Nu te supara degeaba... asa ne place noua sa va mai alintam ![]()
Nu te supara degeaba... asa ne place noua sa va mai alintam ![]()
@gio_stgloria
Am inteles, ai ceva cu Galatasaray. Nu trebuie sa repeti asta in fiecare postare.
Daca as fi avut si eu ceva cu fiecare echipa din cauza caruia am pierdut la pariuri, acum nu ma mai uitam la fotbal ca nu mai aveam la cine...
Nu te supara degeaba... asa ne place noua sa va mai alintam![]()
daca zici tu ![]()
@gio_stgloria
Am inteles, ai ceva cu Galatasaray. Nu trebuie sa repeti asta in fiecare postare.
Daca as fi avut si eu ceva cu fiecare echipa din cauza caruia am pierdut la pariuri, acum nu ma mai uitam la fotbal ca nu mai aveam la cine...
bun raspuns....
Cupa Turciei - Grupa B
Galatasaray - Denizli 5 - 1
Am citit ca Rijkaard aproape l-a convins pe van Nistelrooy sa vina.
Chiar ca ar fi o mutare tare pentru Galatasaray.Astia fac transferuri,nu ca si Jiji la Steaua...
Am citit ca Rijkaard aproape l-a convins pe van Nistelrooy sa vina.
nu nistelrooy...dar cred ca mai are cateva zile ca sa anunte conducerea transferul lui jo dela man.city sau babel dela Liverpool....
Lucas Neill la primul antrament cu GALATASARAY
JO dela man city la GALATASARAY pana la sfarsitul sezonului
Se intareste Galatasaray,nu gluma...Aici transferuri,nu la noi,doar vorbe goale ale lui Jiji...
Etapa a 18-a
Galatasaray - Gaziantepspor 1 - 0
o zvonire noua:
HALDUN ÜSTÜNEL vice presedintele GALATASARAY dupa transferul lui jo a ramas in anglia ca sa termine transferul lui Dos Santos...de 2 ani cu transferurile lui Elano si Jo sa imprietenit bine cu patronul Man.City Khaldoon Al Mubarak...noul antrenor mancini nu il vrea in echipa pe Robinho si nici Robinho numai vrea la si la Galata e accidentet Kewell 2 luni in locul lui a zis MUBARAK lui ÜSTÜNEL sa vil dam pe Robinho...sa vedem ce o sa se intample in zilele urmatoare...
Fa-ma sa inteleg , Robinho vine la galatasaray ? ![]()
Fa-ma sa inteleg , Robinho vine la galatasaray ?![]()
nu ar fii o surpriza....
Ar fi o bomba sa vina Robinho la Galata!
Si la banii pe care-i are Galatasaray,ar fi posibil sa vina Robinho...Chiar ca ar fi ceva extraordinar pentru club,ar vinde in doua zile tricouri cat sa-i acopere salariul brazilianului.
Si la banii pe care-i are Galatasaray,ar fi posibil sa vina Robinho...Chiar ca ar fi ceva extraordinar pentru club,ar vinde in doua zile tricouri cat sa-i acopere salariul brazilianului.
in presa engleza sa declarat ca Dos Santos a semnat pentru Galatasaray...azi la stiri am vazut ca 90% Robinho e la echipa Braziliana Santos...dar vice presedintele Haldun ÜSTÜNEL sau clubul inca nu a declarat nimic.eu astept o surpriza si sper sa se declare transferul lui Robinho...Sa vedem ce o sa vedem in noaptea asta spre 24:00 sau zilele astea...
Dos Santos ieri a semnat pentru GALATASARAY dar inca nu sa declarat transferul pentru ca trebuie sa plece un strain din echipa...Dos Santos a vorbit la un post de radio din mexic de la tara lui si a spus ca este nerabdator ca sa lucreze din nou cu Rijkaard...
In timp ce unii se straduiesc sa-l aduca pe Robinho, altii (noi) se "straduiesc" sa-l aduca pe arhi-necunoscutul Ouon. ![]()
Felicitari. E un transfer foarte bun! ![]()
In timp ce unii se straduiesc sa-l aduca pe Robinho, altii (noi) se "straduiesc" sa-l aduca pe arhi-necunoscutul Ouon.![]()
Si nici barem pe Ouon ala nu reusesc sa-l aduca...Nici n-are rost sa ne mai comparam cu echipele din Turcia...
Chiar s-a intarit serios Galatasaray,care oricum avea o echipa puternica.Are Rijkaard de unde alege.Sunt curios cum va juca Giovanni Dos Santos,un jucator foarte talentat.
Felicitari. E un transfer foarte bun!![]()
multumesc...asteptam pe fener la revansa la Ali Sami Yen ![]()
azi o sa se hotareasca care strain o sa plece din echipa.ori Nonda,ori Leo Franco ori Kewell...dar nu cred ca o sa ia riscul sa il lase conducerea pe Kewell ca o sa se supere si o sa se enerveze mult suporterii pe conducere...ieri sa auzit ca conducerea lea zis lui Nonda si Leo Franco sa plece , daca pleaca ambii jucatori mai avem un loc pentru un strain si o sa vina inca un atacant...pentru atacantul nou se spune despre un brazilian foarte cunoscut sau Pavlyuchenko dela Tottenham...azi o sa vedem totul dupa ora 17:30 cand o sa vina avionul lui Dos Santos.daca si vicepresedintele Haldun Üstünel vine cu el inseamna ca sa terminat transferul...daca nu se intoarce inseamna ca inca nu sa terminat si vine inca o vedeta dela Premier League...