FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Real Madrid CF

«1343536373875»
dayra16.01.2010 23:25

aici este de vina conducerea,(care este aproape la fel de proasta ca si la Steaua) si arunca bani in stanga si in dreapta pe jucatori cu nume, dar care nu confirma...Din ce imi aduc aminte, parca Gutti era de mult in sicane, cand cu conducerea, cand cu un antrenor sau cu altul...este un jucator mai...libertin sa zic :D

Daca a ajuns Raul sa stea pe banca, nu-i doare in gat sa-l dea pe Gutti..cu toate ca in 2008 era vorba de un contract pe "viata" intre el si club...mai exact, daca evolueaza in 30 de partide pe an, sa i se prelungeasca automat contractul cu inca un an.Vorbele nu mai valoreaza nimic...

Maye16.01.2010 23:45

Pai vezi ... o spui si tu...Atunci cum sa negi ca asta e o echipa de rahat?!

dayra16.01.2010 23:48

:))

cum sa spun mah ca e o echipa de ra*at?! cei din conducere sunt... :P

Maye17.01.2010 00:12

Nu te scoate acum :P

Real vine de la Rahat.

zloty17.01.2010 07:59

Ce sa faca si Real cu asemenea jucatori , pai aia de la Bilbao erau gata sa moara pe teren iar aia de la Real jucau la alibi , ce sa mai zic de

"cel mai bun jucator din lume" e ca o fetita cand nu ii iese nimica pe teren loveste ,simuleaza ,intra in conflict cu suporterii , asa arata un jucator de 98 de milioane?

mircea_1017.01.2010 08:27
:ras::ras::ras:

si echipelor mari li se intampla...cum ar fi si aia din Anglia...cum ii chema? :hmmm: ca imi scapa numele...cu M parca :D:hypocrite:

dar aia cu M sau cu B sau cu orice alta litera nu au bagat 300 de milioane de euro in transferuri intr-o singura vara...

vlad17.01.2010 09:02

Inca un Deja vu!

Inca o seara trista pentru Daniel. Multumim Realului pentru asta! :alcoholic:

MoWeed17.01.2010 09:05

Si acum mai plange. Parca vad ca din cauza meciului asta a pierdut si un bilet la pariuri

STELIST 8617.01.2010 09:07

Si pentru Cristinutza...aadica chiar nu inteleg dc au bagat bani in transferuri degeaba.Nu au o tactica concreta...ma gandesc cand da 1 penalty pt real,cristina nu il bate???iar incepe sa planga :((..o echipa de frustrati si pokemoni..Mes que un club!

Maye17.01.2010 09:59

Dati repede pe Pro TV.

S-a sinucis Daniel!

dayra17.01.2010 11:02
dar aia cu M sau cu B sau cu orice alta litera nu au bagat 300 de milioane de euro in transferuri intr-o singura vara...

sunt de acord cu tine, asta am criticat si eu.Banii astia au fost dati degeaba, doar pe numele jucatorilor.Nu au manageri competenti, dar daca clubul isi permite sumele astea...ei incearca totul pt a-l readuce unde era odata.

Daniel-Ionut17.01.2010 11:03

Ba gata cu mistourile pe topicul asta! :boxing:

*Alecs*17.01.2010 11:11

De data asta nu sunteti amuzanti, in ciuda infrangerii Real chiar a jucat bine. Mai sunt si meciuri cand mingea nu vrea sa intre in poarta sau portarul prinde o zi mare. Etape mai sunt, diferenta e de doar 5 puncte.

STELIST 8617.01.2010 11:47

Cum ma cu kaka,Ronaldo,benzema si raul nu invingeti???

vlad17.01.2010 12:11
De data asta nu sunteti amuzanti, in ciuda infrangerii Real chiar a jucat bine.

Nu noi suntem amuzanti. Ci Real Madrid. Nu de noi radem aici. Ci de Real Madrid.

Cred ca si colegii mei sunt de acord cu asta.

*Alecs*17.01.2010 12:15

Ok. Atunci Real nu a fost o echipa amuzanta aseara.

MoWeed17.01.2010 12:18

Ba e amuzant a naibii sa nu fii in stare sa-i dai gol lui Bilbao dupa ce, in vara, ai cheltuit vreo 2-300 de milioane de euro pe transferuri

*Alecs*17.01.2010 12:22

Bine bine. Am inteles. Voi vreti sa castige toate meciurile la zero daca s-ar putea. Gata pentru etapa asta. Mai vorbim la urmatoarea.

Ronnie17.01.2010 12:22

Din cate stiu Bilbao nu cumpara jucatori. Joaca de ani de zile doar cu jucatori din propria pepiniera si culmea, alaturi de Barca si Real, sunt echipele care nu au jucat niciodata in Segunda Division\. Asa auzisem acum 2-3 ani. Nu stiu daca s-a respectat traditia.

MoWeed17.01.2010 12:23

Asa este Ronnie

Maye17.01.2010 12:34

Adevarul ca Real nu e super echipa ca sa castige tot.Nu exista asa ceva.Dar dupa cati bani au investit , mi se pare cel putin penibil sa nu dai gol pe San Mames , desi Bilbao nu e o echipa slaba.

Ronaldo e absolut cocalar.Am vazut meciul aseara , nu cred ca exista vreun stadion pe care sa nu fie huiduit.

Daniel-Ionut17.01.2010 12:39

Notele jucatorilor Madrileni in meciul cu Bilbao:

Casillas: 6.5 (Dupa ce a primit gol de la Llorente practic a inmultit numarul somerilor din Spania. La golul gazdelor nu i se poate imputa nimic)

Ramos: 4 (Extrem de slab in multe momente ale jocului. Parca elanul i s-a taiat din start, nu a cautat sa aduca nimic in plus nici in faza de atac. A fost intr-o seara extrem de modesta) Din pacate :(

Albiol: 4.5 (Colegul sau de la echipa nationala, Fernando Llorente i-a fost adversar direct; rezultatul? Bilbao-Real 1-0 gol marcat de Llorente)

Garay: 5 (A fost modest in interventiile importante si destul de sigur in interventii dificile. Una peste alta, evolutia sa a fost insa destul de stearsa chiar daca nici colegii sai din defensiva nu l-au ajutat prea mult)

Arbeloa: 6.5 (Ramane cel mai constant fundas madrilen. Nu a excelat asearea, insa evolutia lui a fost multumitoare. A acoperit corect zona in care a actionat si chiar daca nu a contat pe faza de atac, Alvarito s-a descurcat excelent intr-un meci slab al defensivei madrilene)

Lass Diarra: 5.5 (Unul dintre cele mai slabe jocuri ale sale la Madrid. A fost destul de reticent dupa un cartonas galben incasat relativ repede si nu a reusit sa impuna acelasi ritm infernal pe care practic l-a brevetat. A jucat din pacate in nota echipei)

Xabi Alonso: 6.5 (A inceput meciul din minutul 15. Pana la pauza a facut o partida buna dupa care lucrurile s-au schimbat din nou. Are momente cand efectiv imi lasa impresia ca nu stie ce joaca, dar si momente de clarviziune reala)

Kaka: 4.5 (A fost participativ. Bataios. Elastic. Calitati extrem de importante dar total insuficiente pentru un fotbalist de la care se asteapta sa faca diferenta. Din pacate a aratat aseara nu ca un jucator de 65 de milioane ci de maxim 6.5 milioane. De la el se asteapta foarte multe si inca asteptam sa vedem acea versiune prototip Kaka)

Marcelo: 3 (Trompeta meciului inca odata. Stau si ma intreb, oare brazilianului chiar ii place acest instrument? Pentru ca fotbalul pare sa nu-l mai incante. Aseara Marcelo n-a contat nici in faza ofensiva nici in cea defensiva. Prestatie foarte slaba)

Cristiano Ronaldo: 7 ( A incercat sa traga echipa dupa el dar nu a reusit. Nu poti sa-l contesti decat daca te gandesti cati bani a cheltuit Perez ca sa-l aduca. Aseara insa Cristiano a facut un joc bun, chiar daca nu a reusit sa faca diferenta. Iraizoz in schimb a facut-o)

Benzema: 6 (Nu poti spune despre Karim ca a facut un meci slab. A avut egalarea in varful bocancului, dar sutul sau a lovit bara. S-a dedicat mult si a fost participativ)

Guti: 6.5 (Atat cat a jucat Guti a demonstrat ca are calitate. Poate ca trebuia introdus mai devreme, nu stiu cert e ca intrarea sa in joc eu personal am simtit-o ca pe un plus adus jocului modest al liniei de mijloc)

Granero: 5 (Prestatie modesta. El ar trebui sa incerce macar sa faca diferenta insa aseara a fost inexistent)

Raul: a jucat prea putin

Arbitrul Vazquez a permis jocul dur al gazdelor si a ezitat sa acorde cateva cartonase galbene care se impuneau la Mikel San Jose, Gurpegui sau Iraola. Nota 5.

STELIST 8617.01.2010 13:47
Notele jucatorilor Madrileni in meciul cu Bilbao:

Casillas: 6.5 (Dupa ce a primit gol de la Llorente practic a inmultit numarul somerilor din Spania. La golul gazdelor nu i se poate imputa nimic)

Ramos: 4 (Extrem de slab in multe momente ale jocului. Parca elanul i s-a taiat din start, nu a cautat sa aduca nimic in plus nici in faza de atac. A fost intr-o seara extrem de modesta) Din pacate :(

Albiol: 4.5 (Colegul sau de la echipa nationala, Fernando Llorente i-a fost adversar direct; rezultatul? Bilbao-Real 1-0 gol marcat de Llorente)

Garay: 5 (A fost modest in interventiile importante si destul de sigur in interventii dificile. Una peste alta, evolutia sa a fost insa destul de stearsa chiar daca nici colegii sai din defensiva nu l-au ajutat prea mult)

Arbeloa: 6.5 (Ramane cel mai constant fundas madrilen. Nu a excelat asearea, insa evolutia lui a fost multumitoare. A acoperit corect zona in care a actionat si chiar daca nu a contat pe faza de atac, Alvarito s-a descurcat excelent intr-un meci slab al defensivei madrilene)

Lass Diarra: 5.5 (Unul dintre cele mai slabe jocuri ale sale la Madrid. A fost destul de reticent dupa un cartonas galben incasat relativ repede si nu a reusit sa impuna acelasi ritm infernal pe care practic l-a brevetat. A jucat din pacate in nota echipei)

Xabi Alonso: 6.5 (A inceput meciul din minutul 15. Pana la pauza a facut o partida buna dupa care lucrurile s-au schimbat din nou. Are momente cand efectiv imi lasa impresia ca nu stie ce joaca, dar si momente de clarviziune reala)

Kaka: 4.5 (A fost participativ. Bataios. Elastic. Calitati extrem de importante dar total insuficiente pentru un fotbalist de la care se asteapta sa faca diferenta. Din pacate a aratat aseara nu ca un jucator de 65 de milioane ci de maxim 6.5 milioane. De la el se asteapta foarte multe si inca asteptam sa vedem acea versiune prototip Kaka)

Marcelo: 3 (Trompeta meciului inca odata. Stau si ma intreb, oare brazilianului chiar ii place acest instrument? Pentru ca fotbalul pare sa nu-l mai incante. Aseara Marcelo n-a contat nici in faza ofensiva nici in cea defensiva. Prestatie foarte slaba)

Cristiano Ronaldo: 7 ( A incercat sa traga echipa dupa el dar nu a reusit. Nu poti sa-l contesti decat daca te gandesti cati bani a cheltuit Perez ca sa-l aduca. Aseara insa Cristiano a facut un joc bun, chiar daca nu a reusit sa faca diferenta. Iraizoz in schimb a facut-o)

Benzema: 6 (Nu poti spune despre Karim ca a facut un meci slab. A avut egalarea in varful bocancului, dar sutul sau a lovit bara. S-a dedicat mult si a fost participativ)

Guti: 6.5 (Atat cat a jucat Guti a demonstrat ca are calitate. Poate ca trebuia introdus mai devreme, nu stiu cert e ca intrarea sa in joc eu personal am simtit-o ca pe un plus adus jocului modest al liniei de mijloc)

Granero: 5 (Prestatie modesta. El ar trebui sa incerce macar sa faca diferenta insa aseara a fost inexistent)

Raul: a jucat prea putin

Arbitrul Vazquez a permis jocul dur al gazdelor si a ezitat sa acorde cateva cartonase galbene care se impuneau la Mikel San Jose, Gurpegui sau Iraola. Nota 5.

Un copy-paste... :thumbdown:

Daniel-Ionut17.01.2010 15:48
Un copy-paste... :thumbdown:

Am mai spus 1 data ca nu scriu eu astea ;)

Vlad Bogdan17.01.2010 16:19

Llorente e inca bun la cei 100 de ani pe care ii are. Nu inteleg de ce nu e convocat la nationala? :ce_oameni:

Apropo, Barcelona s-a distantat la 5 puncte din cate stiu eu.

«1343536373875»