FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray

«1262728»
Daniel-Ionut24.03.2011 10:54
Daniele da-ti warn pentru ceea ce ai zis mai sus!

Mah, eu consider ca 4 titluri in Turcia (un campionat mai puternic decat cel al Romaniei), 2 cupe, o Cupa UEFA, o supercupa, plus o cupa ca antrenor, este mai mult decat 3 titluri si 3 cupe in Romania, un campionat in care Steaua cam defila in acea perioada, plus supercupa europei, si finala pierduta cu AC Milan, ce-i drept... e undeva pe-acolo, acum ramane la aprecierea fiecaruia, pentru Galatasaray a jucat mai mult, dar la noi a fost mai eficient.

Adrian24.03.2011 11:08

Turcia din anii aia nu era un campionat mai puternic decat cel al Romaniei dinainte de 89. Drept dovada, Steaua - Galatasaray 4-0 din 1989. Hagi a si marcat atunci.

Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca presa straina a numit Steaua dinainte de 89 cea mai buna echipa europeana din ultima jumatate a anilor 80.

Ronnie24.03.2011 11:30

Daca luam in considerare ca Hagi a fost cel care l-a imbogatit pe Ciobanul putem spune ca neintentionat el a pus umarul si la decaderea Stelei.

Sau cel putin asa am auzit eu.

red&blue_boy24.03.2011 20:15
@:red&blueboy : gandeste invers...punete in locul nostru si gandestete ca Steaua e in acelasi situatie...ce ai face???

normal ca o sa fimi fericiti...

aici este vorba ca Hagi e de al vostru si pentru asta stati asa de mult in spatele lui...dar trebuia sa stati in spatele lui si cand era antrenor la voi...nu cand a venit la noi...

Poate as fi,poate n-as fi...

Dar as fi fericit daca as fi in locul vostru,daca ar pleca si "vedetele" ce le aveti p-acolo,gen Baros,Kewell...Sau daca ati avea alti fundasi,care stiu ce inseamna sa fi fundas...

greenyes25.03.2011 07:29
@:red&blueboy : gandeste invers...punete in locul nostru si gandestete ca Steaua e in acelasi situatie...ce ai face???

normal ca o sa fimi fericiti...

aici este vorba ca Hagi e de al vostru si pentru asta stati asa de mult in spatele lui...dar trebuia sa stati in spatele lui si cand era antrenor la voi...nu cand a venit la noi...

Am si eu o intrebare. Rijkard de ce nu a reusit la voi? Mai ales dupa ce a facut la Barcelona.

ebonyc25.03.2011 08:22
Am si eu o intrebare. Rijkard de ce nu a reusit la voi? Mai ales dupa ce a facut la Barcelona.

Aceeasi intrebare as avea-o si eu.

bodrumdan_barkahan25.03.2011 15:48

daca imi dai mie lotul de la Barcelona si eu fac acelasi lucru...nu este o comparatie buna ce ati facuto...

oficial Hagi numai este antrenor la galatasaray...

vad ca pe Hagi il vedeti cel mai bun antrenor al europei si balcanilor...

nu trebuie sa insiste la cariera de antrenor pentru ca nu este un antrenor bun...cea facut a facut pentru noi dar ca fotbalist nu ca antrenor...

vad ca aveti parerea ca daca nu era Hagi noi nu eram unde eram...adevarat ca Hagi era un fotbalist foarte important pentru echipa dar v-am mai spus inca o data Hagi nu a iesit singur pe teren...va ganditi doar cu inima...

red&blue_boy25.03.2011 15:54

Ok,n-o fi mare antrenor Hagi,dar ar merita mai mult respect de la voi...

Hagi a gresit ca a venit la voi in toamna,intr-un moment dificil,cand nimeni nu s-a inghesuit sa va preia echipa...

Rijkaard n-a reusit pentru ca echipa voastra la ora actuala nu mai are valoare,jucatorii si-au cam luat-o in cap...Nu cred ca altcineva cu lotul actual va face mai mult...

daca imi dai mie lotul de la Barcelona si eu fac acelasi lucru.

Nah,nu cred...

bodrumdan_barkahan26.03.2011 13:45

respect are intotdeauna...dar nu il vrem ca antrenor...Hagi in inimele noastre are un alt loc mereu...dar ca antrenor nu trebuie sa insiste mult...

Stryker05.04.2011 13:45

Uite ca si fara Hagi antrenor, echipa continua sa piarda, 0-3 la Antalyaspor, o vecina de clasament de altfel, Zapata care a fost si el asa de blamat, i-a lasat locul lui Ufuk care a luat 3, ultimul gol find din greseala lui cand a provocat un penalti stupid ... apararea voastra este mai penibila chiar ca a noastra, niste greseli de te sperii ...

Cu lotul si situatia actuala si Mircea Lucescu daca ar prelua echipa asta ar avea mari dificultati sa o aduca pe drumul cel bun.

ady.fcsb05.04.2011 16:07

3-0? :)) Hagi si Zapata sunt de vina .

RedScorpyON05.04.2011 17:09

Taci ma,ca jucatorii au iesit pe teren doar cu gandul la victorie,doar ca s-au concentrat prea mult la scorul de 3-0 si au uitat ca joaca in deplasare si le trebuie 0-3. Eu tot raman la parerea ca iau titlul anul asta,mai ales ca a plecat Hagi,nu-i asa,Abub Muzab Al Zarqui?

David05.04.2011 17:24
Uite ca si fara Hagi antrenor, echipa continua sa piarda, 0-3 la Antalyaspor, o vecina de clasament de altfel, Zapata care a fost si el asa de blamat, i-a lasat locul lui Ufuk care a luat 3, ultimul gol find din greseala lui cand a provocat un penalti stupid ... apararea voastra este mai penibila chiar ca a noastra, niste greseli de te sperii ...

Cu lotul si situatia actuala si Mircea Lucescu daca ar prelua echipa asta ar avea mari dificultati sa o aduca pe drumul cel bun.

Cine ma? :)) Ar fi prea mediatizati arbitrii turci dupa.

bodrumdan_barkahan09.04.2011 14:45

@ red scorpyon : tu esti un dobitoc ma stiai asta???

bodrumdan_barkahan14.05.2011 11:24

la ora actuala se voteaza pentru noul presedinte...

bodrumdan_barkahan17.05.2011 08:06

noul presedinte al clubului este Ünal AYSAL...un om de afacere mare din tara si unii dintre cei mai bogati...a venit cu un numar de vot record al clubului...3000 de voturi din 4000 sa votat pentru el...

si noul antrenor este Fatih TERðM...

red&blue_boy17.05.2011 09:15

Era de asteptat sa fie asa...

Sunt curios daca Terim va remania lotul,va cere jucatori noi,multi jucatori noi...

bodrumdan_barkahan17.05.2011 17:24

da o sa vina multi noi...se zice ca o sa plece toti strainii din lot in afara de culio...sar putea sa ramane baros sau pino...dar se vede ca garantat e doar culio...si vreo 8-9 jucatori Turci o sa plece...

«1262728»