In derby-ul Turciei,Galatasaray-Fenerbahce 0-1 .
In derby-ul Turciei,Galatasaray-Fenerbahce 0-1 .
un scor si fotbal dezastru...doar 3 faze de goluri la un derby ratate de mustafa sarp,giovanni dos santos si keita....fener nici o faza si un sut al lui selcuk de la 35 de metri o mare gresewala a lui leo franco si galatsaray pe locul 4 in campionat....rusine mare...
Parca vad Steaua cand ma uit la Galatasaray...
@bodrumdan_barkahan
Mai aveti sanse la campionat, mai ales dupa ce Bursaspor a pierdut la Istanbul Buyuksehir, iar diferenta de puncte fata de primul loc a ramas aceiasi.
1. Bursaspor 58
2. Fenerbahce 55
3. Besiktas 55
4. Galatasaray 53
@bodrumdan_barkahan
Mai aveti sanse la campionat, mai ales dupa ce Bursaspor a pierdut la Istanbul Buyuksehir, iar diferenta de puncte fata de primul loc a ramas aceiasi.
1. Bursaspor 58
2. Fenerbahce 55
3. Besiktas 55
4. Galatasaray 53
da ai dreptate frate mai avem sanse dar a fost rau ca am pierdut doua meciuri consecutive....trabzonspor-fenerbahce....dar avem acasa cu bursaspor....
Parca vad Steaua cand ma uit la Galatasaray...
in Romania cum e campionatul???
Daca bateti pe Bursaspor reintrati serios in lupta pentru titlu.
PS: De ce purtau fotbalistii de la Galatasaray banderole negre pe brat la meciul cu Fenerbahce?
Bateti Bursaspor si aveti sanse...Daca nu,cam greu...Oricum,cred ca tot una dintre echipele mari din Istanbul va lua titlul...
Daca bateti pe Bursaspor reintrati serios in lupta pentru titlu.
PS: De ce purtau fotbalistii de la Galatasaray banderole negre pe brat la meciul cu Fenerbahce?
saptmana trecuta a murit presedintele vech al clubului care era presedinte inainte de ADNAN POLAT...ÖZHAN CANAYDIN
saptmana trecuta a murit presedintele vech al clubului care era presedinte inainte de ADNAN POLAT...ÖZHAN CANAYDIN
Am inteles.
Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace!
Bateti Bursaspor si aveti sanse...Daca nu,cam greu...Oricum,cred ca tot una dintre echipele mari din Istanbul va lua titlul...
de acum nu numai meciul cu bursa...toate sunt finale....
Asa coregrafie i'am face si noi lu' Jiji ![]()
stati sa va zic catteva zvoniri din prese....
in zilele trecute a decarat la un post de radio din mexica,antrenorul echipei nationale mexica ca shathiar la andut pe nery castillo la galatasaray...nery castillo a declarat ca ''nu stiam de asa un gtransfer am vorbit la telefon cu giovanni(dos santos)si suntemi foarte bucurosi aman doi...
o alta zvonire... mehmet topal spre valencia....arda turan ori la manchaster city,ori la Liverpool...
si rijkaard la chemat pe rafael marquez...sa inteles si cu Barcelona si cu jucatorul....
rijkaard la anu nu vrea pe servet cetin si emre güngör la echipa....
sa vedem ce o sa fie....
dar pana acuma se vede ca zvonirea lui nery castillo este adevarat....
jo inapoi in anglia si givanni dos santos ramane in echippa....
givanni dos santos ramane in echippa....
Pacat... ar fi putut sa isi gaseasca o echipa buna in Anglia, Italia sau Spania... se "strica" la Galatasaray.
Pacat... ar fi putut sa isi gaseasca o echipa buna in Anglia, Italia sau Spania... se "strica" la Galatasaray.
in loc sa joace in anglia la o echipa mijlocie care se lupta pentru UEFA,ramane la noi si se lupta pentru titlu si cl...zimi care fotbalist sa stricat la noi pana acuma???
baros a venit era praf sa facut golgeterul ligii.....aici ar putea sa isi revine inapoi pentru a pleca la o echipa buna.....
ma, dar niste fundasi calumea cand cumpara Galata? Are 1.000 de jucatori de atac in lot si si-o ia in freza pt ca apararea e vraiste.
ma, dar niste fundasi calumea cand cumpara Galata? Are 1.000 de jucatori de atac in lot si si-o ia in freza pt ca apararea e vraiste.
da asta este cell mai mare problema defapt asta e problema fotbalului turcesc.cand te uiti la lot servet cetin,gökhan zan,emre güngör sunt cei mai buni fundasi ai tarii si neill foarte bun dar mereu avem probleme in spate...pentru asta o sa il aduca pe marquez , rijkaard......
pai si tu crezi ca un jucator aflat la final de cariera poate sa tina echipa in spate?
n-am inteles niciodata de ce se dau in turcia milioane si zeci de milioane pe jucatori de atac si se uita de aparare... poate si de aia nu au succes in Liga Campionilor.
pai si tu crezi ca un jucator aflat la final de cariera poate sa tina echipa in spate?
n-am inteles niciodata de ce se dau in turcia milioane si zeci de milioane pe jucatori de atac si se uita de aparare... poate si de aia nu au succes in Liga Campionilor.
dece sa nu fie??? Popescu cand a venit cat avea??? iar Hagi???
pai da ma, dar nu mai e fotbalul de acum 10 ani ![]()
Maniaspor 1 - 2 Galatasaray
pai da ma, dar nu mai e fotbalul de acum 10 ani![]()
nici fotbalisti ca Popescu si Hagi ![]()
la noi in presa se spune ca Gaatasaray se intereseaza cu tanase de la Steaua...
Tanase daca pleaca de la Steaua ajunge direct la Barcelona.
Tremura Messi ca nu cumva sa'i ia locul.