Deci inchideti copii, bagati usile in casa, stingeti linistea, faceti lumina ![]()
Sau invers... ![]()
Joaca Real!
In seara asta de la 21:30...
Parerea mea este ca o sa ia bataie de la "Batrana Doamna" ![]()
Deci inchideti copii, bagati usile in casa, stingeti linistea, faceti lumina ![]()
Sau invers... ![]()
Joaca Real!
In seara asta de la 21:30...
Parerea mea este ca o sa ia bataie de la "Batrana Doamna" ![]()
E ora 22:00 si pe sport.ro (TV) vad wrestling sau ce nabia e.
Unde joaca?
Meciul s-a mutat la 23:30 si nu se mai da pe prosti.ro
UNde vad si eu meciul ? dati un link daca aveti
Pfff... am deci astia de la sport.ro m'a dus iar cu vorba...
Am dat la 21:30... nimic
22:30 nimic...
Deci care a fost rezultatul?
Mda... cum ziceam...
Real Madrid - Juventus 1-2
0-1, 3': Cannavaro. ![]()
1-1, 40': Cristiano Ronaldo.
1-2, 49': Salihamidzic.
Ce fain ar fi sa picati tot cu Juventus in optimi la anul ![]()
De mentionat ca superstarul a dat gol din penalti si s-a si accidentat... 94 de milioane baaaaaaa
)))))))))))
Si ce daca pica cu Juve si anul' asta... ia bataie ca de obicei... ![]()
S-a accidentat Ronaldo?
Lasa ca il ia p Ionescu ![]()
Nu-l da ciobi sub 100 de milioane
)))))))))
bah, cum plm sa dai 94 de milioane pe ala ma?
))))
Nu-l da ciobi sub 100 de milioane
)))))))))
bah, cum plm sa dai 94 de milioane pe ala ma?
))))
Ma... mor de voi, cand era la United, cel mai bun Ronaldo...
... de cand a venit unde trebuia, Ronalfas... cocalar... etc ![]()
Lasati omul sa isi faca treaba... ca si cu Bibiskov sau Tininho... nici nu i'ati vazut jucand si gata, slabi... cine i'a adus p astia...
![]()
De ce am impresia ca Ionescu va pleca la Iraklis sau nush ce echipa care se tremina cu "spor" la sfarsit din Turcia ![]()
Sper sa nu fie asa, pentru ca mie imi place foarte mult de acest jucator... pentru ca este tanar, bun si roman...
Bah, nu stiu ce tot ai cu Ionescu... daca baiatul pune osul la treaba si nu mai lesina in minutul 60 o sa ajunga la Iraklis doar cand ii da Juventus vacanta de vara ![]()
Cel mai bun e Diego, Realul si-a luat teapa cu ronnie. Daca se loveste ala acum si lipseste vreo 2-3 saptamani nici tricourile nu le mai vinde, mai ales ca o sa vina Kaka, jucator care e un adevarat zeu pe langa portorican ![]()
Cocalar, betivan, pizdos... oricum e, C.Ronaldo este cel mai complet jucator de pe planeta. Degeaba ne cacam pe noi cu Diego, Lampard sau mai stiu eu cine. Problema este ca pretul platit pe portughez este exagerat de mare. La fel si pretul pe Ibrahimovic.
Bah, nu stiu ce tot ai cu Ionescu... daca baiatul pune osul la treaba si nu mai lesina in minutul 60 o sa ajunga la Iraklis doar cand ii da Juventus vacanta de vara
Cel mai bun e Diego, Realul si-a luat teapa cu ronnie. Daca se loveste ala acum si lipseste vreo 2-3 saptamani nici tricourile nu le mai vinde, mai ales ca o sa vina Kaka, jucator care e un adevarat zeu pe langa portorican
Mda... nu am nimic cu Ionescu... ii doresc sa ajunga la Juve, Barca, sau Real... am spus deja ca imi place...
Cat despre Ronaldo, Kaka... spun doar ca sunt unii dintre cei mai buni jucatori...
In rest ma intereseaza doar ce va face Steaua maine la Piatra Neamt ![]()
Cocalar, betivan, pizdos... oricum e, C.Ronaldo este cel mai complet jucator de pe planeta. Degeaba ne cacam pe noi cu Diego, Lampard sau mai stiu eu cine. Problema este ca pretul platit pe portughez este exagerat de mare. La fel si pretul pe Ibrahimovic.
Mie cel mai complet mi se pare de departe Gerrard... daca ar fi fost cu vreo 5-6 ani mai tanar...
Corect, si Gerrard. Poate chiar mai bun englezul.
Se pusese problema ca Gerrard sa mearga la Madrid...
Dar nu cred ca Gerrard va pleca vre'o data de la Liverpool.
Si nu are rost sa facem comparatii... cei 2 jucatori joaca pe posturi diferite!
Cel mai bun din lumea nu e Ronaldo!NIciodata ma!
Cel mai bun ramane Rooney.Nimeni nu il egaleaza!
Mie cel mai complet mi se pare de departe Gerrard... daca ar fi fost cu vreo 5-6 ani mai tanar...
De acord cu tine.
cei 2 jucatori joaca pe posturi diferite!
Gerrard joaca mijlocas central, stanga, dreapta, al doilea varf, fundas dreapta(vreo 20 de minute in finala de la istambul)...e un jucator polivalent.
Pe Ronaldo daca il pui sa-ti faca o alunecare regreti toata viata.
Statistica
….. Juventus…………………………………………….Real………………….
…………2………………………………………………………..1……………….
………..7………SUTURI SPRE POARTA……….15…………..
………..5……….SUTURI PE POARTA…………….5…………..
…………35………MINGI RECUPERATE…………35…………..
…………..54………..MINGI PIERDUTE………….47………….
………….18…………………FAULTURI……………….14……….
…………..5………CARTONASE GALBENE………..1………..
……………9 …….INTERVENTI PORTAR………4………..
Deci, consider ca Juventus a castigat prin noroc, si 2 faze fixe ![]()
Da,da. Ca Realul a inscris din foarfeca de la mijlocul terenului. ![]()
Da,da. Ca Realul a inscris din foarfeca de la mijlocul terenului.![]()
Da ![]()
Ho' ca uitasem ca a dat gol din penalty ![]()
Pacat ca nu s-a accidentat Ronaldo. Vedeam apoi logica din transferul asta ![]()
Pacat ca nu s-a accidentat Ronaldo. Vedeam apoi logica din transferul asta![]()
Cred ca il dadea in judecata p ala care il accidenta, la ce bani s'au dat... ![]()
Nu stiu ca oricum se vindeau in continuare tricouri, chiloti, tampoane marca Ronaldo. Da era tare sa vezi 94 de milioane pe margine ![]()