FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Real Madrid CF

«1121314151675»
Daniel-Ionut13.06.2009 15:06
Si cu atatea vedete veti fi iar de rasu' Barcelonei.

Daca zici tu... :)

Adrian13.06.2009 15:34
Daca zici tu... :)

Esti unul dintre oamenii cei mai putin realisti de pe site. Deja ma doare capul cand vad ce postari pline de optimism bagi de fiecare data.

Cu o echipa plina de vedere, Realul si-a luat-o in ultimul hal anul acesta de la o echipa a Barcelonei care avea in teren tineri ca Pique sau Busquets, practic necunoscuti.

La fel si-a luat-o si manchesterul plin de vedete, Manchester la care juca si Cristiano Ronaldo.

Fii un pic mai realist si nu te mai bucura atat.

Ca sa joace Ronaldo trebuie sa iasa un Sneijder sau un Robben sau un Van Der Vaart. Ca sa joace Villa trebuie sa iasa un Raul sau un Huntelaar sau un Van Nistelrooy sau un Higuain. Ca sa joace Kaka trebuie iarasi sa iasa un Van Der Vaart sau un Sneijder sau un Gago.

Diferente mari nu sunt intre jucatorii astia. Mai mult, daca scoti pe unu in favoarea altuia apar certuri in lot. Asa cum vor aparea si in functie de salarii.

Realul aduna vedete pentru marketing, nu pentru fotbal. Pacat ca nu intelegi asta.

Realul a fost, este si va fi o adunatura de vedete, Barcelona a fost in ultimul an o echipa. Daca Barca merge pe aceeasi filozofie si la anul, poate realul sa ii aduca si pe Ribery si pe Benzema si pe cine mai vrea, tot nu va face nimic.

p.s. Eu sunt doar stelist. Barca si Realul imi sunt indiferente.

andrei_ionete13.06.2009 16:13

Si in anii 2000-2004 Realul a avut jucatori "vedete" ca Figo, Zidane, R. Carlos, Raul, si uite ca au resit sa castige de 2 ori UCL, de 2 ori La Liga, de 2 ori Supercupa Spaniei, Cupa Intercontinentala , Supercupa Europei. Nu zic ca se vor repeta performantele de atunci, dar nici nu poti spune ca Ronaldo si Kaka' au fost adusi doar pentru "a vinde tricouri". Ambii sunt 2 castigatori ai balonului de aur, deci 2 superjucatori. Ramane de vazut daca Era Galactica 2 va aduce noi trofee in vitrina clubului sau doar venituri mari.

Adrian13.06.2009 16:43

Vezi ca atunci mai aveau in echipa si muncitori ca Morientes sau Maakalele si nici nu existau rezerve de valoare apropiata lui Zidane sau Figo. Aia nu aveau grija postului.

Robinson Rufay Zapata13.06.2009 19:47
Vezi ca atunci mai aveau in echipa si muncitori ca Morientes sau Maakalele si nici nu existau rezerve de valoare apropiata lui Zidane sau Figo. Aia nu aveau grija postului.

Iar cei 2 nu aveau nici fite de vedete , ei jucau fotbal. Dar un Ronaldo nu il vad sa isi dea sufletul pe teren.

SS Lazio13.06.2009 20:59

Si totusi, mai mare spurcat de om si caracter infam decat Cristiano Ronaldo nu exista.

Cand ma uit la el, zici ca-l vad pe guta.

Mai tineti minte de la CE cum s-a trantit la pamant, cersind (FARA A FI LOVIT) un cartonas rosu? De atunci am vazut ce pomanagiu, mincinos si tigan e.

Muncitori la Real? Cam greu. Ramos e bun la fugit, dar nu poate singur...

kaka si Ronaldo sunt jucatori care alearga cam putin.

Asta e. Eu sper sa ia oricine CL, chiar si Urziceni, numai Realul nu.

Vedea-i-as in faliment, ca de mult ma enervam cum racnea Gigi ca trebuie sa fim ca realul!

redondo13.06.2009 23:00

In afara terenului C Ronaldo e cel mai mare taranoi posibil.In teren insa,nu-l poti acuza ca nu alearga.La United facea deseori faza defensiva...chiar nu mi se pare ca se menajeaza.

vlad17.06.2009 13:46

Cate vise avea si Runaldo asta.! Anul asta visa sa nu joace la Real Madrid,declarand dragoste eterna la diavoli.Acum ,Runaldo ,a visat de mic sa joace la Real. Vorba lui SS. Exact ca manelistii aia care canta la patronul-berbec :"suparat sunt..." si apoi canta la dulaii cei "spartaci".

Asta da jucator! Cristi Runaldo. Auzi,ca lui ii place sa-i vada pe fanii lui Manchester injurandu-l si urandu-l.Asta da caracter! A crescut baetul acolo ,pe Old Trafford si acum musca mana care l-a hranit .Zero caracter! Daca vine un seic la anul si-i da 160 de bulioane ,ii spurca asta si pe suporterii galactici!

Dragii mei admiratori de galaxie! Florica Perez a cheltuit bani pe acesti jucatori,fabulosi, doar pentru a scoate banii de pe chilotei si pampersi promovati de unicul Runaldo. Pai cand a luat credit de la BCR sa ia jucatori de asemena valoare ,s-a dus si el cu un proiect fezabil!

"Luam Runaldo,vindem 3 tanga cu el si returnam imprumutul",cam asa a spus el la banca. .Si umplem si visteria la club.

Atentie admiratorii lu' Paris ,cumparati bigudiuri cu Runaldo,...Creditul trebuie platit!!!

Mai exista vedete in afara lui Beckam si a lui Ronaldo la ora asta???

Poate doar s-o ia pe Madonna pe post de cantacioasa in galerie! Aia ar mai vinde ceva pe la Real!

"Seminte baieti,seminte cu Ronaldo,baieti!"

"Matura!Matura!"

"Piatra ponce cu Ronaldo avem,piatra ponce cu Ronaldo avem!"

PS Daca lui Mutu nu i-ar fi placut liniutele, poate vindea si el ceva pe la Real!

Daniel-Ionut25.06.2009 11:16

Fundașul Raul Albiol, care va semna un contract pe cinci sezoane cu gruparea Real Madrid.

Raul Albiol va fi transferat la gruparea madrilenã de la Valencia, în schimbul sumei de aproximativ 15 milioane de euro. Albiol, fotbalist format la Valencia, va avea un salariu anual de 1,8 milioane de euro, iar clauza sa de reziliere va fi de 80 de milioane de euro.

Aceasta este a treia achiziție fãcutã de Real Madrid în ultima perioadã, dupã aducerea lui Kaka de la AC Milan și a lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United.

Sursa:ProSport

Ronnie25.06.2009 11:18

Ar fi bine sa pui si sursa cand dai copy-paste la astfel de articole.

red&blue_boy26.06.2009 07:09

Albiol chiar e un transfer bun pentru Real.Pentru ca,dupa cum spunea si "Adrian",o echipa nu inseamna neaparat numai sa aduci vedete.Si,desi simpatizez cu Real,trebuie sa recunosc ca Barcelona a fost si o echipa in sezonul recent incheiat.

Am rezerve ca Real va face mare lucru sezonul urmator.De mai aduce si pe Ribery,unde mai joaca toti.Si parca vad ca tot Raul va fi baza.

Daniel-Ionut30.06.2009 06:53

Xavi: "Cristiano nu avea loc la Barcelona"

Sa fim seriosi... :w00t:

Astia isi baga unghia in gat acum...

MoWeed30.06.2009 06:58
Xavi: ?Cristiano nu avea loc la Barcelona?

Messi e mai bun decat C. Ronaldo; are dreptate Xavi

Barcelona a facut mereu transferuri utile. Ei nu cumpara jucatori ca sa vanda chiloti, brelocuri si tricouri mai multe prin Asia, pentru ei conteaza si criteriul sportiv.

Si oricat de bun ar fi C. Ronaldo ca fotbalist, nu merita 93 de milioane de Euro. De banii aia isi faceau o intreaga aparare(ca si-asa compartimentul defensiv e praf la Real)

Daniel-Ionut30.06.2009 07:11
Messi e mai bun decat C. Ronaldo; are dreptate Xavi

Barcelona a facut mereu transferuri utile. Ei nu cumpara jucatori ca sa vanda chiloti, brelocuri si tricouri mai multe prin Asia, pentru ei conteaza si criteriul sportiv.

Si oricat de bun ar fi C. Ronaldo ca fotbalist, nu merita 93 de milioane de Euro. De banii aia isi faceau o intreaga aparare(ca si-asa compartimentul defensiv e praf la Real)

Ai luat-o pe urma lu' @vlad cu chilotii prin Asia... :)

Sa nu uitam ca Real la luat si pe Albiol... Sergio Ramos(M.Torres) - Pepe - Albiol(Garay) - Marcelo(Heinze)

Ar mai trebui un fundas stanga... Heinze mi se pare foarte slab, si Marcelo nu face fata :hmmm:

DelPiero1030.06.2009 07:44
Xavi: "Cristiano nu avea loc la Barcelona"

Sa fim seriosi... :w00t:

Astia isi baga unghia in gat acum...

Cum sa zica asta cand ai cel mai bun jucator din lume in echipa... ;)

MoWeed30.06.2009 07:47
Ai luat-o pe urma lu' @vlad cu chilotii prin Asia... :)

Pai daca omul are dreptate.

De 93 de milioane se cumparau 3 jucatori foarte buni. Nu atacul era problema la Real, ci apararea...

vlad30.06.2009 07:57

@Daniel,

De ce nu vrei sa intelegi ca toate achizitiile lui Real se bazeaza doar pe marketing??? Crezi ca pune Florez accent pe performanta???

Real a imprumutat bani de la banca pentru aceste transferuri costisitoare.

Cand s-a dus sa ceara Florez imprumutul crezi ca aia i-au dat banii ca le promitea Florez ca ia titlul??? Nu . S-a dus cu un plan de afaceri bine intocmit.

Exact cum spuneam : tricouri,brelocuri,pixuri,chiloti,detergenti,prezervative...s.a.m.d.

Fac pariu ca daca Ronaldo s-ar fi nascut in Romania,ar fi fost caine pana la moarte(?),pana la moartea clubului militian si ar fi fost manelist de prima clasa. Genul lui Kirita.

Diferenta intre Kirita si Ronaldo este doar din punct de vedere sportiv si financiar. In rest,asemanarile sunt izbitoare. Infatuarea,narcisism,gargara....

zloty30.06.2009 07:59

Nu conteaza ce jucatori vin, conteaza daca antrenorul va putea sa faca treaba buna ,la real lotul nu a fost problema niciodata .Mai tineti minte in era galactica ,cand toata lumea zicea "la ce jucatori sunt la real nu e nevoie de antrenor?" e a venit Queiroz ala si a dovedit faptu ca in orice echipa mica sau mare trebuie sa ai un antrenor capabil.

bodanelu30.06.2009 08:05

eu am auzit ca pretul asta era demult stabilit. un precontract lasat de presedintele de inainte: dam 93 pentru Ronaldo sau dacam 20 despagubiri..

Daniel-Ionut30.06.2009 08:28
eu am auzit ca pretul asta era demult stabilit. un precontract lasat de presedintele de inainte: dam 93 pentru Ronaldo sau dacam 20 despagubiri..

"Fratele de sange a lu' Gigi" Ramon Calderon a facut un precontract cu Manchester cum sa dea 93 de mil pentru transfer, iar daca transferul pica, sau Real nu il mai vroia trebuia sa plateasca 30 de mil despagubiri...

Deci Florentino nu avea ce sa faca sa plateasca mai putin pe el...

Ronnie30.06.2009 09:24

Orice jucator de la Manchester United are loc in orice echipa din lume.

MoWeed30.06.2009 10:20

@Ronnie

Cu o singura exceptie. S-a vazut in finala Ligii Campionilor de anul trecut :D

Si nu cred ca orice jucator ar avea loc. Park, de exemplu, nu stiu daca ar prinde lotul la unele echipe...

maye30.06.2009 13:08
Si nu cred ca orice jucator ar avea loc. Park, de exemplu, nu stiu daca ar prinde lotul la unele echipe...

Eu cred ca l-ar prinde cam la toate , dar nu pe criterii fotbalistice...stii tu pe care...

Ronnie30.06.2009 18:33

40000 de oameni la prezentarea lui Kaka pe Bernabeu. Uluitor!

maye30.06.2009 20:54

Sa vezi numai cati vin la cocalarul de Ronaldo , desi Kaka e cu cateva clase peste...

«1121314151675»