FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Galatasaray

«191011121328»
bodrumdan_barkahan23.09.2009 13:39
Intradevar, Galatasaray rupe tot in inceputul asta de camp...

Una din singurele echipe din europa de care nu mi'e frica cand pun la pariuri.

baga frate baga la pariuri ca o sa castigi mereu.sa puneti egalitate la meciul lui fenerbahce din saptamana asta ın deplasarea antalyaspor.si etapa a 9 a gaziantepspor-fenerbahçe ori egalitate ori lui gaziantep castigare sa dati. sa beti 2 beri dela mine :beer2:

mircea_1023.09.2009 16:25

am pus si eu pe galata luni cu Kasimpasa si am cam strans din buci :D

Daniel-Ionut02.10.2009 14:21
baga frate baga la pariuri ca o sa castigi mereu.

Cine a pierdut aseara 3 milioane p galatasaray? EU! :cursing:

Ronnie02.10.2009 14:27

Sa imi bag picioarele in Galata. Am pierdut 2 milioane aseara pe ei.

Fane02.10.2009 15:16

Pai bine buey,hahalerelor...chiar vreti sa va imbogatiti pe spatele Galatey ?

Daniel-Ionut02.10.2009 15:19

Sa ne dea Barkahan banii ca el ne'a pus sa punem p Galatasaray!

Deci mie 3, si 2 pentru Ronnie! :D

gio_stgloria02.10.2009 15:32

pai vedeti ce inseamna sa nu ajungi la agentie ? :))

mircea_1002.10.2009 17:21

si mie 150 de lei

bodrumdan_barkahan02.10.2009 17:26
Sa ne dea Barkahan banii ca el ne'a pus sa punem p Galatasaray!

Deci mie 3, si 2 pentru Ronnie! :D

fratilor stati linistiti ca o sa va spun meciuri care o sa castigati:) si eu am pierdut multi bani la meciul cu eskișehir si de asta nu am jucat ieri :D sa va spun de acuma un meci de egal dela noi din campionat.etapa urmatoare gaziantep-fenerbahçe egal sau castiga antep...

si mie 150 de lei

am notat toata datoriile care le am o sa va platesc cu cate bautura ceva cand o sa vin in Bucuresti :thumbsup::beer2:

Daniel-Ionut02.10.2009 17:41
sa va spun de acuma un meci de egal dela noi din campionat.etapa urmatoare gaziantep-fenerbahçe egal sau castiga antep...

este etapa asta? gaziantep - fener?

Mai spune'ne si noua meciuri de pariat din Turcia in etapa asta de sambata si duminica :greedy:

bodrumdan_barkahan02.10.2009 19:49
este etapa asta? gaziantep - fener?

Mai spune'ne si noua meciuri de pariat din Turcia in etapa asta de sambata si duminica :greedy:

etapa viitoare e antep-fener. o sa va gasesc meciuri....

beșiktaș - denizlispor...beșiktaș o sa bata ca nu are o alta sansa.

diyarbakırspor - istanbul bșb.....ori bate diyarbakır ori egalitate.dar ın loc de rezultat mai bine jucati la plus goluri.3,5 goluri

manisaspor - bursaspor...ambele echipe joaca un fotbal deschis si le place sa dea goluri.si la meciul asta va zic sa jucati in loc de rezultat plus goluri...3,5 goluri

astea erau meciurile dela sambata

acum duminica

eskișehirspor - kayserispor...eskișehir anul asta a ınceput foarte bıne si etapa trecuta a luat egal la noi in ali sami yen.si sunt pe locul 4.kayserispor numai este ce era ınainte.eskișehir o sa bata cu suporterii in spata.deci bate eskișehirspor.

sivasspor - antalyaspor...sivasspor dupa 7 etape ınca nu a castigat nici un meci.meciul asta o sa ia primul castigare va zic eu.ca sunt constienti ca o sa mearga rau treburile daca nu bate pe antalya acasa.a venit timpul de 3 puncte.deci bate sivasspor

fenerbahçe - gençlerbirliği...gençlerbirliği ınca nu a pierdut pana acuma dar prima ınfrangere o sa vina saptamana asta.bate fener usor.tot daca nu vrem asta e.bagamiasi ın fener...

ankaragücü - GALATASARAY...toti fotbalistii stie ca nu au luxul sa mai piarda puncte cand fener are meci usor acasa.si 3 egaluri consecutive nu o sa faca.o sa bata in deplasare.ankara a luat prima 3 punct etapa trecuta la antep acasa cu 1-3.dar si ei stie ca o sa fie greu cu noi.puteti sa dat si la GALATASARAY puteti sa jucati si 3,5...bafta mare.(sper sa numai pierdeti bani din cauza noastra ca dupa aia nu o sa pot sa va platesc ca se aduna :oops:

fratilor deci nici un meci nu este garantat inainte sa se joace.de aici cele mai garantate sunt eskișehirspor,fenerbahçe,beșiktaș,GALATASARAY,sivasspor....sper sa castigati si sa ma cinstiti si pe mine :beer2:

Daniel-Ionut03.10.2009 07:20

O sa merg pe mana ta, o sa bag un bilet doar cu meciurile din turcia de sambata si duminica ;)

bodrumdan_barkahan03.10.2009 09:04
O sa merg pe mana ta, o sa bag un bilet doar cu meciurile din turcia de sambata si duminica ;)

frate sper sa castigi...eu am jucat chiar acuma la niste meciuri.dara la un meci am scris codul gresit si am jucat la un meci care o sa pierd sigur din greseala :death:

bodrumdan_barkahan03.10.2009 14:29

la primul meci am pierdut....am jucat ca o sa bata diyarbakır.dar in ultimul moment m-am gandit sa dau la diyarbakır.aveam in minte sa scriu mereu 3,5 goluri. sa terminat cu 1-3.daca ati jucat 3,5 goluri e bine....

Daniel-Ionut06.10.2009 14:54

Ce a luat'o Galatasaray... :console:

Stryker06.10.2009 15:03

Ce au luat-o si cei care au pierdut o data cu ei (la pariuri) !

bodrumdan_barkahan09.10.2009 19:08

lasa ca ne revenim noi si le dam in cap la toti.primul trabzonspor dupa urmeaza muistii de dinamovisti si dupa fenerbahçe... :chair:

Daniel-Ionut09.10.2009 19:16
lasa ca ne revenim noi si le dam in cap la toti.primul trabzonspor dupa urmeaza muistii de dinamovisti si dupa fenerbahçe... :chair:

:wub: Frumos discurs! 10 stai jos :D

Daniel-Ionut13.10.2009 15:51

Ce faceti ma, va faceti stadion nou? :hmmm:

bodrumdan_barkahan15.10.2009 08:21

da frate o sa fie pregatit ın vara 2010... %75 e terminat...

http://www.webaslan.com/turktelekomarena.php

MoWeed15.10.2009 10:14

@bodrumdan_barkahan

Frumos stadion

Daniel-Ionut15.10.2009 10:21

Si cu ala vechi ce se intampla?

bodrumdan_barkahan15.10.2009 14:43

o sa se darame ala vech si o sa fie un complex mare acolo lafel ca mall dar mai mare.

@moweed:mersi frate.a promis presedintele adnan polat ca la noul stadion o sa vedem transferuri si fotbalisti mai numiti si mai buni decat ce avem acuma...

mircea_1022.10.2009 19:24

nu-l intereseaza pe Polat ala si o echipa din Romania? Fosta campioanaa Europei? :whistle:

MIREL6RADOI22.10.2009 19:59

2-0 galatasaray cu militieni.La pauza!Sa speram ca scandarile javrelor , la adresa lui Hagi, ii vor ambitiona pe cei de la galatasaray.

bodru: cat costa constructia stadionului?Si cat la suta este suportat de turktelekom?Mersi.

«191011121328»