FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Real Madrid CF

«1202122232475»
Daniel-Ionut02.08.2009 08:21
Nu stiu ca oricum se vindeau in continuare tricouri, chiloti, tampoane marca Ronaldo. Da era tare sa vezi 94 de milioane pe margine :D

Unde vedeti voi produse marca Ronaldo? :blink: ca in afara de tricou nimic...

M'am uitat si eu p la fan shopul realului... se gasesc urmatoarele produse pe langa cele traditionale tricouri treninguri etc:

Galetusa & lopatica de nisip, penare, guma de sters, porcusor pusculita, radio, creioane colorate...

Deci asta da marketing :yes:

Marius02.08.2009 08:23

pai cam peste tot gasesti d-alea + halat de baie, papuci, ceasuri, lenjerii de pat, haine de copii si muuuuulte altele. nu-i nimic extraordinar.

Daniel-Ionut02.08.2009 08:25
pai cam peste tot gasesti d-alea + halat de baie, papuci, ceasuri, lenjerii de pat, haine de copii si muuuuulte altele. nu-i nimic extraordinar.

Arata'mi undeva galetusa de nisip cu marca unui club :blink:

Daniel-Ionut03.08.2009 07:59

Real Madrid i'a asigurat picioarele lui Cristiano! :D

Sa fii fost de vina Grygera sau nu, insa Real Madrid si superstarul ei Cristiano Ronaldo si-au luat masuri de precautie. Oficialii de la Real Madrid i-au asigurat picioarele noului star de pe Bernabeu. Dacã Ronaldo se va accidenta și nu va mai putea sã joace, clubul va fi despãgubit cu 100 de milioane de euro.

gio_stgloria03.08.2009 08:31

Atunci sa i le asiguram si noi lui Banel. :bananadance:

Maye03.08.2009 18:10
Dacã Ronaldo se va accidenta și nu va mai putea sã joace, clubul va fi despãgubit cu 100 de milioane de euro.

Daca nu va mai putea sa joace deloc sau cum?

Daniel-Ionut04.08.2009 07:21

Unul dintre cei mai vechi jucatori din lotul vicecampioanei Spaniei, fundasul dreapta Michel Salgado a ajuns la o intelegere cu conducerea gruparii de pe Concha Espina prin care sa incheie de comun acord colaborarea, in ciuda faptului ca galicianul mai avea un an de contract cu Real Madrid. Adus de la Celta Vigo de fostul presedinte Lorenzo Sanz (care ulterior i-a devenit socru), Salgado s-a impus repede la Real Madrid si pana la folosirea lui :naughty:Sergio Ramos in banda dreapta a fost titularul indiscutabil al postului de fundas dreapta.

Aseara Cadena Ser a anticipat despartirea lui Michel de Real, anuntand ca fundasul care a fost anuntat de Pellegrini ca nu poate fi titular in acest sezon, i-a marturisit lui Jorge Valdano ca prefera sa plece pentru ca jucatori tineri ca Miguel Torres sau Alvaro Arbeloa sa aiba mai multe sanse de joc. Prin plecarea lui Salgado, madrilenii isi pierd unul dintre cei patru capitani, dar salveaza 3 milioane de euro anual, adica salariul pe care 'doiarul' il mai avea de incasat. Salgado ar putea ramane in Spania la Real Zaragoza sau ar putea alege una din ofertele importante pe care le are din tari exotice precum Arabia Saudita sau Qatar. In varsta de 33 de ani si cu aproape 300 de meciuri in tricoul alb, jucatorul nascut la As Neves paraseste Santiago Bernabeu dupa 10 ani in care a fost unul dintre cei mai apreciati, devotati si iubiti jucatori ai Realului. GRACIAS POR TODO MICHEL!

Pacat... imi placea f mult Salgado... mai bine isi incheea cariera la Madrid... :console:

D4v1dstelist04.08.2009 11:16
Galetusa & lopatica de nisip, penare, guma de sters, porcusor pusculita, radio, creioane

daca nu da randament,astea vor fi din material organic,chiar de la el.

DelPiero1004.08.2009 13:46
Unde vedeti voi produse marca Ronaldo? :blink: ca in afara de tricou nimic...

M'am uitat si eu p la fan shopul realului... se gasesc urmatoarele produse pe langa cele traditionale tricouri treninguri etc:

Galetusa & lopatica de nisip, penare, guma de sters, porcusor pusculita, radio, creioane colorate...

Deci asta da marketing :yes:

Dar de optimile CL cand treceti? :rolleyes:

andrei_ionete04.08.2009 20:54

E oficial: Xabi Alonso e al Realului!

gio_stgloria04.08.2009 22:03

NU credeam ca se realizeaza si transferul asta:|

mircea_1005.08.2009 05:50

pacat...inca un jucator foarte bun care isi rateaza viitorul...

Maye05.08.2009 06:17

Asta da.e bun transfer...pacat ca vor pierde cu Tenerife si Gijon.

Daniel-Ionut05.08.2009 08:21

:D Ce va mai roade oftica...

Acum cu Xabi, Galaxia e completa...

Si oricum, eu consider ca barcealona a slabit, odata cu schimbul Eto'o - Ibrahimovic!

Maye05.08.2009 08:36

Sa vezi tu ce o sa va roada pe voi Almeria si Osasuna.

Daniel-Ionut05.08.2009 10:50
Sa vezi tu ce o sa va roada pe voi Almeria si Osasuna.

Pai Osasuna mereu a pus probleme oricarei echipe din Spania... asa ca nu vad ca ar fi o problema sa ia bataie Real, prin ultimele 7 etape cand deja sunt matematic campioni... :D

D4v1dstelist05.08.2009 11:57
prin ultimele 7 etape cand deja sunt matematic campioni... :D

da,ca si Dinamo anul trecut...

Fii serios mah,eu nici nu i-am vazut miscand,nici pe Ronaldo,nici pe Benzema,nici kaka nu a facut mare lucru.

Un singur cuvant.... Barcelona!!

Daniel-Ionut05.08.2009 12:04
da,ca si Dinamo anul trecut...

Fii serios mah,eu nici nu i-am vazut miscand,nici pe Ronaldo,nici pe Benzema,nici kaka nu a facut mare lucru.

Kaka nici nu a jucat! :ce_oameni:

Maye05.08.2009 15:00

Pai ce are Kaka?Nu joaca numai cu adversari "vedete"?

D4v1dstelist05.08.2009 15:14
Kaka nici nu a jucat!

Da.Cu alte cuvinte nu a facut mare lucru.

Daniel-Ionut08.08.2009 15:29

Amical:

Real Madrid - Toronto 5-1

Raul '13, '26, Cristiano Ronaldo '19, Benzema '65 și Robben '86, în timp ce pentru Toronto a punctat Gala '75

Maye08.08.2009 19:55

A dat Ronaldo gol din actiune ma...pacat ca si Banel ar fi dat de acolo.

Daniel-Ionut09.08.2009 06:58

Vestea mortii lui Daniel Jarque i-a distrus pe jucatorii Realului. Din Washington, Raul a plans la conferinta de presa, in care Realul le-a transmis condoleante familiei jucatorului si tot suportul fanilor lui Espanyol.

Capitanul lui Espanyol, Daniel Jarque a murit in canatonamentul din Italia. El a vorbea la telefon cu iubita lui insarcinata in 8 luni cand inima a incetat sa mai bata. Colegii l-au transportat la spital, insa nu a putut fi salvat.

"Am aflat de moartea lui Jarque. Suntem ingroziti. Espanyol a pierdut un sportiv atat de tanar si un jucator profesionist. Transmitem condoleante familiei si suntem alaturi de Espanyol in aceste momente grele", a spus Raul.

Ronaldo si-a gasit cu greu cuvintele. "Sunt momente foarte triste. Nu trebuie sa vorbim prea mult asta. Se poate intampla oricarui jucator", a spus starul lui Real Madrid.

MoWeed09.08.2009 08:53

Cred ca Ronaldo a fost cel mai afectat.... :wanker:

Daniel-Ionut10.08.2009 07:17

Amical:

Real Madrid - DC United 3-0

Higuain

Higuain

Robben (lob frumos) :thumbsup:

«1202122232475»