FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Real Madrid CF

«1161718192075»
Dany's15.07.2009 16:47

Doar 35? :) .. poate e vorba de lire.

Daniel-Ionut15.07.2009 16:56
Doar 35? :) .. poate e vorba de lire.

Crezi ca ar merita mai mult de 35 de milioane de euro? :confused:

Oricum sumele de transferuri au cam luat-o razna :thumbdown:

Maye15.07.2009 17:17

Pai oare din cauza cui au luat-o razna?Cine a investit fara cap in vara asta?

Daniel-Ionut15.07.2009 17:41
Pai oare din cauza cui au luat-o razna?Cine a investit fara cap in vara asta?

Fara cap Manchester City...

In vara asta a investit Real, dar investitii bune, foarte bune :D

mircea_1015.07.2009 17:47
Crezi ca ar merita mai mult de 35 de milioane de euro? :confused:

Oricum sumele de transferuri au cam luat-o razna :thumbdown:

daca au dat peste 90 de milioane pe cristina Ronaldo, atunci xabi ar merita cel putin 50(doar atat din cauza varstei). Xabi Alonso e cu 3 clase peste ronalfasssss...

Maye15.07.2009 17:48

Pai de ce City fara cap?Ca si-a luat jucatori folositori precum Barry , Santa Cruz sau Tevez?Pe astia nu i-a luat pentru vanzari de tricouri.Alt club , pe al carui topic vorbim acum , a cumparat jucatori pentru tricouri.

Ronnie15.07.2009 17:50

Cel mai bun transfer este Benzema pentru ca a fost cumparat cu o suma rezonabila un jucator excelent! Cu 165 de milioane imi faceam o super-aparare la Real Madrid!

Sa zicem ca portar si fundas dreapta Real are (Casillas si Ramos).

Terry - 50m

Ferdinand - 50m

Lahm - 20-30m

Si o rezerva precum Vidic vreo 20-30 milioane (sau chiar Albiol) si Real Madrid putea castiga campionatul fara mari probleme.

Dar la Real Madrid totul inseamna vanzari de tricouri, vanzarea imaginii. Tot ce vor cei de la Real este sa iasa banu'.

Daniel-Ionut15.07.2009 17:55
Cu 165 de milioane imi faceam o super-aparare la Real Madrid!

Pai stai ca nu s-a inchis mercato ;)

A... si pacat ca nu ai tu clubul sa ITI FACI super-aparare... :D incearca la un manager ceva

"Piturca''! :ras:

Daniel-Ionut15.07.2009 18:01
Dar la Real Madrid totul inseamna vanzari de tricouri, vanzarea imaginii. Tot ce vor cei de la Real este sa iasa banu'.

A, si normal ca este importanta si partea de marketing... pai de unde sa scoata banii pentru acesti jucatori?

Performanta inseamna bani, banii inseamna suporteri, suporterii inseamna Real, Real inseamna maxim in fotbal :D (ce frumos am zis)

Daca imi aduc bine aminte, Chivu nu a ajuns pe Bernabeu, pentru ca numele lui insemna "magarus" in spaniola... si asa a ajuns la Inter.

O greseala facuta de Perez :judge:

Maye15.07.2009 18:11
banii inseamna suporteri

Ce inseamna suporter pt tine?

MoWeed15.07.2009 22:23
A, si normal ca este importanta si partea de marketing... pai de unde sa scoata banii pentru acesti jucatori?

Performanta inseamna bani, banii inseamna suporteri, suporterii inseamna Real, Real inseamna maxim in fotbal :D (ce frumos am zis)

Daca imi aduc bine aminte, Chivu nu a ajuns pe Bernabeu, pentru ca numele lui insemna "magarus" in spaniola... si asa a ajuns la Inter.

O greseala facuta de Perez :judge:

Pai si performanta unde e? O echipa care a investit vara de vara sume destul de mari in transferuri si care nu a mai trecut de optimile CL de 5 ani numai performanta nu se poate spune ca a facut.

Normal ca partea de marketing este importanta, grav este cand ajunge sa fie mai importanta ca partea sportiva. Si Realul este exact in situatia asta.

Nu cred ca cei de la Liverpool o sa-l dea pe Alonso

red&blue_boy16.07.2009 05:19

Da,e importanta si partea de marketing,dar e pacat ca s-a ajuns sa depaseasca pe cea sportiva.Prea multi bani se invart,se cam pierde spiritul jocului.Simpatizez cu Real,dar cred ca au exagerat cu sumele de transferuri.Nu mi se pare asa bun C.Ronaldo,oricum nu merita atatia bani.Diferenta mare de pret intre el si Kaka,iar pe teren nu cred ca va fi asta diferenta dintre cei doi.Si la o echipa iti trebuie si in defensiva oameni buni.

@ Ronnie : asa-i,Benzema e un transfer bun si in ceea ce priveste suma de transfer.

Daniel-Ionut19.07.2009 10:25

Ia jucatoru' neamulee!

Real Madrid se pare ca va deschide si capitolul plecari. Florentino Perez spera sa scoata 100 de milioane din vanzarea unora dintre jucatori:

Aproape 40 de milioane le vor obtine madrilenii doar din vanzarea atacantilor Klaas Jan Huntelaar si Alvaro Negredo, insa pe lista lui Florentino se mai afla Mahammadou Diarra (pentru care cere 20 de milioane), Arjen Robben (evaluat la 25 de milioane), Rafael Van der Vaart (10 milioane) si Gabriel Heinze (9 milioane de euro).

Iar la capitolul veniri, a aparut o noua optiune: daca transferul lui Xabi pica, tanarul international spaniol, Esteban Granero se poate intoarce la Madrid

Operatiunea este foarte simpla: Real trebuie sa plateasca 5 milioane de euro pana pe 31 iulie celor de la Getafe si canteranul revine acasa.

Maye19.07.2009 10:49
Real Madrid se pare ca va deschide si capitolul plecari. Florentino Perez spera sa scoata 100 de milioane din vanzarea unora dintre jucatori:

Aproape 40 de milioane le vor obtine madrilenii doar din vanzarea atacantilor Klaas Jan Huntelaar si Alvaro Negredo, insa pe lista lui Florentino se mai afla Mahammadou Diarra (pentru care cere 20 de milioane), Arjen Robben (evaluat la 25 de milioane), Rafael Van der Vaart (10 milioane) si Gabriel Heinze (9 milioane de euro).

Prea usor se renunta la Huntelaar.Omul ala si-a facut datoria si a marcat destul de mult.

Ronnie19.07.2009 11:46

Cum sa fie bun Huntelaar ma? Cine cumpara tricouri cu el? Nu are nici parul dat cu gel si nici macar un nickname de baiet.

Daniel-Ionut19.07.2009 11:54
Cum sa fie bun Huntelaar ma? Cine cumpara tricouri cu el? Nu are nici parul dat cu gel si nici macar un nickname de baiet.

Se putea? :D

Si unde ai vrea sa joace si Benzema, si Raul, si Higuain, si Ruud, si Huntelaar...?

Sa stea rezerva lu' Benzema si Higuain la Madrid, in loc sa joace la Stuttgart sau Arsenal?

Ce preferi? :hmmm:

Ronnie19.07.2009 12:08

E olandez, a jucat la Ajax.

Raul e simbolul Realului. Tricouri cu el se vor vinde si cand se va retrage.

Higuain e argentinian. Daca da cateva goluri va fi supranumit Maradona si va vinde tricouri in disperare.

Van Nisterlooy a fost un mare jucator la Manchester United si un nume deja consacrat al fotbalului. Cine nu ar vrea sa aiba tricou cu el?

Deci da, nu prea are unde sa joace Huntelaar care din pacate pentru el nu a dat in cariera decat 40 de goluri pe sezon la Ajax si Herenveen.

Daniel-Ionut19.07.2009 12:39
Van Nisterlooy a fost un mare jucator la Manchester United si un nume deja consacrat al fotbalului. Cine nu ar vrea sa aiba tricou cu el?

Am tricou cu el :happy:

:D Hai ca m-ai facut sa rad de unu singur in fata calculatorului :))

Interesanta teorie :)

Maye19.07.2009 19:56
Si unde ai vrea sa joace si Benzema, si Raul, si Higuain, si Ruud, si Huntelaar...?

Sa stea rezerva lu' Benzema si Higuain la Madrid, in loc sa joace la Stuttgart sau Arsenal?

Ce preferi? :hmmm:

Huntelaar e peste Benzema si Higuain!Are simtul portii de 3 ori mai bun decat ei!

gio_stgloria19.07.2009 21:48

Klaas ! (nu merge si el la arsenal ?):D

Daniel-Ionut20.07.2009 09:35
Huntelaar e peste Benzema si Higuain!Are simtul portii de 3 ori mai bun decat ei!

:D Glumesti...

Asa ai facut si cu Ronaldo... cand era la United nu ziceai nimic de el... akm ca a ajuns la Real, gata, e cel mai slab, si Banel e mai bun decat el... Ronalnush cum...

Acum Benzema... probabil ca daca Huntelaar ramanea la Real, si Gonzalo pleca, ... nici nu ma gandesc... Higuain cel mai bun ... etc... :))

Maye20.07.2009 11:07
:D Glumesti...

Asa ai facut si cu Ronaldo... cand era la United nu ziceai nimic de el... akm ca a ajuns la Real, gata, e cel mai slab, si Banel e mai bun decat el... Ronalnush cum...

Acum Benzema... probabil ca daca Huntelaar ramanea la Real, si Gonzalo pleca, ... nici nu ma gandesc... Higuain cel mai bun ... etc... :))

Eu nu am zis niciodata ca Ronaldo e slab.Doar ca are un caracter infect.E un cocalar.Si asta poate fi confirmata de multi de pe site.De valoarea lui nu ma indoiesc ci de caracterul lui.

Cat despre Higuain si Huntelaar, iti dau o mica statistica:IN 3 ani de zile Higuain a jucat la Real de 78 de ori si a marcat 32 de goluri.Huntelaar a jucat in 3 ani de zile la Ajax de 92 de ori si a marcat 76 de goluri.Daca vrei il includem si pe Benzema aici care in 5 ani a jucat 112 meciuri pentru Lyon si a marcat de de 43 de ori.

Si atunci te intreb:Care dintre ei e mai prolific?

Adrian20.07.2009 11:40

Eu zic sa nu mai vorbiti voi despre caractere si alte chestii intime ca nu ii cunoasteti pe jucatorii aia personal. Sa nu se inteleaga ca ii iau apararea lui Ronaldo. Ma doare in cot de el. Personal, nu il vad cel mai bun din lume. E departe de a fi ce era Zidane. Ma rog. Poate mai creste.

In momentul de fata Ronaldo e la acelasi nivel la care era si Ronaldinho acum cateva sezoane, cand era in forma la Barca.

Lasati voi realul si transferurile mari. Voi, fanii realului, nu ar trebui sa va dati mari cu treburile astea. Anul trecut, Barcelona a luat CL cu jucatori in mare parte necunoscuti: BUSQUETES!!!(asta m-a impresionat pe mine)

Mai sunt si altii pe acolo. Chiar si Bojan(e cunoscut dar valoarea lui nu e recunoscuta asa cum trebuie).

Sa stiti voi de la mine un lucru. La fel ca la lupte, debutantii sunt intotdeauna cei mai periculosi, ca nu stii la ce sa te astepti de la ei. Azi Ronaldo e mare scula si cel mai smecher transfer si maine Barcelona scoate un pusti care i-o trage lui Ronaldo in ultimul hal.

De la Ronaldo stii la ce sa te astepti. Valoarea lui e acolo, exista dar lipseste elemantul surpriza. Vine un pusti din asta gen Messi, cu valoare si surpriza, si te taie!

Si atunci toti banii bagati in transferuri au fost pierduti.

Ce fac echipe ca Real sau Manchester City mi se pare o scarbosenie. Practic ei fac fotbalul urat. Investesc sume enorme in jucatori si cresc preturile. O sa ajunga sa fie doar cateva cluburi acolo sus care decid ce si cand. De fapt, jegul ala de florentino perez a si cerut sa fie facuta o cupa a echipelor bogate. Asta mi se pare o miscare de o josnicie incredibila.

Cocalarul ala(ca ala e cocalar adevarat, nu Ronaldo) vrea sa faca clar diferenta intre cluburi. O competitie ca cea propusa de el ar atrage toata atentia si celelalte cluburi ar fi excluse, ar pierde bani, ar intra intr-un regres total.

Cei de la UEFA ar fi trebuit sa puna piciorul in prag si sa opreasca aceste investitii. Ar fi trebuit sa puna o clauza clara care sa ceara ca echipele ce participa in competitii europene sa nu aiba datorii mai mari de o suma. Iar aceasta suma sa nu depaseasca 10-20 de milioane de euro.

O sa sara unii de pe aici sa zica ca nu am dreptate. Ei bine, daca nu credeti, ia uitati-va la ce a ajuns fotbalul. Mai poate in ziua de azi o echipa din est(si ma refer la estul sarac, nu rusia si gazprom) sa faca ce a facut Steaua in 86?

NU!

Si asta datorita oamenilor ca florentino perez, oameni care au facut din fotbal o afacere.

De aia sunt fotbalistii cocalari, de aia fotbalul italian prinde peste tot, de aia nu mai exista fair play. De aia nu ne mai place fotbalul.

Maye20.07.2009 20:36

Multi am spus aici Adriane , ca banii celor de la Real si nu numai ei, au stricat fotbalul!

Daniel-Ionut21.07.2009 07:15

Amical:

Shamrock Rovers - Real Madrid 0-1

* Benzema '87

«1161718192075»