FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray

«12425262728»
Le reseau pansant12.03.2011 12:18

acum hai sa fim impocriti, cand era antrenor la noi, toti o dadeam ca nu e antrenor, ca e o varza de antrenor ca e nu stiu cum; spuneam tot felul de episoade despre el, inclusiv faza cand dupa esecul din 2002 la intrebarea unei proaste numita jurnalista a trimis-o pe fufa respectiva la cratita.

Asta ca sa nu mai spun de becalizarea la care a fost supus din partea noastra, la fel sa nu uitam ca noi l-am pus la zid pentru ca in mandatul lui Hagi Steaua a adus cei mai multi jucatori si a cheltuit peste 10m de euro, majoirtatea fiind apoi vanduti pe sume ridicole.

Asta ca sa nu mai spun ca pana acum 2 saptamani am facut acelasi lucru cu Lacatus, din sclav nu il scoteam, sau din profitor de pe urma Stelei si ca mereu ii reprosam ca am pierdut cu el toate derbiurile, jucam ca o cizma etc.

MoWeed12.03.2011 12:22

Mihai, daca gasesti o singura postare in care l-am criticat pe Hagi eu nu mai intru pe forumul asta. Mereu am sustinut ca trebuie lasat sa-si faca treaba. Am fost convins si inca mai sunt ca daca este lasat sa-si faca treaba intr-un mediu profesionist, poate demonstra calitati de antrenor. Chiar si cat a fost la Steaua s-a vazut o incercare de joc in viteza si o constanta la fazele fixe care nu a mai fost atinsa de atunci.

Jucatorii adusi de el au plecat pe sume ridicole (si) datorita managementului defectuos de la club. Pai cand joaca numai cei aflati in gratiile patronului ce sa ne asteptam?

La fel si cu Lacatus. Eu m-am simtit jignit, tradat cand a ales sa vina la Steaua a 3-a data. Dar n-o sa vezi vreo jignire la adresa lui din partea mea.

Le reseau pansant12.03.2011 12:30

Mo,

nu ma refeream la tine, daca vroiam sa scot asta in fata te citam sau spuneam ca e pentru tine, stii ca sunt direct si nu imi plac ocolisurile sau apropourile.

Doi la mana, cand tot pe acest sait urla lumea ca Lacatus antrenorul nu are nimic cu Lacatus jucatorul cum era? sau cand spunea ca echipa lui Olaroiu a mers pentru ca a fost echipa lui Zenga si Oleg, ca el doar a imprimat prostie si lentoare.

Aceleasi lucruri ii sunt reprosate lui Hagi, acum ne deranjeaza cand un strain spune asta despre un jucator stelist, dar cand unul dintre noi spune acelasi lucru, nu numai ca il aplaudam dar si luam la 11m pe cel care spune altceva.

MoWeed12.03.2011 12:43

Uite, eu recunosc ca am facut si inca fac parte din cei care il considera pe Olaroiu un antrenor mediocru. Este parerea mea.

Dar nu poti sa compari ce a insemnat Olaroiu pentru Steaua cu ce a insemnat Hagi pentru Galatasaray.

Revenind la comparatia cu Lacatus. Este si nu este potrivita. Lui Lacatus majoritatea nu i-au imputat in primul rand rezultatele proaste ale echipei, ci faptul ca a ales sa se asocieze cu becali de 3 ori. Nu neg ca exista unii care l-au injurat cu patos. Dar nu toti si nu din aceleasi motive pentru care turcii il injura pe Hagi

La Hagi s-a ajuns la lucruri incredibile. S-a ajuns la acuze ca si-ar fi tras comisioane din transferuri, s-a ajuns la injurii. Din partea unor oameni care mereu au sustinut ca il vor incuraja neconditionat. Pe pagina lui de facebook am vazut turci care sa-l injure ca a indraznit sa il scoata pe Baros de la antrenament. Cine dracu' e Baros comparativ cu Hagi?

Adrian12.03.2011 13:30

Nu ma intereseaza ce a facut la noi. La galata Hagi a facut ce am enumerat mai sus. Asta nu i-o poate lua nimeni. Are ochi la jucatori si a facut un schelet pentru Galata, schelet pe care se bazeaza si acum.

Ronnie12.03.2011 13:33

Ca antrenor, Hagi e modest. Nu a demonstrat nimic pentru a antrena Galatasaray.

Maye12.03.2011 14:43
ba maye dobitoc si rahat esti tu..Hagi este cel mai varza antrenor din lume pe care l-am vazut..ieri la gonit pe baros din antrament..si aum in locul lui ce vrea sa faca sa il aduca pe Nicolita ca sa isi ia din nou spaga...

Trazni-v-ar !

bodrumdan_barkahan12.03.2011 22:53

@ maye : eu tie Trazni-v-ar...

spun inca o data Hagi ca jucator mereu legenda pentru noi..dar ce a facut ca antrenor nu il admir deloc...el ca antrenor are egouri...daca esti un jucator bun nu inseamna ca o sa fii si antrenor bun...Hagi ca jucator este in ochii mei unul dintre cei mai buni jucator din lume al timpurilor...dar ca antrenor nu pot sa zic asta...acum 3 sau 4 sezoane noi am castigat campionatul fara antrenor..cu antrenorul din echipa b...

sa venim la trofeele pe care la luat 14 cupa turciei,17 Liga turciei , 10 cupa presedinte , 5 cupa primministrul , 12 TSYD (ziaristii de sport) , 1 cupa federatiei de fotbal ,1 UEFA,1 super cupa europei...in total 61...Hagi a stat 5 ani in turcia ca jucator... a facut mare lucruri dar nu a luat el toate cupele astea 61...e adevarat ca a fost cel mai important jucator pentru galatasaray...dar daca observati ca dupa ce am castigat 4 titluri consecutive a plecat din echipa fatih terim,Popescu,hakan șükür,okan buruk,emre belözoĂŸlu,taffarel,tugay kerimoĂŸlu,astea doar pe care le aduc acuma aminte...Hagi a ramas si nu am luat titlul din nou...tu zici ca numai Hagi a reusit si a luat toate cupe al 5 lea an dece nu a castigat???daca spui ceva trebuie sa stii ca echipele iese pe teren cu 11 jucatori nu numai 1 singur jucator...adevarat ca unele jucatori sunt importante pentru echipele...dar nu uita ca fara jucatorii aia care am scris sus nu se reusea totul si fara Fatih Terim...si invers se putea fara Hagi poate nici ei nu castigau nimk..atunci vremea aia era o echipa adevarata un joc colectiv era o prietenie buna la galatasaray si o conducere buna....

acum nu e nimik...jucatorii nu dau nimik pentru echipa,antrenorul nu e bun,conducerea proasta...totul sa adunat si a iesit treaba asta...noi nu ne asteptam de la Hagi sa schimbe totul stiu ca nu se schimba de o data..dar macar sa bata si echipele proaste...in turcia e o vorba acuma'' se da bataie la care echipa nu bate pe galatasaray'' acum aseara vorbesc la televizor la program de fotbal zice ala ca nu asteapta nimeni de la galatasaray sa bata in deplasare pe ankaragücü...daca pierde echipa maine Hagi nu o sa stea pana la meciul cu fenerbahçe de pe 18 martie...Hagi nu este singurul vinovat la situatia asta...pe primul loc este presedintele echipei,dupa jucatorii care isi iau doar banii si nu fac nimik..dar nici Hagi nu este alb scos din lapte...spun inca o data Hagi nu este un antrenor bun...ce a facut la bursa??? a retrogodat,dar ertuĂŸrul saĂŸl-am? a facut echipa campioana...sa nu credeti ca eu il jignesc sau nu il vreau pe Hagi ca e strain sau roman...spun mereu ca la situatia asta care o are galatasaray doar 2 antrenori poate sa scoata echipa...fatih terim si Lucescu...

imi spuneti ca Hagi cand a venit prima oara a castigat cupa turciei...terog frumos si cupa turciei sa o castige ca e antrenorul galatei...si atunci il avea si pe ribery la lot...asta macar sa o faca o cupa..imi zici ca a scos jucator bun..da arda a iesit in vremea lui Hagi...daca nu era Hagi antrenor atunci arda nu ajungea fotbalist???daca nu era Hagi il vedea altcineva si tot iesea...(sa il dau dracu si pe jegosul de arda ca sa umplat dupa ce a luat numarul 10 si banderola de capitan se crede Messi)

sa venim la banii cu stadion...da e adevarat ca echipa a castigat multi bani vremea aia...dar ca financiara galatasaray nu este foarte bun..are datorii multe...stadionul a facut statul...galatasaray nu a scos nici 1 doar din buzunar pentru stadion...doar a dat locul unde era stadionul ali samiyen la stat(este cel mai valoros loc din istanbul cu bani nu poti sa cumperi) si pamantul unde e construit noul stadion era al clubului si e un pamant foarte mare si pamantul ala a dato la stat si acolo pe langa stadion stadul o sa construiasca un spital mare si mi se pare ca o facultate...

nu este nimik cum se vede de acolo...

ady.fcsb13.03.2011 01:44

Eu ( un no-name),daca antrenam Galata si ma injura Baros il trimiteam direct de unde a iesit si out din lot.Plus o amenda sa-l usture rau de tot la buzunar.La cate a facut Hagi pentru voi ar trebui sal huiduiti meci de meci ( daca mai prinde vreun meci) pana pleaca.Galata e la pamant,nu o fi Hagi mare antrenor,dar a fost acolo si Rijkaard .Sa nu-mi spui si de ala ca e un antrenor slab ca nu te cred.

MoWeed13.03.2011 08:09

Nu a castigat numai Hagi acele trofee, dar este ciudat cum fara el majoritatea celor enumerati de tine au cam dat chix prin Europa. Toti jucatorii au contribuit la succes, doar ca el a fost de departe cel mai important. Apropo, ati avut in intreaga istorie o perioada mai de succes decat cea in care a jucat el la voi?

bodrumdan_barkahan13.03.2011 20:35

Hagi a iesit singur pe teren???

si azi a pierdut echipa...

Adrian13.03.2011 20:56

Nu pune, prietene, intrebarea asa. Mai bine intreaba-te daca echipa ar fi realizat ceva fara Hagi. Mai bine intreaba-te daca era in echipa vreun jucator mai important ca el sau macar la fel de important.

Fotbalul e un joc de echipa, normal, niciodata un jucator nu va putea sa castige singur un meci. Dar poate sa traga echipa dupa el. Iar Hagi era un astfel de jucator. Altul la fel de bun nu exista la echipa. Nu era Hagi 100% din echipa Galatei atunci dar era macar 30%.

Si inca ceva. Apararea Galatei e de-a dreptul penibila. De foarte multa vreme nu am mai vazut atata nesiguranta la niste fundasi. Si, culmea, nu sunt fundasi de rahat, necunoscuti, debutati, etc. Sunt jucatori cu experienta, de valoare.

Asta mie imi spune ca echipa il lucreaza pe Hagi si ca pierde intentionat.

Poate ca ar trebui sa ii luati pe ei la rost, nu pe Hagi.

gio_stgloria13.03.2011 23:31

La galata s-a creat ideea ca Hagi e prost antrenor si toti imbecilii de jucatori s-au unit impotriva lui, mai putini cei adusi din Romania. Deh, daca supervedeta misimovici a declarat ca n-a vazut in viata lui un antrenor mai slab, trebuie ca toata lumea sa se alinieze la ideea lui. Cred cu tarie ca jucatorii vor sa piarda meciurile ca sa-i grabeasca plecarea lui Hagi.

Puneti parul pe jucatori , aia e solutia.

predatorpulse714.03.2011 06:27

Treaba e simpla, Gica nu e antrenor mare(si asta pentru ca nu a luat-o de jos ca antrenor - pentru un exemplu mai extrem vezi catastrofa de maradona la carma argentinei) si echipa Galatei e formata din mercenari cu rupere in ****. Oricine s-a uitat cat de cat la Galata in acest campionat(si inainte de venirea lui Hagi) a vazut acest lucru. E cea mai slaba echipa a Galatei de multa,multa vreme. Repet, ECHIPA. Nu insiruire de staruri.

Hagi nu e mare antrenor insa a avut mare ghinion de cand a venit si credeti-ma, nu sunt un tip care sa bage placa noroc/ghinion de obicei, insa galata a facut egal sau a pierdut in meciuri pe care trebuia sa le castige dupa prestatia din teren sau ocaziile avute.

bodrumdan_barkahan16.03.2011 21:44

parerea mea este ca Hagi a facut o mare greseala ca a acceptat oferta ca sa vina in acest moment prost...si o mare greseala sa conducere ca a adus pe Hagi la momentul asta prost...trebuia un antrenor mai experimentat...

@gio_stgloria : te rog frumos si noi vedem ce este acolo...face niste schimbari de nu poti sa crezi...cel putin cat stii tu stim si noi fotbalul asta avem ochi vedem...

a spus un prieten mai sus ca fotbalistii pierde ca sa plece Hagi mai repede...trebuie sa gandesti inainte sa scrii...

solutia este sa se schimbe toata echipa de la cap la coada...doar 3-4 fotbalisti sa ramane si sa se schimbe totul si ca antrenor Fatih Terim...trebuie un antrenor care sa le fie frica la fotbalisti...

acuma vineri avem meci cu fener acasa...si la stadionul nou daca o sa luam prima bataie dela fener fotbalistii nu cred ca au cum sa iasa din stadion...suporterii aia de acolo nu stiu ce o sa le faca...e foarte greu dar eu am increderea ca o sa i batem pe fener pentru ca meciul asta e mai mult de un meci...

Adrian16.03.2011 22:03

Trebuie dati afara multi jucatori, multe vedete, ca aia strica echipa. Sa scape Galata de Baros, Neill si de inca cativa si o sa vedeti ca Hagi o sa faca treaba.

Cand Hagi a venit la Steaua, a incercat sa ii indeparteze pe toti acei jucatori care faceau probleme: Lovin, Baciu, etc. A adus in locul lor jucatori tineri(Bicfalvi, Iacob).

Din pacate pentru el, nu i-a mers. Bisericuta veteranilor era prea puternica. L-au vorbit la becalii, l-au lucrat, au scapat de el. Asta desi Hagi isi indepliniste toate obiectivele de pana atunci.

Hagi a venit la echipa, fiind o vedeta, si i-a luat tare. Nu i-a tratat ca superjucatori, nu i-a pupat in fund, nu i-a considerat frati sau prieteni, doar fotbalisti. Si baietilor nu le placea asta. Ca ei erau obisnuiti cu fratele Oli si alte rahaturi.

Ganditi-va cam ce mentalitate aveau unii jucatori in acel moment din moment ce Lovin a avut tupeul sa spuna "da' cine mai e si Hagi?".

red&blue_boy17.03.2011 19:40

Besiktas e la fel de praf,a si plecat Schuster.Si ce jucatori au adus ei fata de Galatasaray.La ei ce n-a mers?...

Cum am mai spus,nu cred ca altcineva in locul lui Hagi facea mai mult in situatia data,cu echipa data.De aia nici nu s-a grabit sa vina nimeni...

RedScorpyON17.03.2011 22:04

Turcii sunt un fel de tigani,dar cu tara... Hagi nu e un antrenor mare,pt ca el vede fotbalul din perspectiva unui geniu,iar fotbalistii sunt doar niste semiretardati... Fanii Galatei ar trebui sa dea foc conducerii si jucatorilor(niste mercenari) si sa-i pupe picioarele lui Hagi. Dar ei nu o fac,fiind niste tigani cu tara,ci iau in brate niste jucatori care probabil nu vor realiza in toata cariera lor,toti la un loc,ceea ce a facut Hagi pt Galata intr-un an. Daca Hagi nu semna cu Galata,azi turcii erau de nivelul nostru,adica submediocrii dpdv fotbalistic...

MoWeed17.03.2011 22:10

@RedScorpyON

Exact.

Hai sa spunem ca nu este extrem de deranjant faptul ca ii cer demisia, cat modul prin care o fac

Hagi a cumparat jucatori doar dela becali ca sa isi ia si el bani din transferuri nu din alt ceva

..il felicit pe Hagi ca a reusit cu egourile lui sa il goneasca pe un jucator ca misimovic ca sa isi cumpere el jucatorii de la Oierul ca sa isi ia spaga...foarte frumos...marele galatasaray a devenit ferma lui Hagi...go home Hagi go home...

Asa este frumos, dupa tot ce a facut pentru ei sa fie acuzat in acest fel. Pe pagina lui de facebook e si mai grav, diversi turci il trimit unde il trimitem noi pe Lucescu.

Macar e bine, s-a mai spulberat si mitul ca turcii sunt mai atasati de si stiu sa-l respecte mai bine pe Hagi decat noi.

RedScorpyON18.03.2011 11:36

M-am minunat si eu cand am vazut ca Ahmet Ildirim asta de la noi de pe forum il acuza pe Hagi ca isi ia bani si ca l-a gonit pe....Misimovic... Ba,turcalete,esti nebuun?!?! Uita-te la Rapid,acelasi lucru fac si ei cu conducerea si jucatorii,azi sunt simboluri,maine ii injura... Turcaletii nu meritau sa-l aiba pe Hagi,sa-i vad acum cum se chinuiau sa prinda si ei grupe de Europa League...

Adrian18.03.2011 21:12

Dupa meciul cu Fener se mai indoieste cineva ca Hagi e lucrat de jucatori la Galata?

De unii jucatori, evident.

red&blue_boy18.03.2011 21:39

Pacat,pacat ca Hagi n-a stiut in ce se baga...

*Alecs*19.03.2011 21:34

Eu vreau sa stea Hagi pana la sfarsitul sezonului. Mai castigam si noi niste bani frumosi la pariuri, ce naiba.

bodrumdan_barkahan19.03.2011 23:09

@RedScorpyON : vad ca tu esti cel mai mare * si * din forumul asta...sa * ce esti...luatil pe marele Hagi al vostru la Steaua..Hagi nici nu stie sa faca schimbari marele antrenor ce e el...si vorbeste mai usor cu gandurile tale alea * ce ai acolo...sa * ce esti...

Adrian19.03.2011 23:14

Bodrumdan

Nu stii nici o boaba de fotbal. Daca ai stii, ti-ai da si tu seama cand niste jucatori arunca un meci. Dar asa...

Galata a condus 80 de minute. A pierdut in ultimele 10, pe greseli ale jucatorilor. Nu greseli de tactica, greseli individuale. Si tu vii sa dai vina pe antrenor :))

Esti penibil, frate.

Intelegeam daca echipa era pe spate, daca nu juca nimic, dar din moment ce galata ia gol de fiecare data datorita acelei aparari extrem de penibile, chiar atat de putin creier ai in cap incat sa nu iti dai seama ca jucatorii arunca meciuri?

«12425262728»