Da,sigur ca da.......Pato ramane la Milan........Cel putin pentru moment......
Si eu cred tot la fel... chiar daca ar fi frumos... dar la ce iti trebuie un Pato cand ai un Higuain ![]()
S-a vazut cu Alcorcon ce lot bun are Real....
S-a vazut cu Alcorcon ce lot bun are Real....
Pai daca fiecare joaca pentru el...
Zici ca suntem noi in curtea scolii... care da mai multe goluri... nu conteaza ca ala e singur cu poarta goala... nu ii pasezi... sutezi in portar, ca poate trece mingea si marchezi tu ![]()
Cica ar fi si probleme in vestiar,nu prea se mai inteleg jucatorii cu Pellegrini....In frunte cu Raul.Nu stiu,eu am mai zis,nu cred ca Pellegrini e antrenorul potrivit pentru Real...Poate de aia fiecare joaca pentru el...Oricum,situatia nu e roz pentru Real,iar meciul cu Barcelona se apropie.
meciul cu Barcelona se apropie.
Si DA!
Ronaldo va reveni pe teren, chiar in EL CLASSICO!
Cine?
Cine?
Cine ce? ![]()
Si ce-i ??? ...........Chiar pentru tine Real=Cristina Ronaldo ??? Pentru tine o echipa inseamna un jucator ? Pai atunci Raul ce este,dupa atatia ani la Real,daca dupa nici 10 meciuri la Real il consideri asa important pe Ronaldo,simbol....Cu el sau fara el,Real intr-un meci cu Barcelona trebuie sa dea totul...
Deci va reveni intr-o infrangere. Nu-i nimic, important e ca revine sa faca clubul ceva bani(nu prea se mai uitau homalaii la meciurile lor). Ca doar asta conteaza la real, nicidecum rezultatele sportive...
Pai atunci Raul ce este,dupa atatia ani la Real
Raul e semi-zeu. ![]()
Si DA!Ronaldo va reveni pe teren, chiar in EL CLASSICO!
N-am auzit de Cristiano Ronaldo.Sunt sigur ca nici dupa meciul cu HahaMADRID NU-MI VOI AMINTI DE EL... ![]()
Oficial este cel mai bun jucator din lume. Ciudat cum de nu ai auzit...
Oficial este cel mai mare colcar din lume. Nu ma mir ca-l aperi ![]()
Ronnie si fratele lui.
E balonul de aur ba pana in decembrie.
Balonul de haur mah
Nu va mai ofticati ma...
E oficial balonul de aur, cel putin 15 zile de acum in colo!
Si pentru a enspea miia oara... cel mai modest fotbalist: CRISTIANO Ronaldo "Oamenii care iubesc fotbalul de calitate ma adora" ![]()
"Oamenii care iubesc fotbalul de calitate ma adora"![]()
Nu stiam ca, mai nou, asa li se zice homosexualilor
CRISTIANO Ronaldo "Oamenii care iubesc fotbalul de calitate ma adora"![]()
Gay all the way !!! ![]()
Informatia care a bantuit agentiile de presa din Spania in ultimele zile conform careia David Silva va ajunge din vara la Real Madrid pare sa capete pe zi ce trece mai multa veridicitate. Aceasi sursa care a anuntat in premiera transferul lui Raul Albiol la Madrid, La Gaceta, confirma ca Florentino Perez si Manuel Llorente s-au inteles in privinta transferului internationalului spaniol.
Silva, si-a prelungit recent contractul cu Valencia pana in 2013 cu o clauza de reziliere de 90 de milioane de euro, insa Florentino Perez a reusit se pare un adevarat artificiu, pentru ca La Gaceta scrie ca transferul lui Silva il va costa pe presedintele gruparii de pe Santiago Bernabeu doar 25 de milioane de euro, cu 10 milioane mai putin decat cerea Manuel Llorente in aceasta vara. De aceasta data, se pare ca dorinta jucatorului a fost decisiva.
Mijlocasul in varsta de 23 de ani va semna un contract pe 5 ani cu Real Madrid urmand a incasa 3.4 milioane de euro per sezon. Contractul va intra in vigoare insa conform aceleasi surse abia la sfarsitul sezonului in curs. Transferul lui David Silva ar putea periclita insa sosirea lui Franck Ribery pe Santiago Bernabeu, jucatorul francez de la Bayern Munchen fiind unul dintre favoritii fanilor merengue. Se pare ca oficialii germani sunt tentati sa accepte mai degraba oferta lui Chelsea de aproape 40 de milioane de euro cu toate ca francezul vrea pe Bernabeu.
Asta e unul dintre jucatorii care imi plac cel mai mult.Sper sa nu ajunga in gloata asta.
David Silva chiar e un jucator bun.M-as bucura sa vina la Real.Poate mai mult decat sa vina Ribery...
Real Madrid e p TVR1 sau da alt meci? ![]()