Barcelona, cabron, saluda al campeon! ![]()
Barcelona, cabron, saluda al campeon! ![]()
Victorie de 102 (Rooooonaaaaaldooooo Gooooooooool) ori mai importanta si dureroasa decat ce s-a intamplat in precedentele derby-uri.
Ahahahahaha. Scorurile de 2-6,5-0 iti spun ceva?
Ce-mi place cati tineti cu Real pe aici dupa ce bate pe Barcelona. Nu de alta, dar in ultimii 3 ani, prea putini fani ai Realului au postat aici dupa un meci cu Barcelona ![]()
Asta este, bravo lor, au castigat cupa dupa un meci echilibrat. Au profitat mai bine de ocaziile avute si, de data asta au reusit. Mai vedem noi in CL...
Arbitrajul a fost exasperant, s-a permis un joc prea dur, ceea ce a dus la multe intreruperi
Cum bine zicea un clasic in viata... MULTUMIM Manchester United ca s-a format in ANGLIA si asa avem parte de un EL CLASICO intre Real si Barca echilibrat.
Dupa umilintele totale, 5-0,6-2 si lipsa unui rezultat pozitiv de vreo 3 ani, Real Madrid reuseste sa invinga Barcelona cu 1-0,in prelungiri,dupa un joc echilibrat.
Chiar ne-ati tras-o fa!
http://www.youtube.com/watch?v=oDAHobvsjl8
Dupa astea,voi chiar jubilati la 1-0? ![]()

Dupa astea,voi chiar jubilati la 1-0?![]()
Pai dupa acest 1-0 s-a castigat un trofeu, Barcelona la 5-0 sau 6-2 mai trebuia sa manance multa mamaliga pana sa ia trofeul.
Sa mori tu? Campionatul l-a castigat si dupa meciurile astea. Si oricum nu conteaza ce pui in joc cand e El Classico.
PS.Ador sa vad Realul, dupa un 5-0 administrat cand au vrut sa joace de la egal la egal,incepand meciu fara atacanti,cu 6 mijlocasi,printre care Khedira,Alonso si Pepe.
Si posesie sub 30 % rules. Un fel de Steaua Pandurii, pe vremea cand Steaua juca ceva si Cartu era antrenor la Tg Jiu.
per total,considerand ca astea sunt cele mai calitative meciuri din lume, fotbalul e mai slab in deceniul asta.
Unde e magia lui Ronaldinho?A lui Zidane, Figo, Del Piero, Roberto Carlos, Ronaldo, Henry, Bechkam,Van Brockworst, Dica?
1. Cu "sa mori tu" sa vorbesti cu cine vrei, nu cu mine.
2. Campionatul nu a fost castigat matematic dupa meciurile alea, asa ca...
3. Trofeul este la Madrid (teoretic, ca practic a fost scapat din autocar) ![]()
Bine ma , bucurati-va pana la dubla din Liga , o sa luati " otra manita " pe Nou Camp " ![]()
Sa-i faceti statuie lui Iker si sa-i asigurati degetele ![]()
Lasa, ma... Voi ramaneti cu trofeul asta si Barca ramane cu CL!
Bravo ma
Ce-mi place cati tineti cu Real pe aici dupa ce bate pe Barcelona. Nu de alta, dar in ultimii 3 ani, prea putini fani ai Realului au postat aici dupa un meci cu Barcelona
Asta este, bravo lor, au castigat cupa dupa un meci echilibrat. Au profitat mai bine de ocaziile avute si, de data asta au reusit. Mai vedem noi in CL...
Arbitrajul a fost exasperant, s-a permis un joc prea dur, ceea ce a dus la multe intreruperi
Care sunt ,bre,aia care se bucura? Din cate vad eu,sunt tot aia care au postat si la infrangeri. Barcelona nu inseamna inca mai nimic in istoria concreta a Cupei Campionilor,nici daca o elimina pe Real Madrid in ''dubla'' ce urmeaza.
Pentru meciul din campionat exista o statistica interesanta :
E clar ca Mourinho a schimbat ceva,in bine,in jocul lui Real Madrid si asta e ceea ce asteptam sa si faca,pentru ca d-asta a fost adus.Daca in campionat se presupune ca s-au aparat mai mult decat in Copa del Rey si tot au avut mai multe suturi si mai multe cornere,inseamna ca jocul Barcelonei incepe sa sufere.
Bine ma , bucurati-va pana la dubla din Liga , o sa luati " otra manita " pe Nou Camp "
Bogdinho,''otra manita'' nu cred ca se va mai intampla prea curand.''Manita'' pe Nou Camp a fost un accident,bineinteles,accident prin rezultat,e clar ca Barcelona era net superioara pe atac,tind sa cred ca acel 2-6 pe Bernabeu este adevarata umilinta.
Aseara,Barcelona si Real Madrid au impartit fiecare,cate o repriza pe care au si dominat-o,Real - prima,Barcelona - a doua. Sunt absolut convins ca suporterii adversi au tremurat cu aceeasi intensitate si cand Pepe si Cristiano Ronaldo au fost aproape de gol,dar si cand Iniesta si Pedro ne-au ajutat sa ne convingem ca nu exista alt goalkeeper in afara de Iker Casillas.
Meciurile din Liga sunt deschise oricarui rezultat,important este ca acum par sa fie mai echilibrate.Pana si Mourinho a recunoscut puterea posesiei pentru Barcelona,dar Pep Guardiola are nevoie de solutii,fiindca aseara mai avea un pic si plangea.
Pep,Shakira esta muy loca.
2-1 pentru Cristiano Ronaldo.
O prima repriza cu un plus pentru Real la ocazii doar. Bara lui Pepe puncteaza mai pregnenat la capitolul ocazii in favoarea lui Real. Repriza a 2-a o singura echipa pe teren(mai mult de 4 minute nu a avut Real mingea),jocul era foarte simplu pentru Real: Barcelona dribla,tinea mingea si rata iar Real repunea mingea in joc prin portar direct la portarul catalinlor. Efectiv,BUBUIAU mingea la intamplare galacticii! Un joc de-a dreptul spectaculos pentru Real care cheltuieste sute de milioane pe jucatori sa joace turca sau sa stea cu fundul in poarta o repriza intreaga. Doar o chestie de noroc a fost victoria lui Real. Neaga cineva ca nu a fost bulan? Vor nega cei care nu vad barna din ochi, evident.
Niciodata 1-0 nu are cum sa fie mai umilitor decat 5-0! Absolut niciodata!Iar acel 5-0 are si el valoare: 3 puncte in plus pentru Barcelona la castigarea campionatului.
Arbitrul putea sa fie mai putin indulgent cu cei de la Real. L-a iertat pe Alonso de un galben mai nult decat clar(al 2-lea la 0-0). L-a iertat pe Pepe care a calcat ca un barbar glezna lui Messi. Dar asta-i filosofia de joc a lui Mourinho. Ce-i poti cere unuia care pune spectacolul pe locul 2 pentru a-si atinge obiectivul? Vorba aceea: scopul scuza mijloacele.
Villa este total iesit din forma iar Dani Alves a facut praf partea dreapta,de acolo si-a permis sa centreze Di Maria la gol.
@Blindica,
Ai uitat duelul din CL cu Messi. Nu este chiar 2-1. Messi l-a batut pe Ronaldo intr-o finala mult mai importanta.
@ Vlad :
1. vorbesc strict de Real Madrid vs Barcelona cand ma gandesc la Ronaldo vs Messi .
2. Dani Alves a facut,practic, 7 faulturi nesanctionate cu cartonas,in urma carora doar s-a oprit jocul.
3. evident ca 1 - 0 nu este mai umilitor ca 5 - 0,nici n-a spus nimeni asta,eu unul nu gandesc asta.
4. n-are cum sa fi fost bulan,ar fi fost daca Barcelona domina clar si prima repriza si pica golul lui Cristiano Ronaldo din senin. In prelungiri nu a mai existat Barcelona.
5. da,au bubuit multe mingi spre final,parca vedeam Steaua vs Napoli,dar exista o mare diferenta : aceea de valoare in a te apara. Practic,sutele de milioane de euro s-au vazut in pragmatismul victoriei,nefiind nevoie de o dominare totala asupra adversarului pentru a puncta decisiv.
6. totusi,daca ne raportam la faptul ca Real a degajat mingea in unele momente,dar si la faptul ca ambele formatii au avut ocazii clare de gol,echilibrate numeric,si ca valoarea lotului catalan merge spre sute de milioane,1 miliard de euro,pai atunci o sa criticam si Barcelona ca mai mult de a pasa mingea de-a latul terenului ...momentan nu mai poate.
E o victorie meritata,muncita,cei care care simpatizeaza cu Real ca a 2 a,poate a 3 a echipa,fiind si ''microbisti'',e normal sa se bucure,si eu ma aflu printre ei. E un trofeu,trofeul ramane in istorie,Real Madrid mai are de castigat Cupe ale Spaniei pana a-i ajunge pe catalani,la fel cum Barcelona mai are de castigat pe plan International pana a-i ajunge pe ''albi''.
@vlad
Si Barcelna ce a facut? Tiki-taka intre Mascherano si Pique. Probleme la constructie cum a avut Barcelona in astea ultime 2 meciuri cu Real Madrid nu am vazut niciodata. Pur si simplu nu gaseau spatii deloc. Real a jucat fantastic aseara dpdv tactic, cum facea Cristiano Ronaldo faza defensiva in acest meci nu a facut in viata lui. Facea sprinturi din careul lui Pinto pana la jumatatea careului doar ca sa aglomereze zona.
Real Madrid a jucat perfect aseara. Si daca vor juca la fel si in Champions League presimt o finala de vis, United-Real.
Apropo, Messi a fost suspendat pt meciul de-aseara?
PS: Urat mai e Pinto ala. Chiar nu se gasea alt portar pe la echipa a doua? ![]()
Ce-mi place cati tineti cu Real pe aici dupa ce bate pe Barcelona. Nu de alta, dar in ultimii 3 ani, prea putini fani ai Realului au postat aici dupa un meci cu Barcelona
Intai uita-te cine a deschis topicul si apoi mai vorbim de cand simpatizeaza fiecare cu Real/Barca.
Scoruri de 2-6, 4-1, 5-0 au fost si vor mai fi de ambele parti in istoria confruntarilor. Dar in campionat nu sunt decisive si foarte putine s-au jucat cu titlul de campion pe masa. Poti sa castigi ambele confruntari in campionat, dar sa pierzi titlul. Nu trebuie doar sa-ti bati rivala ca sa-l castigi.
In schimb, aseara a fost cu totul altceva. S-a jucat cu cupa pe masa, iar in istorie va ramane ca Real a castigat finala si trofeul in dauna Barcei. Scorul nu conta, important era sa-ti adjudeci cupa.
S-a vazut clar diferenta fata de jocul din noiembrie cand Real inca nu era o echipa inchegata si relatiile de joc nu functionau la fel de bine. Se uita ca s-au adus destui jucatori in vara care sunt titulari (Carvalho, Khedira, Ozil, Di Maria) si nu poti sa bati din palme ca sa faci o echipa. In momentul de fata e un scenariu asemanator cu perioada lui Mourinho la Inter, cand tot asa, in primul an s-au dus mai multi jucatori importanti si nu s-a castigat tot.
Ceea ce mi se pare mie senzational de partea Realului si ingrijorator de partea Barcei, e ca oamenii lui Josep nu au inscris in niciunul din cele doua meciuri vreun gol din actiune. 210 minute de seceta.
P.S. Recunosc ca imi place cand vad cum bubuie frustrarile din unii cand "mai mult decat un club" al lor a pierdut finala impotriva rivalilor.
Jejejejejejejejeje
Intai uita-te cine a deschis topicul si apoi mai vorbim de cand simpatizeaza fiecare cu Real/Barca.
Eu nu judecam de cand tii tu cu ei, eu ma amuzam cum dupa infrangeri majoritatea se fac ca ploua pe aici(desi toata saptamana dinainte promit o victorie a favoritilor) si dupa o victorie chinuita cu 1-0 jubileaza de parca ar fi anulat 3 ani de umilinte. Macar daca era un joc extrem de dezechilibrat in favoarea Realului, insa nu e cazul.
Real a castigat meritat ieri, a stiut sa inchida culoarele celor de la Barcelona. Dupa atata timp, era si cazul sa mai bata si Realul, nu puteau s-o tina asa la nesfarsit. Acum sa vedem si ce se va intampla in cea mai importanta dubla pe care o au cele doua echipe anul asta. Daca este sa ne luam dupa jocul de ieri, Realul este putin favorita. Vom vedea, insa, cine va castiga
Amuzamentul tau este exact acelasi pe care-l am eu cand vad cum la fiecare infrangere United sunt furati de arbitri ![]()
Fiindca mi-ai dat mie reply la post, m-am simtit vizat si a trebuit sa-ti raspund.
Despre United... pot sa pun eu articole si pareri din presa lor, poze si filmulete cu greselile arbitrilor din sezonul asta ca o tineti tot pe a voastra. Dar se stie de ce. Se apropie clipa cand Manchester United o va depasi pe Liverpool la numarul de titluri si la numarul total de trofee. Tic-tac, tic-tac.
@Alecs,
vad ca iar faci comentarii la adresa colegilor de forum . Comenteaza pe Barcelona ,pe Messi,pe mama lui Guardiola dar las-o mai domol cu aprecieri asupra colegilor tai. Eu discutam strict despre Real si Barcelona si nu ma gandeam ce mananci tu sau de cate ori te-ai dus la baie sa faci pipi;nu am scris ca bubuia Alecs nu stiu ce la 12 noaptea. Chiar trebuie sa deviezi la subiect si sa inflamezi spiritele? Daca erai prieten cu mine nu ma suparam daca ma luai la misto sau faceai unele comentarii mai nepotrivite. Nu ma cunosti,nu te cunosc...hai sa fie o farama de respect intre noi,te rog.
Si ca sa te lamuresc pe deplin: frustrari nu am din cauza unei echipe de fotbal, ci din cauza unor incompetenti care ne conduc tara si ne decid soarta in fiecare zi,astea sunt singurele frustrari la varsta mea. Cand o sa cresti vor fi si frustrarile tale,mai mult ca sigur.
@Ronnie,
Hai ca nici Di Maria nu e vreun playboy ![]()
@vlad
Si Barcelna ce a facut? Tiki-taka intre Mascherano si Pique. Probleme la constructie cum a avut Barcelona in astea ultime 2 meciuri cu Real Madrid nu am vazut niciodata. Pur si simplu nu gaseau spatii deloc. Real a jucat fantastic aseara dpdv tactic, cum facea Cristiano Ronaldo faza defensiva in acest meci nu a facut in viata lui. Facea sprinturi din careul lui Pinto pana la jumatatea careului doar ca sa aglomereze zona.
Real Madrid a jucat perfect aseara. Si daca vor juca la fel si in Champions League presimt o finala de vis, United-Real.
Apropo, Messi a fost suspendat pt meciul de-aseara?
PS: Urat mai e Pinto ala. Chiar nu se gasea alt portar pe la echipa a doua?
Messi ti-a driblat toata echipa realului la golul acela din ofsaid. Plus ca a mai avut destule faze in care a inceput sa insire jucatori, dar plm cand mereu sa gaseste cate unul care sa-ti vina la rupere normal ca n-are cum sa-ti iasa jocul. Si din ce imi mai aduc aminte a mai ratat si vreo 2 ocazii mari, norocul fiind ca in poarta realului se afla un super portar. Deci asta a facut Messi cel suspendat aseara. Eu nu stiu cum pot unii sa aprecieze un astfel de fotbal ca al lui Mourinho. Ce dracu vedeti la chestia aia nu stiu. Ori n-ati prins si vazut meciuri de fotbal adevarate la viata voastra, ori v-au indobitocit de tot televiziunile astea.
@chodi do piÍe
Eu nu pot sa nu apreciez un om care reuseste sa invinga fotbalul total jucat de Barcelona. Daca era prima oara poate credeam ca e un accident. Despre Messi, el a fost sters aseara, 2-3 faze sunt prea putine pentru ce eram obisnuit de la el. Plus ca golul a venit dupa ce el a pierdut mingea pe la mijlocul terenului.
Bai baiatule de la UM 1947,vad ca iar faci comentarii la adresa colegilor de forum . Comenteaza ,colegule, pe Barcelona ,pe Messi,pe mama lui guradiola dar las-o mai domol cu aprecieri asupra colegilor tai. Ce esti asa greu de cap si nu pricepi?
Ti-au dat garsoniera cei de la Sapoca ?
Edit: Nici eu nu am scris ca bubuia vlad.
@chodi do pice
Eu unul vad ca Mourinho a reusit sa-i elimine pe catalani cu Inter in dubla mansa si acum sa castige finala tot in dauna Barcei. Echipa care este considerata ca joaca cel mai frumos fotbal in ultimii ani. Si nu pot sa nu apreciez asta. Cand ii bati pe cei mai buni, inseamna ca tu insuti esti cel mai bun.
Eu pana la urma nu inteleg de unde atatea comentarii ca se apara Real cu nu stiu cati, ca bubuie mingea, ca nu stiu ce. Dar ce trebuiau sa faca, sa se dea la o parte din calea lui Messi si Iniesta ? Daca te lauzi ca esti asa bun si ca nu te bate nimeni, atunci desfa orice aparare si castiga meciurile.
A fost un meci echilibrat,cred ca pana la urma a meritat Real victoria,chiar daca a fost obtinuta si cu putin noroc.Arbitrajul slabut,prea liber lasat jocul in unele momente,iar Dani Alves sau Pepe ar fi meritat mai mult de doua cartonase galbene.M-am bucurat c-a invins Real,dar n-am cum sa spun ca ma incanta jocul lor,lipsa de posesie.Desi,se pare ca aceasta e tactica adoptata de Mourinho,si-a dat seama ca doar astfel poate fi invinsa Barcelona,ca e prea buna ca sa poti sa ai posesie superioara.Tocmai de asta joaca si cu trei inchizatori,iar se pare ca pana la urma i-a iesit,in multe momente catalanii au avut probleme mari la constructie,nu gaseau spatiile sa duca mingea repede inspre careu advers de 16m,cum fac de regula.Dar,fara Casillas,nu stiu daca toate astea s-ar fi intamplat.
Vom vedea ce va fi in Liga,e altceva,e dubla mansa,dar pentru moment tot pe Barcelona o vad favorita.
Ti-au dat garsoniera cei de la Sapoca ?
Edit: Nici eu nu am scris ca bubuia vlad.
@chodi do pice
Eu unul vad ca Mourinho a reusit sa-i elimine pe catalani cu Inter in dubla mansa si acum sa castige finala tot in dauna Barcei. Echipa care este considerata ca joaca cel mai frumos fotbal in ultimii ani. Si nu pot sa nu apreciez asta. Cand ii bati pe cei mai buni, inseamna ca tu insuti esti cel mai bun.
@Alecs,
Hai ca-i Saptamana Mare si trebuie sa fim iertatori .
Daca te-ai simtit bine dupa meciul de aseara ,chiar ma bucur pentru tine si ceilalti. Fara nicio doza de ironie o spun. Doar nu ma supar acum din cauza unui meci de fotbal.
Cateva analize interesante:

Cu verde centrari reusite, cu rosu nereusite