FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray

«1212223242528»
Adrian01.11.2010 10:57

Lasa ca la 35 de ani inca poate in NBA. Au fost altii care au stat mai mult. Si n-au avut valoarea lui.

Maye01.11.2010 15:06
No-motherfucking-way!!!

Nu cred ca a ajuns Iverson la Besiktas! Da' cati bani au aia? De criza nu au auzit?!

Numai acum ai aflat ma? :))

De vreo luna se negociaza.

bodrumdan_barkahan02.11.2010 09:32
Numai acum ai aflat ma? :))

De vreo luna se negociaza.

da corect:) a semna in aerka...bravo lor...reklamamare pentru tara...

http://www.videoface.gen.tr/allen-iverson-imza-toreni.html

bodrumdan_barkahan09.11.2010 09:43

alexe de la Dinamo se zice in presa turca ca vine la galata acum la pauza...ce fel de fotbalist este face fata la noi???

red&blue_boy09.11.2010 10:12
alexe de la Dinamo se zice in presa turca ca vine la galata acum la pauza...ce fel de fotbalist este face fata la noi???

E bun si asta,tanar.Joaca atacant sau mijlocas stanga,parca.Ramane de vazut daca confirma cu adevarat.Nu stiu ce sa zic,daca face fata la voi.Posibil...

gio_stgloria09.11.2010 13:44

Din pacate pentru turci , banii aduc jucatori , nu si performante :) .

bodrumdan_barkahan10.11.2010 09:10

inca o intrebare:) azi am citit la presa ca Hagi il vrea pe capitanul clujului cadu...e bun ca aparator???

Adrian10.11.2010 09:14

Ca rezerva e bun.

red&blue_boy10.11.2010 12:22
Ca rezerva e bun.

Asa e.

*Alecs*14.11.2010 21:50

Cum e cu Hagi ? Jucam, pasam, muncim, construim, avem nevoie de timp..

Cred ca deja il regretati pe Rijkaard.

greenyes14.11.2010 22:14
Cum e cu Hagi ? Jucam, pasam, muncim, construim, avem nevoie de timp..

Cred ca deja il regretati pe Rijkaard.

Sper ca nu ai fost serios......daca spuneai asta dupa 6 luni, hai mearga.....dar dupa doua saptamani....

*Alecs*14.11.2010 22:26

Tare imi e ca dupa 6 luni nu mai apucam sa o spun.

Hagi o sa inteleaga greu ca nu toti marii jucatori ajung antrenori la fel de buni.

red&blue_boy11.12.2010 21:10

Hagi iarasi a pierdut cu Galatasaray,0-2 acasa cu Genclerbirligi...

Nu cred ca-l mai prind ghioceii pe la Istanbul...

blindica11.12.2010 21:39
Or sa ramana la mijlocul clasamentului 1-2 ani...ca sa fim realisti :D

Ce-am zis-o ! Decat victoria aceea cu 2-1,de acasa,impotriva nu-stiu-cui cred ca se poate lua in calcul.Pe Kasimpasa o invinge si Concordia Chiajna.Doar fiindca e roman,sper ca ''bastanii'' sa nu-l inlature pe Hagi,cel putin pana la finalul campionatului.Dar e greu,e mult mai usor sa faci acest lucru,sa demiti antrenorul,gasesti imediat un ''vinovat''.

Astristul12.12.2010 14:53
Hagi iarasi a pierdut cu Galatasaray,0-2 acasa cu Genclerbirligi...

Nu cred ca-l mai prind ghioceii pe la Istanbul...

Imi pare rau pentru el. Ar trebui sa-l lase macar pana la finalul sezonului. Asa in 3 luni ce poti sa schimbi?

David12.12.2010 14:59

Bine ca nu a venit la noi.

red&blue_boy12.12.2010 16:02

@ Astristul :

da,si mie imi pare rau de Hagi,pacat...nu credeam ca o sa mearga asa rau,asa ca nu cred ca o sa-l mai lase pana la finalul sezonului...desi nu stiu exact ce e acolo,pentru ca echipa,lot destul de bun are Galatasaray,dar nu stiu daca doar antrenorul e de vina...

bodrumdan_barkahan15.12.2010 09:51

Hagi o sa ramana pana la sfarsitul sezonului.acum la pauza Hagi a dat o lista cu 11 jucatori pentru transferuri o sa se transfere cel putin 4 jucatori...asta nu este echipa lui Hagi e echipa lui rijkaard...sa vedem ce o sa faca dupa jucatori transferati de el...80% Emana de la real Betis o sa vina la mijloc.il vrea pe ricardo oliveira..un fundas si un mijlocas ofensiv...elano stiti ca a plecat la tara lui sa vandut.misimovic nu se intelege cu Hagi si de vreo 3 saptamani misimovici face antramente cu echipa b.azi am citit ca o sa vina Mutu inchiriat...cat de mult vreti voi sa fie bine Hagi la noi si eu vreau..sa vedem...

red&blue_boy15.12.2010 10:05

Sper sa fie asa,sa ramana Hagi si din iarna.

Da,e echipa facuta de Rijkaard,dar parca ceva nu e in regula,parca nici jucatorii nu vreau mai mult.

Oricum,ii va fi greu lui Hagi si daca o sa i se aduca 3-4 jucatori,daca restul nu sunt cu el...

Plus ca e contestat si de suporteri.

bodrumdan_barkahan25.12.2010 08:34

se spune de cateva zile in prese ca sau inteles cu culio de la Cluj...e bun ce parere aveti voi???

Daniel-Ionut25.12.2010 08:45

Ala NU este jucator de Galatasaray, clar!

MoWeed25.12.2010 10:37
se spune de cateva zile in prese ca sau inteles cu culio de la Cluj...e bun ce parere aveti voi???

E un jucator care de 4-5 goluri pe ani intr-un campionat mediocru cum e cel al Romaniei. Daca este sa vorbim de caracterul lui, joaca de cativa ani in Romania si abia daca poate zice "buna ziua".

Nu este un jucator de Galatasaray, ar fi o mare teapa. Este lent, previzibil, are vedetisme...

bodrumdan_barkahan25.12.2010 13:01

ms pentru explicare...atunci inseamna ca este multi jucatori ca el aic la noi...eu cred ca la ora actuala nu are rost sa luam nici un juator din camionatul roman.pentru ca ne trebuie jucatori care sa ne ridice de unde suntem.dar jucator roman asi dorii doar 4:Cristian CHðVU , Adrian Mutu , Mirel RADOð si Catalin TðRA tanarul dela Lazio...

bodrumdan_barkahan25.12.2010 13:10

asa e si Alex de la fener.necaracterizat.de 5-6ani e in Turcia si se plimba cu traducator...dar ce poti sa astepti de la marele capitan al lui fenerbahce...toti sunt asa necaracterizati...si supoterii lui fener il considera mai bun ca HAGð...si noi radem cu fundul la ei:) e foarte mare jucator dar nu a reusit sa castige o cupa a turciei...daca si anul asta nu castiga fener cupa turciei o sa fie 29 de ani :)

Ronnie25.12.2010 15:19
E un jucator care de 4-5 goluri pe an

A? Eu stiam ca are 2 goluri marcate sezonul trecut. Ambele cu Steaua. Si sezonul asta are un singur gol, in Ghencea, tot cu noi. Si parca mai are unul cu Bayern.

«1212223242528»