FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Real Madrid CF

«1242526272875»
Daniel-Ionut18.10.2009 06:55

Real Madrid CF - Valladolid 4-2

(Raul '14, '18, Marcelo '44 și Higuain '79 / Aleman '29 și Marquitos '53)

Raul a mai doborat un record: Cãpitanul echipei madrilene, Raul Gonzalez Blanco, a depãșit, sâmbãtã, performanța lui Manolo Sanchis, devenind jucãtorul care a disputat cele mai multe meciuri oficiale pentru Real, 711.

red&blue_boy18.10.2009 13:55

Respect Raul!!!

Daniel-Ionut20.10.2009 18:13

Real Madrid are patru jucatori nominalizati la Balonul de Aur din acest an: Cristiano Ronaldo, Iker Casillas, Karim Benzema si Ricardo Izecson dos Santos Leite 'Kaka'. Revista France Football, cea care desemneaza anual cel mai ravnit trofeu individual din lume, a dat publicitatii lista celor 30 de candidati pentru viitorul Balon de Aur. Trei dintre cei patru jucatori blanco nominalizati, fac parte din 'era Perez' fiind adusi in aceasta vara de presedintele madrilen, in timp ce portarul Iker Casillas, cel mai bun portar din lume in 2008, este singurul jucator prezent (dintre cei nominalizati) in lotul madrilen si in sezonul trecut.

Kaka si Cristiano Ronaldo sunt de altfel ultimii doi castigatori ai Balonului de Aur, brazilianul castigand in 2007 iar Cristiano anul trecut devansandu-i pe Leo Messi si Fernando Torres. In acest an, argentinianul minune al Barcei este insa marele favorit el urmand a se 'duela' de a distanta cu Xavi Xernandez, coechipierul sau, dar si cu superstarul madrilen Cristiano Ronaldo. Printre nominalizati se numara si francezul Franck Ribery, jucator cu sanse mari de a juca din vara la Real Madrid.

red&blue_boy20.10.2009 19:59

Anul asta Messi ia Balonul.Si merita.

red&blue_boy21.10.2009 21:13

Real - Milan ??? 2-3!!! Si ca n-avea Milan nici o sansa.Oricine are sansa lui.

MoWeed21.10.2009 21:16

Fara cocalarul suprem CR9, Real Madrid sunt de tot rasul

Daniel-Ionut22.10.2009 03:54

Dute baaaaa

mircea_1022.10.2009 09:07

sa ma "Kaka" pe vedetele realului...am pierdut la pariuri doar meciul asta :wall:

red&blue_boy24.10.2009 22:30

Sporting Gijon - Real Madrid 0-0 .Se pare ca treburile nu merg prea bine la Real.

Ronnie25.10.2009 06:28

Totusi, Sporting Gijon este un nume mare in Europa care a avut investitii imense in transferuri in aceasta vara si au niste jucatori care pot face diferenta oricand si la orice ora. In ultimul rand sa nu uitam ce super-antrenor au, imi scapa numele acum. Si publicul a fost mirific astfel pentru Real Madrid era aproape imposibil sa scoata mai mult.

:)

MoWeed25.10.2009 06:40

Daniel-Ionut25.10.2009 13:59

Nu v'ati prins?

A fost blat la pariuri ma :))

Maye25.10.2009 14:36

Se imput lucrurile..ce pacat.

Maye27.10.2009 23:07

Cupa Regelui

Alcorcon 4 - 0 Real Madrid

Real :

DUDEK;

ARBELOA, METZELDER, ALBIOL, DRENTHE;

DIARRA, GUTI; GRANERO, VAN DER VAART;

RAÚL ; BENZEMA

Felicitari galacticilor!

red&blue_boy28.10.2009 05:45

Ce rusine!!!Real e in criza.Bine,acum sa nu ne miram prea tare,ca si Alcorcon aia au adus in vara superjucatori,in iarna ar vrea chiar sa-l transfere si pe Cristinel Ronaldo!Sa atace cu el promovarea in Liga a doua. :P Serios acum,chiar sunt dezamagit de Real,s-a dovedit inca o data ca doar daca aduci niste jucatori scumpi nu e suficient.

@ Daniel-Ionut :

Sa fi fost si asta blat la pariuri??? :hmmm:

predatorpulse728.10.2009 06:03

Cei ce au vazut meciul stiu ca a cam fost un blatut frumusel. Fundasii Realului se cam plimbau,forta ofensiva a lipsit in fata "magnificilor" din apararea echipei de Liga a 3-a,desi se aflau niste jucatori foarte valorosi pe teren si uite asa a iesit de un blat de care pana si mitica ar fi fost mandru. A ajuns jenant Realul daca a ajuns sa dea o mana de ajutor caselor de pariuri,sacrificand un trofeu pentru niste avantaje materiale. Asta chiar e un rezultat inexplicabil pentru orice om care se uita la fotbal. Chiar daca Real nu mai e demult o forta in fotbal,echipa care a invins-o e una de desculti,si nu numai ca au fost invinsi ci umiliti de acestia. E ca si cum Manchester ar lua bataie de la o echipa de judet de la noi. E diferenta de valoare atat de mare incat tot ce poti sa speri e maxim un 1-0,2-0 chinuit si in conditiile in care echipa mare in cauza sa prinda o zi foarte foarte proasta. La asemenea diferenta de valoare nu mai conteaza coeziunea echipei. Evident ca Real si-o ia cand da de echipe valoaroase ca si componenta a lotului insa si ca omogenitate.Vezi meciul cu Milan sau cu Sevilla. Alea sunt echipe de fotbal nene nu Alcarcon,care cred ca o sa-si aduca aminte de rezultatul asta si peste 100 de ani.

Pai echipa asta de Liga a 3-a nu trebuia sa sufle nici in fata rezervelor Realului,d-apoi cand joci cu jumatate de echipa formata din titulari. Ce naiba,Madrid era condusa in min 70 cu 4-0 fratilor. Am mai vazut suprize dar am ajuns extrem de suspicios cand vad anumite rezultate,mai ales din cauza mafiei pariurilor.

Ma pis pe fotbalul modern in care totul e de vanzare....

vlad28.10.2009 06:11
Cupa Regelui

Alcorcon 4 - 0 Real Madrid

Real :

DUDEK;

ARBELOA, METZELDER, ALBIOL, DRENTHE;

DIARRA, GUTI; GRANERO, VAN DER VAART;

RAÚL ; BENZEMA

Felicitari galacticilor!

Nu fii rau. Nu vezi ca au jucat cu echipa a 2-a?

Alcorcon este in Spania??? Sa-mi bag picioarele daca am mai auzit de astia.

Maye28.10.2009 06:42
Nu fii rau. Nu vezi ca au jucat cu echipa a 2-a?

Alcorcon este in Spania??? Sa-mi bag picioarele daca am mai auzit de astia.

Raul si Benzema sunt liderii echipei a doua :P

Eu am crezut ca astia din Alcorcon formeaza o natie de extraterestrii , dar dupa am vazut ca sunt pe langa Madrid si au si 166,553 de locuitori.Oras important nene!

mircea_1028.10.2009 07:58

ma intreb ce cota aveau aia la pariuri...si cu handicap :naughty:

Robinson Rufay Zapata28.10.2009 08:25

Astia is gladiatori , galactici , extraterestrii doar la PES sau FIFA , in rest...o adunatura de fite

MoWeed28.10.2009 09:07

Inclin sa cred, la fel ca predatorpulse7 ca asta a fost un blat la pariuri. Hai da-o dracu', probabil nici Steaua 2 n-ar fi luat atatea goluri de la astia

Robinson Rufay Zapata28.10.2009 09:12

Inseamna ca a fost o strategie proasta. S-au facut de rasi si vor intra si sub "ochii" UEFA . Visul frumos se termina deja? :))

vlad28.10.2009 09:30

Nu cred ca-si permite Real sa castige de-o ciunga la pariuri riscand sa piarda sponsori care dau bani grei la club si care nu vad cu ochi buni practici de genul asta. Poate au tratat meciul cu superficialitate.

red&blue_boy28.10.2009 10:12

Nu cred ca a fost blat la pariuri.Nu cred ca Perez ar implica echipa in mafia pariurilor.Ar putea avea probleme cu UEFA sau Fifa,iar sponsorii s-ar departa in caz de ceva nereguli.Iar ca sa faca asta,ar trebui sa stie toti,jucatori si staff tehnic.Ca nu Perez joaca in teren.Si riscul ca ceva sa rasufle e mare.Iar mi-e greu sa-l vad pe Perez spunandu-i lui Raul sau Casillas "baieti intrati pe teren si perdeti meciul"!

Astristul28.10.2009 12:30

Daca n-a fost blat inseamna ca aia nu-si mai incap in piele de atata prostie. Cum sa te bata niste anonimi cu 4-0, pe tine MARELE Real Madrid?

«1242526272875»