Barca a batut Real?
Unde e noutatea?
Barca a batut Real?
Unde e noutatea?
Deci sa inteleg ca un egal era mai echitabil ![]()
Deci sa inteleg ca un egal era mai echitabil![]()
Nu! Vreau sa te necajesti si mai mult pentru golul asta. ![]()
Nu! Vreau sa te necajesti si mai mult pentru golul asta.![]()
Pentru?... e la 2 puncte de Barca... No problem... o sa se incurce Barcelona, s'ar putea chiar in etapa viitoare la Deportivo, pe urma urmeaza debyul cu Espanyol, Villarreal, Sevilla... urmeaza niste meciuri importante pentru Barca comparativ cu Real, care au meciuri relativ mai usoare.
Important e un 2-1 de aseara intr'un colt de lume indepartat de Catalunia... de ce sa ma "necajesc"? ![]()
Inca sunt calm la ora asta matinala ![]()
urmeaza niste meciuri importante pentru Barca comparativ cu Real, care au meciuri relativ mai usoare.
Alcorcon
Deci sa inteleg ca un egal era mai echitabil![]()
Ziceam mai sus ca a meritat Barcelona victoria in primul rand pentru ca Real n-a reusit barem sa egaleze atata timp cu om in plus.Dar asa,in ansamblu,ar fi fost echitabil un rezultat de egalitate.In prima repriza Barcelona n-a avut nici o ocazie clara,pe cand Real a avut o doua-trei situatii,cea mai mare a lui Ronaldo...Asta e,ramane rezultatul,vom vedea la anul in retur,poate va fi alta situatia.Vamos Real!
Alcorcon
Rubin, diamante, pietre pretioase astia... ![]()
Rubin, diamante, pietre pretioase astia...![]()
Bai,te rog eu,taci din gura...nu vezi ca nu ai nici un argument?Te faci de ras.Iesi din gaoace cu Madridul tau cand o sa ai cu ce te lauda...mai ales in fata Barcei.
Pana atunci,ciocu' mic si joc de glezne.
Bai,te rog eu,taci din gura...nu vezi ca nu ai nici un argument?Te faci de ras.Iesi din gaoace cu Madridul tau cand o sa ai cu ce te lauda...mai ales in fata Barcei.Pana atunci,ciocu' mic si joc de glezne.
Cu cine te certi mai baiatule?!?!
Tu apari doar cand ia Realul bataie sa ma ataci p mine... da dc pe mine? trimite ma' nene scrisori la Madrid si spune'ti oful daca tot ai ceva cu Realul...
Felicitari Barcelonei, joaca un fotbal adevarat(Atat am de spus pentru ca nu am vazut meciul...)
Am spus deja... ce aveam de spus... FELICITARI BARCELONEI PENTRU FOTBALUL TOTAL DE CARE DA DOVADA!, aia era doar cu Rubin era pentru Mo care nu te priveste, ca raspuns la Alcoron... ![]()
Important e un 2-1 de aseara intr'un colt de lume indepartat de Catalunia...
Ba ce va certati , zici ca s-a jucat Boca-River.
NU ma cert!
La Boca-River se omoara aia p acolo... ![]()
Ala e meci ba!
Nu te certi Daniele . Doar te ataci.
Ala e meci ba!Nu te certi Daniele . Doar te ataci.
Daca vedeam meciul iesea cu scantei... da asa... nu ma intereseaza! ![]()
Vorbea Cagliari!
Imi era dor de Del Piero
Daca vedeam meciul iesea cu scantei... da asa... nu ma intereseaza!![]()
Nescanteiatule si neinteresa(n)tule.
Vorbea Cagliari!
Imi era dor de Del Piero
Stiu ca iesiti campioni(in Serie A),dar iar nu treceti de optimi in Cl.
Daniele,stiu ca te oftici tare,d-aia te atac.Si apar pentru ca nu prea mai am timp de forum,altfel n-as sta numai pe aici...
Perez ataca o noua piata: Real va produce lenjerie intima pentru femei! ![]()
O sa-si ia si Ronnie chiloti cu voi acum
O sa-si ia si Ronnie chiloti cu voi acum
Ii fac cadou o pereche daca isi face Realul magazin in Bucuresti!
Perez ataca o noua piata: Real va produce lenjerie intima pentru femei!![]()
Totul pentru bani...In curand au sa faca si pentru catei! ![]()
Real Madrid - Almeria 4-2 ! Dupa ce la un moment dat conduceau oaspetii cu 2-1 . C.Ronaldo-11m ratat,gol si eliminare in final...
Real Madrid - Almeria 4-2 (Sergio Ramos 31' Higuain 73' Benzema 82' Ronaldo 84' / Soriana 58' Uche 62')
Kaka s'a accidentat si nu va mai juca pentru Real pana pe 3 ianuarie 2010.
mersi doamne!
mersi doamne!
Urat...E pacat sa te bucuri de accidentarea unui jucator...