Chiar m-a cam surprins victoria lui Fenerbahce,cel putin nu cu 3-1,dupa ce am vazut cat de tare a fost Galata cu Dinamo.Iar Fener cu toate ca ne-a batut nu m-a impresioinat asa tare,n-a jucat cine stie ce cu noi,e Steaua slaba la ora actuala.Si Galatasary ar avea si mai multi jcatori mai buni ca Fener,vedete mai multe.Dar totusi,ca Alex n-aveti,Alex e cel mai bun.Da,Dinamo a batut Steaua,dar nu e mai mare ca Steaua,dar diferenta dintre Galata si Fener e mai mica decat dintre Steaua si Dinamo.Galata si Fener sunt cam tot acolo.Si ca palmares.Dar nu fi trist,poate data viitoare!
dece sa fiu trist.si noi o sai batem la noi.o echipa nu se face ''mare'' cu meci castigat.diferenta stii unde este.aici la noi dupa meci au iesit pe strazi suporterii lui fener cu masini clacsoane au facut tururi de parca au castigat nu stiu ce cupa europei.noi ultima tura o facusem cand batusem realul la super cupa europei in anul 2000.deci diferenta e aici.ei se bucura foarte mult cand ne bate ca noi suntem mult peste ei.voi stiti reportajul lui maradona???stati sa va zic.il intreaba ziaristii turci ce gandeste despre fotbalul turcesc si fenerbahce in ultimii ani face efort mare in europa.si el ii intreaba pe ziaristi.cine e fenerbahce nu am mai auzit de el.e un jucator bun? joaca la galatasaray?
deci maradona a crezut ca fenerbahce e un fotbalist care joaca la galatasaray.asta e o diferenta zic eu.
echipele mari se compara cu istorie si cu cupele de la muzeu culubului.voi stiti ultima cupa turciei castigat de fener in ce an era? tuncay sanli avea 1 an semih sentürk nu era nascut.fenerbahce la meciurile noastre se pregateste mai istet decat meciurile europei.ca pentru ei este important un lucru.sa batem pe galatasaray,dar nu este problema putem sa nu castigam campionatul dar doar sai batem pe galatasaray.asta spune si suporterii si fotbalistii lor.
treaba asta ne arata diferenta dintre doua echipe.