asta e fotbal nu avem ce sa facem...nu se zice degeaba ca ''mingea e rotunda''...prima repriza am jucat doar pe poarta lor...a doua repriza cand m-am uitat ai nostri atacau dar nu am reusit sa ma uit tot meciul ca mai veneau si clienti la magazin...in ziua de azi nu se castiga nici un meci inainte sa joci...pe foaie esti sigur ca ii bati si esti mai sus decat ei...dar fotbalul se castiga jucand....exemplu ieri fenerbahçe nu a jucat deloc si young boys daca aveau fotbalisti putin mai talentati le daramau dar a luat egalitate in ultimele minute cu un penalti...si noi azi am jucat foarte bine,numai pe poarta lor dar in ultimii 10 minute doua goluri 2-2...ne trebuie un portar bun si un fundas centru langa Neill...si in mijloc unu mai dur si razboinic...pe ziua de azi cine alearga mai mult cine e mai puternic castiga...nu castiga banii clubului sau numele fotbalistilor....Arda Turan sa luptat omu de unu singur dar nu a reusit... sa speram sa trecem de tur in retur...sper sa ramanem in grupe...si sa mergem cat mai departe putem...sper ca si Steaua sa mearga cat mai departe..sper sa cadem in aceeasi grupa si sa trecem impreuna in turul urmator...si sa vin la meci in Bucuresti si sa bem cate o bere toti ![]()
fii linistit nu sunt trist si am sperante la al doilea meci...si daca pierdem si ne eliminam nu o sa mor pentru asta...normal ca atunci o sa fiu trist dar viata merge inainte...nu traim numai pentru fotbal...sa pierzi si sa castigi e in viata....dar inca nu e nimik terminat...poate au un mare avantaj dar eu am incredere in echipa mea....
o noapte buna....