FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Real Madrid CF

«1151617181975»
MoWeed11.07.2009 12:41
Titlul va ajunge sigur la Madrid anul acesta.Stai linistit Daniele.Asa cum ti-am zis mai demult ca va lua o caruta de goluri de la Liverpool,la fel spun acum....Halal Madrid...Campeones!

Mai intai sa vedem daca Pellegrini va reusi sa faca o echipa la Madrid. O echipa inseamna mai mult decat un lot de jucatori.

Eu cred ca va avea probleme sa tina vestiarul deoarece sunt foarte multi jucatori care ar putea avea pretentii la un loc de titular.

Apropo, Barca i-a desfiintat in finala de anul trecut pe "marele" Manchester. Numai noroc nu a fost ala...

Marius11.07.2009 12:48

Oricat ar transfera Perez, Barcelona are cel mai bun mijoc din lume. Xavi si Iniesta sunt zei acolo si, daca ar reusi aducerea lui Fabregas, nu cred ca le-ar sta cineva in cale.

Realul risca sa ajunga din nou in situatia din 200-2003, atunci cand pleca la atac cu 8 oameni. Din pacate pentru ei, acum nu mai au un Hierro in defensva ci doar pe... Pepe :)

MoWeed11.07.2009 13:10
Realul risca sa ajunga din nou in situatia din 200-2003, atunci cand pleca la atac cu 8 oameni. Din pacate pentru ei, acum nu mai au un Hierro in defensva ci doar pe... Pepe :)

Foarte bine spus...

KERATOCONUS11.07.2009 13:37

Conducatorii lui Real Madrid uita ca trebuie sa aiba jucatori de valoare si-n aparare. Dar ce sa faci, acestia nu vand la fel de multe tricouri precum o fac mijlocasii si atacantii. In sezonul urmator, vor avea multe probleme in defensiva...si asta ma bucura mult. :D

Daniel-Ionut11.07.2009 13:49

O sa ia cate 3 pe meci...

...Dar o sa si dea cate 4 ;)

Marius11.07.2009 14:03
...Dar o sa si dea cate 4 ;)

Lui Xerez sau Alaves, posibil. Dar in momentul in care vor juca impotriva unor echipe serioase, cred ca antrenorul va spune "pa-pa-pa-pa".

Daniel-Ionut11.07.2009 14:09
"pa-pa-pa-pa".

Ai dat-o in balbaiala cand ai vazut lotul Realului sau ce? :D

Marius11.07.2009 14:19

Stii sa citesti... sau nu? :stupid:

Maye11.07.2009 14:22
Revansa va avea loc pe stadionul Santiago-Bernabeu la 11 aprilie (etapa 31).

Chiar de ziua mea :yeahh:

O sa plangi de ziua ta!

Daniel-Ionut12.07.2009 15:24

Real ofera 24 de milioane pentru Xabi, dar se gandeste si la Moutinho :hmmm:

gio_stgloria12.07.2009 15:35

ba da real asta e o javra de echipa, ce mortii lor vor sa faca ? echipe precum Steaua, Urziceni, Poli cum ar trebui sa atinga performanta ?

SPER DIN TOT SUFLETUL CA REAL SA IA CEA MAI MARE TEAPA SI SA DEA FALIMENT ! asta deja nu mai e fotbal.

Maye12.07.2009 16:37

Asa va juca Ronaldo tot sezonul:

200woll.gif

Daniel-Ionut12.07.2009 17:00
Asa va juca Ronaldo tot sezonul:

200woll.gif

:D:):)) Cat ai stat sa o cauti si p asta?

Daniel-Ionut12.07.2009 17:14

Sigur nu o sa faca asta? :rolleyes:

Ronaldo-spin.gifC.Ronaldo.gif

redondo12.07.2009 17:22

Ronaldo e un jucator fantastic...de ce sa ne cacam pe noi....

Maye12.07.2009 17:33

Eu nu ma cac pe mine.Nici la propriu nici la figurat.

Cat despre Ronaldo, da-mi voie sa ma abtin.Dar nu e nicio problema daca ti-ai ales un idol un fatalau!

Daniel-Ionut12.07.2009 17:36

Cat despre Ronaldo, da-mi voie sa ma abtin.Dar nu e nicio problema daca ti-ai ales un idol un fatalau!

Si-a ales ca idol un Balon de Aur ;)

redondo12.07.2009 17:37

Am spus eu ca e idolul meu? Omule eu tin cu United si Liverpool,iar ca nationala cu Anglia. Dar acum ce sa fac daca a plecat de la United? Sa spun ca s-a prostit peste noapte? Stii bancul cu vulpea si strugurii...

Maye12.07.2009 17:54

Cauta in toate posturile mele si vezi daca intr-unul , macar , am zis ca asta e jucator!

Si destul de naspa daca ti si cu Utd si cu L`pool.

Si-a ales ca idol un Balon de Aur ;)

Un Balon de Aur cu comportament de gay!

redondo12.07.2009 17:56
Cauta in toate posturile mele si vezi daca intr-unul , macar , am zis ca asta e jucator!

Si destul de naspa daca ti si cu Utd si cu L`pool.

Nu e naspa deloc...ca pana la urma nici eu si nici tu nu am crescut in Anglia.Pe vremea cand am inceput eu sa vad fotbal aceste doua echipe erau eliminate de echipe gen 17 nentori pentru nivelul lor,asa ca eu am motivele mele pentru care m-am atasat de echipele engleze in general. N-am eu nevoie sa primesc de la un incepator sfaturi despre asta,care are impresia ca mereu United a fost unde este acum.

PS Si n-am spus niciodata ca apreciez stilul de viata al lui Ronaldo,ci doar ce face pe teren...e o diferenta.

Maye12.07.2009 18:00

Esti amuzant prietene!

E problema ta daca ma consideri incepator,dar te inseli.

Nu ma intereseaza cu cine simpatizezi tu si nici nu ma mir ca simpatizezi cu doua rivale istorice ca pana la urma faci acelasi lucru si aici in Romania.Tii cu prazarii si simpatizezi cu Steaua!

P.S. Pe teren e ca si in viata.Un cersetor.Uita-te doar cat il iubeau englezii si aici nu ma refer la pustii de 11 ani care ii purtau tricoul!

Adrian12.07.2009 18:24

Ma enervati deja. Discutati la subiect, despre Real, nu despre alte echipe care au topice doar pentru ele. Daca vreti sa discutati despre toate echipele astea, hai sa unim toate topicele si sa fie doar unul, nu omiecincisutedouazescisisase.

Redondo

Deja ne-am plictisit sa auzim cu noi nu ne pricepem la fotbal si cum tu esti singurul care stie adevarul despre acest sport.

Te rog, nimeni nu neaga faptul ca ai citit mult despre fotbal si ca stii istoria fotbalului dar asta nu inseamna ca stii si fotbal. Ti-am demonstrat pana acum de mai multe ori ca nu ai treaba cu fenomenul. Ai fost chiar nevoit sa imi dai de multe ori dreptate(in ceea ce priveste unii antrenori sau jucatori) si nu numai mie.

Vorbiti on topic. Atat cer.

Maye12.07.2009 18:27

Oricum vorbeam despre un jucator de la Real.Si anume Ronalda.

Eu nu ii mai spun nimic , in afara de faptul sa nu mai desconsidere persoanele inainte sa le cunoasca.

Ronnie12.07.2009 18:35

Continuati discutiile aici, unde am mutat ultimele mesaje.

Daniel-Ionut15.07.2009 15:30

Real se pregateste pentru inca o mare prezentare: XABI ALONSO!

Bascul in varsta de 27 de ani va semna si el cu clubul blanco pana la sfarsitul saptamanii pentru 35 de milioane de euro! :naughty:

Sursa: YangGSP

«1151617181975»