Torje e un jucator talentat dar este cam indolent si petrece cam mult...
Torje e un jucator talentat dar este cam indolent si petrece cam mult...
Pentru binele lui Hagi, eu sper sa nu transfere niciun jucator roman in iarna daca va mai fi atunci antrenorul Galatei. Unul din motivele pentru care era criticat in primul mandat a fost folosirea excesiva a lui Ovidiu Petre fara insa ca acesta sa demonstreze ca are valoare si merita sa fie titular.
Stancu daca ar veni la Galata si nu ar suferi accidentari dese ar fi om de baza.Baiatu asta pur si simplu imi place mult de tot.E de departe cel mai fotbalist de la Steaua.Indraznesc sa spun ca e mai bun decat Dica doar ca are ghinionu sa joace in echipa actuala.
Nu are nevoie Galata de fotbalisti romani.Are un lot foarte bun , trebuie doar un antrenor cu personalitate sa stie sa foloseasca acel lot.Chiar daca ii are Besiktas pe Quaresma si Guti , Fenerbahce pe Guiza si Alex , Galata are echipa nu vedete..Arda Turan , Gokhan Zan , Emiliano Insua (fost la Liverpool) , Elano , Milan Baros , Misimovic , Sabri Sarioglu , Harry Kewell si Servet Cetin care mi se pare cel mai bun fundas turc in momentul de fata.
Multi jucatori foarte foarte buni , si la bugetul lui Galata si la renumele sau ar putea sa aduca jucatori gen Vagner Love , Hugo Almeida , Oscar Cardozo , jucatori care nu sunt nici vedete , dar nici slabi.
Nu cred ca are nici un motiv Hagi sa aduca romani la Galata in acest moment.
Singurul pe care l-as vedea sa faca fata si sa se impuna in Turcia ar fi Radoi. Daca l-ar transfera Hagi, ar fi o mutare foarte buna. Radoi e genul de jucator care isi castiga fanii.
Nu stiti daca joaca Galata azi? La ce ora?
Parca la 7 pe Digisport e Fener-Galata.
Bafta multa,Gica!
Speram sa incepi cu dreptul.
Meciul e la 7 pe digisport plus
Daca bate astazi Hagi,cred ca va fi nebunie!Va avea un moral excelent pentru viitor.
sper sa batem azi la fener...am mare sperante am incredere mare...de 10 ani nu am batut la fener acasa...
dar harry kewell,arda turan,Milan baros accidentati si nu o sa joace....
Nu are nevoie Galata de fotbalisti romani.Are un lot foarte bun , trebuie doar un antrenor cu personalitate sa stie sa foloseasca acel lot.Chiar daca ii are Besiktas pe Quaresma si Guti , Fenerbahce pe Guiza si Alex , Galata are echipa nu vedete..Arda Turan , Gokhan Zan , Emiliano Insua (fost la Liverpool) , Elano , Milan Baros , Misimovic , Sabri Sarioglu , Harry Kewell si Servet Cetin care mi se pare cel mai bun fundas turc in momentul de fata.
Multi jucatori foarte foarte buni , si la bugetul lui Galata si la renumele sau ar putea sa aduca jucatori gen Vagner Love , Hugo Almeida , Oscar Cardozo , jucatori care nu sunt nici vedete , dar nici slabi.
Nu cred ca are nici un motiv Hagi sa aduca romani la Galata in acest moment.
se spune ca o sa il aduca pe Mutu Hagi la galata...
si mie miar place sa vina Radoi...imi place mult de el...de 4-5 ani il doresc pe Radoi sa vina la galatasaray...
daca tot este vorba de jucatorii romani sa vina la galata miasi dorii sa vina doar 3 romani la galatasaray...RADOð,CHðVU si Mutu...
si pe CATALðN TðRA dela SSLAZðO ![]()
Fenerbahce-Galatasaray 0-0,rezultat bun pentru Hagi.
Un joc nu prea stralucit,cred ca e echitabil rezultatul.
se spune ca o sa il aduca pe Mutu Hagi la galata...
Ce sa faceti cu el,sa va bata chelnerii p-acolo! ![]()
un joc frumos pentru galatasaray.....am jucat mult peste fenerbahçe...am avut mai multe faze decat ei..Hagi a aratat inca o data ca stie fotbalul...sufletul galatei a venit cu Hagi...
Fenerbahce-Galatasaray 0-0,rezultat bun pentru Hagi.Un joc nu prea stralucit,cred ca e echitabil rezultatul.
Ce sa faceti cu el,sa va bata chelnerii p-acolo!
ce inseamna chelnerii?
ce inseamna chelnerii?
Cei care servesc in restaurante.
Cei care servesc in restaurante.
aaaa am inteles:)) dece ai zis asa ceva:)
aaaa am inteles:)) dece ai zis asa ceva:)
Pai n-ai auzit ca Mutu a batut la Florenta pe la 5 dimineata un chelner,acum doua zile?!De aia ziceam asa,faceam o gluma! ![]()
N-ar fi rau sa vina Mutu la voi,tot ce-i posibil.
Ce cota o avea Galata ca retrogradeaza ?
Pai n-ai auzit ca Mutu a batut la Florenta pe la 5 dimineata un chelner,acum doua zile?!De aia ziceam asa,faceam o gluma!N-ar fi rau sa vina Mutu la voi,tot ce-i posibil.
intelesesem ca e o gluma e ceva dar nu avuzisem asta:)) da ar fii bine daca ar venii Mutu la noi...dp parerea mea e mai bun decat niang de la fener...
Nu e mai bun.
Mutu face numai probleme peste tot pe unde merge.
Ca jucator e terminat.
Ce cota o avea Galata ca retrogradeaza ?
Hai mah,nu fi rau...
N-are cum sa retrogradeze...
Daca retrogradeaza Galata o sa vorbim la trecut de jucatorii ei
. Ii linseaza turcii..
ce vorbiti ma de sa retrogradeze:) stati sa va zic ceva...besiktaș saintels la basket cu alen iverson:) astea aduna si la basket vedete:)
noul stadion e aprape termina...
http://fanatik.ekolay.net/Default.aspx?aty...p;KategoriID=32
No-motherfucking-way!!!
Nu cred ca a ajuns Iverson la Besiktas! Da' cati bani au aia? De criza nu au auzit?!
Ce?Iverson a ajuns in Turcia?...Hai mah!
Daca e adevarat,bravo lor,se pare ca banii conving pe oricine.
No-motherfucking-way!!!Nu cred ca a ajuns Iverson la Besiktas! Da' cati bani au aia? De criza nu au auzit?!
Da' si cati ani are Iverson?