FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Real Madrid CF

«1111213141575»
MoWeed09.06.2009 18:32
@MoWeed

Probabil, dar Kaka inseamna si un super-fotbalist.

Corect, insa de banii astia puteau lua 3 fotbalisti foarte buni daca stiau unde sa caute. Din punct de vedere sportiv era mai logic decat sa cumpere un singur jucator care poate nu se adapteaza sau se poate accidenta. Degeaba intareste atacul cand in aparare au jucatori mediocri

redondo09.06.2009 18:37

Pai vor mai lua sigur inca 3 jucatori buni. Cu Perez presedinte, banii nu par a fi o problema la Madrid.

Ronnie09.06.2009 18:39

@MoWeed

Nu stiu. E adevarat si ce spui tu, dar eu cred ca Perez a facut foarte bine cumparandu-l pe Kaka. Gandeste-te ca Real Madrid a cumparat in verile trecute jucatori precum Sneijder, Van der Vaart, Diarra, Huntelaar, Robben... jucatori cu o clasa sub Kaka si jucatori cum ai spus tu "3 fotbalist buni in locul lui Kaka". Real Madrid avea nevoie de un jucator precum brazilianul in jurul caruia sa cladeasca o echipa puternica. Galacticii nu mai aveau un jucator adevarat, un numarul unu la echipa (Raul are deja o varsta iar Casillas este portar, totusi).

Iar in aparare Real Madrid are nevoie de investitii majore. Au doar 3 jucator de defensiva (e drept, 3 jucator de clasa mondiala: Casillas, Pepe si Ramos) cu care pot emite pretentii la castigarea Ligii Campionilor.

redondo09.06.2009 18:41

Si cei 4 olandezi cred eu ca sunt de clasa mondiala(mai putin poate Van Der Vaart) dar asa se-ntampla cand e haos la echipa. Alaturi de acesti fotbalisti deja prezenti,Kaka si cei care vor mai veni vor face o echipa extraordinara.

Ronnie09.06.2009 18:46

Sunt de clasa mondiala, dar nu sunt la nivelul lui Kaka, C.Ronaldo, Messi, Zidane (din 2002), Figo(tot perioada aia), Ronaldo(2000) etc. Cei 4 olandezi nu aveau loc in echipa galactica a Realului de la sfarsitul anilor 90 si inceputul lui 2000. Poate Sneijder.

redondo09.06.2009 18:49

Da,Sneijder e cel mai bun dintre ei,dar si Robben era considerat foarte mare pana acum un an doi(a regresat de atunci).Cu toate astea eu nu-l pot baga pe Figo in categoria celor mai mari,pe care i-ai enumerat.

Robinson Rufay Zapata09.06.2009 18:55
Iti dai seama cum ar fi sa joace Barca finala acolo?Si sa o si mai castige?Ar fi de vis! :king:

Daca se va intampla asa , promit sa povestesc si nepotilor mei despre finala : ))

redondo09.06.2009 18:57

Nimeni pana acum nu a luat Liga de doua ori consecutiv.Pana anul acesta,de obicei campioana pierdea inca din optimi.

mircea_1009.06.2009 19:01

Ronaldo se pare ca se va opera de hernie(deh..."activitatile" astea extrasportive :D ) deci foarte probabil nu se va mai incerca aducerea lui...

Daniel-Ionut10.06.2009 14:21

Se pare ca urmeaza David Villa pentru 38 mil, in mare parte jucatorul, si cele 2 cluburi intelegandu-se, si Cristiano Ronaldo pentru 89 mil, pana pe 30 iunie...

Florentino Perez : "Voi face tot posibilul ca Ronaldo sa joace pe Bernabeu"

DelPiero1010.06.2009 19:56

Real Madrid,ce club de kkt...imi e sila de voi!;) Cand veti invata ca echipele se fac din 11 jucatori,si nu vedete? :wanker:

bodrumdan_barkahan10.06.2009 21:38

Real Madrid buna echipa

maye11.06.2009 09:19

L-au luat pe Ronaldo.

Daniel-Ionut11.06.2009 11:25

Ultima ora: United a acceptat oferta Realului. Ronaldo ca si transferat!

Cu fiecare zi ce trece Cristiano Ronaldo este din ce in ce mai aproape de a-si indeplini visul. Astazi s-a facut un pas urias in realizarea transferului portughezului la Real Madrid. Manchester United a decis sa accepte cea mai mare oferta din istoria fotbalului pe care Florentino Perez a inaintat-o oficialilor de pe Old Trafford: "Manchester United a primit o oferta de 80 de milioane de lire sterline pe care o considera de nerefuzat pentru Cristiano Ronaldo. Conform dorintei lui Cristiano care si-a exprimat intentia de a pleca, si dupa discutia avuta cu impresarul jucatorului, Manchester United a luat decizia de a-i da voie fotbalistului sa discute cu oficialii lui Real Madrid. Se spera ca negocierile sa se incheie pana pe 30 iunie, iar pana atunci, clubul nu va raspunde altor speculatii" se arata intr-un comunicat oficial pe site-ul clubului Manchester United.

redondo11.06.2009 14:23

De unde dracu au ma astia atatia bani?! 93 milioane pentru Ronaldo. Incredibil!

MoWeed11.06.2009 14:24

Si in aparare e tot petarda aia de Pepe :D

Asta e si mai incredibil

redondo11.06.2009 15:27

Nu stiu cat vor mai conta petardele din aparare daca mai vin vreo 3....pa langa cei 2.

PS Si la Barcelona mai sunt petarde prin aparare.

Daniel-Ionut11.06.2009 15:48
Si in aparare e tot petarda aia de Pepe :D

Asta e si mai incredibil

Nu stiu de unde il considerati voi petarda pe Pepe... :hmmm:

Ai vazut 2 meciuri cu el in Liga si gata e petarda :ce_oameni:

MoWeed11.06.2009 16:04

Am vazut destule meciuri de-ale lui si chiar este un fundas rudimentar. Nu se compara cu Puyol de la Barcelona, de exemplu.

Daniel-Ionut11.06.2009 16:11
Am vazut destule meciuri de-ale lui si chiar este un fundas rudimentar. Nu se compara cu Puyol de la Barcelona, de exemplu.

Pai nu se compara, da e si mult mai tanar ca Puyol ;)

Oricum la Real trebuie adus si macar un fundas bun, daca vor Liga...

Realul nu a mai avut un fundas bun de la Hierro...

A revenit Garay, dar nu e de ajuns, trebuie un fundas central, si unul stanga.

Am auzit ca s-ar interesa iar de Chivu... ar fi frumos sa ajunga la Real :rolleyes:

Ronnie11.06.2009 16:15

Pepe e bun. Doar ca pe langa ciuma aia de Canavaro nici Rio Ferdinand nu facea nimic.

Daniel-Ionut11.06.2009 16:18
Pepe e bun. Doar ca pe langa ciuma aia de Canavaro nici Rio Ferdinand nu facea nimic.

Aici ai multa dreptate...

Cabbavaro era mult prea batran pentru Real Madrid, tot respectul pentru ce a facut in teren da... cand nu te mai tin picioarele...

Uitate sa vezi ce meciuri face Pepe la nationala portugaliei...

La CE de anul trecut a jucat foarte bine.

maye11.06.2009 19:02

Pepe e petarda si asa o sa ramana.

Au nevoie de 2 fundasi centrali.URGENT!

Oricum pariez aici ca nu vor castiga mai mult decat La Liga.

United a facut foarte bine ca l-a lasat pe Ronaldo.Era momentul sa plece.CU banii pe el pot sa mai aduca 3-4 jucatori foarte utili!

Daniel-Ionut13.06.2009 14:08

Se pare ca Real Madrid a dat inca o lovitura pe piata transferurilor si la transferat pe atacantul David Villa de la Valencia :happy:

Robinson Rufay Zapata13.06.2009 14:51

Si cu atatea vedete veti fi iar de rasu' Barcelonei.

«1111213141575»