Notele jucatorilor madrileni in meciul cu Mallorca:
Iker Casillas: 7 (A intervenit sigur de fiecare data cand a fost nevoie de el. Prestatie buna din partea portarului madrilen) Alvaro Arbeloa: 7.5 (Excelent joc pentru canteran, o noua prestatie sigura in nota obisnuita din ultima vreme. Astazi am remarcat o crestere suficienta si pe plan ofensiv)
Albiol: 7.5 (Foarte sigur pe el, proaspatul tatic Raul Albiol a facut un nou meci bun)
Garay: 7.5 (Din ce in ce mai bun mi se pare argentinianul. Nu stiu daca e o coincidenta faptul ca Real cu Eze in teren, de trei meciuri nu primeste gol, insa sper sa continuie la fel. Un adevarat test pentru el meciul de pe San Mames)
Marcelo: 7 (Nu a avut reale probleme in banda stanga cu jucatorii echipei lui Manzano, prestatia sa per total a fost una buna, peste acele meciuri in care esua lamentabil ca fundas lateral)
Xabi Alonso: 7.5 (Bun, un joc exact in prima parte cand a contat foarte mult jocul sau pe un teren greoi. Are un rol extrem de important pe care reuseste sa-l joace din ce in ce mai bine)
Van der Vaart- a jucat prea putin
Kaka: 7 (Meci bun la nivel colectiv dar modest la nivel individual. Realizari putine pentru brazilian dar impresia generala pe care a lasat-o azi, in primul meci dupa acea accidentare a fost una foarte buna)
Gago: 7 (Nu a iesit mult in evidenta iar pentru el acest aspect e un plus, semn ca astazi , felul in care Pellegrini l-a distribuit l-a obligat la cat mai putine riscuri; mie mi-a placut)
Cristiano Ronaldo: 8 (A fost un meci in care i-a lipsit doar golul si acela pentru ca a avut ghinion. Mie mi-a placut: mi-a placut rautatea sa in joc, forta, talentul urias si risipa mare de efort. Priviti-l cum alerga in minutele de prelungire!)
Higuain: 8.5 (Gol si pasa de gol pentru El Pipita care isi continua seria impresionanta de evolutii excelente)
Granero: 8 (A intrat prost in meci si pentru ca era neincalzit. Pana la final s-a descatusat si a facut un meci bun. Risipa mare de efort si la el, plus un gol frumos care a adus siguranta pe Bernabeu)
Guti- A jucat prea putin
Benzema: 6.5 (intrarea sa in joc s-a simtit iar evolutia sa a fost per total ok)
Andaluzul Fernando Borbalan a iesit in fluieraturile fanilor merengue si asta in primul rand pentru ca a fragmentat foarte mult jocul si de o parte si de alta. Nota 6.5

Bernd Schuster, Michael Laudrup, Luis Milla, Luis Figo, Ronaldo sunt jucatorii care au abandonat in ultimii ani aventura lor la FC Barcelona alegand sa treaca cu arme si bagaje in curtea rivalei de pe Santiago Bernabeu. Recent, cotidianul El Confidencial a anuntat numele inca unui jucator care ar putea urma acest traseu: este vorba de Marc Bartra, un jucator in catalan in varsta de 18 ani, al carui contract cu Barcelona expira si care inca nu si-a prelungit acordul cu gruparea de pe Camp Nou.