Doar sa nu joci ca un alt purtator de numar 16, foarte pomenit pe forumul asta![]()
Am vrut sa fac schimb de numere cu Lass Diarra, da nu a vrut... ![]()
Doar sa nu joci ca un alt purtator de numar 16, foarte pomenit pe forumul asta![]()
Am vrut sa fac schimb de numere cu Lass Diarra, da nu a vrut... ![]()
cui i-au dat 10-le ![]()
![]()
Oficial: Real Madrid- Clubul Secolului XX
Federația Internaționalã de Istorie și Statistica Fotbalului (IFFHS) a declarat Real Madrid, clubul secolului XX în Europa, luând în calcul rezultatele obținute în partidele din competițiile europene. În clasamentul elaborat de IFFHS s-a acordat punctaj pentru victorie sau egal, în funcție de nivelul competițiilor. Liga Campionilor sau fosta Cupã a Europei sunt competițiile pentru care s-a acordat cel mai mare punctaj, 8 puncte pentru o victorie și 4 pentru un egal. 'Los Merengues' au ocupat prima pozitie in clasament fiind urmati pe locul doi de 'Batrana Doamna' a Italiei, Juventus Torino si pe pozitia a treia de catre marea rivala CF Barcelona. De altfel Spania si Italia au cele mai multe echipe in top 10. Iata insa clasamentul celor mai bune 10 echipe ale secolului XX:
1. Real Madrid, 563,50 puncte
2. Juventus, 466puncte
3. FC Barcelona, 458 puncte
4. AC Milan, 399,75 puncte
5. FC Bayern, 399 puncte
6. Inter Milano, 362 puncte
7. Ajax, 332,75 puncte
8. Liverpool, 300,25 puncte
9. Benfica, 299 puncte
10. Anderlecht, 231 puncte
---
45. Steaua, 72,5 puncte
Espanyol - Real Madrid 0-3
Granero 39'
Guti 78'
Ronaldo 90'
---
Notele jucatorilor:
Iker Casillas: 8 (Sarbatoritul zilei a aparat tot ce a avut de aparat, a fost intr-o zi foarte buna. Remarcabila interventia din prima repriza la ocazia lui Pareja) - Sa nu il comparam totusi cu Sergio Ramos!
Alvaro Arbeloa: 8 (Mie personal mi-a placut mult Arbeloa, sper sa nu exagerez, dar jocul sau astazi chiar a fost peste asteptari. Defensiv nu a gresit nici o clipa)
Raul Albiol: 6.5 (Putin mai ezitant decat in primul meci, insa important pentru el este faptul ca se acomodeaza din ce in ce mai bine)
Metzelder: 7 (Germanul a fost foarte sigur pe el, a ratat o ocazie uriasa in debutul meciului si l-a anihilat aproape complet pe Raul Tamudo)
Marcelo: 6.5 (Nu a evoluat rau, lasa impresia ca este titularul de drept al acestui post)
Xabi Alonso: 7 (A muncit mult Xabi, mi s-a parut sters in prima repriza, ba chiar a comis cateva erori, insa in repriza secunda si-a revenit. E un fotbalist extrem de important pentru noi, dupa cateva meciuri de acomodare va fi esential)
Guti Haz: 8 (Statistica il arata pe Guti alergand 11 Km!! De cand nu a mai facut Guti asa ceva? Pasele sale au fost exacte in marea lor parte, si-a asumat riscuri si a cautat spatii. Joc excelent pentru 'Rubio' si satisfactia unui gol )
Kaka': 8 (Impresionant! Ce fotbalist a transferat Madridul! Intr-un meci in care Real avea nevoie de clasa unui fotbalist ca el, brazilianul un a ezitat sa ofere o mostra a talentului sau. Doua pase de gol pentru Rikky si felicitarile intregii comunitati Blanco)
Granero: 8 (Joc excelent pentru 'canteran' a facut exact ce trebuia sa faca. Mi s-a parut activ pe cele doua fronturi si si-a acoperit excelent zona de teren. In plus golul marcat este primul oficial pentru albi, iar dedicatia sa una demna de orice elogiu)
Higuain: 6 (Mult s-a zbatut Pipita…a coborat, a incercat sa joace in linie cu Kaka si Granero dar cred ca a fost destul de putin pus in valoare de linia mediana)
Benzema: 6 (A avut doua bune ocazii de a inscrie, a depus mult efort dar nu a marcat, iar de la el asta se asteapta)
Cristiano Ronaldo: 8 (A facut ce trebuia sa faca. A driblat asa cum o face mereu, a sutat de doua ori periculos catre poarta lui Kameni si a inscris odata pe final. Doua goluri in doua etapte pentru CR, o medie foarte buna si un joc in crestere)
Raul si Lass Diarra au jucat destul de putin.
Omul meciului: Ricardo Izecson dos Santos Leite 'Kaka'
Notele jucatorilor de la Real Madrid in meciul cu Xerez 5-0
Iker Casillas: 7 (A fost un meci in care Iker putea sa vorbeasca la telefon daca regulamentul ii permitea, nu cred ca il deranja cineva. Nu a avut probleme si a intervenit atunci cand a trebuit)
Sergio Ramos: 7 (Revenire buna pentru Ramos, chiar daca in prima repriza Armenteros i-a facut viata grea. Am vazut spre bucuria mea un joc ceva mai adunat al lui Sergio in defensiva, chiar daca acolo unde el straluceste, pe faza de atac, a lasat sa se vada ca a lipsit de pe gazon in ultima vreme)
Raul Albiol: 7 (Meci fara probleme pentru Albiol, in care pentru el, castigul adiacent a fost faptul ca a rezistat fara probleme tot meciul)
Garay: 7 (Atunci cand a trebuit sa intervina a facut-o. Mi se pare usor in urma in ceea ce priveste momentul iesirii la offside, dar sunt lucruri care se regleaza pe parcurs. Joc bun aerian si plasament excelent. Are viitor acest pusti)
Marcelo: 6 (L-as fi vrut mult mai ofensiv pentru ca astazi, calitatile si adversarul ii permitea acest lucru. Nu a jucat slab, dar pe faza defensiva are aceleasi probleme: nu face marcaj strans si uita sa revina in defensiva, in plus e foarte usor de depasit pe interior)
Lass: 7 ( Joc fara griji pentru Lassana Diarra, un joc ordonat si corect. A ezitat sa urce asa cum a facut-o in ultima vreme,insa evolutia sa defensiva a fost ireprosabila)
Gago: 6.5 ( A incercat oarecum sa-si asume rolul lui Xabi Alonso si aici cred ca a gresit. Riscurile pe care si le-a asumat au fost inutile, insa apreciez la el faptul ca isi doreste foarte mult sa joace la cel mai inalt teren. I-am remarcat privirea in momentul in care a gresit o pasa, ii venea efectiv sa se palmuiasca: asta arata multe cred eu despre cum gandeste acest pusti. A fost mai bun ca altadata)
Cristiano Ronaldo:8.5 (Ii poti spune CR GOL, pentru ca cele sase goluri marcate spun multe. A stralucit din nou si in aceasta seara, a fost inspirat si deseori lasa impresia ca este un fotbalist complet. Poate ca nota e mai mare fata de evolutia generala, dar mi-au placut mult cele doua goluri inscrise de Ronaldo. In plus a fost jucatorul care a alergat cel mai mult in aceasta seara-11,2 km)
Kaka:7 (A fost mintea limpede in prima repriza dar a fost mult mai sters in cea de-a doua. Oboseala atinge chiar si marii campioni, iar Pellegrini a facut bine ca l-a schimbat. Jocul sau a fost insa multumitor)
Raul Gonzalez: 6 ( Sters capitanul Realului. A ratat o buna ocazie in prima parte si a fost inspirat doar la capitolul 'creat culoare'. In rest a ramas cu satisfactia de a fi aplaudat de peste 70.000 de fani dupa ce a mai doborat un record)
Karim Benzema: 6.5 (Inexistent in prima parte si sters in a doua, insa si-a spalat o parte din pacate cu acea executie in stil R9 de la golul patru. Speram ca primul gol oficial il va descatusa pe Karim)
Granero: 7 (A schimbat in bine jocul. A fost mai proaspat si a reusit sa paseze decisiv la golul doi cand CR a reluat cu capul centrarea lui din corner. Foarte prezent in joc de cand a intrat)
Guti HAZ: 7.5 (Pellegrini si Perez au reusit sa-l schimbe. Primul prin increderea acordata, al doilea prin transferurile facute, pentru ca HAZ simte ca are cu cine si cu ce juca. Guti a fost excelent si astazi: gol si pasa de gol pentru 'El 14′ omul care a schimbat si el in bine jocul madrilenilor. La cat mai multe!)
Van Nistelrooy: 7 (Chiar daca a jucat doar 10 minute, macar pentru revenirea pe gazon merita o nota. Unde mai pui ca in 10 minute a si marcat… Gracias Ruud)
Omul meciului: Cristiano Ronaldo
Tu chiar te uiti la meciurile lor ? ![]()
Tu chiar te uiti la meciurile lor ?![]()
Da' de ce nu? ![]()
Daniel esti mai mare fan al realului decat Steaua ![]()
Daniel esti mai mare fan al realului decat Steaua![]()
N'are cum ![]()
![]()
![]()
Buna asta ![]()
Singurul meci oficial p care l'am vazut cu Real este cel din CL cu Zurich, in rest rezumate... k ma plictisesc sa ma uit p net la meciuri daca nu e Steaua!
Parca am nimerit inr-o gaura de vierme. Aceasi poveste . Barcelona castiga,Daniel se agita cu Real. Am un deja vu.
si eu sunt fan REAL. La echipa pe care o are NU ARE CUM SA NU FACA PERFORMANTA. Poate doar daca era Gigi la ei
.
Anul asta Cupa, Campionatul, Liga si dubla cu Varza.
PS: Ma cam enerveaza Fiorentino Perez. Seamana cu "nu stiu cine".
cand e Barca- Real? (sau Real - Barca
)
Parca am nimerit inr-o gaura de vierme. Aceasi poveste . Barcelona castiga,Daniel se agita cu Real. Am un deja vu.
Pai este topic creat pentru sustinatorii Realului, doar nu vrei sa se agite pt Barcelona. Tu te poti "agita" pe topicul F.C. Barcelona, daca vrei...
. BTW... deocamdata cele doua echipe se bat cap-la-cap, ambele castigand toate partidele jucate.
cand e Barca- Real? (sau Real - Barca)
29 Noiembrie pe Nou Camp
aha.ms
condoleante de pe acum ![]()
aha.ms
condoleante de pe acum
Condoleante pentru ce? Sti tu ca voi avea - Doamne fereste!- vreun deces in perioada aia?
hai ca sti la ce ma refeream ![]()
N'are cumBuna asta
Singurul meci oficial p care l'am vazut cu Real este cel din CL cu Zurich, in rest rezumate... k ma plictisesc sa ma uit p net la meciuri daca nu e Steaua!
deci te plictisesti la meciurile galacticelor.
pai vezi ma....au bagat sute de milioane in transferuri so tot va plictisiti....
deci te plictisesti la meciurile galacticelor.pai vezi ma....au bagat sute de milioane in transferuri so tot va plictisiti....
Ma eu ma plictisesc sa ma uit p net, ca se vede urat...
Daca aveam Digi, sau p ce da Primera, fii sigur ca nici Basescu nu ma lua din fata televizorului!
Real Madrid [3 - 0] Tenerife
47' [1 - 0] K. Benzema
58' [2 - 0] K. Benzema
77' [3 - 0] Kaka
nici o surpriza
. ma bucura ca inscriu toti jucatorii
btw pepe suspendat 10 etape pentru ca a lovit un adversar
Real Madrid [3 - 0] Tenerife47' [1 - 0] K. Benzema
58' [2 - 0] K. Benzema
77' [3 - 0] Kaka
nici o surpriza
. ma bucura ca inscriu toti jucatorii
btw pepe suspendat 10 etape pentru ca a lovit un adversar
Sevilla 2-1 Real.. :X
sevilla - Real Madrid 2-1 (Jesus Navas, Renato / Pepe)
Exact cum credeam eu. Cum a dat de prima echipa mai bine inchegata si cu jucatori valorosi, cum n-a mai ajuns talentul jucatorilor pentru a castiga.
Real mai are mult de muncit pana sa fie o echipa
Exact cum credeam eu. Cum a dat de prima echipa mai bine inchegata si cu jucatori valorosi, cum n-a mai ajuns talentul jucatorilor pentru a castiga.Real mai are mult de muncit pana sa fie o echipa
Nu se asteapta nimeni sa fie o echipa inchegata peste noapte...dar totusi, dupa 252 milioane de euro, ar cam fi fost de asteptat sa ajunga numai talentul individual in fata unei echipe ca Sevilla...
Nu se asteapta nimeni sa fie o echipa inchegata peste noapte...dar totusi, dupa 252 milioane de euro, ar cam fi fost de asteptat sa ajunga numai talentul individual in fata unei echipe ca Sevilla...
Tin sa te contrazic: Sevilia este o echipa foarte puternica, are jucatori buni atat individual cat, mai ales, ca echipa. Majoritatea joaca in aceasta echipa de vreo 3-4 ani.
Orice echipa din lume ar avea probleme cu Sevilia, mai ales la Sevilia