Guiza nu e la Fener?
Ba da
Guiza nu e la Fener?
Ba da
Guiza nu e la Fener?
da e la fener.dupa parerea mea nu e bun de nimic.daca era bun ramanea sa joace inspania pentru Barcelona sau real.daca nu la astia macar la atletico,villarea sau valencia.dar nu venea la fener ![]()
e puternic, are sut bun .. dar nu mi se pare ca e un adevarat talent, nu are tehnica si viteza buna ..
Guiza daca prinde prima preluare buna, te rupe de unul singur, daca nu, e o cizma tot meciul. Eu zic ca e un fel de Danciulescu.
Mie mi se pare bun tipu' :biggrin: . Nu e stralucit , dar merge.Oricum suma care s-a dat pentru el mi se pare putin exagerata.
Mie mi se pare bun tipu' :biggrin: . Nu e stralucit , dar merge.Oricum suma care s-a dat pentru el mi se pare putin exagerata.
A marcat 2 goluri la Euro in conditiile in care Spania a luat titlul european asa ca era normal sa-i creasca cota.Oricum se stie ca turcii musca foarte repede astfel de momeli.Lincoln de la Galata e praf
Licoln ala nu e chiar asa de praf, stie cu bashica
Oricum mi se pare exagerat 15 mil de euro
A marcat 2 goluri la Euro in conditiile in care Spania a luat titlul european asa ca era normal sa-i creasca cota.Oricum se stie ca turcii musca foarte repede astfel de momeli.Lincoln de la Galata e praf
Si pe langa alea 2 goluri a mai fost si golgheter in Primera... un anonim, ce dracu ![]()
etapa a 5 a Liga turciei
GALATASARAY 4 : 1 KONYA
goluri : baros(2),lincoln,kewell și pentru konyaspor a marcat erhan albayrak
fenerbahçe din nou a pierdeut.sivasspor ia batut de la 1-0 cu 2-1...beșiktaș a ramas 1-1..iar trabzonspor din nou a castigat...
vedem ce mare golgeter si mare fotbalist e guiza...baros a aratat ca e o valoare adevarata.6 goluri ın 3 meciuri consecutive.
clasamentul dupa 5 etape este
1.TRABZONSPOR 13 p
2.BURSASPOR 12 p
3.GALATASARAY 11p
4.BESİKTAS 11 p
5.SİVASSPOR 11p
6.GAZİANTEPSPOR 10p
7.KAYSERİSPOR 8p
8.ANKARASPOR 7p
9.KONYASPOR 7p
10.FENERBAHÇE 6p
11.ANKARAGÜCÜ 5p
12.GENÇLERBİRLİĞİ 5p
13.DENİZLİSPOR 4 p
14.HACETTEPE 4p
15.ESKݪEHİRSPOR 3p
16.İSTANBUL BªB 3p
17.ANTALYASPOR 1p
18.KOCAELİSPOR 1p
golgeteri
BAROS(gs)4gol
SERCAN YILDIRIM8bursaspor)4goluri
DARRYL BEVON ROBERTS (denizlispor)3
BOBO(beșiktaș)3 goluri
GÖKHAN ÜNAL(trabzonspor)3goluri
HARRY KEWELL(galatasaray)3 goluri
MEHMET ÇAKIR(ankaraspor)3golur
MEHMET YILDIZ(sivasspor)3 goluri
marele guiza doar un gol.....
.Lincoln de la Galata e prafMie mi se pare bun tipu' :biggrin: . Nu e stralucit , dar merge.Oricum suma care s-a dat pentru el mi se pare putin exagerata.
se vede ca nu teai uitat la ultimele meciuri ![]()
Se pare ca Baros redevine ce a fost odata.
Se pare ca Baros redevine ce a fost odata.
sigur ca daaa;) dupa parerea mea trabzonspor care e foarte bun anul asta si noi o sa mergem pana la sfarsit.dar noi o sa termınam campioni.și golgeter o sa fie baros.și guiza o sa se uıta la el ![]()
Intradevar , pozitia lui Fener ma cam surprinde, dar e doar inceputul.
Intradevar , pozitia lui Fener ma cam surprinde, dar e doar inceputul.
nu o sa iasa de peste locul 3 sau 4
Guiza si-a demonstrat valoarea in Primera Divison marcand multe goluri la o echipa slaba, apoi la Euro 2008.
Baros de 3 ani incoace singurul lucru care mi-l amintesc despre el este faptul ca l-au suspendat odata pentru rasism cand s-a tinut de nas langa negrul acela.
Daca a marcat cateva goluri impotriva unor adversari lesinati, gata, a redevenit ce a fost. ![]()
aici e FCSTEAUA.RO , topicul ãsta chiar nu isi are sensul . Cum poti sã intri tu pe fcsteaua.ro si sã deschizi un topic -forza galatasaray- ?
nu se acceptã domle asa ceva. In fine postati in continuare ..
aici e FCSTEAUA.RO , topicul ãsta chiar nu isi are sensul . Cum poti sã intri tu pe fcsteaua.ro si sã deschizi un topic -forza galatasaray- ?nu se acceptã domle asa ceva. In fine postati in continuare ..
Steaua Bucuresti Forum > Generale > Fotbal international
Guiza si-a demonstrat valoarea in Primera Divison marcand multe goluri la o echipa slaba, apoi la Euro 2008.Baros de 3 ani incoace singurul lucru care mi-l amintesc despre el este faptul ca l-au suspendat odata pentru rasism cand s-a tinut de nas langa negrul acela.
Daca a marcat cateva goluri impotriva unor adversari lesinati, gata, a redevenit ce a fost.
pentru mine nu are nici o valoare guiza ala.si nu are nici un important ca a fost golgeter sau 2 goluri la euro.daca nu o repeta anul asta ce a facut anul trecut asta inseamna ca a fost o intamlare....in aceeasi Liga cu aceeasi adversari LESİNATİ joaca si el.el dece nu marcheaza
aici e FCSTEAUA.RO , topicul ãsta chiar nu isi are sensul . Cum poti sã intri tu pe fcsteaua.ro si sã deschizi un topic -forza galatasaray- ?nu se acceptã domle asa ceva. In fine postati in continuare ..
stie toata lumea ca este fcsteaua.ro.dar uitate ca nu este deschis de mine topicul si este deschis unde trebuie.oricum daca nu era deschis deschideam eu...
Stai sa treaca vreo 6 luni sa se adapteze ![]()
E cam repede sa-l judeci dupa cateva meciuri
da bodrumdan m-ai lãmurit :laugh: tu vorbesti cu mine pe prv si dupaia faci pe desteptul pe-aici
good job
da bodrumdan m-ai lãmurit :laugh: tu vorbesti cu mine pe prv si dupaia faci pe desteptul pe-aicigood job
tu dece numi raspunzi la prv???sau sa zici nemultumirea la privat in loc sa vorbesti aici.se vede cine face pe desteptul...
Baros nici nu se compara cu Guiza, sa fim seriosi.
Baros nici nu se compara cu Guiza, sa fim seriosi.
adica care zici ca e mai bun:)))
Guiza, evident.
Guiza, evident.
la ce e mai bun? oricum toti are parerea lui personala.a mea este ca guiza nu e bun de nimik.si anul trecut numi dau seama cum a fost golgeter.oricum.daca era bun ıși arata calitatea.ın cariera pana prima data a ieșit cu fenerbahçe la un meci de cupe europene la echipe de cluburi.sa vedem la sfarsitul anului ce o fii facuti ambele jucatori.sa vedem azi ce o sa dea pentru echipa sa guiza.
Daca Guiza era la Galata si Baros la Fener, erai si tu de alta parere, cu siguranta. ![]()