@Marius
Huntelaar este un jucator foarte bun dar la Madrid nu prea a avut ocazii sa joace constant
@Marius
Huntelaar este un jucator foarte bun dar la Madrid nu prea a avut ocazii sa joace constant
Cred si eu ca e foarte bun... in Olanda... daca vrei pariem ca nici in Germania nu mai prinde 20 goluri pe sezon.
Cred si eu ca e foarte bun... in Olanda... daca vrei pariem ca nici in Germania nu mai prinde 20 goluri pe sezon.
A refuzat sa joace la Stuttgart ![]()
Eu fac pariu cu oricine de aici ca, daca joaca, Huntelaar da peste 20 de goluri intr-un sezon in orice campionat.
Eu fac pariu cu oricine de aici ca, daca joaca, Huntelaar da peste 20 de goluri intr-un sezon in orice campionat.
Si eu cred la fel.Huntelaar e un atacant bun.
Bai baiatule, foarte multi bani inseamna 30 de milioane date de-ampulea pe panarama ala de pepe, cate 15-20-25 de milioane pe alte Sneijder, Van der Vaart, Robben, Huntelaar si alti lesinati d-astia![]()
Amice,fara suparare,daca tu crezi ca 94 de milioane date pe Cristiano Ronaldo nu sunt o suma mare sau Ronaldo chiar merita banii astia,e parerea ta.Sau se justifica diferenta dintre sumele de transfer ale lui Kaka si Ronaldo?Chiar de 30 de milioane e mai bun Ronaldo?Nu prea cred.Clar,si pe Pepe s-au dat prea multi bani,nu merita.Dar Sneijder a jucat destul de bine cand a prins echipa,Huntelaar n-a primit prea multe sanse.Van der Vaart nu s-a adaptat.
Real Madrid a comunicat oficial ca Esteban Granero a redevenit jucatorul gruparii madrilene, dupa ce echipa de langa Chamartin a platit clauza de rascumparare a canteranului.
El Pirata va juca in urmatorii patru ani la Madrid!
Deci este putin probabil ca Xabi Alonso sa mai vina la Real.
Daniel Parjero se va transfera la Getafe.
Mai bine venea Xabi Alonso.Dar,poate face treaba si Granero,sa se adapteze,aia e important.
Mai bine venea Xabi Alonso.Dar,poate face treaba si Granero,sa se adapteze,aia e important.
Granero provine de la tineretul lui Real... el a mai jucat pentru echipa mare dar a fost imprumutat, iar acum rascumparat... un jucator foarte bun, international spaniol... a jucat si la Euro 08... deci adapatrea nu este o problema ![]()
In cate reviste a pozat?
In cate reviste a pozat?
A "pozat" pe teren, in nationala Spaniei si la Getafe ![]()
Off-topic: Se vede ca Daniel-Ionut e un mare fan al lui Real. Are la descriere motto-ul Barcelonei (Més que un club) ![]()
Off-topic: Se vede ca Daniel-Ionut e un mare fan al lui Real. Are la descriere motto-ul Barcelonei (Més que un club)![]()
Am explicat ca, chiar daca mi-am pus motto-ul barcei, nu am revenit la sentimente mai bune fata de acea echipa ![]()
Imi place doar ideea mottou-lui... mai mult decat un club ![]()
PS: Simpatizez cu Real!
Si imi place sa va tachinez... da oricum Real este cel mai mare club din lume... ca performante, marketing si ce mai vreti voi ![]()
RECUNOASTETI
si poate o sa recunosc si eu ca barcealona a jucat binisor sezonul trecut ![]()
Am explicat ca, chiar daca mi-am pus motto-ul barcei, nu am revenit la sentimente mai bune fata de acea echipa
Imi place doar ideea mottou-lui... mai mult decat un club
PS: Simpatizez cu Real!
Si imi place sa va tachinez... da oricum Real este cel mai mare club din lume... ca performante, marketing si ce mai vreti voi.
RECUNOASTETI
si poate o sa recunosc si eu ca barcealona a jucat binisor sezonul trecut
Haha,eu acum vad.Ai ca motto chintesenta rivalei de moarte a Realului,FC Barcelona.
Mor de ras!=))
P.S.Real Madrid este ca performante cel mai mare club din lume,insa in ultimii 5 ani nu incape in primele 10 echipe ale lumii,ca performante.
Si Barcelona n-a jucat binisor sezonul trecut,a jucat EXCEPTIONAL.6-2 iti spune ceva?=))
6-2 iti spune ceva?=))
Conduce Hanescu cu 6-2 la tenis sau ce? ![]()
Da... a castigat barcealona... se mai intampla...
Real Madrid, doar o echipa de vedete care nu vor putea juca impreuna. Cristiana Ronalda gayul suprem de 94 de mil poate se accidenteaza in prima etapa si sta tot sezonul =)) apoi sa vezi oftica pe aia.
Barcelona -Real 2-0
Real - Barcelona 2-6 va spun ceva ?:> chiar daca nu suport Barcelona ii respect pt ca joaca un fotbal foarte frumos
Marea echipa galactica ,cu toate vedetele in 11-le de start, a scos un egal senzational si extrem de important pentru istoria acestei echipe in compania uriasului nume al fotbalului mondial si anume Al-Ittihad Jeddah .
Madrilenii au obtinut aceste rezultat senzational pe teren propriu ,pe minunatul lor stadion Santiago Bernabeu.
Golul echipei galactice a fost marcat de Raul , in timp ce pentru mult mai titrata Al-Ittihad Jeddah a marcat super vedeta Hicham Aboucherouane , un important nume al fotbalului din galaxia noastra si un tanar de doar 28 de ani.
Acest rezultat arata inca o data forta colosala a acestei super echipe din Madrid care cu siguranta va spulbera tot ce va intalni in cale in viitorul sezon si cu siguranta va castiga toate trofeele din galaxie.
...HALAL madrid.
PS: Simpatizez cu Real!Si imi place sa va tachinez...
Avand in vedere numarul postarilor pe acest topic,care a crecut semnificativ datorita tie (25% iti apartin),se deduce ca simpatizezi cu Steaua si esti cu Real pana la moarte.
Ne dorim ca si anul viitor sa ne tachinezi cum ne-ai tachinat si anul acesta. La fel ! ![]()
PS Daca Redondo nu-si lua ban,ajungeati la performanta sa detineti 50% din acest topic. ![]()
Hai Steaua!
simpatizezi cu Steaua si esti cu Real pana la moarte.
Nu prea cred ![]()
Real Madrid - Quito 4-2
Ronalo (48) Pen
Granero (53)
Metzelder (71)
Negredo (90+2)
În urma acestei victorii, Real s-a calificat în semifinalele ediției din 2009 a Cupei Pãcii, unde urmeazã sã întâlneascã gruparea italianã Juventus Torino, la Sevilla.
În urma acestei victorii, Real s-a calificat în semifinalele ediției din 2009 a Cupei Pãcii, unde urmeazã sã întâlneascã gruparea italianã Juventus Torino, la Sevilla.
Nici aici nu scapati de Juventus?
V-au cam batut pe unde v-au prins in ultimii ani
Liverpool si Real se pare ca au ajuns la un acord pentru Arbeloa... Real trebuie sa plateasca 3,5 mil de lire...
Leonardo, antrenor AC Milan: "Doar banii și talentul nu-ți garanteazã succesul. E nevoie de spirit și rãmîne de vãzut dacã noul Real îl are".
Cine are urechi de auzit...
Cine are urechi de auzit...
Am... chiar 2 ![]()
Asta este clar... degeaba a adus Real jucatori ca Ronaldo, Benzema sau Kaka... daca nu o sa reuseasca sa fie o echipa si sa se completeze pe teren...
A... ca o sa ia o actiune pe cont propriu si o sa faca o faza buna... dar tot echipa conteaza...
Acum sa vedem cat de repede o sa formeze o ECHIPA!
Daca o sa formeze...