FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Real Madrid CF

«1789101175»
Daniel-Ionut16.03.2009 14:37
Cand spun Real Madrid,eu am o jena la stomac. :hmmm: Noroc ca s-a inventat hartia igienica! :naughty:

Ai grija ca s-ar putea sa te constipi.

007.gif

maye16.03.2009 14:43

Real e o fosta echipa mare si atat...ar fi putut fi si acum una mare..dar datorita prostului management a ajuns sa fie calcata in picoare de L`pool.

DelPiero1018.03.2009 11:25
Real e o fosta echipa mare si atat...ar fi putut fi si acum una mare..dar datorita prostului management a ajuns sa fie calcata in picoare de L`pool.

Cam 3/4 sferturi din marile echipe o calca in picioare pe Real Madrid la ora asta... ;)

P.S.Echipe mari:Manchester U,Liverpool,Chelsea,FC Barcelona,Bayern Munchen,Inter,toate aceste echipe,in dubla mansa,scot fara probleme Realul.Echipe cu care Real HahaMadrid s-ar putea lupta de la egal la egal:Arsenal,Juventus,Lyon,Porto si altele de genul.Desigur,in fata lui Bilbao si Murcia,sunteti cei mai buni. :D

vlad18.03.2009 12:49
Cand spui Real Madrid NU are rost sa te uiti in vitrina...

Cand spui Real Madrid spui deja cel mai mare nume al fotbalului mondial din toate timpurile!

Cateva trofeedin marele palmares, de acum 100 de ani, sunt echivalente cu cele 2 Campionate Mondiale castigate de Uruguay.

Real isi va reveni,dar mai greu acum,pe praful asta.A inceput lumea sa-i refuze.

Marius18.03.2009 15:22

Vlad, uite, sunt dispus sa pariez ca in vara Realul il ia pe Ronaldo :)

Toata lumea e afectata de praful asta, un exemplu elocvent fiind, din pacate, Valencia

La Real nu e vorba de club mare sau mic, nu e vorba de bani sau lipsa lor, la Real s-au facut erori manageriale uriase in ultimii 5-6 ani. S-au cheltuit incredibil de multi bani, extraordinar de prost.

Odata cu plecarea lui "hermano de sangre" sunt sigur ca albii isi vor reveni.

Eu insa nu inteleg un lucru, bucuria surda si uneori prosteasca a unora pentru pasa proasta prin care trece un club care nu ne e nici macar rival. Daca se intampla lucrul asta la spurcati sau la aia din Giulesti, era o bucurie intemeiata, dar asa...

Daniel-Ionut18.03.2009 16:20

Eu pun pariu ca de la vara o sa redevina Galacticii!

andrei_ionete18.03.2009 16:57
Nu o lua asa.Doar uita-te la ce ati facut in ultimii 5 ani in Liga.Si ai sa vezi de ce cred asta. :thumbsup:

Dar ce a facut Barcelona in Liga pana acum? In 110 ani de existenta au castigat si ei 2 trofee... cu 1 mai mult decat Steaua. Degeaba joci frumos daca nu esti si eficient.

vlad18.03.2009 17:14
Degeaba joci frumos daca nu esti si eficient.

Ma cam enerveaza pragmatismul in general Prefer spectacolul. Eu nu ma bucur de raul nimanui.Eu ma bucur cand vad un meci frumos.Si Barcelona imi ofera multe meciuri frumoase.

Este cam acelasi lucru cu meciurile pe care le vedeam in NBA. Stateam pana dimineata si ma uitam la meciurile lui Chicago cand juca Jordan.Era fenomenal Air Jordan.Dupa ce s-a retras din NBA nu am mai vazut multe meciuri.Mi-am pierdut placerea de a vedea chiar daca Kobe Bryant doboara record dupa record. Chiar daca Lebron este asemuit cu Jordan.

Singurele meciuri pe care le-am vazut dupa au fost cu Vince Carter de la Toronto Raptors.

Cam asa fac eu asemanare intre jucatorii lui Real cu ceilalti jucatori (din NBA) care sunt buni.Real nu are un Jordan.

Are un Gary Payton,un James Lebron,pe Kobe Bryant.

Barcelona m-a atras prin mingicariile pe care le facea Romario.

Eu sunt fanul lui Maradona si nu al lui Pele. Se zice ca Pele a fost cel mai mare. Real=Pele...Barcelona=Maradona.

Daniel-Ionut21.03.2009 17:38

Incepand cu luna viitoare fanii lui Real Madrid vor avea sansa sa fie si mai aproape de jucatorii favoriti si chiar sa intre in istoria madrilenilor.

Clubul spaniol isi lanseaza luna viitoare propriul joc video destinat exclusiv consolelor PSP. Cei care il vor juca vor avea sansa sa intre in pielea unui tanar fotbalist aflat la inceput de cariera si care poate ajunge sa castige campionatul in tricoul blanco. Actiunea jocului nu se desfasoara doar pe teren, alaturi de superstarurile Raul, Casillas, van Nistelrooy sau Robben ci si in viata de zi cu zi, de la prietenii cu ceilalti jucatori, petreceri, chiar si antrenamente.

Astfel fanii isi vor putea construi personajul asa cum cred de cuviinta, iar rezultatele vor fi pe masura.Real Madrid este un spirit, este normal ca un astfel de joc sa aparat pentru ca istoria si traditia acestui ne obilga la asa ceva, mai ales ca noi ne rasfatam fanii mereu. Asteptam sa vedem reactiile pe care le vor avea fanii cand propriul jucator va trage mai greu la antrenamente dupa o noapte nu tocmai linistita sau dupa castigarea titlului de campion cu emotii, in ultima etapa? a spus cu umor Enrique Riquelme unul dintre directorii de imagine ai clubului merengue.

Fara linkuri

Daniel-Ionut22.03.2009 19:00

Real Madrid - Almeria 3-0

Marcelo 24'

Huntelaar 53'

Huntelaar 66'

maye22.03.2009 21:52

Si acum ma mir cat de idioti au fost ca l-au lasat pe Huntelaar afara din Europa..

maye04.04.2009 23:52

Malaga - Real 0-1 .Higuain 49`

Daniel-Ionut05.04.2009 12:28

Malaga lovita din nou de cosmarul Higuain!

Real a castigat un meci urat pe La Rosaleda datorita executiei de exceptie a argentinianului Higuain. Daca acest gol era marcat de Messi sau Cristiano Ronaldo, se vorbea despre el cel putin trei luni. "Cosmarul" Malagai a marcat din nou in poarta echipei lui Antonio Tapia, a adus trei puncte importante si a pastrat Real Madrid in lupta pentru titlu. Macar pentru executia sa fenomenala a meritat sa urmarim acest meci modest.

Halla Madrid! :steag_sah_mic:

Daniel-Ionut09.04.2009 07:33

Cazul lui Theo Walcott a facut repede inconjurul lumii. Wenger a gresit si nu i-a prelungit la timp contractul de junior jucatorului englez, iar Theo poate pleca din cate se pare pentru doar 400.000 de euro, o suma infima pentru cel care este considerat cel mai talentat tanar fotbalist englez. Walcott mai are contract pana in 2010, iar Wenger desi nu a ezitat sa incerce sa-l convinga pe Walcott sa semneze prelungirea contractului, pare sa fie acum in defensiva. Inter, Milan, Chelsea si Barcelona sunt pe urmele sale, insa Zinedine Zidane, foarte posibil viitorul director sportiv al "albilor" a intrat si el puternic pe pista Theo Walcott.

Zizou are si un mare atu in incercarea sa de a obtine semnatura tanarului Theo. Este vorba de prietenul sau, selectionerul Angliei Fabio Capello cel care l-a indemnat deja pe Walcott sa mearga in Spania la Real. Concurentul cel mai acerb al "albilor" pentru semnatura lui Walcott, pare a fi chiar marea rivala CF Barcelona.

Daniel-Ionut12.04.2009 16:47

Real Madrid - Valladollid 2-0

44' Raúl

82' A.Robben

Dany's13.04.2009 11:02

La 0-0 au ratat aia cu poarta goala dintr-un metru :)) Nu asa arata o echipa care vrea sa castige Primera.Real are cam 0.1% sanse la trofeu.

Daniel-Ionut15.04.2009 06:56
La 0-0 au ratat aia cu poarta goala dintr-un metru :) ) Nu asa arata o echipa care vrea sa castige Primera.Real are cam 0.1% sanse la trofeu.

Important asta: 2-0 :excl:

0.1% sunt 6 puncte intre barca si REAL => meciul direct = 3 puncte + putin noroc, si Real iese iar campioana :yeahh:

Ronnie15.04.2009 06:57

Meciul direct am impresia ca o sa insemne +9 puncte pentru Barcelona.

Daniel-Ionut15.04.2009 07:31
Meciul direct am impresia ca o sa insemne +9 puncte pentru Barcelona.

Ai impresia doar... ;)

DelPiero1015.04.2009 07:51

@Daniel-Ionut:Eh na?Va pacalti singuri baieti daca voi credeti ca o sa luati titlul anul acesta in fata unei super echipe ca Barca.Real Madrid-o suma de jucatori f buni,Barcelona-o adevarata echipa. ;) Uita-te atent sa vezi ce joc de pase au,si ai sa vezi diferenta...

Dany's15.04.2009 09:47
Important asta: 2-0 :excl:

0.1% sunt 6 puncte intre barca si REAL => meciul direct = 3 puncte + putin noroc, si Real iese iar campioana :yeahh:

Si norocul ala de unde vine? Daca stai sa te gandesti,nu stiu cine ar putea opri Barcelona in afara de Real.

Daniel-Ionut15.04.2009 10:16
Si norocul ala de unde vine? Daca stai sa te gandesti,nu stiu cine ar putea opri Barcelona in afara de Real.

Valencia, Sevilla, Villarreal...

Dany's15.04.2009 17:38

Si-a luat-o fiecare de la barca in tur 2-1 Villareal,4-0 Valencia(sigur),4-0 Sevilla(daca nu ma insel)

DelPiero1016.04.2009 09:06
Valencia, Sevilla, Villarreal...

Si voi nu aveti mah de jucat cu astia?Sunteti voi siguri ca-i bateti?

Marius.Dumitrescu16.04.2009 09:22

Usor baieti , Villareal e in criza mare de forma si in plus e si Cazorla accidentat n-o sa fie greu de batut , Sevilla joaca bine doar cand joaca in 12-13 iar Valencia ...ramane de vazut :laugh: . Trebuie revansa pentru 0-4 ala din tur primit pe Camp Nou si 0-1 chinuit de pe Bernabeu .

«1789101175»