Oleeeee ![]()
Mai am un aliat in lupta cu... cum sa va spun
Anti-Realisti!
RealMadrilista ![]()
Oleeeee ![]()
Mai am un aliat in lupta cu... cum sa va spun
Anti-Realisti!
RealMadrilista ![]()
Tin sa te contrazic: Sevilia este o echipa foarte puternica, are jucatori buni atat individual cat, mai ales, ca echipa. Majoritatea joaca in aceasta echipa de vreo 3-4 ani.Orice echipa din lume ar avea probleme cu Sevilia, mai ales la Sevilia
Bine, dar asta nu poate fi o scuza.. mai ales pentru Real Madrid. Sper totusi sa-si revina si sa ne aduca cupa, cupele de fapt acasa. ![]()
Stati sa vedeti in CL cand o sa dea de o echipa englezeasca. Atunci vedem distractie ![]()
@Daniel-Ionut
Ai mai fost odata foarte sigur de victoria Realului in El Clasico si s-a terminat 2-6 ![]()
Stati sa vedeti in CL cand o sa dea de o echipa englezeasca. Atunci vedem distractie
@Daniel-Ionut
Ai mai fost odata foarte sigur de victoria Realului in El Clasico si s-a terminat 2-6
Lasa ca latinii sunt intotdeauna mai buni la fotbal. Englezii sunt tehnici si rabdatori..bine au foarte multa forta si joaca mult mai dur. Dar ajung cateva momente de inspiratie din partea albilor si bineinteles, San Iker sa fie intr-o zi buna. Sper....
Acum e altceva... meciul retur din 2010 se joaca acasa chiar de ziua mea... o sa imi pun amprenta psihologica p acel meci.Merg la vraci, la Basescu (daca o sa mai fie presedinte pana atunci), la mama-omida, si tot castiga Real!
A fost trucat 6-2 ala, a jucat Florentino Perez la pariuri p scor corect... manareli ce sa le ceri, de unde crezi ca a scos atatia bani pentru transferuri acum
Inseamna ca o sa ai o zi de nastere superba. ![]()
Orice echipa din lume ar avea probleme cu Sevilia, mai ales la Sevilia
Mda...
pana si Urziceni a avut probleme la Sevilla ![]()
Acum serios vorbind... campionatul este lung, si se vor pierde multe puncte... atat Real, cat si Barcelona (29.11.09/11.04.10)
Corect![]()
HALA MADRID! ![]()
@Daniel-IonutAi mai fost odata foarte sigur de victoria Realului in El Clasico si s-a terminat 2-6
Acum e altceva... meciul retur din 2010 se joaca acasa chiar de ziua mea... o sa imi pun amprenta psihologica p acel meci.
Merg la vraci, la Basescu (daca o sa mai fie presedinte pana atunci), la mama-omida, si tot castiga Real! ![]()
A fost trucat 6-2 ala, a jucat Florentino Perez la pariuri p scor corect... manareli ce sa le ceri, de unde crezi ca a scos atatia bani pentru transferuri acum ![]()
Inseamna ca o sa ai o zi de nastere superba.![]()
Corect ![]()
Si iar te vad ca taci o saptamana dupa meciul retur Daniele
OleeeeeMai am un aliat in lupta cu... cum sa va spun
Anti-Realisti!
RealMadrilista
Lasa ca le aratam noi lor cine e Real Madrid la sfarsitul campionatului. Cand o sa ne vedeti cu cupa, campionatul si Champions-ul ce o sa mai ziceti?
Dan, luptam pana la capat! OLE! ![]()
Iti fac eu rost de o poza Ronnie. Ce dai? ![]()
Mai bine pui o poza cu tine.
Dan, luptam pana la capat! OLE!![]()
Murim cu ei de gat ![]()
![]()
Repede voi cu poze... tine cu real ce mai conteaza altceva? ![]()
Ia verifica-i ip-ul RealMadrilistei si vei fi surprins ![]()
Iti fac eu rost de o poza Ronnie. Ce dai?![]()
Tu ce poze ai ma? Cu fete de la munte?
Faurei?
Brasov. Clona lui Mo.
Ia zi, ce cont vrei sa pastrezi?
Parca era topic Real Madrid....Reveniti la subiect.
Lipseste de pe teren cocalarul suprem; acum sa vedem cat de tare e Realul
Accidentarea portughezului Cristiano Ronaldo a recidivat si este mai grava decat se astepta initial. Practic desi neconfirmata oficial de catre medicii madrileni, informatia initiala despre accidentarea starului lusitan devine to mai veridica: CR9 va absenta cel putin o luna de zile!
In aceasta perioada, atacantul madrilen va rata nu mai putin de 8 meciuri ale albilor, cele mai importante fiind cele cu AC Milan si Atletico Madrid ![]()
N'ai cu cine domnle... ![]()
Cum vede unu mai bun p teren, cum sa intre la rupere la el... ![]()
Lasa ca are Real cu cine juca,nu sta numai in Ronaldo asta.
Accidentarea portughezului Cristiano Ronaldo a recidivat si este mai grava decat se astepta initial. Practic desi neconfirmata oficial de catre medicii madrileni, informatia initiala despre accidentarea starului lusitan devine to mai veridica: CR9 va absenta cel putin o luna de zile!
In aceasta perioada, atacantul madrilen va rata nu mai putin de 8 meciuri ale albilor, cele mai importante fiind cele cu AC Milan si Atletico Madrid
Pe site-ul oficial ziceau ca sta intre 3 si 4 saptamani. Acum depinde si de capacitatea de recuperare si de afectiunile suferite..oricum, cu Milan ne descurcam, si cu Atletico...o sa fie bine. Sper...
Cat merge Milan de rau,n-as fi asa sigur ca ar avea Real un meci asa usor.