Messi, David Villa, Xavi, Fabregas, Robben,Forlan,Van Basten, Maradonna, Pele, Cruyf.
David Villa e unul din fotbalistii mei preferati. Joaca alaturi de Messi, Xavi, Iniesta si toata echipa Barcelonei. Pana acum a stat toata cariera la Valencia si a marcat. Dar el abia de-acum va incepe sa joace in fotbalul mare. Poti spune ca David Villa prin cea realizat pana acum e peste Cristiano Ronaldo? Si vorbim acum de ce face individual, nu-mi spune ce a luat cu echipa. Momentan David Villa, la Barcelona, echipa care a dat 5 goluri Realului, a marcat 12 goluri goluri. Cristiano Ronaldo are la Real Madrid 28 de goluri. Doar in acest sezon.
Fabregas? Ma faci sa rad. Au jucat ambii in Premier League. Niciodata Fabregas nu poti spune ca este peste Cristiano Ronaldo. Oricat de fac Arsenal ai fi, Cristiano Ronaldo a castigat un balon de aur, a dus in spate pe Real Madrid 2 sezoane si a fost omul cheie al lui Man.United in castigarea UCL.
Robben a jucat la Real Madrid si Chelsea si a demonstrat ce poate. Cat timp a fost in cele mai bune campionate ale lumii nu a convins. La Bayern Munchen normal ca iesi in evidenta, dar acolo presiunea in Champions League este mult mai mica decat pentru echipe ca Real sau Chelsea.
Pentru Forlan acesta este primul lui sezon de mare fotbalist. A avut sansa sa la Manchester United si si-a demonstrat valoarea. Sunt unii fotbalisti care la echipe precum Atletico Madrid joaca bine dar cand ajung la marile forte ale Europei sunt praf. Asta inseamna ca nu sunt jucatori mari. Cel putin in opinia mea.
Xavi abia a inceput sa joace de aproximativ 2 ani la nivel mare. Pana acum a fost un jucator monoton la Barcelona, nicidecum nu era zeul de-acum. Si chiar si nivelul la care joaca acum nu cred ca este mai bun decat Cristiano Ronaldo.
Pe Pele nu l-ai vazut niciodata jucand. Nu stiu ce fotbal se juca pe-atunci, asa ca mai bine nu-l bagam in calcul.
Pe Messi il vad peste Cristiano Ronaldo insa pe ceilalti 2 olandezi pe care i-ai mentionat i-as pune maxim la egalitate.
Numai brazilienii au zece peste el.Din toate timpurile.
Fie:Di Stefano,Garrincha,Pele,Zico,Zidane,Ronaldo(Nazario da Lima),Maradona,Cruyff,Van Basten,Platini.Am spus doar jucatori cu profil ofensiv,ca sa fie comparatia comparatie.Mai sunt,dar n-am chef sa mi-i amintesc acum.
P.S.La final,cand se vor termina carierele lui Messi si Ronaldo,sunt sigur ca argentinianul va fi considerat mai mare decat cocalarul vostru. 
Ronaldo e al doilea dupa Messi acum,in nici un caz Villa,Forlan,Fabregas sau Robben pot fi peste el.Poate Xavi,dar rolurile sunt foarte diferite,deci comparatia nu are nici un rost.
Asa este, Messi va fi intotdeauna peste Ronaldo, insa majoritatea pe care i-ai mentionat ii poti pune peste C.Ronaldo doar pentru cariera lor, insa nu stiu cati dintre acestia au realizat ce a realizat el pana la varsta de 25 de ani. Sunt absolut convins ca Ronaldo la sfarsitul carierei va avea mult mai multe realizari decat jucatori precum Di Stefano, Garrincha (presupun ca glumeai, nu vad cum poti spune ca Garrincha e peste Cristiano Ronaldo), Zico (din nou, comparatie facuta aiurea, Zico a fost un fotbalist bun, dar nu de nivel uluitor), Ronaldo brazilianul (aici doar timpul ne va demonstra care a fost mai bun, pana acum statistica tine cu portughezul, dar nu stim daca va fi la fel de constant in continuare) etc.
Cateva date despre Cristiano Ronaldo care poate va mai deschid mintile:
La Manchester United a jucat toata cariera pe benzi si a marcat 84 de goluri in 196 de partide. Si vorbim acum de un jucator de banda, iar la Real Madrid tot din linia a doua a marcat 48 de goluri in 47 de partide. Nici Di Stefano, nici Raul, nici Hugo Sanchez, nici Ronaldo Nazario, nici Zidane sau oricine vreti voi nu avea atatea goluri marcate in primele 47 de meciuri la Real Madrid. Si in acele vremuri Real Madrid era prima echipa din lume, avea cei mai galonati juatori.
In ultimii 3 ani, in fiecare competitie in care a jucat a marcat cel putin 1 gol la 2 partide. Ma refer doar la echipele de club.
Este singurul jucator alaturi de Iker Casillas care apare de 4 ani la rand in echipa anului facut de cei de la UEFA. Si nu stiu de ce dar am impresia ca dominatia asta va continua inca cativa ani de-acum.
Nu am spus niciodata ca Roanldo este cel mai bun jucator din toate timpurile, consider si eu ca Messi este peste el, dar in primii 10 sunt sigur ca poate fi incadrat.
Ganditi-va doar ca el a realizat atatea lucruri si ca este un fenomen deja in fotbal de cativa ani buni la numai 25 de ani cat are momentan, pe cand ceilalti mari jucatori la varsta aceasta abia progresau spre apogeu.