Nu, e chiar bine sa se califice.
O finala Barcelona-Real ar fi extraordinara. Nu de alta, dar numai 2 victorii pe an ale Barcelonei impotriva Realului parca nu mai sunt destule...
Nu, e chiar bine sa se califice.
O finala Barcelona-Real ar fi extraordinara. Nu de alta, dar numai 2 victorii pe an ale Barcelonei impotriva Realului parca nu mai sunt destule...
Pai oricum Barcelona da goluri Realului cat pentru 4-5 meciuri, deci nu e o problema pentru ei.
hahaha.ro
Iar faceti offtopic?
8-0 nu e egal cu 0-0.
Norocul lor ca n-au picat cu bwin
Mai ales cu Almeria, viitoarea castigatoare a Mondialului din Brazilia.
5-0 Alecse, 5-0. Restul e doar can-can...
Vom vedea la sfarsitul sezonului. Avansul e mic, 2p. Iar in celelalte competitii ambele sunt in aceeasi faza.
Se pare ca si-a mai dat drumul la joc si Benzema.
A zis Mourinho ca singurul vinovat pentru faptul ca Benzema nu joaca este Gonzalo Higuain.Se vede ca e Higuain accidentat.
Real Madrid - Villarreal 4-2 ! Tripla Cristina si un gol Kaka.Ma bucur ca a revenit brazilianul,sper sa nu-l dea...
Sunt doar speculatii cu plecarea lui Kaka.Totusi,omul mai are ceva de spus in fotbal.Ceva mai mult.
Cred ca nu mai are rost sa fie ironizat Ronaldo.Ca fotbalist,n-ai ce sa-i spui impotriva.Ma gandeam cum o fi cand nu va mai marca atatea goluri,cand,la ce varsta,daca e posibil sa nu mai marcheze atat?
Antipatica echipa Real Madrid-ul zilelor noastre.Parca in zilele hahalacticilor erau mai modesti si mai simtiti,culmea,cand erau mai buni.Ronaldo si Mourinho sunt niste oameni dezgustatori,dar deh,sunt buni in ceea ce fac.Oricum,locul lor e sub Barca si acolo vor ramane,cu tot Maurinho.
Sunt jucatori buni si cu bun simt si acum,Kaka,Higuian,Ozil,Casillas...
Si Sergio Ramos mah
cel mai bun fundas central-dreapta ![]()
Si Sergio Ramos mahcel mai bun fundas central-dreapta
![]()
Asta e un jegos frustrat
Ca si fotbalist, Cristiano Ronaldo e printre cei mai buni 10 din toate timpurile.
Asta e un jegos frustrat
Spune tu alt fundas de profilul lui Ramos, dar peste Ramos, daca "asta e un jegos frustrat".
Ca si fotbalist, Cristiano Ronaldo e printre cei mai buni 10 din toate timpurile.
Parerea mea e ca, daca ar avea caracterul lui Messi(vorbesc aici cat se vede din declaratii, nu avem de unde sti ce fel de oameni sunt ei exact), ar putea sa fie chiar cel mai bun.
Spune tu alt fundas de profilul lui Ramos, dar peste Ramos, daca "asta e un jegos frustrat".
Vorbeam de bun simt.
Si oricum , fatalaul asta are o valoare indoielnica.
Nu stiu ce rahat il vedeti asa mare jucator. Salgado era peste el.
Rafael ![]()
Rafael![]()
Daaa...
ala mai are de mancat multa mamaliga pana sa ajunga la Sergio Ramos.
Dani Alves, Maicon, Lahm, Bonfim, ,Barnislav Ivanovic, Gergory van der Wiel;
Happy?
Nu chiar...
Banel,cand joaca fundas dreapta!Si Banel poate fi si in afara terenului peste Ramos! ![]()
Din toate timpurile in care ai trait tu,nu?
Daaa...ala mai are de mancat multa mamaliga pana sa ajunga la Sergio Ramos.
E deja mai bun ca el.
Zi-mi 10 jucatori mai buni ca el. Din toate timpurile.
Messi, David Villa, Xavi, Fabregas, Robben,Forlan,Van Basten, Maradonna, Pele, Cruyf.
De aia nu face absolut nimic cu Barcelona, nu?
Zi-mi 10 jucatori mai buni ca el. Din toate timpurile.
10 jucatori mai buni ca el! Am zis eu.