Ce te bagi?![]()
Mai joaca Cristiana Ronalda ma?
Ce te bagi?![]()
Da,in reclame la TV!!!La ulei pentu lubrifierea motorului si poate si altceva !!! ![]()
Normal...
O sa intre duminica cu Atletico... ce rost avea sa forteze in Liga? ![]()
Normal...O sa intre duminica cu Atletico... ce rost avea sa forteze in Liga?
Da,sigur ca da...Si marmota invelea....Sper sa nu intre si sa bata Real fara el.
Normal...O sa intre duminica cu Atletico... ce rost avea sa forteze in Liga?
O sa il injure aia din tribuna si o sa inceapa sa planga...pariu?
Ce bine imi pare ca real nu reusit decat un pct din dubla cu Milan, desi preferam sa nu-l ia nici pe ala ![]()
O sa il injure aia din tribuna si o sa inceapa sa planga...pariu?
Ii sustin pe aia din tribuna ![]()
Ii sustin pe aia din tribuna![]()
Si ei te sustin ![]()
O sa intre duminica cu Atletico...
Oricum,Real Madrid nu-i sinonim cu Cristinel Ronaldo!Pentru mine Real = Raul sau Hierro !!!
Messi! Messi! Messi! Messi! Messi! Messi! Messi! ![]()
Oricum,Real Madrid nu-i sinonim cu Cristinel Ronaldo!Pentru mine Real = Raul sau Hierro !!!
Asa, boy!
Ca mare dreptate ai ![]()
Raul !!! Raul !!! Raul !!! Raul !!!
@ MikStelista : merci !!! Barcelona poate fi identificata cu Messi,dar Real cu Cristinel nu,nu cred ca va fi nici pe mai departe !
Raul !!! Raul !!! Raul !!! Raul !!!
@ MikStelista : merci !!! Barcelona poate fi identificata cu Messi,dar Real cu Cristinel nu,nu cred ca va fi nici pe mai departe !
Imi dati voie sa-l impusc pe Cristinel? Sau macar sa-i smulg "deshtele" cu patentu'? ![]()
Corect, daca esti fan Real asta nu inseamna ca esti fan C.Ronaldo.Eu una, nu-l sufar pt ca a jucat la United.Ronaldo e doar un copil rasfatat
.
Imi dati voie sa-l impusc pe Cristinel? Sau macar sa-i smulg "deshtele" cu patentu'?![]()
Din partea mea ai voie,dar ce-o sa te faci cu organizatiile de gay din lume???Iti dai seama,n-o sa mai aiba inspiratie !!!
Corect, daca esti fan Real asta nu inseamna ca esti fan C.Ronaldo.Eu una, nu-l sufar pt ca a jucat la United.Ronaldo e doar un copil rasfatat.
Asa-i,simpatizez cu Real,dar asta nu inseamna ca trebuie sa imi placa orice jucator de la ei.Desi simpatizez si cu Liverpool,n-am treaba ca a jucat la United,pur si simplu nu imi place de C.Ronaldo ca e un figurant,nu imi place caracterul lui,nu-l vad nici asa bun,iar clar ca nu merita atatia bani,cat a dat pe el Real.O fi si Perez pe invers???
Da ce va mai roade ofticaaa...
Cand era la UTD era cel mai bun... daca se transfera la barcealona, tot la fel era cel mai bun...
Stelele trag la stele ![]()
Da ce va mai roade ofticaaa...Cand era la UTD era cel mai bun... daca se transfera la barcealona, tot la fel era cel mai bun...
Stelele trag la stele
N-am de ce sa ma oftic,daca ai vazut si mai sus,eu sunt fan Real,dar aia nu inseamna sa imi placa orice jucator de la ei.Nu imi place C.Ronaldo,asta e.Tu daca tii cu Steaua iti place si de Banel sau Naomi-Dayro ???
Am auzit eu ceva despre Ronaldo la TV. Se lauda Buruiana ca ar fi vrut Ronaldo menaj in 3.
El,ea si o sticla si un litru de ulei.
Dar ea a refuzat.
Da ce va mai roade ofticaaa...Cand era la UTD era cel mai bun... daca se transfera la barcealona, tot la fel era cel mai bun...
Stelele trag la stele
Stii care e ironia? Ca eu tin cu Real, aseara m-am ofticat grav, dar Ronaldo nu mi s-a parut niciodata cel mai bun, ci doar un alt jucator ingamfat.Poate sunt si subiectiva din cauza fostei sale echipe
...oricum, ideea era ca, chiar daca e "mingicar" cum se spune, nu o sa ajunga idol la Madrid.
Stelele trag la stele
Hahaha! Buna asta, zau! Uite de aia nu mai dorm eu la noapte ca Barca nu l-a luat pe Cristinel ![]()
Sper sa castige Messi titlul de cel mai bun fotbalist al lumii, pt ca merita, pentru ca e cel mai bun!
P.S.
In trecut mi-a placut Real, pe vremea cand juca Hierro ![]()
Am auzit eu ceva despre Ronaldo la TV. Se lauda Buruiana ca ar fi vrut Ronaldo menaj in 3.
Dar ea a refuzat.
Plus o sticla de gel !!!
.....dar Ronaldo nu mi s-a parut niciodata cel mai bun, ci doar un alt jucator ingamfat..... chiar daca e "mingicar" cum se spune, nu o sa ajunga idol la Madrid.
Niciodata !La fel mi se pare si mie! Idol la Madrid = Raul !!!
Dar ea a refuzat.
Nu era vorba de Cristiano Ronaldo, ci de fostul galactic Ronaldo...intamplare petrecuta cu ocazia meciului Steaua-Real Madrid.
Sper sa castige Messi titlul de cel mai bun fotbalist al lumii, pt ca merita, pentru ca e cel mai bun!P.S.
In trecut mi-a placut Real, pe vremea cand juca Hierro
Da,corect,desi simpatizez cu Real,de ce sa nu recunosc ca la ora actuala Messi e cel mai bun?O sa ia Balonul de aur,merita!
Nu era vorba de Cristiano Ronaldo, ci de fostul galactic Ronaldo...intamplare petrecuta cu ocazia meciului Steaua-Real Madrid.
Acum,hai ca se poate potrivi si la Cristinel !!! Doar ca el ar incerca cu Nikita sau Naomi !!!! ![]()
Vezi ca Nikita e femeie serioasa de acum...maritata, cu copil.Nu mai umbla cu d-astea. ![]()
Vezi ca Nikita e femeie serioasa de acum...maritata, cu copil.Nu mai umbla cu d-astea.![]()
Da,uitasem,sper sa nu isi manance si copilul !!!
Atunci ramane Naomi disponibil/a pentru Cristinel !!!
Acum revenind si la fotbal,meci greu va fi cu Atletico,e si la ei Aguero in forma,i-a plesnit si aseara pe Chelsea de doua ori.Cu Ronaldo sau nu,sper sa bata Real.
Istoria e de partea Realului, forma ii cam tradeaza.Dar sper la o victorie. ![]()
Nu fataaaaaaa,e Ronaldo asta mai mic, fataaaaaa. Fataaaa,am auzit ca asa vorbeste lumea buna prin Dorobanti,fataaaa. Sau Decebal....fataaaaaa....