FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Real Madrid CF

«1596061626375»
Daniel-Ionut27.01.2011 11:31

A venit Adebayor, imprumut pentru 4 milioane de euro pana in vara, cu optiune de cumparare.

red&blue_boy27.01.2011 11:40

Da,stiu,dar nu inseamna ca e liniste la echipa daca a venit Adebayor.

Apropo,nu inteleg ce cauta Adebayor la Real,mi se pare un jucator supraapreciat...

*Alecs*27.01.2011 12:20
Am citit zvonuri cum ca pleaca Mourinho din vara.Personal,inca nu cred.Cred insa ca urmatorul meci cu Barcelona,oriunde va avea loc,in Cupa,campionat sau Champions League, o sa fie tratat ca meciul carierei,atat de Mourinho cat si de jucatori.

Daca Mourinho castiga Champions League ( acolo unde-si poate pune in valoare tactica,uneori superioara tehnicii altor echipe),probabil va pleca,daca zvonurile sunt reale.Nu cred sa plece fara sa castige un trofeu important.

Mourinho nu se intelege deloc cu managerul general Jorge Valdano. Cea mai recenta disputa a fost asupra aducerii unui nou atacant. Mourinho vroia unul, Valdano nu. Dupa meciul de la Almeria cand a fost intrebat daca vine vreun atacant, Valdano a declarat ca "am avut azi unul pe banca, dar nu a fost folosit". Dupa acel meci, Mourinho i-a interzis lui Valdano sa mai vina la vestiare sau la antrenamente si a declarat ca "exista probleme in organizarea clubului si ierarhiile nu se respecta".

In cel mai recent interviu, Mourinho a spus ca la vara unul din ei trebuie sa plece, asta insemnand ca daca Valdano nu e demis sau pleaca de bunavoie, portughezul pleaca el singur.

Insa, acum cu aducerea lui Adebayor peste capul lui Valdano, sunt semne ca Florentino Perez e de partea lui Mourinho. Ramane de vazut...

Ronnie27.01.2011 13:35

Pentru binele Realului arbitrul trebuia sa valideze gol. Binele Realului ar fi sa nu se califice mai departe pentru ca o infrangere in fata Barcelonei in Cupa Spaniei ar fi o noua umilinta.

Doar daca nu e un club de masochisti.

Tupac Amaru27.01.2011 15:34
Pentru binele Realului arbitrul trebuia sa valideze gol. Binele Realului ar fi sa nu se califice mai departe pentru ca o infrangere in fata Barcelonei in Cupa Spaniei ar fi o noua umilinta.

Doar daca nu e un club de masochisti.

Bai, terminati cu aceste comparatii intre jucatori de doi bani.

Cel mai bun din istorie imi pare a fi Nicolita.

Plus ca tine inca din satra cu Real Madrid, de-aia nu s-a putut abtine si i-a tras-o lui Cernea.

In concluzie, Ciordel Nicolita e jucatorul Realului inca de acum cativa ani. Doar ca nimeni nu stie chestia asta, mai ales el.

Dar voi n-aveti alta treaba decat sa discutati despre Messi, Ronaldo, Xabi, Villa.... :gathering:

Le reseau pansant27.01.2011 16:06

Plus ca tine inca din satra cu Real Madrid, de-aia nu s-a putut abtine si i-a tras-o lui Cernea.

In concluzie, Ciordel Nicolita e jucatorul Realului inca de acum cativa ani. Doar ca nimeni nu stie chestia asta, mai ales el.

Dar voi n-aveti alta treaba decat sa discutati despre Messi, Ronaldo, Xabi, Villa....

asa e frate ai perfecta dreptate, el se aseamana pana si la culoare cu echipamentul Realului, si asta trebuie sa fie un argument solid ca sa fie jucatorul madrilenilor, plus ca el si etnia sa sunt profund atasati si obisnuiti cu valorile monarhice, ca de aia au atatia regi peste tot.

Adica traditiile casei regale spaniole mi se par asemanatoare cu cele ale dinastiei Cioaba, nu vad vreo diferenta de discurs sau de mentalitate.

red&blue_boy27.01.2011 18:50

Da,uite o chestie la care multi poate nu ne-am gandit.Ce-o fi zis Banel,astia nu sunt in stare sa ne bata,sunt fan Real,am mai pus si la pariuri ca bat spaniolii,cu Cernea s-asa nu prea ma inteleg,da-l incolo,hai ca dau eu un gol daca Van Nistelrooy nu e in stare! :)

Maye27.01.2011 22:30

Dar, fara suparare, ce legatura are discutia asta cu Real Madrid?

red&blue_boy28.01.2011 05:31

Are,nu are,despre Banel e o placere sa vorbesti pe orice topic! :D

Tupac Amaru28.01.2011 06:24
Dar, fara suparare, ce legatura are discutia asta cu Real Madrid?

Prin prisma celor mai mari fotbalisti care au evoluat sau evolueaza la Real sau PENTRU Real. Ciordel Nicolita este cel mai recent exemplu din ultima categorie, desi el evolua, in mod pur teoretic, LA Steaua.

Dar recunosc ca observatia ta este pertinenta. Ciordel joaca, in tricou ros-albastru, pentru TOTI adversarii Stelei, nu numai pentru Real Madrid. :naughty:

Daniel-Ionut29.01.2011 07:36

Mahmadou Diarra a plecat de la Real Madrid la AS Monaco, iar Adebayor a preluat numarul... 6 de la acesta :blink:

snap0226.jpg

red&blue_boy29.01.2011 15:39

Ce jucator era Diarra asta la Lyon,iar la Real s-a stins...

Ronnie30.01.2011 19:53

Osasuna 1-0 Real Madrid si Primera Division revine abia-n august.

ady.fcsb30.01.2011 19:54

Cam asta e diferenta dintre Real si Barcelona.. Barcelona a ajuns la Osasuna cu putin timp inaintea inceperii meciului si le-a dat cu terenu in cap

Osasuna-Real Madrid 1-0

Osasuna- Barcelona 0-3

red&blue_boy30.01.2011 20:00
Osasuna 1-0 Real Madrid si Primera Division revine abia-n august.

Din pacate asa e,s-a terminat sezonul in Spania.Daca nu era si inainte de meciul asta...

MoWeed30.01.2011 20:37

Ahahaha

vlad30.01.2011 20:40

parafrazandu-l pe Eminescu :

..............................................

"S-a murit speranta noastra (de doi bani)"

..............................................

"Totusi...este trist in lume!"

Tupac Amaru30.01.2011 20:45

Ma baieti, ceea ce se intampla la Real ma bucura extrem de mult.

Adica dovedeste ca banii n-aduc fericirea nici in fotbal, ca lipsa de modestie si marlania (reprezentant cu brio, maestrul Jose) nu pot sa coexiste cu bunul simt si performanta, ca o echipa de fotbal nu poate fi tratata ca o suma de jucatori cotati la sume exorbitante si ca o poza cu Ronaldo, un pix cu Mourinho si un fanion cu Real Madrid nu inseamna spectacol sportiv!

Sper, pentru binele campionatului, sa vina din urma inca trei-patru echipe si sa se impiedice si Barcelona.

E atat de urat fotbalul in special si sportul in general atunci cand castigatorul e cunoscut de dinainte!

red&blue_boy30.01.2011 21:00
Sper, pentru binele campionatului, sa vina din urma inca trei-patru echipe si sa se impiedice si Barcelona.

E atat de urat fotbalul in special si sportul in general atunci cand castigatorul e cunoscut de dinainte!

Ar fi bine,dar nu prea cred.Restul echipelor se pot bate cel mult pentru un loc in Champions League.

Daca nu,in ritmul asta ajunge Primera Division mai slaba decat Scottish Premier League,barem acolo se bat an de an doua echipe la titlu ! :)

Ronnie30.01.2011 22:11
Adica dovedeste ca banii n-aduc fericirea nici in fotbal

Ete puIa. Daca ai o strategie buna si bani succesul este aproape asigurat. Banii n-aduc fericirea daca cumperi 3 jucatori cu 250m si aduci un antrenor fara performante care inainte avea in vestiar o singura vedeta si aia la 38 de ani.

Ghinionul Realului in acest sezon este forma senzationala a Barcelonei.

Tupac Amaru31.01.2011 06:03
Ete puIa. Daca ai o strategie buna si bani succesul este aproape asigurat. Banii n-aduc fericirea daca cumperi 3 jucatori cu 250m si aduci un antrenor fara performante care inainte avea in vestiar o singura vedeta si aia la 38 de ani.

Ghinionul Realului in acest sezon este forma senzationala a Barcelonei.

Adica din cauza Barcei au luat bataie aseara la Pamplona, in fata unei echipe care nu mai castigase de opt etape?

Totusi, este interesanta explicatia....ai putea sa o transmiti si lui Mourinho, poate mai schimba si el placa aia cu arbitrul....

Ronnie31.01.2011 07:20

Nu la asta ma refeream. Ma uit doar pe linia de clasament a Realului: 21 de meciuri, 16 victorii, 3 remize si 2 infrangeri - 51 de puncte. Nu stiu exact cate puncte avea Real Madrid sezoanele trecute dupa 21 de meciuri dar tind sa cred ca aveau ceva mai putine.

Comparatia a venit uitandu-ma la Premier League unde Manchester United, liderul actual, are 51 de puncte dupa 23 de meciuri si in Seria A, Milan are 47 de puncte dupa 22 de meciuri. E adevarat ca e o comparatie fara argumente foarte solide, dar in opinia mea daca Realul de astazi prindea pe Barcelona din anii trecuti era favorita la titlu.

Barcelona in acest moment cred ca este la apogeul ei. Probabil din toata istoria. Poate chiar si din istoria fotbalului. Nu a fost niciodata o echipa care sa joace 3 ani de zile un fotbal atat de perfect si atat de constant.

*Alecs*31.01.2011 08:05

Diferenta e ca Barcelona are un nucleu de jucatori ce joaca impreuna de 3 ani, in timp ce Real are o echipa formata acum 6 luni de zile.

Insa, as vrea sa vad si eu de curiozitate cum s-ar descurca Barca in deplasare intr-un meci in care primesc primul gol si sunt condusi. Exista un astfel de exemplu, cu Betis in cupa, dar multi o sa spuna ca acel meci nu mai conta dupa rezultatul din tur. Real de fiecare data cand a fost condusa, nu a reusit sa revina (Almeria, Osasuna si Levante cupa dupa 8-0 in tur). Exista doar o exceptie, in meciul cu Hercules, dar cei din Alicante practica un fotbal deschis. Ar fi interesant de vazut cum rezista Barca atunci cand adversarul sta intins pe gazon cel putin un minut dupa fiecare faza sau cand se arunca de nenumarate ori mingi din peluza pentru a intrerupe jocul. Echipele mici si nebagate in seama de nimeni au inceput sa faca antijoc mai mare decat antijocul lui Mourinho din semifinala Champions League. Si asta pentru ca diferenta dintre Barca si Real fata de restul echipelor a crescut si fiecare orasel micut vrea sa scoata cel putin un punct cu unul dintre granzi. E ca acum cativa ani cand Steaua se batea la titlu si toti astia gen Iasi, Bistrita, Targu Jiu isi dadeau sufletul cu noi ca sa obtina macar un egal, publicul era ostil, arbitrajul nu mai zic...

Iar comparatiile de gen Barca a batut la Osasuna si Real nu, nu isi au rostul, pentru ca asa si Real a batut la Sevilla iar Barca a pierdut, sau Real a batut acasa pe Mallorca si Barca nu.

Tupac Amaru31.01.2011 10:45

Eu nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, caci fiecare are dreptul la propria parere.

In ceea ce ma priveste pe mine, eu consider ca Real Madrid plateste un tribut foarte mare faptului ca obiectul de activitate al clubului nu mai este fotbalul sau - hai sa zicem - spectacolul sportiv, ci marketingul.

Real nu este in aceasta situatie de un an sau doi, ci de peste 10 ani.

Bugetul clubului pare un sac fara fund, iar in fiecare pauza de mercato Real cumpara cei mai scumpi jucatori/antrenori, insa atunci cand incep competitiile dezamageste.

Sunt de acord cu Alecs ca regula de trei simpla nu este aplicabila in fotbal.

Dupa cum si comentariile care incep cu "daca" fac parte din sfera aprecierilor care n-au nici o treaba cu realitatea.

Iar realitatea se vede in clasament. In afara de o umilinta uriasa cu Barca, mai regasim doua infrangeri in fata unor echipe mediocre, victorii obtinute cu arbitrii (Sevilla) sau scoase cu forcepsul, datorate in proportie covarsitoare geniului unui Ronaldo.

Bogdan31.01.2011 11:09

eu am o alta parere. Primera nu e terminata. Barca are meciuri grele in retur in deplasare.

«1596061626375»