altu????si in locul cui joaca asta?
altu????si in locul cui joaca asta?
Agentul lui Guti, Zoran Vekic a negat ieri posibilitatea ca vicecapitanul madrilen sa plece in acest sezon de pe Bernabeu: Pe Guti e greu sa-l dezlipesti de Real Madrid. E foarte atasat de club. Nimeni nu spune ca el a fost vreodata un sfant, insa niciodata nu poti sa-i negi meritele sau atasamentul. Guti ramane la Real! In plus nimeni din cadrul clubului nu i-a transmis ca trebuie sa plece. Toata lumea a stabilit ca Guti este un jucator important si nu pleaca de la Madrid a anuntat Vekic, care a pus practic capat speculatiilor care il dadeau pe ˜rubio' ca si plecat la Inter sau Bolton.
Agentul sarb care il impresariaza si pe argentinianul Gago a anuntat ca exista interes pentru Fernando dar ca si mijlocasul sud-american va continua la Madrid: Gago la fel ca si Guti are contract cu Real si il va respecta. Deocamdata nu s-a pus problema sa plece chiar daca oferte au fost. Mai este pana la finalul perioadei de transferuri insa repet, Fernando Gago este jucatorul lui Real Madrid si ramane pe Santiago Bernabeu a confirmat influentul agent sarb.
Huuu... sa speram ca Guti nu va pleca de la Madrid, si nici Raul... sunt 2 simboluri, alaturi de Casillas care trebuie sa isi incheie cariera la Real!
Ce fetze de gay au astia...alaturi de Ronaldo,acestia formeaza trio-ul 'perfect' de la Real 'Maricon' Madrid. ![]()
Deja incepeti sa pierdeti urma punctelor cate v'a despart de BARCA!.![]()
Tu vezi ma ca te cauta Riise!
Mai e mult pana la final... da vad ca p voi va depaseste Cagliari si nu prindeti nici Europa League ![]()
Imi pare rau ca a plecat Ruud...
Tu vezi ma ca te cauta Riise!
Ai vazut ce gol a dat Del Piero?Inca le mai are batranul...pacat ca nu mai are 27 de ani,ca tragea prostii astia dupa el,inclusiv pe gogomanul de Ferrara...asa antrenor...
E de apreciat mosu!
PS Ce a facut ma Ronaldo de a luat rosu?
Notele Madrilenilor in meciul cu Malaga:
Iker Casillas: 7 (A intervenit prompt atunci cand a fost nevoie. Remarcabila dubla interventie cu capul din prima repriza la faza de atac a Malagai)
Sergio Ramos: 7 (Meci bun pentru andaluz care in anumite momente a adus aminte de jucatorul excelent de banda transferat de Real Madrid. A avut si faze in care a fost ezitant, insa per total o evolutie constant buna. Mutat in centru s-a descurcat perfect)
Garay: 6.5 (A fost nesigur in debutul meciului, insa si-a revenit pana la pauza cand a fost inlocuit)
Albiol: 7.5 (excelent jocul de astazi pentru Raul Albiol. Practic levantinul a jucat fara greseala, Caicedo a fost inexistent)
Arbeloa: 7 (Si-a facut sarguincios treaba fara a excela in atac. Conduce foarte bine si foarte sigur mingea, are un plasament aproape perfect si nu risca niciodata)
Lass: 8 ( Omul cu cei mai multi km alergati in aceasta seara, s-a descurcat excelent in linia mediana a albilor. Decarul madrilen a recuperat si verticalizat jocul si a fost mereu un sprijin pentru Guti si Kaka)
Xabi: 6.5 (Putin ofera cand joaca perpendicular, lucru pe care nu-l inteleg. S-a miscat bine in repriza secunda cand echipa avea nevoie de el)
Kaka: 6 (Sters din nou brazilianul a avut momente cand efectiv nu s-a oferit si momente cand a facut-o dar si-a inchis unghiurile. Coboara foarte mult, incearca sa-si ridice nivelul jocului dar din pacate e departe de ceea ce se asteapta de la el. Devin din ce in ce mai sigur ca Pellegrini nu-l foloseste unde trebuie)
Guti: 8.5 (Impresionant. Vicecapitanul a transat acest meci in favoarea albilor. Real nu pierdea la Bilbao daca Guti evolua macar din minutul 45. Clarviziune, verticalizare, pasa decisiva, efort si recuperare. Toate s-au regasit astazi la El 14. A contribuit decisiv la ambele goluri si a iesit in aplauzele fanilor ridicati in picioare)
Cristiano Ronaldo: 8.5 (A reusit sa inscrie in sfarsit dar pe final a fost eliminat. Golul doi este o capodopera brevetata deja insa per total evolutia sa a fost una excelenta. Cedeaza nervos de multe ori insa din punctul meu de vedere e de inteles. In Anglia nu era nevoie sa suporte asa ceva. Un ˜umar la umar' sanctionat de fiecare data te macina, mai ales cand ai forta lui Cristiano. Pellegrini trebuie sa-si valorifice calitatile indiscutabile de psiholog)
Benzema: 6 (S-a oferit de multe ori insa realizarile sale au fost extrem de putine. Pariez pe el etapa viitoare. Eu cred ca el va face diferenta)
Marcelo: 6 (Nu a impresionat insa e bine ca nu a dezamagit ca de obicei)
Granero: 7 (Excelent din momentul in care a intrat si-a facut perfect treaba. Se bucura de fiecare moment petrecut la Madrid dupa cum chiar el marturisea)
Raul- A jucat (din nou) prea putin!
Perez Lasa si-a respectat inca odata renumele. A intrerupt jocul de nenumarate ori, a validat un gol eronat si a anulat unul corect. Maniera de arbitraj a bascului pe mine ma depaseste. Nota 4
Benzema: 6 (S-a oferit de multe ori insa realizarile sale au fost extrem de putine. Pariez pe el etapa viitoare. Eu cred ca el va face diferenta)
Praf. Praf rau!
Praf. Praf rau!
Doamne ce ma disperi baa cu Benzema'u tau! ![]()
Ai o problema!
daniele..bate azi realu bre?
daniele..bate azi realu bre?
O sa fie un meci foarte greu pentru Real, Deportivo este in forma, iar la Real lipseste Ronaldo, Higuain si Van der Vaart, plus ca si Garay este incert, si nici cei doi Diarra nu se simt tocmai bine, iar Gago este foarte probabil ca in urmatoarele ore sa se transfere la Manchester City pentru 18 milioane de euro... o deplasare foarte grea... cred ca va fi un X... ![]()
pai ar face bine sa bata ca de nu ii ia mama lui proces verbal ![]()
Daca joaca Benzema e clar. Va fi un meci de 1x.
Daca joaca Benzema e clar. Va fi un meci de 1x.
![]()
Pui pariu ca da gol Benzema azi? ![]()
La cat de bun e Daniel la pariuri.. ![]()
Deportivo - Real Madrid 1-3 (REZUMAT)
0-1 - Granero 13'
0-2 - Benzema 40'
1-2 - Riki 75' P
1-3 - Benzema 91'
Bold pentru unii ca Ronnie!
Casillas (7): nu a avut prea multe emotii si datorita jocului foarte bun facut de colegii din fata sa. La penalty a fost aproape de minge dar nu a putut face nimic.
Arbeloa (8 ): un nou joc excelent pentru canteran, care pare sa profite fizic de pe urma experientei Premier League. A parut neobosit, a alergat aproape tot timpul si a fost excelent din punct de vedere tactic
Sergio Ramos (8): exceptand unele mici nesincronizari, oarecum normale, Ramos a facut un joc excelent in centru. Sigur pe el, puternic si inteligent Sergio pare sa se descurce perfect si in aceasta postura
Albiol (8): prestatie buna pentru levantin care nu a dat nici o sansa atacantilor adversi
Marcelo (7): a avut putin de munca in defensiva motiv pentru care ma surprinde apatia sa ofensiva insa probabil acestea i-au fost sarcinile. Nimic de reprosat in aceasta seara.
Esteban Granero (8): Mi l-as fi dorit la fel de participativ si in repriza secunda cand parca a lasat-o mai moale. Cert e ca in prima parte a jucat perfect, iar aparitia sa de la gol este un mare plus.
Xabi Alonso (7.5): meci bun pentru basc, acelasi jucator inteligent si participativ. A facut multa risipa de efort si a acoperit foarte bine zona centrala
Guti (9): e o nota pe care am dat-o rar si o acord fara doza de subiectivism. Guti ramane un subiect interesant si, in continuare, inaccesibil fascineaza, dar e, in mare parte, necunoscut sau prizat intr-o formula falsa, de un public partas la o deformare pioasa. Asta seara insa a fost magistral si nu ma feresc deloc s-o spun. Merita orice lauda.
Kaka (7.5): joc bun, mi-a placut felul in care a vazut jocul pe contraatac. Un jucator de super clasa care poate face orice vrea el pe teren.
Raul (7): a muncit foarte mult si a incercat sa arate ce poate oferi. Din pacate a ratat o ocazie uriasa de gol insa per total a avut o evolutie buna
Benzema (8.5): o sa par arogant
insa am spus inca de etapa trecuta ca va face diferenta pe Riazor si ca pariez pe el. Nu m-am inselat, Benzema a facut exact ce trebuia sa faca in aceasta seara. Jos palaria pentru francez!
Drenthe: a jucat prea putin
Ayza Gamez, arbitrul intalnirii a incercat sa lase jocul ceva mai liber insa de multe ori a iritat pe toata lumea. Personal cred ca desi a existat contact, penaltyul ramane discutabil. Per total nota 6.5
Ura.Felicitari mah.Locul 2 nu vi-l ia nimeni.
Valencia e prin preajma.
E bine ca a batut Real la La Coruna,unde de regula au avut probleme...Si fara C.Ronaldo.Iar dupa prestatia avuta nu cred ca se mai pune problema ca Benzema sa plece.
dupa meciu asta cred ca e clar...realu joaca mult mai bine fara cristina
Metzelder: Am pierdut 3 ani din cariera la Real Madrid
Se mai intampla si dastea... ![]()
Metzelder: Am pierdut 3 ani din cariera la Real Madrid
Se mai intampla si dastea...
Bine ca si-a dat seama, in sfarsit. Nici pentru tine nu e tarziu. ![]()
Si anul asta o luati in bot de la Barca ![]()
Si anul asta o luati in bot de la Barca![]()
1. sunt peste tot! te oftici? ![]()
2. cum poate sa spuna barca, ca Real preseaza arbitrii sa greseasca in defavoarea barcei, dupa ce ei au castigat ultima partida printr-un gol clar din offside... ![]()
1. Da accept acolo si taci!
2. Vrei o pereche de unghii false sa ti le bagi in gat?! Ofticosule ![]()
app de golul ala: orice om greseste...si arbitrii sunt oameni ![]()