FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray

«123428»
bodrumdan_barkahan01.09.2008 14:19

BAAAAAA BA?ET?????? AM GAS?T TOP?CUL MEU :))))))) PACAT CA NU l-am DESCH?S EU :))) TREBU?E SA F?E S? TOP?CUL ASTA.CRED CA SUNT STEL?STI PE A?C? CARE NE S?MPAT?SEAZA.DAR DUPA MEC?UR?LE CARE SA JUCAT DE CURAND NU MA? ST?U DACA MA? E :)) DAR CRED CA E .CA NU v-am BATUT :) FRAT?LOR DAR NU ST?U UNDE AJUNGEM.?ER? NU AM DAT GOL N?C? LA KAYSER? 0-0 S? SA ACC?DENTAT S? BARIª ÖZBEK ?N M?NUTUL 10 CARE O SA L?PSEASCA PANA LA SFARS?TUL PR?ME? REPR?ZE A SEZONULU? ASTA.?AR CU SK?BBE NU ST?U PANA UNDE MERGEM.NU ARE UN V?Z?ON.E MA? MARE ECH?PA DECAT EL CU CATEVA NUMERE.

* Gheorghe Hagi

* Gheorghe Popescu

* Iulian Filipescu

* Adrian Ilie

* Iosif Rotariu

* Gabriel Tamas

* Florin Bratu

They are Galatasaray's old footballers.. They are important players for us.. Because we didn't forget them..

asta a uitat de LUTU..Lutu la ce echipa a jucat in Romania?parca a jucat si la Steaua nu?

john_8601.09.2008 14:53

@barkahan, parca si Ovidiu Petre a jucat la Galatasaray. Da, Lutu a jucat si la Steaua

MoWeed01.09.2008 15:07

Lutu a jucat la o gramada de echipe in cariera lui, printre care si Steaua. Nu stiam, insa, ca a jucat si la Galatasaray.

@bodrumdan_barkahan

Vezi si tu cu diacriticile alea ca foarte greu se intelege ce ai scris

bodrumdan_barkahan01.09.2008 15:12
@barkahan, parca si Ovidiu Petre a jucat la Galatasaray. Da, Lutu a jucat si la Steaua

da a jucat si Petre uitasem de el...

bodrumdan_barkahan01.09.2008 15:19
Lutu a jucat la o gramada de echipe in cariera lui, printre care si Steaua. Nu stiam, insa, ca a jucat si la Galatasaray.

@bodrumdan_barkahan

lutu a venit fiind ''NOUL HAGİ'' ajucat doar cateva meciuri si aplecat la Craiova misepare.a stat cateva meciuri si nu a jucat nimic.a jucat si radu Niculescu la noi.a dat gol la Liverpool.parca dela noi a plecat la voi asa imi amintesc.

_35989409_radu_goal300.jpg

redondo01.09.2008 15:22

@bodrumdan_barkahan

lutu a venit fiind ''NOUL HAGİ'' ajucat doar cateva meciuri si aplecat la Craiova misepare.a stat cateva meciuri si nu a jucat nimic.a jucat si radu Niculescu la noi.a dat gol la Liverpool.parca dela noi a plecat la voi asa imi amintesc.

Nu cred ca Lutu a jucat intr-un meci oficial pt Galatasaray.Am impresia ca doar a fost cu ei in pregatiri intr-o pauza de iarna

redondo01.09.2008 15:28

Fiind craiovean primul meu meci pe care l-am vazut din tribuna a fost cand Universitatea a jucat in UEFA cu Galatasaray in 1986.Eram cu tata si aveam 5 ani deci nu-mi aduc aminte de prea multe dar atunci primea fiecare spectator cate un fanion la intrare din carton cu Universitatea pe o parte si Galata pe cealalta.Il am si acum.De fapt colectionez fanioane

bodrumdan_barkahan01.09.2008 15:41

@bodrumdan_barkahan

Nu cred ca Lutu a jucat intr-un meci oficial pt Galatasaray.Am impresia ca doar a fost cu ei in pregatiri intr-o pauza de iarna

a jucat doar la 3 meciuri.primul meci imi amintesc ca era una cu gaziantep .a intrat in joc in min 84 a juact doar 6 min.iar la celelalte meciuri nu mai stiu.a jucat meci oficial dar doar 3.dar cate min in celelalte meciuri nu stiu.doar cu antep imi amintesc 6 minute.(meciul ala daduse hakan șükür prima si singura lui gol din lovitura libera)

Fiind craiovean primul meu meci pe care l-am vazut din tribuna a fost cand Universitatea a jucat in UEFA cu Galatasaray in 1986.Eram cu tata si aveam 5 ani deci nu-mi aduc aminte de prea multe dar atunci primea fiecare spectator cate un fanion la intrare din carton cu Universitatea pe o parte si Galata pe cealalta.Il am si acum.De fapt colectionez fanioane

frumos colectie..cate faniane ai total?

redondo01.09.2008 16:00

Am cam 40 iar unele dintre ele sunt chiar cele oficiale cu care se facea schimbul intre capitani cand juca Craiova in cupele europene.Ajungeau toate la Doctorul echipei Vasile Frinculescu,pe care l-am cunoscut fiind prieten cu fata lui.Cand a decedat in 98 fata mi-a dat mie fanioanele cele mai frumoase inainte ca sa le ceara cei de la club.Apoi am mai cumparat din strainatate pe unde am mai fost, cu echipa locala din orasul respectiv.Dar cele din anii 70 si 80 sunt nepretuite deoarece se faceau din materiale foarte fine.Spre ex am incercat sa-l spal pe cel cu Olimpiakos si s-a cam deteriorat

bodrumdan_barkahan18.09.2008 06:14

AC Bellinzona - Galatasaray pe stadionul st.jakob park din basel la ora 21:00 pe postul show TV... arbitrii sunt romanii Sorin Corpodean, Cristian Constantin Nica, Octavian Sovre și nr.4 Tiberiu Lajos. ( sper sa tina cu noi :) )

ümit karan,arda turan,mehmet topal,emre güngör,hakan balta,orkun ușak,barıș özbek,sabri,semih,uğur si linderoth accidentati si hasan șaș nu joaca din cauza cartonasului.

un prim 11 posibila este : De Sanctis, Serkan Kurtuluș, Meira, Servet, Volkan, Aydın, Ayhan, Lincoln, Kewell, Baros, Nonda.

MoWeed18.09.2008 07:15

@bodrumdan_barkahan

Mare grija cu Corpodean; nu e un arbitru extraordinar

bodrumdan_barkahan18.09.2008 20:13

AC Bellinzona 3 - 4 Galatasaray SK

goluri pentru bellinzona:32 Lustrinelli , 47 Gürkan, 89La Rocca

goluri pentru galatasaray:39 Kewell , 51 si 80 Baros ,90+4Lincoln

am fost condusi de 2 ori de o echipa care a jucat primul joc de cupe europene...daca cu astea jucam asa.vai de noi...nu cred ca ajungem departe.trebuie neaparat sa scapam de antrenorul asta...

MoWeed18.09.2008 20:25

Macar acum va califcati; ma indoiesc ca va bat aia la retur

bodrumdan_barkahan18.09.2008 20:28

mie frica si mie sa nu ne bata....si daca ne calificam ce facem? nu facem nimica la grupuri...

MoWeed18.09.2008 20:30

Pai poate scapati de antrenor pana sa inceapa grupele. Lot aveti sa treceti de grupele cupei UEFA,

adidwu18.09.2008 20:30

Cu cine a jucat Galata in aparare de a luat 3 goluri?

bodrumdan_barkahan18.09.2008 20:45
Pai poate scapati de antrenor pana sa inceapa grupele. Lot aveti sa treceti de grupele cupei UEFA,

lot avem sa jucam finala zic eu...oricum nu cred ca mai sta antrenorul asta.sspusese fatih terim ca sar putea sa antreneze si o echipa de club pe langa nationala.poate vine din nou :)

Cu cine a jucat Galata in aparare de a luat 3 goluri?

a jucat cu sistema 3 5 2 aia 3 din aparare erau servet care se crede varf,meira care nu a ieșit cum ne asteptam si emre așik care am mare respect pentru el ca joaca bine la anii de 34. iar cei din linia mijlocului stanga a jucat volkan yaman in locul lui hakan balta accidentat.si pe dreapta un baiat numit serkan kurtuluș de an nastere 1990.ca nu mai e nici un jucator de partea dreapta in lot toti accidentati.

john_8618.09.2008 21:18

@barkahan, sunteti ca si calificati, nu au cum sa bata aia la 2 goluri diferenta pe ali samy yen. :thumbsup:

PS: Sa nu mai zici niciodata ca vrei ca Galatasaray sa intalneasca pe dinam0, asta s-ar intampla numai in Intertoto. Nu cred ca o sa scada asa mult Galata.

MALDINI18.09.2008 23:21

Antrenorul vostru e vai mama lui...daca ati reusit sa luati 3 goluri de la o echipa mult mai slaba decat Galata ( indiferent ca ati batut cu 4-3).Cu jucatorii din lotul vostru , si eu as putea antrena echipa pentru meciul retur , si as castiga :)

bodrumdan_barkahan19.09.2008 09:18
@barkahan, sunteti ca si calificati, nu au cum sa bata aia la 2 goluri diferenta pe ali samy yen. :thumbsup:

PS: Sa nu mai zici niciodata ca vrei ca Galatasaray sa intalneasca pe dinam0, asta s-ar intampla numai in Intertoto. Nu cred ca o sa scada asa mult Galata.

nu cred nici eu ca la retur o sa ne bata aia.sper sa facem ceva in grupe.ceva bun.ar fii foarte bine sa mergem pana in finala si sa ridicam cupa pe stadionul lui fener...iar daca e sa schimbam antrenorul asta.ca mai are putin oricum pleaca...o sa faca si transferuri noi conducerea daca mergem mai departe de grupe...

redondo19.09.2008 10:39

Frate stiti cum e........au ratat calificarea in Liga Campionilor si e normal ca o perioada sa nu se regaseasca.Toate echipele mari incep greu in UEFA si in cep sa joace cu adevarat doar daca ajung in fazele superioare

cRiss4Steaua19.09.2008 12:15

din ce tara e echipa asta belinzoma ? ma jur ca nu am auzit de ea in viata mea :laugh: si am auzit de alte echipe mai mici

c.ronaldo1719.09.2008 18:58

@cRiss

E din Elvetia, si am impresia ca anul trecut au jucat in Liga a 2a din Elvetia.

Trebuie avuta rabdare si cu Skibbe, nu poti face o echipa in 2 luni, mai ales ca am inteles ca ati adus foarte multi jucatori la echipa. Greseala lui Skibbe a fost ca nu si-a facut un prim 11 si o asezare tactica la inceput, in perioada de pregatire. Acum poate fi prea tarziu.

bodrumdan_barkahan19.09.2008 21:03
Frate stiti cum e........au ratat calificarea in Liga Campionilor si e normal ca o perioada sa nu se regaseasca.Toate echipele mari incep greu in UEFA si in cep sa joace cu adevarat doar daca ajung in fazele superioare

ai dreptate frate aici.sper sa mergem pana la fazele superioare

bodrumdan_barkahan19.09.2008 21:07
din ce tara e echipa asta belinzoma ? ma jur ca nu am auzit de ea in viata mea :laugh: si am auzit de alte echipe mai mici

bellinzona dupa 18 ani anul asta a ieșit i Liga 1 in elvetia.si are doar un championat castigat la elvetia ın anul 1958 si a fost primul meci din cupele europeene ieri si au jucat mai bine ca noi...

«123428»