FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Real Madrid CF

«15678975»
Daniel-Ionut11.03.2009 08:54
Realul nu mai e de foarte mult timp echipa galactica de la inceputul mileniului.Baieti,a trecut aproape un deceniu,insa tot nu va dati seama carealul nu conteaza de multisor in Liga... ;)

Bine ca sa calificat Juventus... :laugh:

predatorpulse711.03.2009 09:47

Real Madrid este o umbra a echipei de la sfarsitul anilor 90 asa ca nu aveam mari pretentii de la ei in dubla cu Liverpool insa,desi meciul a fost de o calitate foarte buna(din cauza englezilor),chiar m-a enervat arbitrajul.

Am mai zis ca am simpatii madrilene asa ca poate sunt subiectiv insa dubla asta a fost transata de arbitru in mansa secunda. Oricum se califica Liverpool insa nu cu acest scor imens. In tur echipele au fost egale,cu un plus pentru Liverpool(au avut ocazii mai mari). In retur,englezii au facut un presing foarte bun si era 2-0 in min 20 daca nu era casillas in poarta. Insa domnul arbitru ar trebui sa-si cam ia talpasita dupa acest meci. La pepe a fost fault si heinze nu a facut hent. Stiu,o sa-mi ziceti ca in anglia nu se dadea fault la faza cu pepe insa aici nu e Premier League,ci Champions League. Sincer,mie nu mi s-a parut ca a fost fault in prima faza insa la reluare am vazut mana jucatorului de la Liverpool pe umarul lui pepe cand acesta isi intindea corpul catre minge,deci se impunea fault,insa,dupa cum am mai spus,nu conteaza pentru ca englezii oricum se calificau.

Si ca sa fiu putin off-topic,m-a uimit dublul masacru bayern-sporting,poate asa ne dam seama cat bulan am avut ca am jucat cu nemtii doar in grupe pentru ca altfel ne spulberau.

DelPiero1011.03.2009 13:55

Sincer,daca tu compari felul in care cele doua echipe(Real Madrid si Juventus),au jucat in cele doua manse,in fata unor adversari sa zicem egali,insamna ca nu prea cunosti fenomenul.Si sincer, 'sa' se desparte. ;)

c.ronaldo1711.03.2009 14:02

Aici este un topic despre Real Madrid. Daca te rugam sa postezi numai despre Real Madrid, te superi?

Daniel-Ionut11.03.2009 15:40
Aici este un topic despre Real Madrid. Daca te rugam sa postezi numai despre Real Madrid, te superi?

Probabil...

Pai inseamna ca in fiecare postare este off topic... daca o luam asa...

Daca scriu ca Liverpool a dat doua goluri nemeritate... si nu pronunt numele "Real Madrid" inseamna ca este OFF! :thumbdown:

Sa nu exageram...

Trecand peste asta...

Realul a fost aseara o echipa de nerecunoscut...

Cannavaro - Total iesit din joc

Heinze - Paralel

Pepe - nu stiu de ce s-au platit 30 de mil pe el

Gago - :thumbdown:

Higuain - 0

Raul - umbra jucatorului de alta data... daca venea pana la mijlocul terenului sa ia o minge, o pasa da nu mai alerga in fata...

c.ronaldo1711.03.2009 16:22
Daca scriu ca Liverpool a dat doua goluri pe nemeritate... si nu pronunt numele "Real Madrid" inseamna ca este OFF! :thumbdown:

Ce teorie :)))))))))))))))

Gata cu OFF-Topicul! Nu puteam sa ma abtin.

MoWeed11.03.2009 17:40
Daca scriu ca Liverpool a dat doua goluri nemeritate... si nu pronunt numele "Real Madrid" inseamna ca este OFF! :thumbdown:

Ha ha ha, tu ai vazut alt meci cred

Daniel-Ionut11.03.2009 17:58
Ha ha ha, tu ai vazut alt meci cred

Am vazut Liverpool - Real Madrid de marti 10.3.2009 la ora 21:45 pe Pro TV!

Ce e drept, am vazut doar pana la 2-0 pentru ca arbitru facuse deja meciul praf... si nu avea rost sa ma mai enervez :cursing:

c.ronaldo1711.03.2009 18:03

Asa ma gandeam si eu, Real a jucat perfect aseara, dar arbitrul a facut de tot rahatul meciul. S-a vazut in tur, unde Realul a fost un arbitraj la fel ca la Liver... pardon, perfect: Real a dominat tot meciul si doar ghinionul a facut sa piarda cu 1-0. Oricum, acel 4-0 a fost un furt pe fata, daca arbitrul era corect sunt sigur ca Real ar fi batut.

Daniel, hai da-o drq de treaba, la 4-0 e penibil sa spui ca Liverpool a fost avantajata de arbitrii. Real Madrid e o echipa de tot ca*atul in acest moment, doar Casillas mai misca ceva.

Nu observi ca tu mereu spui inainte de meciuri ca Real "vai bate", "vai castiga campionate", iar apoi cauti scuze? :)

redondo11.03.2009 18:39

Ce e drept, am vazut doar pana la 2-0 pentru ca arbitru facuse deja meciul praf... si nu avea rost sa ma mai enervez :cursing:

Dupa cum ti-am mai spus Daniele,diferenta esa prea mare!

danimarcu11.03.2009 18:45
Ce e drept, am vazut doar pana la 2-0 pentru ca arbitru facuse deja meciul praf...

Liverpool a castigat la goluri cu 4-0,iar la atitudine si prestanta cu 6-0.

Realul nu mai este ce era in urma cu cativa ani,dar va veni si randul lor sa straluceasca din nou...

Daniel-Ionut11.03.2009 19:11
Dupa cum ti-am mai spus Daniele,diferenta esa prea mare!

Stiu ca diferenta a fost URIASA da nu vreau sa recunosc :blush:

DelPiero1012.03.2009 10:10

Liverpool trebuia sa va dea 10 marti.Singura diferenta intre voi si Sporting a fost Casillas.Va amagiti singuri.In campionat,iluzii desarte.Sunteti mult sub Barca.Iti pot numi lejer 8-9 echipe mai bune ca voi in acest moment in Europa.

andrei_ionete12.03.2009 16:01

Andrei Niculescu, GSP:

"Plonjînd în REALITATE

l

S-au scris mii și mii de rînduri despre legãtura aproape misticã existentã între Real Madrid și Champions League. S-a vorbit despre miraculoasa schimbare la fațã a acestui club atunci cînd are de jucat în aceastã competiție. S-a spus cã în Liga Campionilor, vãzutã drept ceea ce și este de fapt, o extensie e bãtrînei Cupe a Campionilor Europeni, Real Madrid e altceva. Se crease practic un fetiș în acest sens, o stare de superioritate totuși fãrã fundament, întreținutã și de presã, vezi coperta din "Marca" de marți, cu un titlu suficient de arogant: "Acesta e Anfield. Ei și ce!". Cu alte cuvinte, "Noi sîntem Real Madrid, restul nu mai conteazã".

"Marca" a rectificat într-un fel ieri, cînd n-a pomenit nici mãcar un cuvînt pe prima paginã despre greșelile de arbitraj, care au contribuit la primele douã goluri și au influențat rezultatul. A fost un semn de decențã al cotidianului numãrul unu al Spaniei, cãci superioritatea lui Liverpool a fost atît de evidentã încît orice asemenea scuzã ar fi fost penibilã.

Marea dramã a lui Real Madrid e cã nici mãcar nu are cum sã se ascundã în spatele greșelilor de arbitraj. Da, poate cã ar fi fost scuza perfectã, ar fi mascat o realitate gri, dar cînd Casillas e cel mai bun om al tãu primind 4 goluri, parcã ți-e jenã s-o mai expui public. Pînã la urmã, însuși faptul cã Real Madrid poate fi dezavantajat astfel e tot un semn de slãbiciune la nivel de club."

Un articol ce pune punctul pe I.

Marius12.03.2009 16:06
LIti pot numi lejer 8-9 echipe mai bune ca voi in acest moment in Europa.

Nu exista 8 echipe mai bune ca Real in acest moment. Eliminarea asta vine ca urmare a unui cumul de factori: greseli manageriale uriase (Huntelaar are 3 clase peste orice atacant madrilen, cei doi Diarra, un antrenor complet bou, care isi bate joc de un Van der Vaart sau un Robben), moment excelent prins de Liverpool (care, fie vorba intre noi, e cea mai slaba dintre cele 4 britanice), jucatori ai Realului pur si simplu blocati psihic etc.

E greu ca un asemenea joc al sortii sa se mai repete si in sezonul urmator, care va insemna si o cadere vizibila a englezilor in CCE.

Daniel-Ionut12.03.2009 16:58

Mariuse zi ca tii cu Real... :yeahh:

Sa am si eu aici un ajutor :)

Dany's12.03.2009 19:30
Nu exista 8 echipe mai bune ca Real in acest moment. Eliminarea asta vine ca urmare a unui cumul de factori: greseli manageriale uriase (Huntelaar are 3 clase peste orice atacant madrilen, cei doi Diarra, un antrenor complet bou, care isi bate joc de un Van der Vaart sau un Robben), moment excelent prins de Liverpool (care, fie vorba intre noi, e cea mai slaba dintre cele 4 britanice), jucatori ai Realului pur si simplu blocati psihic etc.

E greu ca un asemenea joc al sortii sa se mai repete si in sezonul urmator, care va insemna si o cadere vizibila a englezilor in CCE.

E pe naiba,isi bate joc la orice ora de Chelsea si Arsenal.

Real a aratat ca o echipa de locurile 15-16 din Premier.

alexynho12.03.2009 19:56

@ Marius

Liverpool 2-1 Manchester United

Liverpool 1-0 Chelsea

Arsenal 1-1 Liverpool

Chelsea 0-2 Liverpool

altceva ?

cristian01412.03.2009 20:10

Liverpool, momentan, e cea mai in forma echipa britanica. Daca nu s-ar impiedica de echipe mici gen Stoke, Hull etc. ar lua titlul lejer.

MoWeed12.03.2009 20:26
Nu exista 8 echipe mai bune ca Real in acest moment.

Mda, de aia in ultimii 5 ani nu au fost in stare sa treaca de optimi, de buni ce sunt

Eliminarea asta vine ca urmare a unui cumul de factori: greseli manageriale uriase (Huntelaar are 3 clase peste orice atacant madrilen, cei doi Diarra, un antrenor complet bou, care isi bate joc de un Van der Vaart sau un Robben), moment excelent prins de Liverpool (care, fie vorba intre noi, e cea mai slaba dintre cele 4 britanice), jucatori ai Realului pur si simplu blocati psihic etc.

Nu stiu cum dar in fiecare an sunt greseli de genul acesta la Real. Intelegeam ca era o greseala daca ar fi trecut macar de optimi in ultimii 5 ani.

Apropo, dupa cum ti-a aratat si alexynho, Liverpool nu a fost invinsa de nici una din echipele aleea mai bune in acest sezon. Liverpool a jucat cel mai bine din cele 4 echipe engleze dar a avut, ce-i drept, un adversar care s-a comportat mediocru. Cred ca si Hull City punea mai multe probleme intr-un meci tur-retur

Ciudat cum anul trecut au fost 2 echipe englezesti in finala CL(Manchester si Chelsea), acum 2 ani una(Liverpool), acum 3 ani una(Arsenal), acum 4 ani una(Liverpool, care a si castigat trofeul). Mai sa fie, chiar ca e un joc al sortii faptul ca sunt 4 echipe in optimi. Ciudat cum fiecare din aceste 4 echipe are cel putin o finala mai recenta decat "marele" Real.

Dar, desigur, e doar un joc al sortii; am putea spune ca englezii au avut numai noroc, in timp ce spaniolii au avut numai ghinion. Saracii...

vlad12.03.2009 20:43
Mariuse zi ca tii cu Real... :yeahh:

Sa am si eu aici un ajutor :)

Bai...daca Marius tine cu Real ,eu zic sa o lasam mai usor cu mistourile pe aici.Sa ne facem toti galactici!

:)

Ronnie12.03.2009 20:45

Momentan, fotbalul englez este cu o clasa peste cel din restul lumii. Iar Manchester United este cu o clasa peste fotbalul englez. Real Madrid momentan nu este decat penibila in acest prezent.

Dany's12.03.2009 21:16

Un antrenor care face istorie la Tottenham(cel mai dezastruos start al unei echipe din istoria Premier) nu cred ca ar putea face mare lucru nici la Real.

Real e mai mult decat penibila si cu noroc mare + arbitraje pro real a ajuns acolo unde e,adica pe 2 in campionat.

maye12.03.2009 21:46

Au scapat lejer cu 4 pe Anfield!

predatorpulse712.03.2009 22:37
Momentan, fotbalul englez este cu o clasa peste cel din restul lumii. Iar Manchester United este cu o clasa peste fotbalul englez. Real Madrid momentan nu este decat penibila in acest prezent.

Fotbalul englez nu este cu o clasa peste restul lumii. Managamentul lor este cu o clasa peste restul cluburilor mari. Si ar trebui sa o lasam mai moale cu niste denumirile nationale,englezi,spanioli si asa mai departe pentru ca acum sunt multinationale manageriate de niste baieti inteligenti,multinationale care nu prea mai au legatura cu tara pe care o reprezinta.

Manchester da cativa jucatori englezi importanti nationalei Angliei(care a fost varza cu carne la ultimle turnee finale) ca ferdinand,rooney,carrick,scholes(daca il mai iau) insa grosul tot strainii il fac. La Liverpool e mai rau,dintr-un lot largit de 31 jucatori(sursa wiki) doar 7 sunt englezi iar din aia 7 doar 2 sunt titulari(gerrard si carragher).

Chelsea,intr-un lot de 28 de jucatori,are doar 6 englezi,dintre care 4 sunt de obicei titulari(cole,lampard,joe cole,terry).

Acelasi lucru este valabil pentru majoritatea campionatelor puternice insa nicaieri nu sunt strainii la putere ca in Anglia. Tocmai d-aia eu sunt pentru scoaterea nationalitatii din insemnele clubului la UEFA,sa nu mai fie coeficient de tara si sa fie luate ca firme private,nu ca reprezentante de tara. Corporatia Liverpool joaca astazi cu Corporatia Real Madrid si sa vedem cine castiga. Liverpool reprezinta Anglia? Poata ca spirit de lupta da insa nu prea sunt englezi in teren. Madrid reprezinta Spania? Pai doar ramos,raul si casillas mai ne aduc aminte de taramurile iberice,in rest numai argentieni,olandezi si tot asa.

Eu sunt pentru sistemul 6+5 adica sa fie minim 6 jucatori din tara respectiva in teren si maxim 5 straini. Asa ar fi un echilibru si ar creste si valoarea fotbalului intern din tara aceea iar cluburile ar fi fortate sa fie mai chibzuite cu sumele imense de transfer ca sa nu mai zic k ca se vor uita de nspe ori pana sa ia un strain la echipa.Nu vreau sa fiu inteles gresit,nu vreau ca echipele de club sa se transforme in echipe nationale insa e o aberatie sa fii o echipa din tara x si sa ai doar 5-6 jucatori in ditamai lotul de 28 de jucatori.

Scuze pentru off-topic.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

«15678975»