FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray

«18910111228»
Lari28.08.2009 13:17

@bodrumdan_barkahan

Vii la meciul cu Fener de pe stadionul lor? :drunk:

Daniel-Ionut28.08.2009 14:29

Forzza Galata! :oleole:

bodrumdan_barkahan28.08.2009 19:16
@bodrumdan_barkahan

Vii la meciul cu Fener de pe stadionul lor? :drunk:

nu ma duc nu am treaba pe stadionul lor:) dar am vrut sa merg pe Stefan cel mare dar am aflat ca o sa se joace fara suporteri.dar nu stiu poate doar pentru suporterii lui Dinamo este interzis.pentru oaspeti poate nu.

Forzza Galata! :oleole:

:)

cRiss4Steaua28.08.2009 21:48

@bodrumdan_barkahan - se va juca fara spectatorii ambelor formatii.

Bafta in grupe, sper sa iesiti din grupe si sa umiliti cateii.

bodrumdan_barkahan28.08.2009 21:52
@bodrumdan_barkahan - se va juca fara spectatorii ambelor formatii.

Bafta in grupe, sper sa iesiti din grupe si sa umiliti cateii.

mersi mult frate.bafta si voua.

fenercluj29.08.2009 07:06

in sfarsit jucam cu Steaua, :bananadance:

Daniel-Ionut29.08.2009 12:26
in sfarsit jucam cu Steaua, :bananadance:

In sfarsit o luati de la Steaua :bananadance:

red&blue_boy01.09.2009 11:02

Sper sa bata Galatasaray pe Dinamo.Iar cat ne priveste pe noi,va fi greu cu Fenerbahce,dar sper sa-i batem barem la Bucuresti.

Daniel-Ionut13.09.2009 07:32

Felicitari Galatei pentru victoria cu 3-0 in fata Besiktas-ului, sper sa fie cel putin dublu scorul cu Dinamo :)

bodrumdan_barkahan13.09.2009 15:02
Felicitari Galatei pentru victoria cu 3-0 in fata Besiktas-ului, sper sa fie cel putin dublu scorul cu Dinamo :)

mersi frate.se laudau prea mult ca au luat doua cupe anul trecut.lea intrat undeva cupele alea.:))) si Dinamo am auzit ca a luat bataie dela Otelul:))

Fane13.09.2009 16:46

@bodruman

Priveste si razi...poate o comite si cu voi tamas :thumbup:

http://www.youtube.com/watch?v=7ukZ6mU_nLs

Stryker17.09.2009 22:05

Favorita certa la castigarea trofeului

MoWeed17.09.2009 22:08

@bodrumdan_barkahan

Felicitari, o victorie neasteptata la Atena

KERATOCONUS17.09.2009 22:53

Si-au facut o echipa buna, insa nu poti sa spui dupa primul meci din grupele Europa League, ca Galatasaray e favorita certa la cucerirea trofeului. 

Stryker17.09.2009 23:00

E parerea mea ... ii vad printre favoritele certe anul acesta, au un lot superior celui de anul trecut si de data asta au si antrenor .

KERATOCONUS17.09.2009 23:15
E parerea mea ... ii vad printre favoritele certe anul acesta, au un lot superior celui de anul trecut si de data asta au si antrenor .

dap, asa mai vii de-acasa! :)

bodrumdan_barkahan18.09.2009 15:56
@bodrumdan_barkahan

Felicitari, o victorie neasteptata la Atena

mersi frate...dar pentru noi nu era neasteptata.eu am mare ıncredere anul asta ın echipa...ın primul rand avem un antrenor care are o vizionalitate foarte buna.ieri era accidentat servet si gökhan zan.ın min 15 sau 20 sa accidentat si emre güngör.daca tot asa am batut cu 3-1 ın deplasare pe cea mai grea adversar din grupa cred ca iesim cu puncte full din grupa asta.a jucat hakan balta apartor mijloc si ugur ucar fundas stang care joaca pe dreapta.anul asta nu cınteaza jucatorii.rijkaard le zice iesiti si schimbati scorul si ei o fac..

ai dreptate noi suntemi unii dintre favoritii printre 4 echipe pe care a anuntat UEFA ul...parerea mea este ca jucam cel putin semi finala..

bodrumdan_barkahan18.09.2009 16:03

pentru mine a fost o mare surpriza ca a pierdut fener acasa si voi ca nu ati batut.

Astristul18.09.2009 22:27

ai dreptate noi suntemi unii dintre favoritii printre 4 echipe pe care a anuntat UEFA ul...parerea mea este ca jucam cel putin semi finala..

Nu crezi ca e cam devreme sa spui asa ceva? Ieri abia a fost prima etapa din grupe, iar pana la semifinale mai sunt atatea meciuri si atatea posibilitati. :rolleyes:

PS: Felicitari pentru victoria de aseara. Bateti javrele ca sa ne simtim si noi bine. :)

bodrumdan_barkahan19.09.2009 11:57

Nu crezi ca e cam devreme sa spui asa ceva? Ieri abia a fost prima etapa din grupe, iar pana la semifinale mai sunt atatea meciuri si atatea posibilitati. :rolleyes:

PS: Felicitari pentru victoria de aseara. Bateti javrele ca sa ne simtim si noi bine. :)

nu este devreme.eu nu-mi vad echipa mai mica decat celelalte echipe favorite.chiar dupa grupa asta o sa vina adversarii nostri adevarati impreuna cu aia care o sa cade dela cl.poate o sa aveti impresia ca am un nas foarte sus sau ma cred cine stiu ce.dar eu asa cred.ar fii surpriza sa luam un egal la grupa asta.mai zic ınca o data.nu sunt astea din grupa adversarii nostri adevarati.sunt aia care o sa vina dela cl.bafta si voua ın continuare si sper sa iesiti din grupe.m-am bucurat foarte mult pentru aia dela fener.si pentru basiktas.sa va zic ceva.cand la eliminari cu echipele alea mici luam victorii cu 4-5 goluri ziceau toti ca trebuie sa vede la meciuri mari pe echipa lui rijkaard.daca ıntro saptamana ın campionatul intern am batut rivala besiktas cu 3-0 si panathinaikos acasa la ei cu 3-1(fara 3aparatori centrali si dupa meciurile nationale care a facut mare efort acolo unii jucatori dela noi si strainii la echipele nationale ale lor) eu zic ca este ceva la echipa asta...trebuie sa aiba mari griji advresarii.abia astept sa merg la meciul cu Dinamo ın istanbul...

Astristul21.09.2009 18:04

Nu cred ca esti cu nasul pe sus ci doar prea optimist! :D

Bafta! ;)

bodrumdan_barkahan21.09.2009 18:18
Nu cred ca esti cu nasul pe sus ci doar prea optimist! :D

Bafta! ;)

ce inseamna optimist?

bodrumdan_barkahan21.09.2009 20:20

6 victorii din 6 meciuri....dar victorii clare nu ca fener 1-0 2-1...sa vedeti ca o sai bateti pe fener ın Ghencea...

Astristul22.09.2009 18:29
ce inseamna optimist?

Adica esti (prea) increzator in forta echipei tale. ;)

optimist=iyimser in limba turca.

Daniel-Ionut22.09.2009 18:29
6 victorii din 6 meciuri....dar victorii clare nu ca fener 1-0 2-1...sa vedeti ca o sai bateti pe fener ın Ghencea...

Intradevar, Galatasaray rupe tot in inceputul asta de camp...

Una din singurele echipe din europa de care nu mi'e frica cand pun la pariuri.

«18910111228»