Pe TVR 1 este Bordeaux-Juventus.
Aiurea... ![]()
Sa vedem ce ne-au mai pregatit cei de la bwin in seara asta.
Sa vedem ce ne-au mai pregatit cei de la bwin in seara asta.
Nimic...
Ce s'ar face Real fara Higuain... ![]()
hai real voi o sa bateti pe Barcelona
hai real voi o sa bateti pe Barcelona
Bineinteles! ![]()
Nu stiu sincer daca trece Real de optimi la felul cum joaca.
Mi-e sila sa le urmaresc meciurile! Foarte bine ca s-a difuzat aseara pe tvr Bordeaux-Juve. Am vazut si ceva fotbal.
Nu stiu sincer daca trece Real de optimi la felul cum joaca.Mi-e sila sa le urmaresc meciurile! Foarte bine ca s-a difuzat aseara pe tvr Bordeaux-Juve. Am vazut si ceva fotbal.
Chelsea joaca maaa... ![]()
Uitate ce face prin campionat, prin cupe, cl , au absenti cati vrei, etc.
Aaa, cine conduce cel mai puternic campionat din lume? Fa o comparatie goluri marcate- primite intre Chelsea si Real sezonul asta.
Apropo... Cristina Ronalda nu face nici cat piciorul stang a lui Frank.
Discutam asa prin faza semifinalelor. ![]()
Cine e Frank? ![]()
Cunosc foarte multi Frank'i ![]()
Frank Lampard, jucator care la 31 de ani da gol dupa gol din postura de mijlocas. ![]()
Frank Lampard merita tot respectul,fie ca simpatizezi sau nu cu Chelsea...E un jucator de calitate,foarte inteligent si care marcheaza destul de des.
Iker: "O vad bine pe Barca... prin oglinda retrovizoare!" ![]()
In curand nu o s-o mai zareasca deloc, prin parbriz. ![]()
FC Barcelona - Real Madrid se disputa duminica, 29 noiembrie, ora 20:00. In Romania meciul va fi transmis in direct de catre Digisport.
Vamos Barca! ![]()
Pacat ca o sa fie in acelasi timp cu Steaua - Vaslui... ![]()

Stie cineva cat s-a terminat El Clasico?
Daniel? ![]()
Gen real a luat bataie cu 1-0 ![]()
Ar putea sa-mi spuna si mie cineva daca a jucat Cristina Ronaldo in meciul asta? Ca pe teren nu prea am vazut-o
In primul rand de ce se comenteaza doar pe topicul unde e doliu azi? ![]()
Nu mai stau sa laud iar jocul Barcelonei, vreau doar sa remarc modul in care nu s-a simtit jumatate de ora omul in plus pe teren al Realului. Iar in Ronaldo nu vreau sa mai dau, e deja la pamant. ![]()
Un meci nu prea spectaculos pentru un asa renume...As fi vrut sa bata Real,dar a meritat pana la urma Barcelona victoria...Totusi,a avut si Real cateva ocazii bune,iar daca in prima repriza la 0-0 nu rata C.Ronaldo singur cu Valdez dupa o actiune frumoasa a lui Kaka,poate altfel curgea meciul...Dezamagitor Real sa joace aproape jumate de ora cu om in plus si nici barem sa egaleze...Degeaba au bagat atatia bani in transferuri...Si tii pe Raul rezerva...
Gluma ca gluma, dar pana la schimbare C.Ronaldo a avut cea mai mare ocazie si a creat cele mai periculoase actiuni pentru Real.
Ocazii au fost dupa eliminare, iar meciul a semanat cu cel de anul trecut de pe Camp Nou. O Barca mai pragmatica ca de obicei, dar eficienta in fata portii si un Real mai curajos, dar fara sansa.
Felicitari Barcelonei, joaca un fotbal adevarat
(Atat am de spus pentru ca nu am vazut meciul...)
Vreau sa stiu doar daca Realul a jucat ceva... daca a avut ocazii... si daca Barcelona a fost peste ei si meritau victoria?
In rest... vorbim in returul dp Santiago Bernabeu pe 11 aprilie de ziua mea ![]()
Pana atunci se formeaza si la Real o legatura de joc ceva ![]()
Felicitari Barcelonei, joaca un fotbal adevarat(Atat am de spus pentru ca nu am vazut meciul...)
Vreau sa stiu doar daca Realul a jucat ceva... daca a avut ocazii... si daca Barcelona a fost peste ei si meritau victoria?
In rest... vorbim in returul dp Santiago Bernabeu pe 11 aprilie de ziua mea
Pana atunci se formeaza si la Real o legatura de joc ceva
A cam fost putin,putin offside la Zlatan,dar victoria este si mai frumoasa in cazul asta. Se ataca mai rau galacticii pentru acest gol.
Cat despre ziua ta..... pune-ti sperante in cadouri de la parinti. Nu te astepta sa-ti aduca ceva Real.
Iar a batut Barcelona pe Real. Devine rutina derby-ul asta. ![]()