atat de bun e tanase??? cati ani are???
23 de ani.
tanase e noul Hagi , rupe tot . uita-te numa cate goluri a marcat sezonul asta.
E un jucator disperat de fotbal. Poate prea mult. Nu are viata sociala deloc. Nici nu cred ca a avut vreo iubita in viata lui.
E un jucator disperat de fotbal. Poate prea mult. Nu are viata sociala deloc. Nici nu cred ca a avut vreo iubita in viata lui.
asta a fost tare
isi iubeste omu meseria:)
am vazut ca are o gacica sexy.iulia tabacaru
dar am inteles ca l-a inselat...
Da,focoasa Iulia,bomba sexy !!!Lasa ca si Tanase ne-a inselat pe noi !Ca la cum joaca...
am vazut ca are o gacica sexy.iulia tabacarudar am inteles ca l-a inselat...
mi-a supt mie plua.
bodrumdan_barkahan, rivalitatea e la fel de mare si contra lui Fener si contra lui Besiktas?
bodrumdan_barkahan, rivalitatea e la fel de mare si contra lui Fener si contra lui Besiktas?
cum adika nu am inteles....
A lui Galatasaray impotriva celor 2 echipe,din acelasi oras.Am vazut inc-o echipa ,Instambul BB.
istanbul bb nu este o rivala...e o echipa care cade din Liga si iese asa cateodata...
rahat am pierdut din nou aseara...de geaba atatea fotbalisti....rijkaard a declarat dupa meci ca nu avem o echipa de calitate...
ieri ziarul spaniol ''marca'' care e aproape de real a scris ca guti pleaca la galatasaray...sa vedem ce o sa se intample...
http://www.marca.com/2010/05/08/futbol/equ...mp;t=1273389778
sunteti buni la lopata si carbuni.
sunteti buni la lopata si carbuni.
uneori nu merge treburile cum vrei...dar nu este sa jignesti oamenii
voi cum sunteti in campionat???
voi cum sunteti in campionat???
Hai hai ![]()
Noi nu avem linistea si jucatorii vostri...
Si acum revenind la stirea din ultimile zile, sper ca Guti sa nu ajunga in Turcia, si sa ramana la Real.
Atat tam-tam s-a facut si la Galatasaray,ca ce echipa au,ce antrenor...
Atat tam-tam s-a facut si la Galatasaray,ca ce echipa au,ce antrenor...
avem totul dar nu ajunge...trebuie timp si adaptare....
Hai haiNoi nu avem linistea si jucatorii vostri...
Si acum revenind la stirea din ultimile zile, sper ca Guti sa nu ajunga in Turcia, si sa ramana la Real.
nu ma chiar ca nu prea stiu cum e la voi in campionat de aia am intrebat....
a declarat si Guti ca are putin timp ca sa raspunde la galatasaray
Hai haiNoi nu avem linistea si jucatorii vostri...
nu ma chiar ca nu prea stiu cum e la voi in campionat de aia am intrebat....
a declarat si Guti ca are putin timp ca sa raspunde la galatasaray
mijlocajul galatei Mehmet TOPAL la valencia.....
mijlocajul galatei Mehmet TOPAL la valencia.....
Pe ce suma ?
Pe ce suma ?
5 mil. euro
E o suma buna.Desi Valencia sta cam rau cu banii...Dar nu era un jucator de baza la voi?De ce l-ati dat?
E o suma buna.Desi Valencia sta cam rau cu banii...Dar nu era un jucator de baza la voi?De ce l-ati dat?
era bun dar 5 mil este o suma buna cum ai zis si tu....
Bursaspor a facut o treaba foarte buna .....ii felicitam din suflet...au facut imposibilul si au aratta ca nu este totul banii...
Pai da,dar ma gandeam ca voi aveti bani,iar daca aveti un jucator bun nu-l dati pentru bani,eventual sa fie o suma foarte-foarte mare...
Dupa un sezon destul de slab,va bucurati ca barem n-a luat Fenerbahce titlul!Felicitari oricum pentru Bursaspor!
Pai da,dar ma gandeam ca voi aveti bani,iar daca aveti un jucator bun nu-l dati pentru bani,eventual sa fie o suma foarte-foarte mare...
Dupa un sezon destul de slab,va bucurati ca barem n-a luat Fenerbahce titlul!Felicitari oricum pentru Bursaspor!
mehmet topal sa vandut pentru ca vroia sa joace in europa si nu a insistat rijkaard pentru el....
2 jucatori tineri Mehmet Batdal golgeterul echipei Bucaspor care la anul o sa fie in süperliga turciei si mijlocajul de linie al lui Besiktaș Serdar Özkan la GALATASARAY pentru 3 ani....
Mehmet Batdal este anuntat de otoriterii fotbalului turcesc noul Hakan Șükür al fotbalului turcesc un varf de 22 de ani si 1.95 m....
si pe Serdar Özkan cred ca il stiti dela Besiktas....
este jucatorul care a marcat un gol la Champions League Besiktas-Liverpool
Ce spui de Batuhan Karadeniz de la Eskisehirspor?
Pare un adevarat talent.
De ce a renuntat Besiktas asa usor la el?