Exact.O saptamana,ai zis ca intri in silenzio stampa.Tine-te de cuvant. ![]()
Are vreun rost sa te tachinez acum? Ti-am zis ,hai sa lasam totul pentru sfarsitul campionatului.Atunci vedem cine a castigat campionatul si pentru cine se contorizeaza la numar de titluri.Vezi eu nu ma bucur de raul lui MAdrid.Ma bucur ca a castigat Barcelona. Bafta!
@Daniel-Ionut,
Te invidiez ca te-ai bucurat la fiecare postare pe acest topic cu Real. Diferenta dintre mine si tine este ca eu m-am bucurat numai o data, ieri,cand Barca a
SPULBERAT pe Real Madrid.
Cate ar fi de spus dupa acest meci colegilor mei de pe fcsteaua.ro!
@Joga Bonito,Messi nu este un jucator de curtea scolii cum ai spus tu si ca este varza in meciurile tari!
@Marius,daca citesti declaratia lui Ronaldo despre meciul de ieri:
"Nici nu mã gândesc la un transfer, cu atât mai puțin la Real. Este o echipã moartã! Nu visez decât la un alt titlu de Champions League cu United. Este echipa la care vreau sã-mi continui cariera"
E prea mare umilinta pentru balonul de spaun,Real Madrid... Ma gandeam ca dupa meciul cu Chelsea,Barca va avea greutati cu Real....
Cat m-am distrat anul acesta pe acest topic dedicat lui Real.Mai bine de atat nu se poate! Ar merge cateva cuvinte de lauda nu doar "No Comment"
![]()
Am vazut si eu acum rezumatul...in viata mea n-am vazut ca o echipa de un asemenea calibru sa aiba o aparare de curtea scolii.
Eu in viata mea nu am vazut un artist talentat ca Nicolae Guta sa cante manele!
Sau
In viata mea nu am vazut un actor mai talentat ca Papapdopol sa joace in telenovele!
Ai vazut cam putine in viata ta,pesemne. ![]()
@Silviu
Normal ca Barca e mai buna,s-a vazut in primul rand in Europa in ultimii ani.Dar nu poti sa nu observi ca oricare mijlocas al Barcei pasa simplu pe culoar si lasa un coechipier singur cu portarul la 5 minute. Marcajul Realului a fost ca in anii 60. Ati vazut ca daca joci cu englezii nu mai merge smecheria.
@Vladut
Ma vazut destule,stai linistit.Dar in fotbal nu am mai vazut ca o echipa atat de mare sa aiba o aparare de divizia a treia de la noi.
@SilviuNormal ca Barca e mai buna,s-a vazut in primul rand in Europa in ultimii ani.Dar nu poti sa nu observi ca oricare mijlocas al Barcei pasa simplu pe culoar si lasa un coechipier singur cu portarul la 5 minute. Marcajul Realului a fost ca in anii 60. Ati vazut ca daca joci cu englezii nu mai merge smecheria.
@Vladut
Ma vazut destule,stai linistit.Dar in fotbal nu am mai vazut ca o echipa atat de mare sa aiba o aparare de divizia a treia de la noi.
Englezii de care vorbesti matalica s-au aparat mai ceva ca italienii in vremurile de glorie.Sa ii vedem pe britanici cand vor iesi la joc.Sa vezi atunci distractie. ![]()
Sa vedem...caci englezii nu mint niciodata fotbalul precum o fac italienii care sunt dependenti de blaturi.
Exact.O saptamana,ai zis ca intri in silenzio stampa.Tine-te de cuvant.![]()
Valencia 3-0 real
Alta umilinta..inca o saptamana ![]()
Oricum era un meci fara miza mare pentru ei. Acum se gandesc doar la sezonul viitor.
Oricum era un meci fara miza mare pentru ei. Acum se gandesc doar la sezonul viitor.
Corect!
Au deja asigurat locul 2, iar locul 1 este dus...
Deci nu aveau nici un motiv sa forteze... poate sa forteze pentru scor... cam dur 3-0...
Cam dur scorul,asta e,sezonul asta e incheiat.Sper la anul sa fie mai bine,sa aduca niste jucatori,nu neaparat vedete,cat sa fie utili echipei.
Real pare in sfarsit sa-si fi fixat o tinta pentru a umple golul pe care il are pe banda stanga dupa plecarea lui Roberto Carlos. Alegerea unanima a trioului Perez-Zidane-Valdano a fost francezul Gael Clichy, fundasul stanga al echipei Arsenal Londra. Conform cotidianului L'Equipe, Clichy si-a negociat deja trecerea pe Santiago Bernabeu, numai ca in discutii a aparut si AC Milan...
Real pare in sfarsit sa-si fi fixat o tinta pentru a umple golul pe care il are pe banda stanga dupa plecarea lui Roberto Carlos. Alegerea unanima a trioului Perez-Zidane-Valdano a fost francezul Gael Clichy, fundasul stanga al echipei Arsenal Londra. Conform cotidianului L'Equipe, Clichy si-a negociat deja trecerea pe Santiago Bernabeu, numai ca in discutii a aparut si AC Milan...
Nu se poate compara cu Roberto Carlos.
Nu se poate compara cu Roberto Carlos.
Nimeni nu se poate compara cu Roberto Carlos ![]()
Nimeni nu se poate compara cu Roberto Carlos
Pe postul de fundas stanga,nu?
Pe postul de fundas stanga,nu?
Logic... ![]()
Roberto Carlos rules!
Face reclama la chiloti,parfumuri sau echipamente sportive?
Daca nu,nu-l ia Real Madrid.Nu e rentabil pentru ei.
Top 20: cele mai scumpe transferuri din istoria lui Real Madrid:
1. Zinedine Zidane (Juventus ) …73.5 milioane euro
2. Luis Figo (Barcelona) …60 milioane euro
3. Ronaldo Luis Nazario (Inter Milano)…47 milioane euro
4. David Beckham (Manchester)…37 milioane euro
5. Arjen Robben (Chelsea)…36 milioane euro
6.Nicolas Anelka (Arsenal)…35 milioane euro
7. Kleper Laveran Pepe (FC Porto) …30 milioane euro
8. Sergio Ramos (FC Sevilla)…27 milioane euro
9. Wesley Sniejder (Ajax)… 27 milioane euro
10. Klaas Jan Huntelaar (Ajax)…26 milioane euro
11. Mahammadou Diarra (Lyon) …25 milioane euro
12. Robinho (Santos )…24 milioane euro
13. Julio Baptista (FC Sevilla)…24 milioane euro
14. Walter Samuel (Roma)…23,5 milioane euro
15. Flavio Conceicao (Deportivo)…23 milioane euro
16. Elvir Baljic (Fenerbahce)…21 milioane euro
17. Lassana Diarra (Portsmouth)…20 milioane euro
18. Jonathan Woodgate (Newcastle)…19 milioane euro
19. Fernando Gago (Boca Juniors)…18 milioane euro
20. Claude Makelele (Celta Vigo)…18 milioane euro
Bani aruncati degeaba pe unii jucatori din aceasta lista (Sniejder, Samuel, Woodgate, Baptista, DiarraX2...) ![]()
Cu Sniejder nu sunt de acord.
De fiecare data cand vad suma de bani care au cheltuit-o pentru Pepe ma bufneste rasul. Aia 30 de milioane sunt cea mai inutila cheltuiala...
Villarreal - Real Madrid 3-2, si astept sezonul viitor ![]()
Villarreal - Real Madrid 3-2, si astept sezonul viitor![]()
S-o tineti tot asa!...si-n sezonul viitor. ![]()
A dat Florentino lovitura? Villa, Silva, Mata si Albiol pe Bernabeu?
Multi dintre fanii Realului au primit cu zambetul de buze hotararea lui Florentino Perez de a 'spanioliza' cat mai tare echipa madrilena. Se pare ca Florentino Perez este gata sa dea lovitura…si ce lovitura! Patru jucatori spanioli de certa valoare si cu totii internationali spanioli…
Televiziunea Cuatro a informat azi ca Florentino Perez a ajuns la un acord cu conducerea clubului CF Valencia pentru transferul celor mai importanti patru jucatori ai formatiei levantine pe Santiago Bernabeu. Este vorba despre internationalii David Villa, David Silva, Juan Mata si Raul Albiol, jucatori pentru care Florentino va plati 120 de milioane de euro. In plus pe langa ajutorul financiar substantial acordat levantinilor, Real il va trimite pe Negredo pe Mestalla si l-ar putea ceda definitiv pe Daniel Parejo, jucatorul pentru care Unai Emery este gata sa garanteze cu postul sau. Suprinzator aici a aparut si mica problema, intrucat Florentino Perez nu vrea sa-l cedeze definitiv pe Parejo, un jucator pe care il considera un viitor star pe Bernabeu. Indiferent de ce jucatori ajung pe Mestalla, televiziunea Cuatro anunta ca sansele ca Villa, Silva, Mata si Albiol sa joace pe Bernabeu sunt foarte mari.
Florentino Perez a fost ales noul presedinte la Real Madrid CF ![]()
Sa inceapa balul ![]()
Unul dintre C.Ronaldo sau Kaka va veni sigur.