FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Real Madrid CF

«1555657585975»
AG29.11.2010 22:20

echipa lui jose sunt niste pisatiiii :))) superb meci.... cred ca sunt 2-3 ani de cand nu m-am uitat la un meci de fotbal cu asa o placere!

Adrian29.11.2010 22:22

Adevarul este ca Real nu are cum sa bata Barcelona.

Ganditi-va un pic. Barca are intre cei 11 titulari 8 oameni crescuti la club, crescuti in spiritul barca, crescuti sa urasca madridul si sa dea 500% in meciurile cu Realul. Iar antrenorul e si el la fel. Cati astfel de jucatori sunt la Real? Casillas? Nu e destul.

De aia Realul nu va bate niciodata Barcelona.

Daniel-Ionut29.11.2010 22:35
:sleep: Noapte buna!
Stryker29.11.2010 22:35

asta a fost un mare meci facut de Barca in seara asta, Real fost total pe afara, le-a dat Barca o mana de goluri si o palma zdravana peste orgoliu, mai ales lui Jose care era negru de suparare la final

felicitari Barcelonei, a aratat un fotbal de mare clasa, tiki-taka adevarat nu pipi-kaka cum vedem la ai nostri ...

MoWeed29.11.2010 22:35

Incredibil cat de frumos poate sa joace Barcelona. Asta este fotbalul adevarat.

Cred ca si unul care nu are habar ce este fotbalul ar fi de-a dreptul incantat de jocul superb al catalanilor

laur_2329.11.2010 22:36

O sa mai castige si Real, nu aceasta e problema.Cand va fi cu adevarat o ECHIPA.Insa, in ultimii ani, a castigat fotbalul-spectacol, pe deplin meritat.

red&blue_boy29.11.2010 22:44

Pai cand va fi cu adevarat o echipa?...Acum doi ani,chiar si anul trecut au mers tot cu scuza asta.

Toti ziceau ca anul asta sunt si o echipa,cu Mourinho,dar se pare ca nu e asa cand joaca cu Barcelona...

M-a dezamagit "The special one",n-a a vut reactie la jocul catalanilor...

Asta e,poate la anul! :)

Ionutzalexx29.11.2010 23:06

Superb!!!! :yeahh::yeahh: Barcelona practica un fotbal total...pur si simplu am ramas MASCA la cum au jucat... :blink:

Jucatorii Realului parca erau niste jaloane...

red&blue_boy30.11.2010 05:12

Zicea Mourinho ca spera sa vorbeasca dupa meci doar de fotbal.Din pacate,fotbal doar Barcelona a jucat aseara...

pcsbb30.11.2010 06:28

Stie cineva de unde pot sa iau meciul pentru vizionare? :(

Ronnie30.11.2010 07:16

Barca 5-0 Real si Man.Utd ramane singura echipa neinvinsa din Europa! :D

MoWeed30.11.2010 07:17

Ai uitat de Timisoara :))

Ronnie30.11.2010 07:20

astia si-au luat 1-0 de la Brasov in cupa ma.

axl30.11.2010 07:27

Asta de aseara a fost unul dintre cele mai frumoase meciuri vazute vreodata de mine. Barcelona joaca fantastic.

Tupac Amaru30.11.2010 07:37

Dom'le, de acord cu toti antevorbitorii mei.

Nenea Mourinho a fost readus cu picioarele pe pamant, practic singura lui performanta reala este castigarea Ligii Campionilor cu FC Porto.

La Chelsea a avut un sac de bani dar a cam plecat cu coada intre picioare, desi pe o suma uriasa, la Real, unde iata ca tocmai in singurul meci care conteaza a aratat ca nu e chiar infailibil.

Iar Realul ar trebui sa isi schimbe cumva politica: fotbalul inseamna arta, nu vedetism, egoism, vanitati, sume enorme de bani aruncate doar pentru ca sa mearga marketingul.

In fond, asta e realul de azi: o industrie de facut bani din marketing, si nu din fotbal.

Bravo, Barcelona, si multumesc pentru ca incerci sa salvezi fotbalul!

Ronnie30.11.2010 07:49

In opinia mea o infrangere nu poate sterge cu buretele tot ce a facut Mourinho in cariera sau Real Madrid in acest sezon. E adevarat, Barcelona a fost cu 5 clase peste Real Madrid aseara, cred ca daca vroiau mai baga mingea in poarta de 5 ori doar in ultimul minut.

Totusi, Mourinho nu e un Stoichita sau Hizo, in opinia mea ramane unul dintre cei mai bun antrenori ai lumii din intreaga istorie. Nu uitati ca inainte sa vina la Chelsea, clubul acesta nu a mai castigat Premier League-ul de 50 de ani iar Inter statea mereu in umbra lui Juventus si AC Milan in campionat iar in Champions League nici nu se punea problema sa treaca de optimi/sferturi.

Barcelona are 2 jucatori in opinia mea esentiali pentru fotball: Xavi si Iniesta. Cei 2 impreuna formeaza poate cel mai frumos cuplu de mijlocasi din istorie (cel putin de cand ma uit eu la fotbal). Spania si Barcelona vor domina fotbalul cata vreme cei 2 vor juca impreuna (alaturi de ei pare sa fie sudat foarte bine si Bousqets).

Totusi, campionatul este lung, Hercules a batut 2-0 pe Camp Nou pe Barca, deci orice se poate intampla.

Iar in Champions League nu au nicio sansa daca dau peste United :D

blindica30.11.2010 08:12

Din cauza alegerilor lui Laporta am picat sa lucrez si n-am mai vazut meciul cum ma asteptam,duminica.Ma asteptam,in schimb,macar la o replica puternica a madrilenilor. Ce umilinta,ce umilinta ! Noi,ca noi,ca suntem la mii de kilometri distanta si nu suntem,aici vorbesc in numele meu,suporteri infocati,de genul sa nu mai putem de nervi dupa asa o umilinta.

Dar cum o fi in Spania pentru suporterii Madridului? Cum sa ai asemenea lot,asemenea antrenor,asemenea rezultate pana la meciul cu Barcelona,si apoi totul sa cada brusc ?!

Din astfel de meciuri trebuie sa ne dam inc-o data seama ca fotbalul nostru reprezinta fix nimic,ca fata de Steaua,Real Madrid chiar este o campioana europeana transformata in peria de pantofi a Barcelonei,ceea ce vreau sa spun ca parca management-ul slab de la noi este microscopic din punct de vedere al importantei fata de ceea ce s-a intamplat cu Real Madrid.

Acum Real Madrid trebuie s-o urmareasca pe Barcelona.O sa fie un sezon disputat,vor mai aparea surprize.

Bogdan30.11.2010 08:31

Ma intreb cum pot unii sa joace in min 90 ca in min 1? Cum pot sa alerge atat? Cum pot sa faca presing non-stop? Cum pot sa paseze cu o asa lejeritate si exact? Cum pot sa joace in acest fel?

MUlE fotbalului romanesc. Dupa astfel de meciuri iti bagi puIa in el de fotbal de la noi din tara.

vlad30.11.2010 08:42

Messi incerca sa intre cu totul in poarta . Ceva gen Maradona.

Mi s-a parut ca Barcelona nu a vrut sa dea golurile din orice pozitie si se juca cu ocaziile.

O seara de luni cu un fotbal superb.

Nici noi nu trebuie sa mai invartim cutitul in rana lui Daniel :)

Va dati seama ce o sa-si ia de la colegi astazi :))

laur_2330.11.2010 09:16

Incantatoare prestatia Barcei de aseara!Din pacate, El Clasico a fost onorat doar de o parte.

Mi ar fi placut ca Realul sa fie in aceasta postura, sa controleze partida, sa aiba posesia, sa marcheze, sa faca spectacol...Raman la parerea ca echipa a jucat altfel in acest sezon, in comparatie cu precedentele, dupa achizitiile realizate.La momentul duelului cel mai important, a clacat!Dureros pentru suporterii madrileni.Numai in pielea lor sa nu te afli acum.

Insa, realitatea e alta.Una singura.Barca e sclipitoare!Si dovada faptului ca la Barcelona e maxima seriozitate.

Avea dreptate Tudorel.Asa presta Steaua in anii'80.Electrizant!Ma bucur ca am prins acele vremuri.

I.N.Money30.11.2010 09:21

Era si mai frumos un 5-5 :). Lasand gluma, Barcelona a jucat ceva ce rar ai vazut, vorba lui Adrian mai sus, se vede clar in ce spirit sunt crescuti baietii astia. Iti prinzi adversarul de moarte, il nenorocesti tata.

Pe alocuri, cred ca asta o sa fie ultima victorie a Barcelonei cu ei pentru urmatorii 1-2 ani. Mourinho cred ca scuipa foc si o sa fie mai ambitios ca niciodata sa ii bata, o sa fie obsedat de Barcelona si pana nu o sa le intoarca "serviciul" de aseara eu cred ca nu o sa se lase.

vlad30.11.2010 10:23

Desi este topicul dedicat lui Real Madrid nu am vazut niciun simpatizant de ieri :))

Sarbatoresc 1 zi de cand Ronaldo l-a impins (ca ultimul meltean,ce sa-i faci la cocalar?) pe Guardiola si rosu luat de Ramos pe final. Asta chiar ii doare pe simpatizantii Barcelonei :yawn:

Maye30.11.2010 10:36

Stie Abidal bine ce stie :D

thumb_600_x_418_217898_312165_cristiano1

Inter statea mereu in umbra lui Juventus si AC Milan in campionat

Atat de bine statea Inter in umbra celor doua echipe, incat atunci cand a venit Mourinho aveau 3 titluri la rand.

bijoux_bz30.11.2010 10:39
pentru toti fanii Real Madrid: Forza barca !!!!!!!!!

Trebuie sa ma repet din pacate....

Daniel-Ionut30.11.2010 10:56
121321.jpg
«1555657585975»