FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Real Madrid CF

«18910111275»
Daniel-Ionut20.04.2009 09:51

Huelva - Real Madrid 0-1

Marcelo 49'

Trei puncte pretioase... si cam atat!

Dany's20.04.2009 14:45
Huelva - Real Madrid 0-1

Marcelo 49'

Trei puncte pretioase... si cam atat!

Incredibila pasa lui Gago.

Dany's22.04.2009 12:43

Getafe a marcat pentru 2-1 '86, la 2-2 '90 getafe a avut penalty si eliminare pepe,l-au ratat,iar real a bagat-o in ate in min 93...

Ronnie22.04.2009 12:52

Ca tot veni vorba, gestul de ratat al lui Pepe din finalul meciului http://www.youtube.com/watch?v=2bT4dIuauSw

Dany's22.04.2009 12:59
Ca tot veni vorba, gestul de ratat al lui Pepe din finalul meciului http://www.youtube.com/watch?v=2bT4dIuauSw

Pepe ala e un jucator supra-apreciat,dar nu e cine stie ce de capul lui.

Incredibil..acum vad ! RUSINE pepe.Un jucator al unei echipe asa de mari nu face asa ceva niciodata,RUSINE! Nu mai suport Realu' asta.

DelPiero1023.04.2009 11:00
Getafe a marcat pentru 2-1 '86, la 2-2 '90 getafe a avut penalty si eliminare pepe,l-au ratat,iar real a bagat-o in ate in min 93...

Bulanu' nu tine mult.Real Madrid e mult sub Barcelona. ;)

Daniel-Ionut23.04.2009 16:09

Stati voi calmi... nu conteaza cum a castigat, important este ca REAL a luat toate cele 3 puncte. :yeahh:

Cine vorbea de bulan... :laugh: bine ca castiga barcealona toate punctele pe merit... :rolleyes:

Ronnie23.04.2009 17:00
nu conteaza cum a castigat, important este ca REAL a luat toate cele 3 puncte. :yeahh:

Scopul scuze mijloacele - DOAR IN Romania!

Dany's23.04.2009 17:18
Stati voi calmi... nu conteaza cum a castigat, important este ca REAL a luat toate cele 3 puncte. :yeahh:

Cine vorbea de bulan... :laugh: bine ca castiga barcealona toate punctele pe merit... :rolleyes:

4-0 cu sevilla fara leo..si ce goluri,iar altii trag cu dintii de getafe.

Daniel-Ionut23.04.2009 17:51
4-0 cu sevilla fara leo..si ce goluri,iar altii trag cu dintii de getafe.

Asta e...

Da eu am observat ca si la 4-0, si la 3-2 tot 3 puncte se dau ;)

Daniel-Ionut26.04.2009 07:17

Deci cu 3 puncte in seara asta ajungem la 78, la 4 puncte de barcealona, si etapa viitoare in El Classico, inca 3, ajungem la 1 punct, si uite cum castigam Primera pentru a 3-a oara consecutiv :yeahh:

Dany's26.04.2009 10:23
Deci cu 3 puncte in seara asta ajungem la 78, la 4 puncte de barcealona, si etapa viitoare in El Classico, inca 3, ajungem la 1 punct, si uite cum castigam Primera pentru a 3-a oara consecutiv :yeahh:

Parca te vad la final spunand..au fost mai buni,lasa ca luam la anul'.. si la anul,si la anul,pana s-o retrage barca din campionat.

Daniel-Ionut26.04.2009 12:43
Parca te vad la final spunand..au fost mai buni,lasa ca luam la anul'.. si la anul,si la anul,pana s-o retrage barca din campionat.

:yawn:

DelPiero1026.04.2009 15:55

Va bate Sevilla.

CSzippY26.04.2009 17:07
fular-campioniifular-campionii Real Madrid a iesit din Champions League
redondo26.04.2009 21:31

Victorie la Sevilla si Real s-a apropiat la 4 puncte.Au mai ramas 5 etape,dar si meciul direct la Madrid cu Barcelona etapa viitoare...daca bate se apropie la 1 punct cu 4 etape inainte de final.

Daniel-Ionut27.04.2009 07:15

Sevilla - Real Madrid 2-4

Sevilla Palop

David Prietotarjeta_amarilla.gif Escudé

F. Navarro

Adriano

Jesús Navas

RenatoGol 16' Romarictarjeta_amarilla.gifico_flecha_cambio.gif Maresca 80'

Duschertarjeta_amarilla.gifico_flecha_cambio.gif Luis Fabiano 61'tarjeta_amarilla.gif Kanouté

Perotti

ico_flecha_cambio.gif Capel 66'Gol 81' Real Madrid CF

Casillas

Sergio Ramos

Cannavaro

Metzelder

M. Torres

MarceloGol 93'tarjeta_amarilla.gif Gago

Lasstarjeta_amarilla.gif Guti H.

ico_flecha_cambio.gif Javi García 79'

Higuaín

ico_flecha_cambio.gif Van der Vaart 86'

RaúlGol 45', 64', 67' ico_flecha_cambio.gif Huntelaar 69'

red&blue_boy27.04.2009 09:44

Un meci bun aseara,am avut emotii si pentru Real,ma bucur ca au castigat.Chiar nu credeam ca mai intorc.Respect RAUL!Duminica meciul cel mare,va fi greu,dar sper sa bata pe Barcelona.Oricum,mare surpriza de ia Real titlul,apoi are in deplasare la Valencia,Villareal...Dar sper!!!

Daniel-Ionut27.04.2009 10:10
Un meci bun aseara,am avut emotii si pentru Real,ma bucur ca au castigat.Chiar nu credeam ca mai intorc.Respect RAUL!Duminica meciul cel mare,va fi greu,dar sper sa bata pe Barcelona.Oricum,mare surpriza de ia Real titlul,apoi are in deplasare la Valencia,Villareal...Dar sper!!!

Pai oricum, si 'barcealona' are meciuri grele, cu villarreal, deportivo... + ca mai are meciuri in CL cu Chelsea, si in cupa Spaniei cu Bilbao ;)

Dany's27.04.2009 12:22
Pai oricum, si 'barcealona' are meciuri grele, cu villarreal, deportivo... + ca mai are meciuri in CL cu Chelsea, si in cupa Spaniei cu Bilbao ;)

Meci greu cu Villareal? :))))

Casillas a adus realul in lupta pentru titlu.

Daniel-Ionut01.05.2009 09:29

Fernando Redondo vorbeste despre El Clasico!

Fernando Redondo: "Higuain va transa meciul pentru noi!"

Poate cel mai bun mijlocas defensiv care a evoluat la Real Madrid, argentinianul Fernando Redondo nu a putut evita discutia despre El Clasico. Fostul numar sase de pe Bernabeu a fost invitatul special al televiziunii argentiniene Canal 9, unde a vorbit despre marele meci: "Atmosfera pe Bernabeu in timpul si inaintea meciului e unica. Oamenii efectiv tremura inainte de meci, tin minte ca la un Clasico dupa ce Raul a marcat am vazut doua batrane plangand in tribune de fericire. M-am blocat pentru moment si eu si Roberto Carlos, dar am prins apoi si mai mult aripi!" a marturisit Redondo. Fostul mijlocas a continuat: "Un astfel de meci nu se bazeaza pe antrenamente, calcule sau tactica. Poti pregati perfect disputa iar in teren sa pierzi cu 5-0. Cred ca prin ceea ce are la dispozitie Ramos in acest meci nu va juca pentru spectacol. Daca Real marcheaza se va retrage si va sta la cotitura. Cred ca va fi meciul lui Pepita, eu cred ca viteza si inspiratia lui vor decide meciul. Daca Barca marcheaza prima, doar Raul mai poate salva Realul!"

Fer nu a putut ocoli subiectul mijlocasilor defensivi, mai ales ca acolo joaca favoritul sau, Gago: "Sper sa se ridice la inaltimea asteptarilor. Organizarea Realului depinde mult de jocul sau si al lui Diarra. Daca ei vor face fata e foarte bine. Ce l-as sfatui? Sa iasa mai mult cu mingea la picior, sa caute verticalizarea si constructia. La recuperare poate juca Diarra foarte bine. Gago trebuie sa aiba mereu ceva in plus, l-as vrea mai hotarat mai fentezist, pentru ca are calitati fantastice. Eleganta e un cuvant definitoriu pentru postul sau, trebuie sa stie sa fie rau si elegant, cand va face asta va fi un mare fotbalist care-si merita fiecare euro investit!"

Pentru user-online.pngredondo

:thumbsup:

redondo01.05.2009 09:44

Multumesc Daniel...a fost in opinia mea cel mai bum mijlocas la acoperire din istoria fotbalului.Ceea ce spune este foarte corect avand in vedere cat de mult conteaza doza de sansa pe care trebuie sa o ai in fotbalul actual.

Dany's02.05.2009 18:54

:wanker:

Parca te vad la final spunand..au fost mai buni,lasa ca luam la anul'.. si la anul,si la anul,pana s-o retrage barca din campionat. :crazy:

Barca!! :hooray::worthy: BARCA

redondo03.05.2009 08:54

Am vazut si eu acum rezumatul...in viata mea n-am vazut ca o echipa de un asemenea calibru sa aiba o aparare de curtea scolii.

ssilviu_1903.05.2009 12:41
Am vazut si eu acum rezumatul...in viata mea n-am vazut ca o echipa de un asemenea calibru sa aiba o aparare de curtea scolii.

De ce e asa greu sa recunoasteti ca Barca a fost mai buna???Incercati sa dati vina pe apararea madridului si nu vedeti jocul senzational de atac al Barcei.Si inca ceva:de unde ai scos-o pe asta:Real Madrid echipa de calibru???o echipa care n-a mai trecut de 5 ani de optimile ligii,sau care a incasat in acelasi sezon infrangeri cu 4-0 sau 6-2 nu-mi suna mie a echipa de calibru.poate fosta echipa de calibru,pentru ca dupa parerea mea real nu mai e in primele 10 echipe din Europala la momentul actual.

«18910111275»