Pedro Leon,o prastie.2 mingi trimise pe langa poarta de la mai putin de 11 m,una pe langa ,alta peste,nici o centrare periculoasa,aproape nici o centrare care sa treaca de adversar ![]()
Pedro Leon,o prastie.2 mingi trimise pe langa poarta de la mai putin de 11 m,una pe langa ,alta peste,nici o centrare periculoasa,aproape nici o centrare care sa treaca de adversar ![]()
Bine ca la Van der Vaart au renuntat...Sa nu zic de Robben sau Sneijder...
FTReal Madrid [6 - 1] Deportivo La Coruna
3'
A. Lopo 
4'[1 - 0]C. Ronaldo 
24'[2 - 0]M. Özil 
34'[3 - 0]A.D. Maria 
53'[4 - 0]G. Higuain 
60'[5 - 0]Z. Castro (o.g.) 
78'[5 - 1]
J. Rodriguez 
89'[6 - 1]C. Ronaldo 
In sfarsit o victorie mai concludenta!E bine ca a dat Ozil gol,care cam are probleme cu adaptarea.
Dupa ce liderul Valencia a pierdut pe Camp Nou, madrilenii au invins fara probleme pe Malaga cu 4-1 (Higuain 2, C.Ronaldo 2) si au trecut pe primul loc cel putin pana luni.
Cand am vazut cum a executat CR7 o lovitura libera,ma gandeam : cum sa valorezi 90+ mil euro si 80% din loviturile libere sa fie trimise in zid.
Apoi a dat 2 goluri si 2 pase de gol...
A inceput Mourinho sa castige meciurile la scor! ![]()
Real Madrid [2 - 0] AC Milan
13' [1 - 0] C. Ronaldo
14' [2 - 0] M. Özil
Un joc bun facut de Real. Echipa pare din ce in ce mai buna.
Sa recunoastem ca golurile au fost norocoase...
Iar face Ronaldo vreo 30+ norocoase in toate competitiile.Ar trebui sa joace la Loto.
Sa recunoastem ca golurile au fost norocoase...
Asa e,dar oricum Real a jucat mai bine,a dominat meciul,pana la urma tot ar fi castigat...
Doar 30 is norocoase ![]()
Real Madrid - Santander 6-1 ! C.Ronaldo - 4goluri .
FTReal Madrid [6 - 1] Racing Santander
10'[1 - 0]G. Higuain 
15'[2 - 0]C. Ronaldo 
27'[3 - 0]C. Ronaldo 
48'[4 - 0]C. Ronaldo 
49'
D. Cisma 
55'[5 - 0]C. Ronaldo (pen.) 
64'[6 - 0]M. Özil 
65'
M. Arana 
74'[6 - 1]
P.K. Diop 
77'
S. Canales 
83'
A. Arbeloa 
Se prefigureaza un sezon stralucit!
Cristiano Ronaldo la Real Madrid: 44 de goluri in 46 de meciuri ![]()
...si vanzarile de chiloti CR9 au atins cote nemaivazute
Ma bucur ca il vad pe Cristiano Ronaldo acum si ca nu l-am vazut doar in inregistrari TV si povesti de la bunici. E fantastic portughezul pe teren.
Aici nu e vorba de C.Ronaldo neaparat, desi e printre cei mai buni fotbalisti ai lumii.Echipa joaca altceva, sincer nici eu nu ma asteptam, dar se pare ca Mourinho i a asezat de o asemenea maniera in acest sezon, incat treaba aceasta se observa.A creat o formula stabila, in care si Ozil si Di Maria(de ex) au un rol bine definit.Cred ca se va merge iar umar la umar, ca si n sezonul anterior, iar disputa Real-Barca va fi si mai spectaculoasa!
Frumos ar fi un duel umar la umar pana in ultima etapa. S-ar putea ca sezonul acesta sa se depaseasca recordurile inregistrate sezonul trecut...
Nu cred ca Barcelona va tine pasul cu Real Madrid pana la final, cu toate ca ar fi frumos ca titlul sa se decida in ultima etapa, si sa ajunga stiti voi unde ![]()
Incredibil joaca echipa asta in campionat!
Oricum e prea mare decalajul intre cele doua si restul lumii . O sa se ajunga ca in Scotia.
Doamne ce antrenor e Mourinho asta...absolut fantastic.
E cel mai bun antrenor la ora actuala si in curand va fi cel mai bun din istoria fotbalului.
Da,si eu cred ca meritul principal,cel putin pana acum,ii apartine lui Mourinho.Plus ca joaca altceva decat cu Inter,mai frumos,mai ofensiv...Sa mai fi avut si un atacant de valoare langa Higuian si Ronaldo...
Cred ca e devreme sa spunem care dintre cele doua e favorita.Sa asteptam si meciul direct.
Sa speram ca anul asta nu ne vom opri tot in optimi in UCL, ca facem asta de 7 ani, cu toate ca mereu am fost printre favoriti la castigarea trofeului... Chiar ar trebui sa trecem anu asta in sferturi. stiti ce ar fi culmea? sa pierdem in optimi cu schalke si sa marcheze Raul golurile decisive.