Athletico se va axa pe campionat.
Galata trece.
Athletico se va axa pe campionat.
Galata trece.
In afara de Kun Aguero....Atletico Madrid nu prea impresioneaza cu nimic,deci,in mod normal trecem de spanioli.
Aseara,Galatasaray a invins pe Genclerbirligi cu scorul de 1-0,pentru Galatasaray marcand Harry Kewell in minutul 77.Diferenta de scor putea fi si mai mare,anulandu-ni-se 2 goluri in prima repriza,primul marcat de Arda Turan dar mingea a intrat in poarta dupa ce a deviat-o cu mana dreapta iar cel de-al doilea gol inscris de Harry Kewell,arbitrul anulandu-l pe motiv de offside.
Galatasaray poate termina turul de campionat pe primul loc daca fenerbahce nu bate in derbyul etapei,si anume meciul cu trabzonspor.
Galatasaray poate termina turul de campionat pe primul loc daca fenerbahce nu bate in derbyul etapei,si anume meciul cu trabzonspor.
Trabzonspor - Fenerbahce 0 - 1(D.Guiza 56')
Asadar, Galatasaray termina turul Turkey - Super League pe locul al doilea, cu 36 de puncte acumulate in 17 etape, la doar un singur punct distanta de primul loc, Fenerbahce(37 puncte).
o sa luam campionatul la sfarsit o sa vedeti...
In afara de Kun Aguero....Atletico Madrid nu prea impresioneaza cu nimic,deci,in mod normal trecem de spanioli.
Aseara,Galatasaray a invins pe Genclerbirligi cu scorul de 1-0,pentru Galatasaray marcand Harry Kewell in minutul 77.Diferenta de scor putea fi si mai mare,anulandu-ni-se 2 goluri in prima repriza,primul marcat de Arda Turan dar mingea a intrat in poarta dupa ce a deviat-o cu mana dreapta iar cel de-al doilea gol inscris de Harry Kewell,arbitrul anulandu-l pe motiv de offside.
cred ca aguero se va transfersa la Chelsea...
o sa luam campionatul la sfarsit o sa vedeti...
cred ca aguero se va transfersa la Chelsea...
Campionatul o sa'l luati, si cu sau fara Aguerro, Atletico tot e praf si o sa o eliminati... mai departe cu cine aveti? castigatoarea dintre cine si cine? ![]()
O sa va zic si eu ceva de dulce pentru meciul din Cupa UEFA de la Graz unde n-ati vrut sa jucati. Sunteti niste blatisti penali .
Sper sa va infunde prin Liga a 2-a si pe voi si pe fener. Am vazut meciul, nu prea erau jucatori din primul 11 stas, insa se vedea clar ca nu trageati deloc, ati vrut sa pierdeti la Graz. Jucasem la pariuri x2.
Pentru blatu ala VA DAM TOTI LA MUMU. ![]()
PS: sper sa luati bataie azi de la Trabzonspor in cupa. ![]()
Hai ma ca oricum nu te'a scos doar Galatasaray de la sunte d mii de euro pe biletul ala... ![]()
Oricum sunt niste blatari nenorociti . I-am scos de la suflet . Bat numa cand au ei interes. Rezultatele de 2 pauza 1 final sunt la ordinea zilei la ei.
Cupa Turciei - grupa B
Galatasaray - Trabzonspor 2 - 1
C.Erkin 40' - R.Song 54'
A.Turan 47'
PS: Stie cineva cati ani are R.Song?...dar nu cei din buletin. ![]()
Oficial e nascut in 1976, deci ar avea 33 de ani. Dar cred ca bate spre 40...
Song mai joacă la GS?
@1on
Nu, joaca la Trabzonspor
L-am vazut pe Song in 2008 la Cupa Africii pe Natiuni.La cum se misca atunci pot sa jur ca avea 44 de ani.Acum cred ca e de varsta pensionarii.
Maye , au trecut 2 ani de atunci ![]()
O sa va zic si eu ceva de dulce pentru meciul din Cupa UEFA de la Graz unde n-ati vrut sa jucati. Sunteti niste blatisti penali .Sper sa va infunde prin Liga a 2-a si pe voi si pe fener. Am vazut meciul, nu prea erau jucatori din primul 11 stas, insa se vedea clar ca nu trageati deloc, ati vrut sa pierdeti la Graz. Jucasem la pariuri x2.
Pentru blatu ala VA DAM TOTI LA MUMU.
PS: sper sa luati bataie azi de la Trabzonspor in cupa.
acuma am vazut mesajul tau de aici...ia zii daca am garantat locul 1 dece sa jucam cu echipa principala...si sa-ti dau eu tie la MUMU...aseazate pe degetul ala tu...ai vazut nu sa intamplat ce ai dorit tu iam batut si pe trabzon...si o sa batem si atletico...sa-ti zic o vorba romaneasca..''NU MOARE CAðð CA AU VRUT CAðNðð''(aici tu esti cainele) dute si lucreaza daca vrei sa castigi bani...tu daca la ultimul meci din grupa ai pariat pentru echipa care a garantat primul loc si nu teai dat seama ca o sa iasa cu rezervele si tinerii nu stii nimic despre fotbal.degeaba tii cu o echipa si intrii aici si scrii...TU ESTð BLATðST...
acuma sa trec la ce am vrut cu adevarat sa scriu aici...ai la ziarele turcesti au scris ca vrea trabzonspor pe Dayro moreno si a vrut Steaua 3milioane 250 de mii de euro pe el...baskanul trabzonului o sa ofere pe brazilianul alazinho la schimb...http://fanatik.ekolay.net/Dayro-Moreno-bombasi_3_Detail_35_159976.htm
Pai Jiji a zis ca-l da pe Dayro cu 500 de mii de euro
Baskanul Jiji minte mult ![]()
Pentru turcu care scrie pe aici.
Am avut x2 la meciu ala , nici macar egalu nu vi l-ati dorit.Eram si eu constient ca veniti cu echipa a 2-a, dar nici sa-ti iei bataie de la descultii aia . Prietenii lui Bwin . Sa va dam la mumu !
Nu va sufar !
Pentru turcu care scrie pe aici.
Am avut x2 la meciu ala , nici macar egalu nu vi l-ati dorit.Eram si eu constient ca veniti cu echipa a 2-a, dar nici sa-ti iei bataie de la descultii aia . Prietenii lui Bwin . Sa va dam la mumu !
Nu va sufar !
dar pana la urma tu i luato la MUMU....ce mult imi pare rau ca nu ne sufar tu..esti foarte important pentru noi...ne suferi,nu ne suferi tot tu ai luato
ce mult imi pare bine ca i pierdut ![]()
La retrogradare cu voi !
La retrogradare cu voi !
Cred ca Galatasaray, la ce echipa are sezonul acesta, va "retrograda" multe formatii, fie ca e vorba de campionat sau Europa League.
La retrogradare cu voi !
vise placute....
ultima traansfer pentru aparare este fundasul australian Lucas Neill de la FC Everton....
au bani turcaletii, daca-s frati de cruce cu bwin..
au bani turcaletii, daca-s frati de cruce cu bwin..
ia termina ba cu vorbele astea ''turcaletii'' si nu stiu ce..baietasule...