FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray

«1222324252628»
red&blue_boy25.12.2010 20:28

Culio e bun pentru campionatul nostru,ba chiar nici aici nu e constant in evolutii...

bodrumdan_barkahan15.01.2011 20:32

astazi seara sa deschis noul stadion KOMPLEXUL SPORTðF ALð SAMð YEN TÜRK TELEKOM ARENA...noul stadion al GALATASARAY...

http://fanatik.ekolay.net/Default.aspx?aty...D=32&Page=1

Lari15.01.2011 21:06

Incredibil ce stadion!

Bai, cum pishat toate stadioanele noi din lumea asta costa mai putin decat Stadionul National, se construiesc mai repede si arata si mai bine? :cursing:

bodrumdan_barkahan15.01.2011 22:04

a costat 150 de mil. de euro...asa se spune..

Lari15.01.2011 22:08

Tampiti!

Al nostru bate deja spre 200 de milioane si inca nu e gata, desi a fost inceput inainte de ala.

Io as face scadal in locu' vostru!

MoWeed16.01.2011 10:01

Frumos stadion

Lasa Lari, ca poate ne face Oprescu o surpriza si ne-om trezi cu vreun Wembley

Lari16.01.2011 10:07

La banii dati pe stadionu' nostru, cre'ca ar fi facut englezii un stadion ca-n filme...

LE: Chiar am fost curios de pretul final si am cautat. Se pare ca directorul de investitii din Primaria Capitalei a afirmat ca pretul final nu va depasi 145 de milioane. Sa vedem...

bodrumdan_barkahan07.02.2011 07:57

Stancu e bun jucator...dar zapata asta e chiar o bomba adevarata...mai bine pui o bata pe poarte...nu face nimik extra apara doar mingile care vine pe el...in rest nu e nimik...5 goluri la 2 meciuri...

red&blue_boy07.02.2011 09:58

Dar nici aparare n-aveti.Slabi fundasi.

Stancu a inceput bine,e important pentru moralul sau.

Alexandru H.07.02.2011 12:07
Stancu e bun jucator...dar zapata asta e chiar o bomba adevarata...mai bine pui o bata pe poarte...nu face nimik extra apara doar mingile care vine pe el...in rest nu e nimik...5 goluri la 2 meciuri...

Cam asa facea si pe aici.

ady.fcsb07.02.2011 19:16

Asa facea si pe-aici cand aveati orgasme ca facea 100 de parade pe meci cu Sevilla,Arsenal,Slavia (astea mi-au venit rapid in minte).Ce oameni !! Unii zau ca va meritati soarta. Plus ca fundasii de la Galata parca sunt handicapati. Doar numele ce e de ei..aia de la Otelu sunt o clasa peste ei.

bodrumdan_barkahan07.02.2011 21:03

cat am vazut eu aici zapata e zapacit rau..nu stie nici sa se arunce pe mingie...

blindica07.02.2011 21:54

Hagi pana nu ia 1-2 fundasi de valoare,sau...nu de valoare,care sa-si faca treaba,nu are ce sa faca Zapata.Ar trebui,din ce-am vazut la TV,macar un fundas lateral stanga si unul central.Pai,cu Gaziantep ce era sa faca Zapata la 2 din 3 goluri?

bodrumdan_barkahan09.02.2011 08:46

avem si aparare proasta dar loc pentru jucator strain nu are

,iar fundasi din tara pe cine sa ia ca servet este cel mai bun fundas din tara si la lateral si sabri si hakan balta sunt fotbalisti de nationala...nu are pe cine sa ia mai buni...Hagi daca ia fundasi tot din Romania o sa ia pentru ca din afara Romaniei daca face transfer nu o sa isi ia spaga...Hagi era un fenomen pentru mine ca jucator tot asa este o legenda...dar ce face ca antrenor nu il admir deloc...nu spun de fotbalul care se joaca sau sa piarda echipa...despre ce face cu transferurile...cumpara jucatori doar care sunt legati la fratii Oierul si Popescu...trebuie la sfarsit de sezon sa plece Hagi neaparat daca asa o sa continue...de Stancu nu zic nimik este jucator bun,dar zapata si culio...stiti voi mai bine decat mine...

greenyes09.02.2011 09:41
Asa facea si pe-aici cand aveati orgasme ca facea 100 de parade pe meci cu Sevilla,Arsenal,Slavia (astea mi-au venit rapid in minte).Ce oameni !! Unii zau ca va meritati soarta. Plus ca fundasii de la Galata parca sunt handicapati. Doar numele ce e de ei..aia de la Otelu sunt o clasa peste ei.

Nu vezi ca li se pune pata pe cate un jucator si-l fac ou si cu otet dar, daca ai lor favoriti fac aceleasi greseli...tac malc!

A gresit si Zapada de cateva ori si gata l-au trecut pe lista lor de "favoriti" si uita cu nerusinare de cate ori a fost OMUL MECIULUI la o echipa cu blozonul Stelei (patat in ultimul hal de ..se stie cine).

Robert Aeroth09.02.2011 11:49
cat am vazut eu aici zapata e zapacit rau..nu stie nici sa se arunce pe mingie...

Zapata era lemn si la noi. A avut cateva interventii si in rest era terci.

red&blue_boy09.02.2011 11:56
:dry: Bine ca au fost si sunt altii mai buni la Steaua...
Daniel-Ionut09.02.2011 11:59
Zapata era lemn si la noi. A avut cateva interventii si in rest era terci.

Hai mah, daca si Zapata era "lemn" si "terci"... :ce_oameni:

MoWeed09.02.2011 12:08

Stiu ca o sa supar pe multi de aici, dar atitudinea asta prin care se uita primii 2 ani pentru 6 luni mai proaste imi aduce aminte de ciori. Numai de la aia majoritatea pleaca injurati...

red&blue_boy09.02.2011 12:18

Asa e MoWeed.

Poti sa spui ca nu iti place,ca a fost mai slab,dar de-aici pana a spune ca a fost "terci" si "lemn" e cale lunga...Dar romanul daca nu si jigneste...

ady.fcsb09.02.2011 13:01

Robert prin afirmatiile tale dai dovada ca esti lafel de inteligent ca Gigi.Iti recomand sa te uiti la meciuri din primii lui 2 ani de contract cu Steaua si ai sa vezi ce portar a pierdut Steaua.A inceput sa scada deoarece o maimuta fara creer il ataca continuu ca sa scape de el si sa aduca un alt super portar (Stanca) care se multumeste si cu 80-90 de mii pe an.Vad ca unii imediat puneti botu la parerile Oierului sau altui analfabet din presa. Incearca sa ai o parere proprie despre jucatori si sa vi cu argumente.Din ce stiu Zapata a avut si ceva probleme familiale si de atunci a urmat un declin.Dar stai linistit ca jucator cu caracterul si profesionalismul lui Zapata nu o sa mai vezi prea curand prin Ghencea.

Ronnie09.02.2011 13:10

Zapata este un portar de reflex, atat! El nu stie sa prind o mingea in mana, nu stie la un sut de la distanta sa prinda mingea, la centrari iese prost, cat timp a fost la Steaua a primit destule goluri pe coltul scurt. De cealalta parte, el poate sa-ti scoata o mingea imposibila in unele meciuri. Si daca nu ar fi fost de ajuns cel mai mare minus al lui este ca face si gafe de cascadorii rasului.

Faptul ca multa lume s-a atasat de Zapata se datoreaza caracterului sau. Stie foarte bine sa se faca iubit de fani. Si este intradevar un jucator determinat, trup si suflet la fiecare meci.

ady.fcsb09.02.2011 13:16

Poate ca ai dreptate. Dar era un portar peste media campionatului ,clar. Si cand apare un jucator educat,cu caracter si profesionist 100% intr-o lume a fotbalului(in Liga 1) plina de cocalari(Tanase cel mai bun exemplu) si analfabeti(aici majoritatea) fix pe el il injura lumea.Oamenii aia sunt oi,se comporta ca o turma.L-a criticat OieruSef ,au inceput toti dupaia.

Ronnie09.02.2011 13:23

Pantilimon, Tatarusanu, Lung Jr., Lobont, Coman, Bornescu... nu as zice ca e chiar peste media campionatului. Si ce faci cu caracaterul si profesionalismul lui daca el nu are valoare? Un jucator la Steaua in primul rand trebuie sa fie valoros, caracterul si profesionalismul sunt bonusuri.

Si stai linistit, oamenii nu-l injura pe Zapata. Majoritatea il au ca favorit pe el. Chiar si fanii oierului. Zapata a stiut foarte bine sa intre in gusturile stelistilor, dar nu stiu daca turcii vor aprecia doar caracterul.

greenyes09.02.2011 14:01
Zapata este un portar de reflex, atat! El nu stie sa prind o mingea in mana, nu stie la un sut de la distanta sa prinda mingea, la centrari iese prost, cat timp a fost la Steaua a primit destule goluri pe coltul scurt. De cealalta parte, el poate sa-ti scoata o mingea imposibila in unele meciuri. Si daca nu ar fi fost de ajuns cel mai mare minus al lui este ca face si gafe de cascadorii rasului.

Faptul ca multa lume s-a atasat de Zapata se datoreaza caracterului sau. Stie foarte bine sa se faca iubit de fani. Si este intradevar un jucator determinat, trup si suflet la fiecare meci.

Eu unul imi aduc aminte ca a fost laudat pentru calitatile sale chiar de Domnul Voinescu.

In rest, sotia lui a pierdut prima sarcina care l-a afectat destul de serios pe plan moral.

«1222324252628»