3-0 si catelele si-o iau la m*** urat de tot in seara asta
3-0 si catelele si-o iau la m*** urat de tot in seara asta
4-0!![]()
Ce raaaaadetzi, bah, voi nu sunteti atenti la comentatori? N-auziti ca "cine n-a vazut meciu', ar putea spune ca turcii au umilit Dinamo, dar nu a fost deloc asa"?
Ce raaaaadetzi, bah, voi nu sunteti atenti la comentatori? N-auziti ca "cine n-a vazut meciu', ar putea spune ca turcii au umilit Dinamo, dar nu a fost deloc asa"?
Asta este demna de "gluma zilei". Corect, n-a fost deloc asa. A fost mai mult un viol! ![]()
Haha..si-au furat-o si astia desi nu au jucat chiar rau. Torje si Goian eroi, pentru noi.
Iar comentatorii aia sunt gay cu exprimarile lor gen "ema dolha".
Haha..si-au furat-o si astia desi nu au jucat chiar rau. Torje si Goian eroi, pentru noi.Iar comentatorii aia sunt gay cu exprimarile lor gen "ema dolha".
Mai trebuia sa fie Gaby Safta comentator si totul era perfect(nu pot sa uit meciul comentat de el la Sport ro cand juca Barca cu Real a fost 6-2 insa toti il injura pe Safta
). La fel ca Steaua, marea noastra rivala este nenorocita de actionari readucand jucatori si antrenori care erau buni dar acum nici umbra n-a mai ramas de ei.
daca nu aveam gandul la meciul cu fener le dadeam 10.sau oprit ai nostri dupa golul 4 si nu au mai facut efort.nu a jucat arda si baros deloc.ganditiva voi.le-am dat la **** la dinamovisti.
Sa faceti la fel si la retur, dati-le o caruta de goluri daca se poate
baietii acuma pe forum scrie ca cu noroc am batut si ca o sa ne bata la retur si ca ramanem acasa nu ne calificam. ![]()
muistiii aia au inceput deja sama injure.ca nu poate sa faca altceva.saracu de ei.
Ce rau imi pare ca meciul asta a venit chiar inainte de meciul cu Fenerbachce si nu au jucat Arda si Baros ![]()
lasa frate ca o sa joace la retur(daca nu se intampla vreo accidentare la meci cu fener)
felicitari pentru victoria cu spurcatii. sper sa ii bateti mai rau la Bucuresti
felicitari pentru victoria cu spurcatii. sper sa ii bateti mai rau la Bucuresti
multumesc frate.o sa le dam si la ei acasa.ca ei sunt foarte slabi pentru noi.Dinamo este mult mai jos decat voi.
Dinamo este mult mai jos decat voi.
LOGIC ![]()
LOGIC![]()
a o treaba mica pentru noi
doar au putere la gura aia ![]()
turcule, tot nu mi-ai raspuns la ce te-am intrebat:) cat costa noua arena a lui galatasaray si cati bani a bagat turkcell in stadion.
Aiurea... daca tot se darama fostul stadion, de de noul nu s'a numit tot ali sami yen?
Turkcell turkcell da... ![]()
turcule, tot nu mi-ai raspuns la ce te-am intrebat:) cat costa noua arena a lui galatasaray si cati bani a bagat turkcell in stadion.
au intrat cateva firme la constructie si a castigat unul doar.nu turkcell dar türk telekom a bagat bani.dar sincer nu stiu cat a bagat.dar nu toate a dat.dar numele stadionului nou o sa fie türk telekom arena.aiurea si parerea mea.trebuia tot alisamiyen.dar e sponsor cum a facut si allianz la bayenr.
Ali Sami Yen nu se cheamă tot complexul?
Ali Sami Yen nu se cheamă tot complexul?
cum adika?
Adică tot complexul sportiv. Stadion, terenuri de antrenament, sală de sport, bazin de inot (dacă e cazul). Am ințeles că se face un nou complex sportiv, nu doar stadion.
Fenerbahce - Galatasaray 3 - 1 !!! Fener e pe locul 1 in Turcia.
Adică tot complexul sportiv. Stadion, terenuri de antrenament, sală de sport, bazin de inot (dacă e cazul). Am ințeles că se face un nou complex sportiv, nu doar stadion.
doar stadion.terenurile de antrenament se afla in alt complex.si celelalte sporturi.
complexul FLORYA METðN OKTAY...flaorya este numele cartierului unde se afla si metin oktay cel mai mare fotbalist al galatei de pana acuma care a murit la un accident de masina.
Fenerbahce - Galatasaray 3 - 1 !!! Fener e pe locul 1 in Turcia.
dai in gatii lor ca l-au accidentat pe baros in minutul 1.chiar minutele cand puteam sa egalam a luat keita rosu.dar daca o echipa bate pe celalalt nu inseamna ca e mai buna sau mai mare.exemplu Steaua-Dinamo.Dinamo a batut dar nu e mai bu decat Steaua sau un club mai mare.
cel mai mare fotbalist al galatei de pana acuma
Mai mare ca Hagi? ![]()