Cu tot marketingul lor,nu poti sa spui ca merge rau,foarte rau Real.Problema e ca Barcelona e prea buna...
Cu tot marketingul lor,nu poti sa spui ca merge rau,foarte rau Real.Problema e ca Barcelona e prea buna...
Bineinteles ca, raportat de exemplu la Steaua, Real nu poate fi comparata, la fel cum nici Ronaldo nu se poate compara cu Ciordelita (bine, comparatia e fortata, tricicleta a jucat oricum la Real in meciul Stelei).
Dar uite ca nu numai Barcelona e mai buna ca Real ci si Osasuna, si vor urma cu siguranta si alte echipe care in mod teoretic sunt mai slabe. Doar ca pe teren joaca fotbalisti, nu clasamente si nici preturi.
eu am o alta parere. Primera nu e terminata. Barca are meciuri grele in retur in deplasare.
Sunt de acord cu tine si ar fi bine sa fie asa.
Dar sper sa iasa si alte echipe din pluton, nu sa asiatam la o disputa oarba Barca - Real.
Faptul ca Osasuna a batut pe Real nu inseamna ca sunt mai buni. La fel cum nici Hercules nu e mai buna decat Barcelona.
Nu vreau sa iau partea Realului, chiar nu-i suport, sper din suflet sa castige Barcelona campionatul, dar Real Madrid are o echipa foarte foarte buna in acest sezon. Doar nesansa de a-i prinde pe catalani intr-o asemenea forma va face ca ei sa nu fie campioni.
Faptul ca Osasuna a batut pe Real nu inseamna ca sunt mai buni. La fel cum nici Hercules nu e mai buna decat Barcelona.
Nu vreau sa iau partea Realului, chiar nu-i suport, sper din suflet sa castige Barcelona campionatul, dar Real Madrid are o echipa foarte foarte buna in acest sezon. Doar nesansa de a-i prinde pe catalani intr-o asemenea forma va face ca ei sa nu fie campioni.
Discutam de meciul de aseara, da? A fost Osasuna mai buna ca Real?
Aseara Osasuna a fost mai buna.Am vazut meciul.Real nu a existataseara spre deosebire de meciul cu Almeira unde Real a avut clar ghinion.
Aseara Osasuna a fost mai buna.Am vazut meciul.Real nu a existataseara spre deosebire de meciul cu Almeira unde Real a avut clar ghinion.
Ce-i corect e corect... pe finalul meciului nu cred ca se supara nimeni daca Osasuna mai marca 1,2 goluri ![]()
Dar uite ca nu numai Barcelona e mai buna ca Real ci si Osasuna
Pai ori vorbim de aseara ori vorbim per total? Din prima ta afirmatie mie imi pare ca tu consideri ca Osasuna este o echipa mai buna decat Real.
Aseara Osasuna a fost peste Real, dar niciodata Osasuna nu este echipa mai buna.
Barcelona in acest moment cred ca este la apogeul ei. Probabil din toata istoria. Poate chiar si din istoria fotbalului. Nu a fost niciodata o echipa care sa joace 3 ani de zile un fotbal atat de perfect si atat de constant.
Tu cand zici istoria fotbalului te referi la ultimii 5 ani de cand te uiti tu la fotbal? ![]()
Ajax 71-73, Bayern 74-76 etc... Zbarca doar dacă câștigă CL ne demonstrează ceva. În campionatul intern joaca cu frățiorul mai mic si mai bolnavior (Real) e fix pix.
Ca fan Bayern, trebuie sa fac observatia ca intre 1974 si 1976 Bayern nu a castigat deloc Bundesliga. Cupele Europene in cele mai multe cazuri nu sunt deloc semnificative in demonstrarea vreunei dominatii oarecare.
Sa luam de-exemplu Nottingham Forrest care castiga in 2 ani consecutivi CCE, dar care nici macar la nivel de Anglia nu reuseste sa-si consolideze pozitia de regina. In anii 60 Benfica e dominanta dar are un ghinion fantastic: ajunge in 5 finale dar castiga doar doua dintre ele. Juventus e iar un exemplu bun la mijlocul anilor 90 cand reuseste sa ia doar o Liga, desi participa in trei finale consecutive.
Pai ori vorbim de aseara ori vorbim per total? Din prima ta afirmatie mie imi pare ca tu consideri ca Osasuna este o echipa mai buna decat Real.
Aseara Osasuna a fost peste Real, dar niciodata Osasuna nu este echipa mai buna.
Nu-ti inteleg, bre Ronnie, logica, asa ca ma las pagubash.
Nici nu vreau sa te supar, ca iarasi imi dai avertisment.
Asa ca...ai dreptate, ce sa zic, Real e mai buna ca Osasuna intotdeauna, mai putin atunci cand joaca.
Ajax 71-73, Bayern 74-76 etc...
Barcelona de astazi imi pare mai buna decat respectivele si decat orice echipa imi vei mai spune.
@Tupac
Coincidenta. Nici eu nu-ti inteleg logica. Tind totusi sa raman la opiniile mele si vreau sa cred ca Real este o echipa mai buna decat Osasuna.
Dar uite ca nu numai Barcelona e mai buna ca Real ci si Osasuna, si vor urma cu siguranta si alte echipe care in mod teoretic sunt mai slabe. Doar ca pe teren joaca fotbalisti, nu clasamente si nici preturi.
Cand ziceam ca Real nu merge rau,m-am referit la situatia in general,la ce linie de clasament au,cu care altadata n-ar fi avut probleme.De aceea ziceam ca problema e ca Barcelona e si mai buna,prea buna.
Da,aseara a fost mai buna Osasuna,dar asta nu inseamna ca e o echipa mai buna decat Real,atat timp cat nu e in clasament peste ei.Atunci pentru ce mai sunt clasamente?... ![]()
Juventus e iar un exemplu bun la mijlocul anilor 90 cand reuseste sa ia doar o Liga, desi participa in trei finale consecutive.
Si Milan in anii '90 a avut 3 finale consecutive,din care a castigat doar una,fiind urmata apoi de Juventus cu 3 finale!Ce forta avea Serie A!!!
Asa clar,Benfica e cea mai lipsita de sansa,cu vreo 7 finale si doar doua castigate...
Hahahaaa, Real Madrid - Barcelona in finala cupei! ![]()
Ce program transmite meciurile din Cupa Spaniei?
Ce program transmite meciurile din Cupa Spaniei?
SportKlub ![]()
Norocul tau Daniele. Astfel nu mai vezi inca o infrangere a favoritilor tai...
Pai ce te face sa crezi ca o sa pierd eu un El Classico, chiar daca e transmis de SportKlub ![]()
Cred ca urmeaza inca o infrangere pentru Real,din pacate... ![]()
Sper sa nu cada cu Barcelona si prin UCL...
Real a invins la Espanyol,1-0,gol Marcelo,dupa ce-a jucat din minutul 2 in "10",eliminat Casillas.Ce-a ratat Adebayor asta,numai de Real nu e...
Dupa cum bine zice red&blue, Real Madrid se impune cu 0-1 la Espanyol,pe stadionul aflat intre doua sate.
Marcelo,care a preluat banderola de capitan dupa eliminarea rapida a lui Casillas,a inscris golul victoriei inca din minutul 24.
Real Madrid se apropie putin de Barcelona,pastrand in continuare de 2 lei sperante.
Victoria este meritata,madrilenii mai putand marca inca vreo 3-4 goluri,daca Adebayor ''trompeta meciului'',nu ar fi ratat 3 ocazii clare.
Mai sunt cateva aspecte de observat :
-Mourinho nu a jucat cu S. Ramos,Benzema si Kaka.
-Cristiano Ronaldo n-a mai fost la fel de individualist.
-Adan (23 de ani ),portarul de rezerva,a aparat excelent la debutul in Primera ! Daca stam sa ne gandim ca Iker Casillas are 29 si ar putea apara pana la 39,40 de ani ( sa zicem ),asta daca urmeaza cursul ''Van der Saar'',Adan are cariera compromisa la Real Madrid si la nationala Spaniei.
Vreau sa adaug ca Sergio Ramos a intrat totusi in min.86,in locul lui E.Adebayor,a prins 7 min. de joc in care a si ratat o ocazie de a inscrie.
Da,nu a intrat titular,asta imi doream sa zic,am omis c-a intrat in finalul partidei.Oricum,in rest,altceva gresit?
Dupa 0-0 la La Coruna,Real se multumeste cu locul doi...
Acum telul lor e sa incerce macar sa pastreze recodrul lui Mourinho acasa...
Cred ca va pica si asta in aprilie,cand joaca cu Barcelona...