Kaka, noul rege de pe Bernabeu va purta numarul 8!

Kaka, noul rege de pe Bernabeu va purta numarul 8!

sa-l stapaniti cu grija,pentru ca merita.Imi pare foarte rau ca a plecat de la Milan...
Real Madrid - o 'opera' de arta...
2009/2010
...Incepe o noua era in fotbal!
Foarte frumos video!
asta da echipa de mercenari !
Pai daca omul are dreptate.
De 93 de milioane se cumparau 3 jucatori foarte buni. Nu atacul era problema la Real, ci apararea...
nu au cine stie ce aparare dar il au pe sergio ramos , pepe ..(dupa parere mea , Chivu era mai bun ca el,pana sa se strice la inter..) ..si nu mai stiu cine , ca eu sunt fan Barca , echipa adevarata !
Real Madrid - o 'opera' de arta...2009/2010
...Incepe o noua era in fotbal!
Foarte frumos video!
Du-te bah cu era si opera ta de aici...nu faceti voi tripla nici cu 11 de Ronaldo! Asculta la mine,Real Madrid in 'varianta noua' nu v'a diferi mult fata de cea din sezonul trecut.Ah,si apropo,Kaka ii da clasa infumuratului de Ronaldo.Oricum,de tine mi-e mila...nu ai pic de obiectivitate si realism...inainte sa te pronunti de 'ere' si 'opere',asteapta sa inceapa meciurile.Esti exact ca un fan Jiji Fekali. ![]()
nu au cine stie ce aparare dar il au pe sergio ramos , pepe ..(dupa parere mea , Chivu era mai bun ca el,pana sa se strice la inter..) ..si nu mai stiu cine , ca eu sunt fan Barca , echipa adevarata !
Mie Pepe mi se pare o petarda de jucator, s-a vazut valoarea lui in dubla cu Liverpool sau in meciurile cu Barca...
Ce opere si arta bai baiatule? A transferat Real 3 jucatori, gata, nici nu se mai joaca UCL, li se da din oficiu!? Stai sa inceapa meciurile, pana sa formeaza o echipa va dura 1-2 ani. Tu crezi ca poti construii o echipa de fotbal intr-o noapte?
Sa vezi tu numa batai cu Xerez si Santander ![]()
Karim Benzema este jucatorul Realului!
Valencia sa se spele pe cap cu Villa acum
daca vrea miliarde pe el...
Hmm... Albiol, Kaka, Ronaldo, Benzema... NEXT? ![]()
Da' o sa trebuiasca sa si plece cativa jucatori...
Da' o sa trebuiasca sa si plece cativa jucatori...
Cam toti ... in afara de Ramos , Raul si Iker.
Ah, ce n-as da sa va bata Numancia sau Gidon in prima etapa pe Bernabeu.
Ma Ronnie inseamna ca nu sunt singurul de pe aici care are un pitic pe creier cu galacticos . ![]()
Ma Ronnie inseamna ca nu sunt singurul de pe aici care are un pitic pe creier cu galacticos .![]()
Mai sunt si eu.Urasc echipa din toata inima.Si nu pt ca sunt invidios,nu am de ce.O echipa mai umflata cu pompa ca echipa asta n-am m'ai vazut...
Oioo..deja ne adunam...Pai eu chiar pe astia nu am de ce sa fiu invidios...
A inceput sa va fie frica a? ![]()
Tu nu erai omu' nostru ma?
Uita-te cine a deschis topicul ![]()
Eu sunt de partea ta dincolo.. la diavoli ![]()
Oioo..deja ne adunam...Pai eu chiar pe astia nu am de ce sa fiu invidios...
Pune-ma si pe mine in grupul vostru. Nu-i suport pe Real pentru ca au devenit exemplul perfect al fotbalului "modern" in care planul financiar este mai important decat cel sportiv...
Unde se fac inscrierile? Ma bag si eu in grup.
Hai sa il facem.Eu,Ronnie, Mo SI DelPiero.Uite asa ne adunam.
Si Alex , mie chiar nu imi e frica de Real.Din contra o sa ma distrez teribil din toamna la meciurile lor.Si sper ca La Liga a ramas tot pe Boom Sport One sa nu-l fi pus degeaba!
Pfff... unde o fi @redondo sa imi tina si mie partea ![]()
Hai sa il facem.Eu,Ronnie, Mo SI DelPiero.Uite asa ne adunam.
Ma pui si pe mine pe lista
. Oricum, oricat de detestabil e realul, Casillas si Raul au parte de respect maxim de la mine.
Pfff... unde o fi @redondo sa imi tina si mie partea![]()
Are probleme cu logatul ![]()
Am auzit astazi la radio ca-l vor achiztiona si pe Ribery.
Poate ma lamureste si pe mine cineva de unde au astia atatia bani de cheltuit? Parca, aveau niste datorii catre bugetul de stat, sau le-a sters iarasi Regele Spaniei?
PS: Sper ca real sa nu ia nimic nici in sezonul viitor!...Visca Barca! ![]()
Au facut credit in banca pentru achizitii!