transferuri multe si scumpe, insa apararea o aveti destul de slaba.
Corect,in aparare nu stati prea bine...Cam faceti si voi transferuri gen Real Madrid,doar jucatori de atac si neglijati defensiva...
in aparare aveam nevoie de un stoper si l-am luat pe Lucas Neill...un transfer punct...mai avem pe Servet si Gökhan Zan ambii titulari in echipa nationala...asta e un avantaj sau nu nu se stie o echipa nationala care a ratat cupa mondiala...eu ma gandesc ca ne trebuie un mijlocaj gen Gago,Mascherano,Gattuso...
sa inteles clubul cu Sabani Nonda si au terminat contractul sau cum se zice in romaneste.Nonda numai este jucatorul Galatei...
Etapa a 19-a
Denizlispor - Galatasaray 1 - 2
golurile marcate de Arda Turan si Jo....
Jo , gol la debut.
Asta e fotbalist domne...
Cupa Turciei
Antalyaspor - Galatasaray 2 - 1
Doar astia m'au scos aseara ![]()
Degeaba au adus ogramada de jucatori ca tot praf sunt... ![]()
Am pierdut eu... da' barem au fost eliminati din cupa!
Vezi ca nu te pricepi?
Daca stiai ca se joaca tur-retur poate ca nu mai bagai pe ei. Asa 2-1 e rezultat usor de intors pe Ali Sami Yen.
Vezi ca nu te pricepi?Daca stiai ca se joaca tur-retur poate ca nu mai bagai pe ei. Asa 2-1 e rezultat usor de intors pe Ali Sami Yen.
N'am mai fost atent la detaliul asta... am vazut in statistica ca, in tururile precedente s'a jucat doar un singur meci... si nu mai m'am uitat la meciurile viitoare.
Da' totusi... si asa... au fost batuti de o echipa de locul 10... la ce lot are Galata...
antalyaspor e buna echipa.este necati vechiul varf al nostru...acum o luna au batut pe fener cu 4-3 tot astea in cupa.dar la retur ii batem...dar in minutul 36 sa accidentat JO si nu o sa joace o luna...numai avem varf in lot...
in seara asta derbiul Besiktaș- GALATASARAY pe stadionul inonu al lui besiktas....baros,kewell accidentati.jo ia trecut accidentarea si in seara asta o sa joace cu mare siguratnta.ieri dimineata la antrament a lucrat cu echipa...daca luam un egal dela inonu o sa reusim sa castigam campionatul cred...
derbiul BESðKTAS - GALATASARAY sa terminat cu scorul de 1-1 si este bine
Rezultat bun pentru Galatasaray...Ceva incidente au fost la derby?
Rezultat bun pentru Galatasaray...Ceva incidente au fost la derby?
incidente???in ce sens???
incidente???in ce sens???
Adica ceva probleme cu arbitrajul,ceva certuri intre jucatori,faulturi dure etc...Sau daca au fost probleme intre suporteri...
Adica ceva probleme cu arbitrajul,ceva certuri intre jucatori,faulturi dure etc...Sau daca au fost probleme intre suporteri...
nu nu a fost incidente...
a inceput deja sa se vorbeasca despre transferurile pentru anul viitor...vice presedintele Haldun USTUNEL in zilele trecute a plecat in italia si se zice ca %90 sa inteles cu Galliani pentru Ronaldinho.clubul a declarat ieri ca nu este adevarat,dar se spune ca a declarat clubul ca e minciuna e o tactica.se spune cativa vorbe:
1- Ronaldinho la Galatasaray - Elano si Arda Turan la AC Milan
2 - Arda Turan la Man.City si Ronaldinho in locul lui Arda
( urmeaza alegeri de presedinte la Galatasaray si Baskanul Adnan POLAT a declarat ca la stadionul nou anul viitor o sa jucam in CL si cu transferuri foarte mari.o sa am un cadou de alegere pentru club)
cadoul asta se spune ca este Ronaldinho.
sa vedem la sfarsitul sezonului ce ne asteapta.Dar totusi a promit Baskanul POLAT ca la noul stadion o sa vedem jucatori foarte mari si numiti...
Ba ce ma enerveaza astia de la gastarlataray ![]()
Si am zis ba nene ca nu mai pun p ei !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (sunt condusi la pauza cu 1-0)
Cat despre treaba de mai sus cu Ronaldonho si Arda... el l'as pastra pe Arda in loc sa il aduc pe Ronaldinho...
Dar totusi... DE UNDE ATATIA BANI PE TURCII ASTIA!!!??? ![]()
Poate peste 10-15 ani vine Ronaldinho.
DE UNDE ATATIA BANI PE TURCII ASTIA!!!???![]()
Din cutremure.
'64 ==>> Eskisehirspor 2 - 0 Galatasaray
:bananadance: ![]()
'64 ==>> Eskisehirspor 2 - 0 Galatasaray
Sa ia si 5 - 0 ca nu vreau sa mai aud de astia! ![]()
Doar daca picam iar cu ei prin Europa sa ii mai capacim ![]()
Scor final: Eskisehirspor - Galatasaray 2 - 1