@ maye : eu tie Trazni-v-ar...
spun inca o data Hagi ca jucator mereu legenda pentru noi..dar ce a facut ca antrenor nu il admir deloc...el ca antrenor are egouri...daca esti un jucator bun nu inseamna ca o sa fii si antrenor bun...Hagi ca jucator este in ochii mei unul dintre cei mai buni jucator din lume al timpurilor...dar ca antrenor nu pot sa zic asta...acum 3 sau 4 sezoane noi am castigat campionatul fara antrenor..cu antrenorul din echipa b...
sa venim la trofeele pe care la luat 14 cupa turciei,17 Liga turciei , 10 cupa presedinte , 5 cupa primministrul , 12 TSYD (ziaristii de sport) , 1 cupa federatiei de fotbal ,1 UEFA,1 super cupa europei...in total 61...Hagi a stat 5 ani in turcia ca jucator... a facut mare lucruri dar nu a luat el toate cupele astea 61...e adevarat ca a fost cel mai important jucator pentru galatasaray...dar daca observati ca dupa ce am castigat 4 titluri consecutive a plecat din echipa fatih terim,Popescu,hakan șükür,okan buruk,emre belözoĂŸlu,taffarel,tugay kerimoĂŸlu,astea doar pe care le aduc acuma aminte...Hagi a ramas si nu am luat titlul din nou...tu zici ca numai Hagi a reusit si a luat toate cupe al 5 lea an dece nu a castigat???daca spui ceva trebuie sa stii ca echipele iese pe teren cu 11 jucatori nu numai 1 singur jucator...adevarat ca unele jucatori sunt importante pentru echipele...dar nu uita ca fara jucatorii aia care am scris sus nu se reusea totul si fara Fatih Terim...si invers se putea fara Hagi poate nici ei nu castigau nimk..atunci vremea aia era o echipa adevarata un joc colectiv era o prietenie buna la galatasaray si o conducere buna....
acum nu e nimik...jucatorii nu dau nimik pentru echipa,antrenorul nu e bun,conducerea proasta...totul sa adunat si a iesit treaba asta...noi nu ne asteptam de la Hagi sa schimbe totul stiu ca nu se schimba de o data..dar macar sa bata si echipele proaste...in turcia e o vorba acuma'' se da bataie la care echipa nu bate pe galatasaray'' acum aseara vorbesc la televizor la program de fotbal zice ala ca nu asteapta nimeni de la galatasaray sa bata in deplasare pe ankaragücü...daca pierde echipa maine Hagi nu o sa stea pana la meciul cu fenerbahçe de pe 18 martie...Hagi nu este singurul vinovat la situatia asta...pe primul loc este presedintele echipei,dupa jucatorii care isi iau doar banii si nu fac nimik..dar nici Hagi nu este alb scos din lapte...spun inca o data Hagi nu este un antrenor bun...ce a facut la bursa??? a retrogodat,dar ertuĂŸrul saĂŸl-am? a facut echipa campioana...sa nu credeti ca eu il jignesc sau nu il vreau pe Hagi ca e strain sau roman...spun mereu ca la situatia asta care o are galatasaray doar 2 antrenori poate sa scoata echipa...fatih terim si Lucescu...
imi spuneti ca Hagi cand a venit prima oara a castigat cupa turciei...terog frumos si cupa turciei sa o castige ca e antrenorul galatei...si atunci il avea si pe ribery la lot...asta macar sa o faca o cupa..imi zici ca a scos jucator bun..da arda a iesit in vremea lui Hagi...daca nu era Hagi antrenor atunci arda nu ajungea fotbalist???daca nu era Hagi il vedea altcineva si tot iesea...(sa il dau dracu si pe jegosul de arda ca sa umplat dupa ce a luat numarul 10 si banderola de capitan se crede Messi)
sa venim la banii cu stadion...da e adevarat ca echipa a castigat multi bani vremea aia...dar ca financiara galatasaray nu este foarte bun..are datorii multe...stadionul a facut statul...galatasaray nu a scos nici 1 doar din buzunar pentru stadion...doar a dat locul unde era stadionul ali samiyen la stat(este cel mai valoros loc din istanbul cu bani nu poti sa cumperi) si pamantul unde e construit noul stadion era al clubului si e un pamant foarte mare si pamantul ala a dato la stat si acolo pe langa stadion stadul o sa construiasca un spital mare si mi se pare ca o facultate...
nu este nimik cum se vede de acolo...