la noi in echipa.ei sunt fotbalisti buni.oricum o sa vada toata lumea ce e...
Bai frate , sunteti slabi , ce dracu nu sunteti in stare sa-i bateti pe aia de la Belinzola, sau cum le-o zice ? ![]()
A dat Domnu si ati marcat..
suntemi in grupe si asteptam adversarii...
AVETI GRUPA TARE.
am avut treburi si nu am putut sa intru la net de cateva zile..deci la ultima etapa a campionatullui am pierdut contra bursaspor cu 2-1...dar mai de graba a pierdut si fenerbahçe acasa cu kayserispor cu 1-4...beșiktaș și trabzonspor au castigat si avem o etapa grea trabzonspor la istanbul.iar in grupele UEFA avem o grupa zici ca e Champions League..este o grupa echilibrata...
In toata Turcia nu aveti si voi un portar mai bun decat Volkan?
V-a tras-o Fener! :laugh:
Galatasaray a invins in ultimul derby al turului pe besiktas cu scorul de 4-2,pentru Galatasaray inscriind Servet Cetin si Milan Baros un hattrick,din care 2 goluri din penalty,in timp ce pentru besiktas au inscris filip holosko si matias delgado.
FORZA CIM BOM BOM!!!
P.S.:Scuzati-mi deviatia de la stelism,dar Galatasaray este a doua echipa a mea favorita,dupa Steaua,bineinteles,si sunt extrem de fericit pentru aceasta victorie,mai ales ca la derbyul cu fener ne-am furat-o in ultimul hal,scor 4-1.
Galata - Kocaelispor 2- 5
Taner Gülleri 4 goluri !!!
Dacã intereseazã pe careva, finala de la Copenhaga, integral, comentariu original, în turcã: http://www.mininova.org/tor/2310099
Frank Rijkaard la GALATASARAY pentru 2 ani....
E un antrenor bun. Mult noroc cu el pe banca in sezonul urmator!
Antrenor bun Rijkaard, da' cred cã era bine sã i se mai fi acordat un an lui Bülent, și apoi sã se tragã linie, cel puțin pentru câte a fãcut ca jucãtor. Chiar dacã n-a confirmat în ultimele luni.
Frank Rijkaard la Galatasaray ? asta da bomba
Bun antrenor
cred ca o sa vina si jucatori buni din cauza antrenorului...
Ce lovitura!Felicitari.Sper sa redeveniti ce-ati fost. ![]()
Nu prea imi place Rijkaard. Oricum, o lovitura de imagine foarte buna.
Asa sunt turcii.Decat sa acorde o sansa lui Bulent,un om care a jucat peste 20 de ani numai la acest club,prefera sa angajeze antrenori scumpi.Oricum,turcii nu se joaca...nu ai rezultate,esti dat afara imediat si nu se mai duce presa dupa ei la aeroport sa-i intrebe daca si-a batut conducerea clubului joc de ei,asa cum facem noi in cazul unor panarame gen Arthuro.
Ce lovitura!Felicitari.Sper sa redeveniti ce-ati fost.![]()
multumesc delpiero...sper sa revenim unde trebuie sa fimi...
Asa sunt turcii.Decat sa acorde o sansa lui Bulent,un om care a jucat peste 20 de ani numai la acest club,prefera sa angajeze antrenori scumpi.Oricum,turcii nu se joaca...nu ai rezultate,esti dat afara imediat si nu se mai duce presa dupa ei la aeroport sa-i intrebe daca si-a batut conducerea clubului joc de ei,asa cum facem noi in cazul unor panarame gen Arthuro.
ce sanse sa se acorde lui Bülent??? am mare respect pentru el dar era foarte devreme pentru el sa vina ca antrenor principal la echipa.a dat peste 20 de ani pentru echipa dar experienta de antrenor trebuie sa faca ca antrenor secund la noi sau alta echipa ca principal.eu nu sunt de acord cu tine ce spui..spui ca facem asa noi.dar nici voi nu dati multe sanse...
Bulent cunostea mult mai bine realitatile fotbalului turc.Besiktas a devenit campioana cu un antrenor turc. Fener sa Galata au investit bani multi in antrenori straini si vor juca doar in Europa League.Lui Rikjaard ii va lua ceva timp pana sa se adapteze si sa inteleaga fotbalul de acolo,ca de altfel si acel neamt cu care Galata s-a prezentat foarte slab contra Stelei.
Rikjaard avea 36 ani cand a devenit prima data principal,iar 2 antrenori de succes de la noi din acest moment,Dan Petrescu si Razvan Lucescu au inceput sa antreneze ca principali de la 35 ani.