FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray

«1111213141528»
bodrumdan_barkahan26.10.2009 17:01
Mai mare ca Hagi? :happy:

metin oktay are un loc foarte mare.si Hagi are alt loc.metin oktay este foarte iubit de club nu numai dela noi dela toata turcia si toate echipele.pe vremea cand a jucat el a fost foarte bun.este o diferenta intre Hagi si el.parerea mea este ca Hagi este dintre cei mai buni 3 jucatori pe care iam vazut eu.dar cu metin oktay este alt ceva.poate Hagi este mai bun.dar are alt loc in sufletele noastre metin oktay.

nu stiu cum sa explic cu cuvinte.dar cred ca diferenta dintre ei doi ati inteles.

Daniel-Ionut26.10.2009 18:11

Am inteles ca la emciul asta Fenerbachce a intrat in cartea recordurilor cu ce mai mare steag...

Poti sa pui si tu o poza?... chiar daca e d la rivali :happy:

crysty1426.10.2009 18:17
Daniel-Ionut26.10.2009 18:34

Si care'i ma steagu'? :steag_cruce_invers: S-T-E-A-G-U-L :D

crysty1426.10.2009 18:35

Tu nu-l vezi ma?:|

Daniel-Ionut26.10.2009 18:37
Tu nu-l vezi ma? :|

NU :blink:

red&blue_boy26.10.2009 21:05
NU :blink:

Pacat,ca e mare! :D

red&blue_boy26.10.2009 21:18
dai in gatii lor ca l-au accidentat pe baros in minutul 1.chiar minutele cand puteam sa egalam a luat keita rosu.dar daca o echipa bate pe celalalt nu inseamna ca e mai buna sau mai mare.exemplu Steaua-Dinamo.Dinamo a batut dar nu e mai bu decat Steaua sau un club mai mare.

Chiar m-a cam surprins victoria lui Fenerbahce,cel putin nu cu 3-1,dupa ce am vazut cat de tare a fost Galata cu Dinamo.Iar Fener cu toate ca ne-a batut nu m-a impresioinat asa tare,n-a jucat cine stie ce cu noi,e Steaua slaba la ora actuala.Si Galatasary ar avea si mai multi jcatori mai buni ca Fener,vedete mai multe.Dar totusi,ca Alex n-aveti,Alex e cel mai bun.Da,Dinamo a batut Steaua,dar nu e mai mare ca Steaua,dar diferenta dintre Galata si Fener e mai mica decat dintre Steaua si Dinamo.Galata si Fener sunt cam tot acolo.Si ca palmares.Dar nu fi trist,poate data viitoare!

bodrumdan_barkahan27.10.2009 17:16
Pacat,ca e mare! :D

nici eu nu am vazut.

bodrumdan_barkahan27.10.2009 17:25
Chiar m-a cam surprins victoria lui Fenerbahce,cel putin nu cu 3-1,dupa ce am vazut cat de tare a fost Galata cu Dinamo.Iar Fener cu toate ca ne-a batut nu m-a impresioinat asa tare,n-a jucat cine stie ce cu noi,e Steaua slaba la ora actuala.Si Galatasary ar avea si mai multi jcatori mai buni ca Fener,vedete mai multe.Dar totusi,ca Alex n-aveti,Alex e cel mai bun.Da,Dinamo a batut Steaua,dar nu e mai mare ca Steaua,dar diferenta dintre Galata si Fener e mai mica decat dintre Steaua si Dinamo.Galata si Fener sunt cam tot acolo.Si ca palmares.Dar nu fi trist,poate data viitoare!

dece sa fiu trist.si noi o sai batem la noi.o echipa nu se face ''mare'' cu meci castigat.diferenta stii unde este.aici la noi dupa meci au iesit pe strazi suporterii lui fener cu masini clacsoane au facut tururi de parca au castigat nu stiu ce cupa europei.noi ultima tura o facusem cand batusem realul la super cupa europei in anul 2000.deci diferenta e aici.ei se bucura foarte mult cand ne bate ca noi suntem mult peste ei.voi stiti reportajul lui maradona???stati sa va zic.il intreaba ziaristii turci ce gandeste despre fotbalul turcesc si fenerbahce in ultimii ani face efort mare in europa.si el ii intreaba pe ziaristi.cine e fenerbahce nu am mai auzit de el.e un jucator bun? joaca la galatasaray?

deci maradona a crezut ca fenerbahce e un fotbalist care joaca la galatasaray.asta e o diferenta zic eu.

echipele mari se compara cu istorie si cu cupele de la muzeu culubului.voi stiti ultima cupa turciei castigat de fener in ce an era? tuncay sanli avea 1 an semih sentürk nu era nascut.fenerbahce la meciurile noastre se pregateste mai istet decat meciurile europei.ca pentru ei este important un lucru.sa batem pe galatasaray,dar nu este problema putem sa nu castigam campionatul dar doar sai batem pe galatasaray.asta spune si suporterii si fotbalistii lor.

treaba asta ne arata diferenta dintre doua echipe.

red&blue_boy06.11.2009 08:43

Ca o palida consolare pentru noi,barem le-a tras-o Galatasaray spurcatilor si la Bucuresti.Chiar are trupa buna Galatasaray.Si antrenor....Noi,nici una,nici alta.....

bodrumdan_barkahan07.11.2009 16:32

Dinamo a fost o treaba mica pentru noi.i-am pupat pe dinamovisti :)):hump:

Daniel-Ionut07.11.2009 19:18

A fost un antrenament oficial.

gio_stgloria07.11.2009 20:27

Felicitarile mele pentru meciul cu cateii. Chiar m-am distrat, imi pare rau ca nu v-am facut si noi fericiti batand pe fener.

bodrumdan_barkahan09.11.2009 13:01

chiar ca a fost un antrenament.

imi pare si mie foarte rau ca nu iati batut.cum a fost inimile voastre cu noi in meciurile cu Dinamo si inimile noastre au fost cu voi in meciul cu feneVbahce....

KERATOCONUS22.11.2009 22:46

Galatasaray - Manisaspor 1 - 1

Ati inceput si voi sa scartaiti. N-ati putut invinge pe teren propriu o echipa care se zbate sa evite retrogradarea.

Stryker23.11.2009 00:02

Am auzit ca s-a gripat Arda ... dar oricum la ce echipa au trebuia sa-i bata si fara el !

KERATOCONUS27.11.2009 23:33

Bursaspor - Galatasaray 1 - 0

@bodrumdan_barkahan...ce se intampla cu Galata?

KERATOCONUS06.12.2009 22:13

Dupa victoria de joi din grupele Europa League in fata grecilor de la Panathinaikos, ati remizat in campionat pe teren propriu: Galatasaray - Istanbul Buyuksehir 1 - 1

PS: Eu cred ca Frank Rijkaard ar trebui sa-si faca ceva griji, deoarece bascanii nu prea glumesc. :naughty:

red&blue_boy06.12.2009 23:22

Dar au si noroc,nici Fenerbahce nu merge bine,parca iar a pierdut in campionat...

bodrumdan_barkahan18.12.2009 22:12

da mergem cam prost in campionat...azi a pierdut besiktas acasa cu bursaspor.2-3...

ce ziceti de athletico madrid????

KERATOCONUS18.12.2009 22:19

Eu cred ca o sa treceti de Atletico Madrid. Nici spaniolii nu o duc prea bine, sunt pe locul 14 in Primera Division, insa pana in februarie se mai pot schimba multe, mai ales ca vine perioada de transferuri.

red&blue_boy19.12.2009 22:50

Va fi greu cu Atletico,e o echipa instabila si imprevizibila,dar si eu cred ca Galatasaray va trece de ei...

bodrumdan_barkahan20.12.2009 09:38

si eu cred ca o sa trecem dar este mai greu decat toate echipele care am jucat pana acum..sper sa plece acum in ianuarie aguero la Chelsea.sper sa dea abramov,ich bani multi si sa il ia :)) cred ca si la noi va fii schimbari la pauza.avem 7 fotbalisti straini si in turcia poti sa iei 8.o sa plece linderoth la pauza si o sa vina un fundas strain tehnic cum vrea rijkaard si un atacant care face fata si la mingiii lunge cu capul...

MoWeed20.12.2009 10:09

Eu cred ca o sa treceti lejer de Atletico Madrid. Nici macar n-au fost in stare sa bata pe APOEL in CL

«1111213141528»