Corect... daca maine iti cade un ghiveci in cap... ![]()
Corect... daca maine iti cade un ghiveci in cap... ![]()
daca maine retrogadeaza madrid....![]()
daca si cu parca se dadeau in barca...
Valencia - Real 2-3 !!! Goluri: Villa,Joaquin-Higuain 2,Garay . Un meci destul de bun facut de Real,care a mai ratat cateva ocazii bune,in special prin Higuain. Si n-a jucat Ronaldo!
Si n-a jucat Ronaldo!
Nici Kaka!
Nici Kaka!
Da,pacat si de el...Dar Ronaldo la ce lipici are la goluri,ar fi dat unul si aseara...Oricum,bine ca a invins Real,desi ma cam deranjeaza ca Raul nu prea mai e folosit asa mult...
Si n-a jucat Ronaldo!
s-a vazut...daca juca batea valencia
Real Madrid - Zaragoza 6-0 !!! Inca un meci bun pentru Van der Vaart,2 goluri,un jucator de calitate,care n-a primit prea multe sanse...
Real Madrid - Zaragoza 6-0
Asta'i ma Realul pe care il stiam eu ![]()
Ivanovici:"Real Madrid este visul oricarui jucator"
@Vlad Bogdan oare de ce ar vrea un jucator sa plece de la Chelsea la Real Madrid? ![]()
Asa si de la Manchester, Milan, Liverpool, etc... aceste cluburi nu sunt mari?... iti spun eu, sunt colosale, dar iata ca Real este totusi ceva de inegalat... moaa ce'am zis'o ![]()
Mars ma!
Mars ma!
Te cheama Vlad Bogdan? ![]()
![]()
Seicul Mansour bin Zayed Al Nahyan, membru al familiei regale din Abu Dhabi si patronul lui Manchester City a zguduit opinia publica din Madrid cu o oferta de 1 miliard de euro pentru a cumpara Realul, anunta AS.
Real Madrid, care a fost ales de FIFA cel mai reprezentativ club din sec. XX nu poate fi cumparat si nici vandut. Pentru ca se inscrie in categoria unui club de fotbal simbol si nu este o societate pe actiuni oarecare, in Statutul Social al clubului nu este inclusa si o posibila vanzare.
Singura bresa se regaseste in Articolul 5 al Statutului, care prevede o "transformare, fuziune sau expansiune" a clubului pe baza unui referendum intre toti "socios".
Daca e vorba de bani, gasesc aia de la real o portita. Nu de alta, dar e evident ca pentru ei numai banii conteaza
Da cati bani poate sa aibe un arab? ![]()
Da cati bani poate sa aibe un arab?![]()
dupa cum vezi, foarte multi.Nici el nu e un arab oarecare, e totusi din familia regala.
@MoWeed
au gasit deja arabii...vor sa plateasca toate datoriile clubului si s-au gandit deja ce sa faca si cu City, ca UEFA nu ii da voie seicului sa detina 2 cluburi...sunt pusi pe treaba oamenii astia.
La Real ar trebui adus un manager cu cap, ca pana acum au avut doar tantalai. Unul care cumpara doar parasute, altul care cumpara de 250 de milioane.
Eu nu cred ca o sa ajunga Real pe mana arabilor,ar fi pacat...Vrea si seicul ala Mansour sa faca o "aroganta"...Sa isi vada de City,ca nu prea izbuteste sa incurce big four-ul din Anglia...
Nu ajunge Real pe mana strainilor prea curand... cum se si spune, Real este perla de pe coroana Spaniei...
Daniele, ÙˆØșني عن ديك الحقيقي؟ ?
:D
Kaka a revenit dupa accidentare la antrenamentele echipei !
Daniele, ÙˆØșني عن ديك الحقيقي؟ ?![]()
Si ȘOK, Mircea tocmai m'a injurat! ![]()
nu tradu cu google chrome ca e pe spate ![]()
![]()
Ce gooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllll Higuain!!! ![]()
Iar este rezerva Benzema ![]()