FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray

«125262728»
bodrumdan_barkahan19.03.2011 23:21

tu cat de creier ai ma in cap marele antrenor ce esti..dute la Real Madrid sa lucrezi daca stii multa fotbal...

ady.fcsb19.03.2011 23:40

Turcule,pupa-i in fund pe jucatorii aia care nu dau 2 bani pe voi si scuipal pe Hagi,care v-a scos din mocirla in care va zbateti din nou si v-a dus unde Steaua stralucea,doar ca ceva mai jos( Cupa UEFA) . Pe zi ce trece turcii imi demonstreaza ca sunt total pe langa fenomen,excluzand un numar mic de oameni,printre care Fatih Terim. SUNTETI VARZAA! Se pisa mercenarii aia pe legenda voastra si voi stati cu plua-n sus.Pupatii in continuare in cur pe Baros,pe Kewell si restu si n-o sa mai prindeti Europa in urmatorii 10 ani. Vreau sa-mi spui si mie numele echipei care v-a scos din Europa anul acesta,te rog.

*Alecs*20.03.2011 00:09

Dar nu se intreaba nimeni de ce e lucrat Hagi ? Ca doar nu a fost lucrat din primul meci. Acest lucru se datoreaza tot din cauza metodelor sale de antrenament, tactica, felul de a vorbi cu jucatorii, ambitiile si incapatanarea de a juca mereu cu Zapata, Culio si Stancu. Din cate tin minte, in primul lui mandat tot din cauza asta a fost dat afara. Ca juca meci de meci cu Ovidiu Petre, desi era praf. Ii devenise antipatic pana si fostului sau coleg Hakan Sukur.

Asa cum si simbolul Lacatus a fost facut in toate felurile chiar de catre noi, nu inteleg de ce ne sarim ca arsi cand un turc isi zice parerea despre antrenorul Hagi. Si daca vrem sa fim corecti pana la capat, sa recunoastem ca Hagi nu a demonstrat nimic ca antrenor pana acum si imi pare rau ca vrea sa se faca de rusine in continuare. Nu toti jucatorii mari sunt si antrenori de succes. Iar Hagi se incapataneaza sa inteleaga asta. Daca nu ai succes la un club, inteleg, mai incerci. Dar cand esti deja la a 5-a incercare si nu ai stat mai mult de un an la niciun club si nu ai facut performanta, te duci si te apuci de altceva, cum ar fi Academia de Fotbal Gheorghe Hagi.

Adrian20.03.2011 01:09

Alecs

Total de acord cu tine. Am si zis asta de multe ori. Hagi nu stie sa vorbeasca cu jucatorii, nu e bun psiholog. El se asteapta ca toti sa dea cel putin 100%. Aceasta mentalitate merge, poate, cand ai in echipa doar tineri necunoscuti, dornici sa invete, sa se afirme. Dar cand dai peste jucatori despre care se spune ca sunt valorosi sau chiar jucatori care cred ca sunt supervalori desi nu sunt(cum a fost cu unii de la Steaua), atunci ai probleme. Pentru ca astia se cred vedete si oricine ar veni antrenor ei tot vedete se vor vedea. Daca nu-i pupi in fund, nu e bine.

Cand a venit la Steaua, Hagi a facut curatenie in lot. Lovin a zburat, nu mai stiu care a fost trecut pe linie moarta. Au venit tineri jucatori care au fost bagati imediat in teren. Etc, etc. Reactia mercenarilor a venit ca una normala. S-au dus la patron, l-au parat ca niste curve si gata a fost.

Ce nu intelege baiatul asta, bodrumdan, e ca la ei problema e lotul de jucatori. Mai exact vedetele din lot.

Daca e sa le luam pe rand, ajungem la concluzia asta.

Conducatorii au bagat bani multi, au adus vedete(si jucatori si antrenori-Rijkard). Echipa tot nu a mers.

Antrenori au fost mai multi, unii foarte bine cotati si tot au dat-o-n bara.

Conditi sunt, bani sunt, atunci?

Prea multe greseli individuale au facut jucatorii din apararea Galatei ca sa cred eu ca e doar vina lui Hagi.

Cat despre comparatia cu Lacatus, eu l-am injurat pe Lacatus pentru ca s-a comportat ca o curva, nu neaparat pentru ca a fost un antrenor extrem de slab. Hagi macar a fost barbat si a plecat cand a vazut ca nu se poate.

bodrumdan

M-au cautat cei de la real dar i-am refuzat. Eu sunt doar cu Steaua. Alt club nu imi place.

Daca erai destept, vedeai ca in ultimele 2 sezoane galata a fost pe spate. Ati luat locurile 3 si 5. O fi fost tot vina antrenorilor, nu?

Da' lasa ca o sa plece Hagi si o sa vina alt antrenor care o s-o dea in bara tot din cauza jucatorilor. Ce o sa zici atunci?

bodrumdan_barkahan20.03.2011 21:21

@ ady.fcsb : nu ma mai lua cu '' daca nu era Hagi nu eram nici noi'' lasa te de astea si vezi realitatile...stiu si eu fotbalul cat stii tu si VARZA ESTð TU CU CASTRAVETð...stai tu linistit...nu ma mai lua cu de astea daca e asa incep si eu sa iti zic...si spunemi daca era Hagi pe teren cand natioanala la euro 2008 a venit pana la semi finala cu FATðH TERðM...hai dute si joacate unde vrei la park...

@alecs : baiatu asta stie si intelege si nu se uita la lucruri cu patriotate...Hagi era si o sa ramane o legenda ca fotbalist dar ca antrenor nu este antrenor bun...

@ Adrian : ce am scris eu la paginele celelalte uitate..nu spun ca Hagi este singurul vinovat...trebuie schimbat tot..de la conducere la fotbalisti..in afara de sabri,emre çolak,pino si baros...trebuie tot lotul sa se schimbe..Hagi declarase ca 2 dintre cei mai buni 3 straini din campionatul Romaniei este zapata si culio...zapata daca era cel mai bun atunci e vai de campiobatul ala...Hagi trebuie sa plece singur cum a facut shuster la besiktas a vazut ca nu merge a plecat el de unu singur...

si inca ceva...aici se vorbeste despre fotbal si fotbalul este un joc international nu este un joc care doar se joaca in turcia sau Romania sau etc...va rog sa terminati cu cuvintele jignitoare despre tara mea,oamenii mei si poporul meu...eu aici nu am facut asa ceva...daca nu o sa ne jignim un an de zile unu pe altu si nu este frumos...sa vorbim despre fotbal cu binele sau cu rau...eu nu v-am jignit tara sau oamenii vostrii.Hagi este acuma antrenorul galatei si de asta se vorbeste aici despre el...putem sa vorbim ca jucatorii buni sau nu prosti antrenor bun sau prost conducerea lafel...dar nu are nimeni voie sa jigneasca sau sa atace o tara intreaga cu oamenii...eu nu v-am facut asta...sa vad ca sunteti oameni intelegatori...

va inteleg ca Hagi este de al vostru si nu va convine ca a ajuns in halul asta...

si cu Galatasaray trebuie facut in primul rand un nou presedinte si conducere..ca de cand au venit astea deloc nu au facut nimik.in al doilea rand jucatori tineri cu ambitie si intre ei doar 3-4 vedete dar nu astea din lotul actual altii care sa joace...si un antrenor chiar FATðH TERðM pentru ca el are multa otoritate asupra fotbalistiilor eu am increderea ca trebuie antrenor din tara nu strain ca sa aduca din nou spiritul echipei...acuma un capitan arda turan care nu poate sa zica nimik la fotbalisti..trebuie si in lot fotbalisti ca bülent korkmaz,hasan sashakan șükür,hakan ünsal,ergün penbe care sa vorbeasca in vestiar doar ei nu sa se bata fotbalistii intre ei..sa vorbeasca doar astea si atat...pe vremurile alea cand se castigase Cupa UEFA,fotbalistii astea care am spus mai sus cand nu avea clubul puterea sa dea banii la jucatori in ziua care trebuia jucatorii astea dadeau din buzunar bani la fotbalistii tineri..vremurile alea cateodata se platea dora la straini la zilele de salariu...trebuie asa jucatori sa dea cu pumnu la masa si sa vorbeasca doar ei...acuma numai este asa ceva...nu a ramas spirit,suflet deloc..nu e nimik...ne este rusine sa iesim pe strada...

Adrian20.03.2011 21:32

Pai si atunci de ce dai vina pe Hagi daca esti constient ca e lucrat de jucatori?

Scoate frate din echipa toate elementele astea de rahat si apoi uita-te ce se intampla si judeca.

Tu vrei ca Hagi sa castige tot, chiar daca multi jucatori sunt impotriva lui? Nu se poate. Nu el e pe teren.

Tu vrei ca Zapata sa scoata toate mingile? Nu se poate nici asta. Nici un portar nu poate face asa ceva.

Judeca-l si tu pe Zapata dupa ce in fata lui nu va mai exista o linie de aparare care sa gafeze decisiv la fiecare meci.

bodrumdan_barkahan20.03.2011 21:47

e scoti solutia asta ca Hagi e lucrat de jucatori...nu este asa ceva...nici un jucator nu iese pe teren ca sa piarda...despre zapata sa nu vorbim ca nu e un portar bun deloc...Hagi greseste la schimbari...si la ankaragücü a facut lafel si acasa cu fener lafel...nu ne asteptam sa schimbe toata soarte echipei..dar nici asa de rau nu se poate...a scris mai sus ''alecs'' ceva corect...nu inseamna ca o sa fii antrenor bun daca ai fost jucator bun...

Adrian20.03.2011 21:51
nici un jucator nu iese pe teren ca sa piarda

Cine crede asta e un visator, ca sa nu zic lucruri mai rele.

Au aruncat jucatoatri mai mari meciuri, in campionate mai tari. Si tu crezi ca nu se poate la tine?

RedScorpyON20.03.2011 22:48

Abu Muzab al Zarquai sau cum te cheama... Ca m-ai injurat,e normal,voi sunteti *** cu tara... Din ce zici tu reise asta... Sa iti denigrezi omul cariua ar trebui sa-i pupi picioarele,arata caracterul vostru de nimic. D-asta v-ati chinuit 500 de ani sa ne cuceriti,d-asta s-a ales praful de imperiul vostru,sunteti oamenii care isi utia valorile... Sper din suflet sa vina si Therim(nu stiu daca am scris corect) si sa fie mai praf ca Hagi,sa-l injurati,sa vina si Sukur,sa-l injurati si pe el,totul pt niste mercenari care joaca acolo pe milioane bune! Inteligenta ta lasa de dorit daca tu crezi ca jucatorii sunt 100% cu gandul la meci. Am vazut 4 infrangeri ale voastre,toate venite pe greseli personale ale jucatorilor... E clar ca Hagi e de vina...

FARA JIGNIRI DE MAMA-TARA! MULTUMESC!

ady.fcsb21.03.2011 16:15

Turcule ,fara jigniri. Imi mentin parerea ca sunteti varza(in materie de fotbal,mea culpa ca nu am specificat,dar se subintelegea). Sti de ce?Pentru ca azi le pupati talpile si maine ii injurati de toate rudele. Si imi mentin parerea ca nu va pricepeti la fotbal.De ce?Ca se vede,rezultatele vorbesc.Cine a eliminat-o pe Galata anul asta din Europa?Daca era Hagi si ati fi fost eliminati i-ati fi scris pe garduri injuraturi.

Felicitari pentru parcursul de la Euro 2008 si de la mondialul din 2002,dar ca echipe de club .. in afara de Galatasaray din vremurile cand si Hagi era pe-acolo, poate sa se compare la performante europene cu Rapid sau Dinamo,adica 0 .

greenyes21.03.2011 18:35

Am vorbit cu un baiat din Bosnia care stie cazul lui Misimovici. Hagi l-a rugat sa-si arunce guma de mestecat in timpul antrenamentului iar asta a refuzat intr-un mod nu tocmai elegant: ca cine beep este Hagi????

Ar fi trebuit Hagi sa se ia cu astia la concurs de lovit mingea si cred ca se lasa totii de fotbal!

Lari21.03.2011 18:51

Ei, lasa ca si Boloni ii lasa p-aia de la Standard Liege cu gura cascata la astfel de concursuri si tot i-au facut viata grea...

greenyes21.03.2011 19:23
Ei, lasa ca si Boloni ii lasa p-aia de la Standard Liege cu gura cascata la astfel de concursuri si tot i-au facut viata grea...

Si s-a ales praful de ei dupa plecarea lui Boloni. Numai pupa Standard-ul fotbal jucat sub comanda lui Boloni. De cand au plecat se zbat intr-o semi-mediocritate.

bodrumdan_barkahan22.03.2011 18:14

Hagi din seara asta numai este antrenor la galatasaray...

axl22.03.2011 18:15

A fost demis sau a renuntat el?

bodrumdan_barkahan22.03.2011 18:15

@ RedScorpyON : vise placute...si invata istorie...

bodrumdan_barkahan22.03.2011 18:21

@ axl : inca nu se stie daca a fost demis sau a plecat el...dar oricum nu are nici o importanta ca asta trebuia..si acuma este randul la conducere sa plece si ei...si %90 jucatorii din lot si sa vina Fatih TERðM sa ia cheile din florya si sa isi faca echipa pentru anul viitor...noi ca natie suntemi oameni emotionali..si trebuie cineva din club...daca o sa vina un antrenor tot strain acelasi lucru o sa fie si cu el...si jucatori tineri ambitiosi care o sa joace din suflet pentru echipa nu pentru bani si majoritatea turci...

inca nu este nimic oficial...

blindica22.03.2011 19:38

Parca as citi aceleasi vise din Ghencea. Culmea e ca la noi,in Romania,nu se investesc atatia bani...

bodrumdan_barkahan23.03.2011 09:24

inca o saptamana o sa stea in mare siguranta dar o saptamana sau 2 sau o zii numai conteaza...clubul trebuie sa isi faca planurile pentru sezonul viitor...

se pare ca azi o sa se anunte plecarea lui Hagi...

red&blue_boy23.03.2011 10:35

Sa plece odata Hagi,o sa fiti fericiti atunci,probabil o sa castigati campionatul si sezonul asta... :dry:

bodrumdan_barkahan23.03.2011 21:42

@:red&blueboy : gandeste invers...punete in locul nostru si gandestete ca Steaua e in acelasi situatie...ce ai face???

normal ca o sa fimi fericiti...

aici este vorba ca Hagi e de al vostru si pentru asta stati asa de mult in spatele lui...dar trebuia sa stati in spatele lui si cand era antrenor la voi...nu cand a venit la noi...

MoWeed23.03.2011 21:52

Toti cei care au criticat gandirea voastra pe acest topic, l-au sustinut pe Hagi si cand a fost antrenor la Steaua

RedScorpyON24.03.2011 08:32

Pai,vezi,ma,turcule,asta e diferenta... Noi l-am sustinut pe Hagi neconditionat,nu ca voi... Asta e esenta care face diferenta...

Daniel-Ionut24.03.2011 08:35
Pai,vezi,ma,turcule,asta e diferenta... Noi l-am sustinut pe Hagi neconditionat,nu ca voi... Asta e esenta care face diferenta...

Si sa nu uitam ca Hagi a facut mai multe pentru Galatasaray decat pentru Steaua.

Adrian24.03.2011 10:39

Daniele da-ti warn pentru ceea ce ai zis mai sus!

«125262728»